OI London 2012 - Rukomet
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Rukomet
Iko link za Danska-Švedska 
- legenda reala
- Kontakt:
Prava Hrvatska dominacija je ono 2003 iz Portugala , poslije su sve loše kopije

EDIT:Švedska-Danska 11:9
Joj kako bi volio da se Švedi vrate na krov svijeta, preko Mađara mogu dalje, ako ovo prođu
Joj kako bi volio da se Švedi vrate na krov svijeta, preko Mađara mogu dalje, ako ovo prođu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
legenda je li to pratiš preko nekog linka ili
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- legenda reala
- Kontakt:
Imam na TV-uRukomet do smrti je napisao/la:legenda je li to pratiš preko nekog linka ili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne nego ono u Atini 2004... 2003 su izgubili od gaucosa igrali produzetke protiv Dusembajeva i braće E, kao i protiv Krecmarove druzine.... U Atini sve suve pobjede... Tada se pojavio Igor Vori...legenda reala je napisao/la:Prava Hrvatska dominacija je ono 2003 iz Portugala , poslije su sve loše kopije![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
koji kanal??legenda reala je napisao/la:Imam na TV-uRukomet do smrti je napisao/la:legenda je li to pratiš preko nekog linka ili
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Danas se nadam da ćemo napraviti razliku i dati nekim koji manje igraju da odigraju par minuta. Trebaju nam zdravi glavni igrači protiv Francuza, eventualna ozljeda Lackovića bi nas pokopala.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam meni su tad igrali baš fino, Venio je branio vrhunski, Ivano i Mirza gaziliDANTES je napisao/la:Ne nego ono u Atini 2004... 2003 su izgubili od gaucosa igrali produzetke protiv Dusembajeva i braće E, kao i protiv Krecmarove druzine.... U Atini sve suve pobjede... Tada se pojavio Igor Vori...legenda reala je napisao/la:Prava Hrvatska dominacija je ono 2003 iz Portugala , poslije su sve loše kopije![]()
Čak sam i navijao za njih u Portugalu
Kermanove Njemačke šta Krečmerove
M2(mađarski), ne znam imaš liRukomet do smrti je napisao/la:
koji kanal??
- legenda reala
- Kontakt:
Drže Švedi +3, razbranio im se Sjostrand imaće Danci velikih problema ovdje
Najjači su Švedi imaju krila Kalman-Ekberg koji komotno mogu igrati i bekove
Ekberg će biti paklen igrač, novi Mirza Džomba
Najjači su Švedi imaju krila Kalman-Ekberg koji komotno mogu igrati i bekove
Ekberg će biti paklen igrač, novi Mirza Džomba
Koliko se ja sjećam, a sjećam se dobro venio nije branio u por. već Šola i Matošević
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
vode Danci
evo link kome treba
http://www.eurovisionsports.tv/london20 ... eo_id=1306" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link kome treba
http://www.eurovisionsports.tv/london20 ... eo_id=1306" onclick="window.open(this.href);return false;
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Dance sere cijeli turnir nenormalno. Zaslužili su ispasti danas...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Hansen skače s krila
bravo za Šveđane.... zasluženo!
bravo za Šveđane.... zasluženo!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Šteta za Dansku, još jedna neizvjesna utakmica. Eto evropski šampion ispada u četvrtfinalu. Sad Mađarska i Švedska u polufinalu za mene neočekivano jer sam mislio da će par biti Island Danska ali ova nokaut faza pokazuje kako je lako ispasti pa čak i za favorite. Mislim da Šveđani imaju prednost u odnosu na Mađare, ali ako Mađari odigraju snažno mogu do finala što bih volio jer su se Šveđani naosvajali medalja dok Mađarska ima samo medalju sa svjetskog 86' kada ih je pobijedila Jugoslavija
a uvijek su tu bili za vratom favoritima
- legenda reala
- Kontakt:
Nicklas Ekberg vodi Švedsku u borbu za medalje
Švedi odigrali sjajno 5:1 u odbrani Kalman na prednjem napravio lavovski dio posla neutralisao Hansena, onda je limitirani Mogensen morao jedan na jedan da pokušava tražiti rješenja i nije bilo pomoći
Sjostrand sjajno branio, svašta je poskidao i Ekberg na kraju čovjek odluke sa dva gola donosi konačnih 24:22 za Švedsku
Kod rezultata 22:22 ima je mrtvi zicer i profulio ga na nekih minut i pol do kraja, ali je poslije bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i donjeo Švedima to toliko željeno polufinale, mislim da mogu do finala
Triatlonac
Mislim da si u pravu Valter je tada bio prvi golman, meni je u glavi Portugal i ja sve kontam da je Venio vrhunski branio u Portugalu iako izgleda da je to Atina o kojoj priča Dantes, samo sam se ja zbunio
Švedi odigrali sjajno 5:1 u odbrani Kalman na prednjem napravio lavovski dio posla neutralisao Hansena, onda je limitirani Mogensen morao jedan na jedan da pokušava tražiti rješenja i nije bilo pomoći
Sjostrand sjajno branio, svašta je poskidao i Ekberg na kraju čovjek odluke sa dva gola donosi konačnih 24:22 za Švedsku
Triatlonac
Mislim da si u pravu Valter je tada bio prvi golman, meni je u glavi Portugal i ja sve kontam da je Venio vrhunski branio u Portugalu iako izgleda da je to Atina o kojoj priča Dantes, samo sam se ja zbunio
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Predvidio sam krah Danaca.
Tunižani dobar otpor zasada.
Tunižani dobar otpor zasada.
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
Tunis,Tunis, Tunis
Hajde Wishame ponovi 2005-tu, kakva 3-2-1 odbrana Tunisa
Vori je trebao dobiti crveni karton ali eto ovaj mamlaz iz Tunis dobi.
Kakva 3-2-1 odbrana, ovo je masakr sta rade od hrvata, jos je trebalo 5-6 iskljucenja biti..legenda reala je napisao/la:Tunis,Tunis, Tunis![]()
![]()
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- legenda reala
- Kontakt:
Smiješno al etoSemper je napisao/la:Vori je trebao dobiti crveni karton ali eto ovaj mamlaz iz Tunis dobi.
Da li bi Čupić dobio da je udario njega ovako bi u guzici, prepali se iz EHF-a da Tunis ne izbaci veliku Hrvatsku
Vrhunska odbrana, kad ovakva Hrvatska ne može ništa da napraviKakva 3-2-1 odbrana, ovo je masakr sta rade od hrvata, jos je trebalo 5-6 iskljucenja biti..
Izlaze im visoko i agresivno ovi ne mogu da dišu
poluvrijem 12:11
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 08 avg 2012, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.