Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 08 avg 2012, 15:22
mandraX je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:mandraX je napisao/la:Možel' taj Song stopera igrat', tj. jel' igrao ikad?
Naravno da može i igrao je, al nije mu to jaka pozicija, šupalj je što se te pozicije tiče. On je box to box midlefielder tako da to vaše prilagođavanje na određene pozicije mu neće ići.
Mah, kad su Busquetsa prilagodili na mjesto stopera, onda mogu svakog.
Al fazon je što Songo nije dobar u defanzivnim zadatcima toliko, tako da bi vama, ako već štopera tražite Agger bio savršen.
Arsenal are considering a move for Celtic's South Korean midfielder Ki Sung-yeung after the 23-year-old impressed the club's scouts. -BP
Znal' ko šta o ovom?
-
ripper
-
Kontakt:
Care, znamo svi da ste teško ispkompleksirani Barcom koja vas ponižava redovno, uzima kapitene itd, sam govoriš kako su ti najmrži klub, ponavljaš se sa postovima na Barcinoj temi, znamo i zašto.... ali ove sličice su vec infantilne od tebe

nevjerovatno.
Iniestu je novinar pitao šta misli o Songu i ovaj odgovorio. Ne znam čemu toliko pjenjenje i režanje na Barcu i njene igrace, ako je covjek samo uljudno odgovorio na novinarska pitanja

Zadnja izmjena:
ripper, dana/u 08 avg 2012, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 08 avg 2012, 15:52
Što se njega tiče on bi odbio jer on obožava Arsenal.
A ti ripper što misliš da je uljudno odgovorio, očito ne znaš šta su pričali o Fabregasu i na koji su ga način doveli. Znamo o čemu pričamo.
-
ripper
-
Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:Što se njega tiče on bi odbio jer on obožava Arsenal.
A ti ripper što misliš da je uljudno odgovorio, očito ne znaš šta su pričali o Fabregasu i na koji su ga način doveli. Znamo o čemu pričamo.

dovele ga price Barcinih igraca, DNK analize i slicne gluposti...a nikako 35 miliona uplacenih na racun Arsenala i sama Cescova želja za povratak kuci, i bježanje iz francuske kolonije i broda koji tone.
Bježi ba ,uozbilji se

-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 08 avg 2012, 15:59
Pa eto, da nije te priče bilo ne bi ni došao. Upravo tom pričom su ga odvratili mislima od Arsenala. Sa tim yebenim DNK sranjima, o tome kako smo ga oteli. On bi propao tamo da je ostao, mi smo ga napravili. Nije Barcelona, ne, nego mi.
A glavni su mi ovi što govore da smo brod koji tone, daj začepi bolan. Ne znaš šta pričaš.
-
Rosicky
-
Kontakt:
Ki Sung-Yueng inače igra za Celtic kazu da smo zainteresovani za njega nakon završetka nastupa Južne Koreje na OI
nazivaju ga novim S.Gerrardom ..
-
ripper
-
Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ne vidi, ja mogu koristiti mnogo vise rijeci, ali radi tebe necu, neces ti mene razumijeti ako ja pocnem koristiti te neke nove izraze. Ovo je prilagodjeno tebi, i djeci do 3 godine, tako da to ti sve fino razumijes i da znas na sta ja mislim. Nego Mandrle sto puta te banovali i ti svaki put dodjes pljuvati po Arsenalu. Ako to nije kompleks, onda ja stvarno ne znam sta je. Opusti se malo, idi uzivaj dok nisi krenuo u skolu, onda neces imati vise vremena za uzivanje.
Nabio si 3300 postova, visiš ovdje dan-noć i još nisi naucio normalno komunicirati

za mene je to tužno.
Ali eto, ako tebe zadovoljavaju omalovažavanja drugih kolega forumaša i svađanja, ako ti je to duševna hrana - onda OK. Šta se tu može

