haj okani te se mene vise,legenda ju je vidio i gotova pricaAmoxicillin je napisao/la:šta'š joj bolan kupitbagrcavi je napisao/la:Ma znam, sve je to ista bagrasamo od ove od 22. godine se može i očekivati nešto nakon što joj pokloniš neki skupi parfem a od ove sa 15 Senaid očekuje osmijeh
odvedi je negdje na bijelu toplu čokoladu s lješnjacima, kino i ćiku da zišgu
ako ne da, ima druga
(savjeti od starije raje
)
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Chat
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
To ti je velika greška
Pa gdje ćeš njemu pokazati curu, pokupiće ti je on odmah, ne znaš ti njega, koji je to zavodnik.
DRUG NEBI TI PUNCA
Da je muslimankameho-medo je napisao/la:LIkma ,Malik ,sto trazisHeller je napisao/la:Znam ja nekih od 15-16 al il su dno dna il ti neces njihove uvjete ispunitlikma23 je napisao/la:Ima li kakva kod vas od 15-16 godina?
S tim da mora ispunjavat neke uvijete(nisu teski) i jednu stvar mora znati.![]()
Ako ima kakva preporucite![]()
i reci uvjete
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
i sta kaze Legenda ,da cujemo njegovo misljenje,sada ce on reci losa cura ostavi je senaide nije za tebe,a tamo iza ledja senaida on je bari 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma ne zna joj ime ja samo sliku stavio preko onog open image in new tab,necu vam ja reci misljenje cekat cemo njegameho-medo je napisao/la:i sta kaze Legenda ,da cujemo njegovo misljenje,sada ce on reci losa cura ostavi je senaide nije za tebe,a tamo iza ledja senaida on je bari
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ako se legenda zainati ,saznace joj ima za tili cas ,pa daj stavi sliku i ovdje da je i mi vidimo da ne cekamo njegaSenaid L.F.C je napisao/la:ma ne zna joj ime ja samo sliku stavio preko onog open image in new tab,necu vam ja reci misljenje cekat cemo njegameho-medo je napisao/la:i sta kaze Legenda ,da cujemo njegovo misljenje,sada ce on reci losa cura ostavi je senaide nije za tebe,a tamo iza ledja senaida on je bari
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma **** cure ja sa svojom raskino sad mi je super 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ne moze slika ovdje jaran,ma nece ime joj je top secretmeho-medo je napisao/la:Ako se legenda zainati ,saznace joj ima za tili cas ,pa daj stavi sliku i ovdje da je i mi vidimo da ne cekamo njegaSenaid L.F.C je napisao/la:ma ne zna joj ime ja samo sliku stavio preko onog open image in new tab,necu vam ja reci misljenje cekat cemo njegameho-medo je napisao/la:i sta kaze Legenda ,da cujemo njegovo misljenje,sada ce on reci losa cura ostavi je senaide nije za tebe,a tamo iza ledja senaida on je bari
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Aj nista ondaSenaid L.F.C je napisao/la: ne moze slika ovdje jaran,ma nece ime joj je top secret
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- legenda reala
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:To ti je velika greškaPa gdje ćeš njemu pokazati curu, pokupiće ti je on odmah, ne znaš ti njega, koji je to zavodnik.
Košto sam tebi
Ma fina cura, normala šta ste ga uzeli zafrkavati,
Ma šta će vam cure, slušajte Dengu vidiš kako se učlanio tamo ni curu ne smije imati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
eto reci im don kihotelegenda reala je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:To ti je velika greškaPa gdje ćeš njemu pokazati curu, pokupiće ti je on odmah, ne znaš ti njega, koji je to zavodnik.
![]()
![]()
![]()
Košto sam tebi![]()
luko lukavi, oj kaku sam curu vidio haj pokazaću ti je
![]()
Ma fina cura, normala šta ste ga uzeli zafrkavati,
Ma šta će vam cure, slušajte Dengu vidiš kako se učlanio tamo ni curu ne smije imati![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Zenichanin
- Kontakt:
Samo da se i ja pohvalim da imam curu,
mada je nisam vidjeo ima 3 sedmice
mada je nisam vidjeo ima 3 sedmice
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Što, nije ti dala crvenu bojicu?Sarajlijc@ je napisao/la:Ma **** cure ja sa svojom raskino sad mi je super
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sta je ovo svi se hvale da imaju cure ,a ja kod kuce visim na brazzersima ima te li kakvih za preporuciti
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- legenda reala
- Kontakt:
Denga brate zar nisi na teraviji
Husrefe jbse
Husrefe jbse
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izađi na ulicu i zapjevajmeho-medo je napisao/la:Sta je ovo svi se hvale da imaju cure ,a ja kod kuce visim na brazzersima ima te li kakvih za preporuciti
[youtube][/youtube]
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Jes dosadno jbt, i ova vrućina nema nikog ni na forumu ni MSN ni onom FB da se zajebajem Edo,Husref,Amara se dograbili teravije
Ako se naljutim otiću na chatroulete
Meho imaš kakih stranica da se skidaju gole

Ako se naljutim otiću na chatroulete
Meho imaš kakih stranica da se skidaju gole
nema toga legenda msm ja nisam uspio to nacilegenda reala je napisao/la:Jes dosadno jbt, i ova vrućina nema nikog ni na forumu ni MSN ni onom FB da se zajebajem Edo,Husref,Amara se dograbili teravije![]()
![]()
Ako se naljutim otiću na chatroulete![]()
Meho imaš kakih stranica da se skidaju gole![]()
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa da tek onda krenu bjezat od meneHeller je napisao/la:Izađi na ulicu i zapjevajmeho-medo je napisao/la:Sta je ovo svi se hvale da imaju cure ,a ja kod kuce visim na brazzersima ima te li kakvih za preporuciti
[youtube][/youtube]
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.