Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- HighburyHigh
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pozitivan sam u ostanak Songa u arsenalu i ne vjerujem da ce ga Wenger samo tako pustiti. Veoma vazan aspekt arsenalove igre, sam Wenger to zna.
Victoria Concordia Crescit.
HighburyHigh je napisao/la:Pozitivan sam u ostanak Songa u arsenalu i ne vjerujem da ce ga Wenger samo tako pustiti. Veoma vazan aspekt arsenalove igre, sam Wenger to zna.
Fabregas je bio bitan aspekt arsenalove igre pa eto
- TheVerminator
- Kontakt:
Ali Fabregas je imao ogromnu želju za odlaskom, pola godine je govorio kako on hoće u Barcu, dok se Songu, izgleda, ne ide iz Arsenala.Rosicky je napisao/la:HighburyHigh je napisao/la:Pozitivan sam u ostanak Songa u arsenalu i ne vjerujem da ce ga Wenger samo tako pustiti. Veoma vazan aspekt arsenalove igre, sam Wenger to zna.
Fabregas je bio bitan aspekt arsenalove igre pa eto
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Što bi mu se išlo kad bi u Barci bio klupa?
[youtube][/youtube]
Evo ko će nam izvodit penale kad Robin ode.
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Pa sta je tu cudno do juce je on govorio kako ce zavrsiti karijeru u Arsenalu i tako slicne gluposti i sad te ja pitam ko je tu suncokret u ovoj prici? Ti si stvarno smijesan ako ocekujes ovdje lijepe rijeci o Van Persiju.ripper je napisao/la:Eno sad Najobicnija ****, a do juce ga zvali Otac (cuj otac![]()
) svaki put kad bi zabio gol
![]()
suncokret je zanimljiva biljka
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- TheVerminator
- Kontakt:
0:40Marsal je napisao/la:Što bi mu se išlo kad bi u Barci bio klupa?
[youtube][/youtube]

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
jak je ovaj Santos na penala a i Song
- Londonarsenal
- Kontakt:
Song treba za klasu popraviti udarac ne usuduje se uopste pucatiRosicky je napisao/la:jak je ovaj Santos na penala a i Song

-
- Kontakt:
A sta je tebi cudno tu inteligentni jel su tada svi ti igraci se zaklinnjali na vjernost Arsenalu pa poslije izdali istog i sad se ti kao tu jos cudis kako ih ljudi nazivaju svakvim imenima pa normalno da ce nazivati takvim i jos gorim Fabregas i Nasri su cigani svjetske klase, i licemjeri takodjer treba da nas bude stid sto su takvi cergasi igrali za nas klub ali hebiga sta smo mi mogli znati, bilo proslo idemo dalje.
Kao sto sam i rekao primjer sa suncokretom ti vise odgovara ovim igracima nego fanovima.
Nista tu nije cudno dobre igre u dresu Arsenala ce uvijek zavrijediti pohvale kao sto ce i izdaja Arsenala izazvati salve zasluzenih uvreda za tu skupinu cigana.
Kao sto sam i rekao primjer sa suncokretom ti vise odgovara ovim igracima nego fanovima.
Nista tu nije cudno dobre igre u dresu Arsenala ce uvijek zavrijediti pohvale kao sto ce i izdaja Arsenala izazvati salve zasluzenih uvreda za tu skupinu cigana.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
pa mamu im seljačku, jel ih stid ovo radit. gdje je ta njihova najbolja omladinska škola na svijetu, nek odatle uzimaju igrače, šta su više zapeli za Arsenal.frankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... lcome-Song
Ako pustimo Songa ovim ne znam
I stvarno su ovi iz Barcelone cigani i to teški, sad će opet početi priča igrača, prvo Busquets sad ovaj ćelo, pa će malo Xavi o tome kako ima DNA Barcelone i tako u krug dok nam ne dopizdi i ne prodamo ga. Here we go again.
čuj Iniesta priča o Songu, pa jel to on u upravi. kako to može. E jesu cigani u pm. Najmrži mi klub definitivno.
al teško da će ga Arsenal pustit opet. Prevažna je karika u timu.
Vođa zna.
Ma nemoj mi reci
a vi možete Bastiji uzimati Songa, jelde
pa šta su onda fanovi Bastije treba reci Arsenalu....ili fanovi Fejnorda kad je Wenger otimao Van Persia ili bilo koji drugi navijaci za bilo koju akviziciju Arsenala.
Mislim, razmišljanje ti je na nivou paramecijuma jbt
I ako Barca dovede Songa, platit ce ga
platit ponavljam, to se zove obeštecenje....dakle, nece Arsenal ostati zakinut vec ce dobro naplatiit taj transfer.
A ne vjerujem da ce ga uopšte i dovoditi.