-
Konfucije
-
Kontakt:
Ja dobre zayebancije ovdje,tek sad vidim da se moram malo vise posvetiti ovoj temi.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
-
DonVito
-
Kontakt:
Song ako zeli trofeje, slavu traba da dodje u najbolji klub svih vremena..
Cisto sumnjam da voli Arsenal.
Zadnja izmjena:
DonVito, dana/u 08 avg 2012, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 08 avg 2012, 18:01
Drago mi je sto vidim da su moje musterije mali smradaloncici i dalje tu prisutni, taj jadni klub tone sve nize i nize vise nisu najbolji ni u jednoj Spanskoj Primeri. Sto se tice nasih pojacanja sad sa Cazorlom i uz povratak ozlijedjenih igraca i malo vise srece sa povredama tokom sezone ne vidim ekipu koja nam se moze suprotstaviti u pohodu na Quadraple ako se tako pise.
Dominacija je neminovnost!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
DonVito
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto vidim da su moje musterije mali smradaloncici i dalje tu prisutni, taj jadni klub tone sve nize i nize vise nisu najbolji ni u jednoj Spanskoj Primeri. Sto se tice nasih pojacanja sad sa Cazorlom i uz povratak ozlijedjenih igraca i malo vise srece sa povredama tokom sezone ne vidim ekipu koja nam se moze suprotstaviti u pohodu na Quadraple ako se tako pise.
A sad je pojecanje spanjolski lik iz sapunica Santi

idete u pohod po trofeje, mozda bi vam kakav spanjolski trener dobro dosao

Zadnja izmjena:
DonVito, dana/u 08 avg 2012, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
-
ripper
-
Kontakt:
aaaa

evo starog perverznog francuzofila

modni guru se vratio, da postroji ove svoje školarce.
Pajac, kako li ce ti ove godine tvoj isprdak od kluba proci u ligi

hoce li opet biti grcevita borba za 4 mjesto

Zadnja izmjena:
ripper, dana/u 08 avg 2012, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
TheVerminator
-
Kontakt:
Postao/la TheVerminator » 08 avg 2012, 18:06
BigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto vidim da su moje musterije mali smradaloncici i dalje tu prisutni, taj jadni klub tone sve nize i nize vise nisu najbolji ni u jednoj Spanskoj Primeri. Sto se tice nasih pojacanja sad sa Cazorlom i uz povratak ozlijedjenih igraca i malo vise srece sa povredama tokom sezone ne vidim ekipu koja nam se moze suprotstaviti u pohodu na Quadraple ako se tako pise.
Eh sad za Quadruple ne znam, ja bih bio zadovoljan i sa jednim, bar da prekinemo taj post.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 08 avg 2012, 18:07
DonVito je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto vidim da su moje musterije mali smradaloncici i dalje tu prisutni, taj jadni klub tone sve nize i nize vise nisu najbolji ni u jednoj Spanskoj Primeri. Sto se tice nasih pojacanja sad sa Cazorlom i uz povratak ozlijedjenih igraca i malo vise srece sa povredama tokom sezone ne vidim ekipu koja nam se moze suprotstaviti u pohodu na Quadraple ako se tako pise.
A sad je pojecanje spanjolski lik iz sapunica Santi

idete u pohod po trofeje..
Treba nam dostojna rezerva za Jacka Wilshare, duga klupa je kljuc i garant za dugorocni uspjeh bez oscilacija u raznim dijelovima sezone.
Ne mozemo sa sigurnoscu mandrle reci kako ce proci Arsenal jer ipak mi nastupamo u fudbalskom NBA-u, ovde biti cetvrti je ravno osvojiti tri uzastopne titule u spaniji, to je moja objektivna procjena.
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 08 avg 2012, 18:09
DonVito je napisao/la:Song ako zeli trofeje, slavu traba da dodje u najbolji klub svih vremena..
Cisto sumnjam da voli Arsenal.
Čisto sumnjam

pogledaj njegove izjave što se kluba tiče, i šta je Wenger za njega uradio. On itekako voli ovaj klub, tako da sumnjam da će prihvatiti prelazak u Barcelonu bar dok je Wengera, a njega će još dugo biti pa eto.
A najbolji klub svih vremena se ne interesuje se za njega koliko ja znam
@monolog hvala lijepa, učinio si nam veliku uslugu.
Zadnja izmjena:
frankqqqqq, dana/u 08 avg 2012, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Ripper će odmoriti 7 dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 08 avg 2012, 18:11
Glupo bi bilo ocekivati da i da Song zeli da ide a ne zeli da ce ga Wenger pustiti sad kad je Van Pussy uradio klubu koji je od njega napravio zvijezdu bilo bi previse i poljuljalo bi nas ugled kod fanova ciji je mali dio ipak protiv prodaje igraca, ali Wenger zna najbolje ko smo mi da komentarisemo njegovu politiku mi smo ipak samo obicni ljudi.
-
TheVerminator
-
Kontakt:
Postao/la TheVerminator » 08 avg 2012, 18:12
E zaslužio je, što jest, jest
On Topic:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.