Ispravljeno prijatelju.Edin TM87 je napisao/la:Barcelona je najbolja ekipa na svijetu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ispravljeno prijatelju.Edin TM87 je napisao/la:Barcelona je najbolja ekipa na svijetu.
Barcelonu? Preferiram nogomet u odnosu na teatar.M4kaveli je napisao/la:Ma Edin ljakse![]()
Trebao bi biti zahvalan sto ima priliku gledat ovakvu ekipu.
Ako postiš preskočićeš.Inace, kad smo vec kod moderatora, zovite ih da brisu ovu golotinju za ramazan.
Ma dok ste iza Reala meni ste dragiM4kaveli je napisao/la:Ma Edin ljakse![]()
Trebao bi biti zahvalan sto ima priliku gledat ovakvu ekipu.
M4kaveli je napisao/la:Mislim da cak i ti uzivas u najboljoj generaciji ikada.
Osim kada buše Reala, a to je postalo el klasično
O cemu ovaj ?Edin TM87 je napisao/la:Ne znam ko je to...mandraX je napisao/la:Previše pratiš Gojka Veličanstvenog, da ne kažem Gojkaru.
Da bude offtopic, Josip Broz Tito ce Barcelonu dovest do propasti da ne kazem rasula!
Aha.M4kaveli je napisao/la:Portillo javi se kada Real napravi bar jednu akciju kao Barcelona.
Ljudi u sezoni naprave 100 akcija kakve Real nikada nije mogao, niti ce moci !
- Poznajem Alexa Songa i sve što mogu reći jeste to da je on dobar igrač, što je već i pokazao. Tehnički je veoma dobro potkovan i njegove dobre partije nisu ništa novo. Ne znam da li dolazi ili ne. Pročitao sam negdje tu vijest, a ako dođe to će biti dobro. On ima kvaliteta da bude u ovom timu, to je sigurno.
valjda ce doc vise neko ,ne mogu vise cekatmandraX je napisao/la:Edo vrati se tenisu![]()
Portillo, vrati se heklanju majket'...
Iniesta:
- Poznajem Alexa Songa i sve što mogu reći jeste to da je on dobar igrač, što je već i pokazao. Tehnički je veoma dobro potkovan i njegove dobre partije nisu ništa novo. Ne znam da li dolazi ili ne. Pročitao sam negdje tu vijest, a ako dođe to će biti dobro. On ima kvaliteta da bude u ovom timu, to je sigurno.
Takođe jako sklon povredama. To mogu potvrditi svi fanovi Liverpoola. A ima i 27 godina, podatak koji se ne treba zanemariti. Šta ce nam Agger ili Silva (dobro on je otišao u PSG)M4kaveli je napisao/la:Ja vjerujem da ce se neko dovest.
Agger, Martinez, Song ili Rolando .. neko od te 4 bi trebao doci.
Ja bi najvise volio Aggera
Today I wake with a sense of sadness because today is 3 years without Dani Jarque, but I can assure that I'll never forget you, my friend.
Vidi ovog padobranca...pa novinar ga upitao šta misli o igraču, on odgovorio, šta je tu čudno? Pa to je danas normalna pojava, Busquest je pričao o Songu, Iniesta o Neymaru, Puyol o Javi Martinezu, Khedira (ili je ono neko drugi bio) o Modriću...nedim1993 je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... lcome-Song
koji ste vi cigani, oni teški. Čuj Iniesta priča o transferima.
:ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.