FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

VR6_LION
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la VR6_LION » 27 sep 2009, 21:15

volio bi da im je ZE Roberto zabio gol...covjek najbolji igrac bundeslige i nece da mu produze ugovor...nek su oni Gomeza uzeli pa im sad na klupi sjedi..Gomez,Podolski,Novotny,Ballack sve su tu njemacka napuhana imena Klose jedini njemacki špic da valja

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 sep 2009, 23:33

Boruc je napisao/la:
JameS je napisao/la:
Boruc je napisao/la:Sad dolazi Juve.Bit će pravo nezgodno !
bit ce dobra utakmica,sva tri znaka su u igri ;)
Ma kec. ;)
Rascerupacemo ih 8-) navijacki gledano
Ocekujem tvrdu utakmicu - diplomatija u pitanju
Ipak cemo ih pobjediti - realno misljenje

Nas stari poznanik nikako da dodje do gola, izabranici Mehmeta Scholla ponovo izgubili.

slika

mama mia :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 sep 2009, 23:35

X ko kuca

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 sep 2009, 23:37

zna li neko njemacki da nam prevede sta kazu iz Bajerna na njemackim sajtovima za ovaj poraz od Hsv-a :)
Volim te Zeljo!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 sep 2009, 21:43

Juventus je uvijek bio gadan za nas. Draže bi mi bilo da je Inter ili Milan sa nama u grupi. Kako god, mora se igrati. Naš ubitačan napad, protiv njihovog. Utakmice vrhunska, svjetska klasa. Nadam se da ćemo pokazati i dokazati da nismo tek tako u nekoj krizi da nas svaki malo jači klub može dobiti. Gaal je pogriješio u taktici protiv HSV-a, to je evidentno. Prvo poluvrijeme smo "ubili " Hamburga, ali smo u drugom neshvatljivo pali. Nadam se da se to neće ponoviti u utakmici protiv Stare Dame. Ovaj Uli i Karl-Heinz su počeli sa glupostima, šta im je jadni Gomez kriv, on i zabija. Odbrana je šuplja, Buyten klasa u napadu i sa glavom ali u odbrani loš. Željko očekujem povratak najboljeg stopera Bayerna Martina Demichelisa, onda smo opet u egalu sa nekim vrhunskim momčadima ali da nam je još golman i desni bek bili bi u egalu sa super vrhunskim momčadima kao što su Barca, Chelsea, Manchester .

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 28 sep 2009, 22:21

Rz88 je napisao/la:Juventus je uvijek bio gadan za nas. Draže bi mi bilo da je Inter ili Milan sa nama u grupi. Kako god, mora se igrati. Naš ubitačan napad, protiv njihovog. Utakmice vrhunska, svjetska klasa. Nadam se da ćemo pokazati i dokazati da nismo tek tako u nekoj krizi da nas svaki malo jači klub može dobiti. Gaal je pogriješio u taktici protiv HSV-a, to je evidentno. Prvo poluvrijeme smo "ubili " Hamburga, ali smo u drugom neshvatljivo pali. Nadam se da se to neće ponoviti u utakmici protiv Stare Dame. Ovaj Uli i Karl-Heinz su počeli sa glupostima, šta im je jadni Gomez kriv, on i zabija. Odbrana je šuplja, Buyten klasa u napadu i sa glavom ali u odbrani loš. Željko očekujem povratak najboljeg stopera Bayerna Martina Demichelisa, onda smo opet u egalu sa nekim vrhunskim momčadima ali da nam je još golman i desni bek bili bi u egalu sa super vrhunskim momčadima kao što su Barca, Chelsea, Manchester .
ja vama jamcim poraz :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 sep 2009, 22:24

RuudVanGoal je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Juventus je uvijek bio gadan za nas. Draže bi mi bilo da je Inter ili Milan sa nama u grupi. Kako god, mora se igrati. Naš ubitačan napad, protiv njihovog. Utakmice vrhunska, svjetska klasa. Nadam se da ćemo pokazati i dokazati da nismo tek tako u nekoj krizi da nas svaki malo jači klub može dobiti. Gaal je pogriješio u taktici protiv HSV-a, to je evidentno. Prvo poluvrijeme smo "ubili " Hamburga, ali smo u drugom neshvatljivo pali. Nadam se da se to neće ponoviti u utakmici protiv Stare Dame. Ovaj Uli i Karl-Heinz su počeli sa glupostima, šta im je jadni Gomez kriv, on i zabija. Odbrana je šuplja, Buyten klasa u napadu i sa glavom ali u odbrani loš. Željko očekujem povratak najboljeg stopera Bayerna Martina Demichelisa, onda smo opet u egalu sa nekim vrhunskim momčadima ali da nam je još golman i desni bek bili bi u egalu sa super vrhunskim momčadima kao što su Barca, Chelsea, Manchester .
i ja vama od Marseilla :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 28 sep 2009, 22:51

rob do bagro je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:
i ja vama od Marseilla :D
haha prije ce bayern pobjediti juve neg marseille reala :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 sep 2009, 23:00

Salihamidžić propušta Bayern

Hasan Salihamidžić, 32-godišnji nekadašnji reprezentativac BiH u redovima Juventusa, propustit će utakmicu 2. kola Lige prvaka u srijedu u Münchenu protiv svog bivšeg kluba Bayerna zbog tendinitisa.
Salihamidžić je devet godina igrao za Bayern, a u Juventus je prešao 2007. godine. Kaže da je jako razočaran što neće imati priliku zaigrati protiv bivšeg kluba.

