doci je napisao/la:gdje je tabela?????????
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1268 izvoli te
I uredjena je vec u Subotu navece kao sto mozes vidjeti.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
doci je napisao/la:gdje je tabela?????????
da jos dva kola je ostalo u 2 ligi.DoKlE_ViShe je napisao/la:jel jos 2 kola druge lige?
ili se igra po dvokruznom sistemu?
ok onda se moramo potrudit 3 nam bjezi 2 boda moramo pobjedit u 2 naredne utakmice molim vas da se potrudite da ih stignemo spam do kraja ahhahahahahah 2 boda su nista ako budemo igrali kao u prvom dijelu sezone sigurno cemo dobro proci ne zelimo jos jednu sezonu u campionshipu provesti big amko i damire hahahBIHfan je napisao/la:da jos dva kola je ostalo u 2 ligi.DoKlE_ViShe je napisao/la:jel jos 2 kola druge lige?
ili se igra po dvokruznom sistemu?
vidi ko nam se to vratio ahahhahahaha pa gdje si bio dosad i idemo naprijed prema prvoj liziRz88 je napisao/la:Idemo Spamm, iako nisam više član te ekipe, ipak im želim sve najbolje, te da se vrate gdje i pripadaju, u prvu ligu i u sami vrh.
jos sad kad izgubite,,, nisam ja bezze stavila Zrinjski-Velez 0:4jocker123 je napisao/la:moja ekipa se osigurala..Zadnji smo u zadnjoj ligi,nemamo teoretske sanse za predzadnjim mjestom,uzivamo jer nemamo gdje ispasti![]()
vidjet cemo...lejla je napisao/la:jos sad kad izgubite,,, nisam ja bezze stavila Zrinjski-Velez 0:4jocker123 je napisao/la:moja ekipa se osigurala..Zadnji smo u zadnjoj ligi,nemamo teoretske sanse za predzadnjim mjestom,uzivamo jer nemamo gdje ispasti![]()
jocker123 je napisao/la:moja ekipa se osigurala..Zadnji smo u zadnjoj ligi,nemamo teoretske sanse za predzadnjim mjestom,uzivamo jer nemamo gdje ispasti![]()
Jel se preko kupa moze u europu123456 je napisao/la:jocker123 je napisao/la:moja ekipa se osigurala..Zadnji smo u zadnjoj ligi,nemamo teoretske sanse za predzadnjim mjestom,uzivamo jer nemamo gdje ispasti![]()
Jos malo pa ce KUP treba se uigravati za to takmicenje.
RK Gradacac je napisao/la:Jel se preko kupa moze u europu123456 je napisao/la:jocker123 je napisao/la:moja ekipa se osigurala..Zadnji smo u zadnjoj ligi,nemamo teoretske sanse za predzadnjim mjestom,uzivamo jer nemamo gdje ispasti![]()
Jos malo pa ce KUP treba se uigravati za to takmicenje.![]()
Da se i mi drugoligasi ukljucimo, siguran sam u finale a poslije cemo vec sredit tu europu nekako
csh je napisao/la:Jos jednom samo da pohvalim sekretara liga fercera,buraz svaka cast!
moglo bi se nesta uraditi po tom pitanju123456 je napisao/la: Moze,moze.preko KUP-a do Evrope.Samo neznam ispunjavate li uslove za Evropu.Znas ono stadion,finansije i ostalo.A nakraju savez udara "muhur" a posto sam ti sam u savezu lahko cemo se dogovoriti.I nisam skup 2-3 milje uletis i dobijes licencu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.