Da, cura je, ne znam zašto se diže tolika prašina oko nje. Šta je tu neobično. Odakle toliko sumnje. Ravnopravnost na "visokom" nivou. Umjesto da je posebno pazimo, (neki i jesu , svaka im čast) , mi (vi kako god) pišemo (pišete) nebuloze, gluposti i još mnogo toga.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ljudi, dajte ba koji vam je k.... Kanite se cure, šta ste opsjednuti. Okej, malo zafrkancije i te stvari ali postaje dosadno. Umjesto da vam je drago što imate jednu curu koja zna dosta toga o fudbalu vi ste počeli da je hakate. Smirite strasti malkice, za to postoje i druge stranice. Pomiješali ste chat sa nekim drugim chatom. Jednostavno moram da stanem u zaštitu Lejle od nekih napaljenih freakova.
Da, cura je, ne znam zašto se diže tolika prašina oko nje. Šta je tu neobično. Odakle toliko sumnje. Ravnopravnost na "visokom" nivou. Umjesto da je posebno pazimo, (neki i jesu , svaka im čast) , mi (vi kako god) pišemo (pišete) nebuloze, gluposti i još mnogo toga.
- TheManiacs
- Kontakt:
Svaka cast burazeru.. Pravi DzentlmenRz88 je napisao/la:Ljudi, dajte ba koji vam je k.... Kanite se cure, šta ste opsjednuti. Okej, malo zafrkancije i te stvari ali postaje dosadno. Umjesto da vam je drago što imate jednu curu koja zna dosta toga o fudbalu vi ste počeli da je hakate. Smirite strasti malkice, za to postoje i druge stranice. Pomiješali ste chat sa nekim drugim chatom. Jednostavno moram da stanem u zaštitu Lejle od nekih napaljenih freakova.![]()
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Rodila ga majka. 
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
lejla je napisao/la:ma mi iz SMS smo opasni ba... jeldeMirza_Hordas je napisao/la:hahahah 4-5 stranica o lejli![]()
me ja, sve mangup do mangupa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Rz88 je napisao/la:Ljudi, dajte ba koji vam je k.... Kanite se cure, šta ste opsjednuti. Okej, malo zafrkancije i te stvari ali postaje dosadno. Umjesto da vam je drago što imate jednu curu koja zna dosta toga o fudbalu vi ste počeli da je hakate. Smirite strasti malkice, za to postoje i druge stranice. Pomiješali ste chat sa nekim drugim chatom. Jednostavno moram da stanem u zaštitu Lejle od nekih napaljenih freakova.![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cime se ti dicis, dvadeset ljudi suta lika koji lezi na podu?? Jadno da jadnije ne moze bitiBoruc je napisao/la: Ma kakav Chelsea...
Millwall zakon što se tiče EngleNske !
zipa ovo.
[youtube][/youtube]
010 ISN'T JUST A CODE
ti si mi poznata ides li u medicinsku skolu ???????????''rob do bagro je napisao/la:Lijepa si nema sta...ja sam govorio da si zenskolejla je napisao/la:a sto se ismija,,,![]()
dobro dodje nakon j**** izleta na vrelo bosne, pjeske kroz aleju dva put...
![]()
pod prvo, zensko sam@gradacac, ne sumnjaj u zensko poznavanje nogometa
![]()
drugo,to nije moja slika (nisam tip cure koja se slika u takvim pozama), majestic se samo zezao, naravno pitao me da li da stavi... i bas smo se sinoc na msn-u ismijali![]()
![]()
i imali ste moj msn, bio je postavljen u profilu, ko vam ja kriv sto niste bili pametni ko ado (jocker) pa me dodali,,,![]()
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- rob do bagro
- Kontakt:
jesu ovdje Danya istukliRK Gradacac je napisao/la:Cime se ti dicis, dvadeset ljudi suta lika koji lezi na podu?? Jadno da jadnije ne moze bitiBoruc je napisao/la: Ma kakav Chelsea...
zipa ovo.
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tax je napisao/la:ti si mi poznata ides li u medicinsku skolu ???????????''
to i ti iz medicinske....što nas ima mašala
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Sve buduci doktori, aBdMirza_Hordas je napisao/la:tax je napisao/la:ti si mi poznata ides li u medicinsku skolu ???????????''
to i ti iz medicinske....što nas ima mašala
A film bolan.RK Gradacac je napisao/la:Cime se ti dicis, dvadeset ljudi suta lika koji lezi na podu?? Jadno da jadnije ne moze bitiBoruc je napisao/la: Ma kakav Chelsea...
zipa ovo.
[youtube][/youtube]
Ne dičim se,dokazujem samo da su Bushwackersi glavni u EngleNskoj
'ta nisam se ja šut'o pa da se dičim ili ponosim... !
- bistrikboy
- Kontakt:
Navijacki filmovi su mrtvo sranje,furacki i niđe veze su,balavurdija drka na ovo,a muda bi im otpala kad bi doslo do nekog fighta 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zar i ti brate sa Bistrika sumnjaš u mene da sam balavac ?bistrikboy je napisao/la:Navijacki filmovi su mrtvo sranje,furacki i niđe veze su,balavurdija drka na ovo,a muda bi im otpala kad bi doslo do nekog fighta
obicno je tako,koliko samo fushberry kacketa i bijelih tena na tribinama,samo onako,radi furke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
K'o što bi Memo rek'o:''To je način života koji mi živimo !''.High je napisao/la:obicno je tako,koliko samo fushberry kacketa i bijelih tena na tribinama,samo onako,radi furke.
Ma tako svi počinju,kasnije se dolazi pameti.Većina ih se okani toga a oni najzagriženiji se sažive baš i ne ostaje sve na ''šminci''.
- eliminator
- Kontakt:
huliganiHigh je napisao/la:obicno je tako,koliko samo fushberry kacketa i bijelih tena na tribinama,samo onako,radi furke.
- jedna si jedina
- Kontakt:
čestitam ti 1001 post, polako sad u toj drugoj hiljadarki imaš vremenaHigh je napisao/la:obicno je tako,koliko samo fushberry kacketa i bijelih tena na tribinama,samo onako,radi furke.
divi ovog rz88 vratio se i odma pametuje nesto 
Haha, ne pametujem, nego ne znam, možda i jesam pomalo hhaha. Nego šta se dešava, nije me bilo 20-tak dana....a sada počinje uskoro ono lopovsko zvano fakultet. Kradljivci, lopovi, nemam riječi....Edukacija je uvijek u BiH bila na "visokoj" razini.
Nego šta se inače radi
Nego šta se inače radi
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
što niko ništa ne piše prošle evo 3 minut nijedan novi post
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.