-Nažalost, povrijeđen sam i ne mogu igrati. Vrlo sam razočaran, možete samo zamisliti koliko - izjavio je za Eurosport.

- Proše sedmice sam se osjećao bolje, pa sam konkurirao za utakmicu protiv Genoe u prvenstva. Međutim, sljedećeg dana sam opet osjetio bolove na treningu - objasnio je Salihamidžić.

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 sep 2009, 23:51

"Mir blutet das Herz!"

"Die Enttäuschung ist riesig. Mir blutet das Herz, aber da kann man eben nichts machen", sagte Salihamidzic im Interview mit "Eurosport": "Ich hatte eine Sehnenentzündung. Letzte Woche ging es mir dann besser und ich war gegen Genua dabei. Am nächsten Tag hat es dann im Training aber wieder wehgetan."

Pa dokle vise.... :cry: jeste da je borac, ali ovo polako lici na prekid karijere...
Vom Jäger zum Gejagten

fc bayo
Kontakt:

Post Postao/la fc bayo » 29 sep 2009, 10:03

zasto bi bilo?
moj tip 3:1 za grand sampiona 8-)
sto se tice amatera ilit hsv-a stvarno nemam rijeci :evil:
cuj, natjerati ekipu da se brani sa 10 igraca i to na njihovom terenu :twisted: i naravno, desi se da corava koka zrno nabode.. :evil:
neka, neka, ima jos da se igra do zime, a zeljno ocekujem prelazni rok ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 sep 2009, 10:17

fc bayo je napisao/la:
zasto bi bilo?
moj tip 3:1 za grand sampiona 8-)
sto se tice amatera ilit hsv-a stvarno nemam rijeci :evil:
cuj, natjerati ekipu da se brani sa 10 igraca i to na njihovom terenu :twisted: i naravno, desi se da corava koka zrno nabode.. :evil:
neka, neka, ima jos da se igra do zime, a zeljno ocekujem prelazni rok ;)
Jel to Šečer :?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

fc bayo
Kontakt:

Post Postao/la fc bayo » 29 sep 2009, 10:21

ofkors da sa ja :D :D
tivra se par stranica pa procitaj.
nego, kto pita, da nije neki navijaconog luzera iliti hale iz madrida :)

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 29 sep 2009, 11:15

fc bayo je napisao/la:ofkors da sa ja :D :D
tivra se par stranica pa procitaj.
nego, kto pita, da nije neki navijaconog luzera iliti hale iz madrida :)
buraz .......... nidje veze XD
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 sep 2009, 14:17

Danas je 500 dana od kad je Bayern zadnji put bio na prvom mjestu Bundes lige :mrgreen: pa cestitam jubilej :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 sep 2009, 14:22

miky_hz je napisao/la:Danas je 500 dana od kad je Bayern zadnji put bio na prvom mjestu Bundes lige :mrgreen: pa cestitam jubilej :P
kad neki drugi tim to uspije nek se javi :D :D :D

SMRT FASIZMU!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 sep 2009, 14:24

TOČNO pet stotina dana prošlo je od 17. svibnja 2008. godine. Datum je to koji ni po čemu u njemačkoj nogometnoj Bundesligi nije poseban, osim po činjenici da je tada Bayern posljednji puta bio na vrhu ljestvice.

Najtrofejniji njemački nogometni klub prepuštao je od toga datuma vrh ljestvice konkurentima, a “crni jubilej” dosegli su u utorak. Dok su Bayernovi nogometaši apstinirali od prvog mjesta ljestvice na njoj su se nalazili Bayer (tri puta), Schalke (4), Hertha (5), HSV (9), Hoffenheim (11) i prvaci Wolfsburg (11).

neka neka

otkad je u bundesligi na snazi "bosanski rezim" bayern nije prvi. auuu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 sep 2009, 18:56

Za malo manje od 2 sata igramo sa Juventusom, a svi se usutili :) Kakva su vasa ocekivanja, prognoze, rezultati? Sto se tice medjusobnog omjera, 1 pobjeda Bayerna, 0 remija, 3 poraza :oops:
Vrlo je vazno dobivati domace utakmice (to je 9 bodova + 3 iz Izraela, to je 12 sto ce vrlo vjerovatno biti sasvim dovoljno za prolaz dalje).
Ne ocekujem lahku utakmicu, ali se nadam da cemo uspjeti uzeti sva tri boda.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 19:11

ribery je napisao/la:Za malo manje od 2 sata igramo sa Juventusom, a svi se usutili :) Kakva su vasa ocekivanja, prognoze, rezultati? Sto se tice medjusobnog omjera, 1 pobjeda Bayerna, 0 remija, 3 poraza :oops:
Vrlo je vazno dobivati domace utakmice (to je 9 bodova + 3 iz Izraela, to je 12 sto ce vrlo vjerovatno biti sasvim dovoljno za prolaz dalje).
Ne ocekujem lahku utakmicu, ali se nadam da cemo uspjeti uzeti sva tri boda.
X ko kuca
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2009, 19:29

hahahahahahhah, biti će svašta, očekujem teško utakmicu ali mislim da bi Bayern trebao da dobije.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HP46 i 11 gostiju.