Mislim, razmišljanje ti je na nivou paramecijuma jbt

I ako Barca dovede Songa, platit ce ga

A ne vjerujem da ce ga uopšte i dovoditi.
placen je i fabregas, ali mizerno :S
zato sto se znalo da fabregas zeli da ide u barcu, a oni nisu davali vise... zahvaljujuci medijima koji su pravili iste ove stvari za cesca kao sada i za songa... mada sumnjam u odlazak alexa
zato sto se znalo da fabregas zeli da ide u barcu, a oni nisu davali vise... zahvaljujuci medijima koji su pravili iste ove stvari za cesca kao sada i za songa... mada sumnjam u odlazak alexa
Možel' taj Song stopera igrat', tj. jel' igrao ikad?
[youtube][/youtube]
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- frankqqqqq
- Kontakt:
Naravno da može i igrao je, al nije mu to jaka pozicija, šupalj je što se te pozicije tiče. On je box to box midlefielder tako da to vaše prilagođavanje na određene pozicije mu neće ići.mandraX je napisao/la:Možel' taj Song stopera igrat', tj. jel' igrao ikad?
- Marsal
- Kontakt:
Nije neki stoper, ali u ligi poput Španjolske i Torlak može s uspjehom igrati stopera.mandraX je napisao/la:Možel' taj Song stopera igrat', tj. jel' igrao ikad?
btb je bio samo zadnju sezonu, kada dođe Nuri on se vraća na svoju pravu poziciju, zadnji vezni.frankqqqqq je napisao/la: Naravno da može i igrao je, al nije mu to jaka pozicija, šupalj je što se te pozicije tiče. On je box to box midlefielder tako da to vaše prilagođavanje na određene pozicije mu neće ići.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mah, kad su Busquetsa prilagodili na mjesto stopera, onda mogu svakog.frankqqqqq je napisao/la:Naravno da može i igrao je, al nije mu to jaka pozicija, šupalj je što se te pozicije tiče. On je box to box midlefielder tako da to vaše prilagođavanje na određene pozicije mu neće ići.mandraX je napisao/la:Možel' taj Song stopera igrat', tj. jel' igrao ikad?
zanemari čitav post , uzme jedan dio posta i pokušava bit sarkastičanripper je napisao/la:Ma jašta. Svaki je kod vas WC igrac, ali haman što nijenedim1993 je napisao/la:momak filozofijom se bavi gdje drugo.
niz činjenica postoji koje opravdavaju moj post.
pišeš nebuloze teške. porediš momka koji je tek doveden iz kluba sa gotovo wc igračem.
odlepršaaj.![]()
![]()
cak i rezervni golmani imaju te wc potencijale
Dobro si WC = hala igrac

čak nisam reko WC igrač nego GOTOV' wc igrač.
i hoćeš reć da najbolji strijelac i igrač EPL- nije wc igrač?
o Songu se zna, naravno ko prati.
al ti to ne znaš, ti pametuje na pdf na ss.ba

Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Sta je sa Sahinom, ipak nije bilo zajednickog predstavljanja sa Cazorlom, ima li kakvih novosti ?
Hajd dobro, kad ti tako kažešnedim1993 je napisao/la:zanemari čitav post , uzme jedan dio posta i pokušava bit sarkastičanripper je napisao/la:Ma jašta. Svaki je kod vas WC igrac, ali haman što nijenedim1993 je napisao/la:momak filozofijom se bavi gdje drugo.
niz činjenica postoji koje opravdavaju moj post.
pišeš nebuloze teške. porediš momka koji je tek doveden iz kluba sa gotovo wc igračem.
odlepršaaj.![]()
![]()
cak i rezervni golmani imaju te wc potencijale
Dobro si WC = hala igrac.
čak nisam reko WC igrač nego GOTOV' wc igrač.
i hoćeš reć da najbolji strijelac i igrač EPL- nije wc igrač?
o Songu se zna, naravno ko prati.
al ti to ne znaš, ti pametuje na pdf na ss.ba

Nego, imali li gdje kakvih titula sa tim silnim WC-ovima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.