OI London 2012 - Rukomet

Inspire a generation.

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten

Tko će biti novi olimpijski pobjednik?

Francuska
36
33%
Danska
16
15%
Hrvatska
38
35%
Španjolska
6
5%
Srbija
9
8%
Island
2
2%
Mađarska
0
Nema glasova.
Švedska
0
Nema glasova.
ostali
3
3%

Ukupno glasova: 110

sejo90
Kontakt:

Re: OI London 2012 - Rukomet

Post Postao/la sejo90 » 08 avg 2012, 23:43

ma postoji lijek za ovu odbranu, utrcavanja.. samo se hrvati nisu snasli, sto je malo cudno
ali sad ce oni to rijesit... a ovi koji govore dokle ce se to tolerisati, sta bi trebalo, diskfalifikovati ljude???

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 08 avg 2012, 23:45

Rukomet nije košarka to morati shvatiti. Ja se sjećam da je u Atini američki novinar pitao a šta je to rukomet? KOlega ne znam iz koje je države odveo ga je na utakmicu. Nakon odgledane utakmice novinar je bio oduševljen te je rekao u šali da USA može da dovede NFL reprezentaciju i biće olimpijski šampioni.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 08 avg 2012, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 08 avg 2012, 23:47

dean_ je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:O sudijam se ne priča, za mene crveni preoštar, al sudijska se pika ;)

Pa šta bi vi da vas puste da uđete u gol ???
Ovo je rukomet, muška igra, uvijek se igralo ovako, čuj ragbi :roll:

Lebrone
Prošli su samo zahvaljujući očajnoj igri Danaca na OI ;)
mislio sam da si ti jedan od normalnijih forumaša ali očito su i tebi kompleksi pomutili pamet!
Eto ja navijam za komsije dok ne procitam ovakve komentare, pa znaci svi koji ne navijaju za Hrvatsku su iskompleksirani, :roll: , E da ih hoce Tunis izbacit samo radi ovakvih likova!

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 08 avg 2012, 23:47

Semper je napisao/la:Rukomet nije košarka to morati shvatiti. Ja se sjećam da je u Atini američki novinar pitao a šta je to rukomet? KOlega ne znam iz koje je države bio odveo ga je na utakmicu. Nakon odgledane utakmice novinar je bio oduševljen te je rekao u šali da USA može da dovede NFL reprezentaciju i biće olimpijski šampioni.
Ma kakav NFL, male mace, nose opremu tesku 20 kg, stitnike and shit..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 avg 2012, 23:51

Ovi koji svaku spiku okreću na komplekse će odmoriti od foruma (barem) 7 dana. U stvari, forum će odmoriti od njih. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 avg 2012, 00:07

ma ne iskljucuju sudije pretjerano , 1 diskutabilno iskljucenje a i jedan diskutabilan faul na Strleku koji nije sviran za 7 metara, tako da je sudjenje bar u drugom poluvremenu normalno....ljudi tuku malo iznad granice normale ali eto nisu fizicki mogli izdrzati onaj nivo odbrane, Hrvatska podigla svoju odbranu, Alilovic proradio, odbrana Tunisa ocekivano fizicki pala i to je to...

a ovaj lijevi bek crnac je strasan , bice nesto od momka, podjeca me na Narcisa samo sto je puno visociji, dok s druge strane onaj desni bek br.9 tele zesce, kao nesto on pod faulom non stop, udaraju ga, a prvo sto mu je sut prelos a drugo ramenom probija a to je faul u napadu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 avg 2012, 00:09

Cupic prekuc'o. 8-) Hrvati savrseni u kontrama.

Ovo im je dobar ispit za francusku odbranu i odlicno da su igrali jednu ovakvu tekmu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 09 avg 2012, 00:26

Bravo momci, nek ste poslali ove cobane na planinu s koje su sisli.
Slijedi Francuska, samo hrabro kao i dosad i nadam se da cemo u finale...

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 09 avg 2012, 00:29

Čestitke Tunižanima, jbg, ljudi su se borili za svoju državu i ne treba im ništa zamjeriti. Istina da su (pre)često bili pregrubi, ali jedino tako su mogli nadoknaditi veliku razliku u kvaliteti.

Sada se spremiti za Francuze i oporaviti se od ovih batina. 8-)
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 avg 2012, 00:33

limenka je napisao/la:Čestitke Tunižanima, jbg, ljudi su se borili za svoju državu i ne treba im ništa zamjeriti. Istina da su (pre)često bili pregrubi, ali jedino tako su mogli nadoknaditi veliku razliku u kvaliteti.

I spremiti za žešće ali prikrivenije batine... Samo Francuzi ih daju, ali i muški primaju i trpe... Na jedva čekam meč....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 avg 2012, 00:35

DANTES je napisao/la:
limenka je napisao/la:Čestitke Tunižanima, jbg, ljudi su se borili za svoju državu i ne treba im ništa zamjeriti. Istina da su (pre)često bili pregrubi, ali jedino tako su mogli nadoknaditi veliku razliku u kvaliteti.

I spremiti za žešće ali prikrivenije batine... Samo Francuzi ih daju, ali i muški primaju i trpe... Na jedva čekam meč....

i sigurno je da će dosta prekršaja ostati nedosuđeno, ipak su to Francuzi ;)
FORZA MARŠAL !!!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 09 avg 2012, 00:39

Jebote, jedno polufinale Mađarska - Švedska, a drugo Hrvatska - Francuska, nikakvog ni smisla ni logike. Sreća je **** svoje vrste. Ali došli smo po zlato i za zlato treba sve pobjediti, prije ili poslije.
DANTES je napisao/la: I spremiti za žešće ali prikrivenije batine... Samo Francuzi ih daju, ali i muški primaju i trpe... Na jedva čekam meč....
Rekli su Vuković i Vori nešto na tu temu poslije utakmice.
Zadnja izmjena: limenka, dana/u 09 avg 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 avg 2012, 00:39

starmo94 je napisao/la:Bravo momci, nek ste poslali ove cobane na planinu s koje su sisli.
Kad bi neko za reprezentativce Hrvatske napisao da su čobani odma bi bio kompleksaš, provokator i to bi se smatralo vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi. U isto vrijeme ovakvi delegati vrijeđaju koga stignu i onda imaju obraza da reaguju kad neko rekne nešto protiv igrača Hrvatske. Ja smatram da bi reprezentacije Hrvatske, Srbije, Tunisa, Meksika ili Kine trebale da imaju isti tretman na ovom forumu, pa ako je problem vrijeđati jedne onda nek je problem vrijeđati sve, a ako se vrijeđaju jedni bez sankcija onda da vrijeđamo sve.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 avg 2012, 00:40

DANTES je napisao/la:I spremiti za žešće ali prikrivenije batine... Samo Francuzi ih daju, ali i muški primaju i trpe... Na jedva čekam meč....
A šta ih muški primaju, kad onaj Karabatić udara, to je uvijek na rubu isključenja a kad njega malo netko udari previja se isto curica neka.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 avg 2012, 00:44

U prvom poluvremenu Hrvati su bili iznenadjeni igrom Tunizana, ali su nastavku pokazali zasto se vec dugi niz godina nalaze u samom vrhu svijetskog rukometa. Sada nas ocekuje finale prije finala protiv Francuza gdje cemo vidjeti boluje li ova Hrvatska reprezentacija i dalje od kompleska zvani Francuska ili su isti preboljeli.

PS: Meni licno je onaj Goluza smijesan trener. Hebote Tunizani prave seriju 3:0, a on nikako da prekine taj momentum vec Lackovic vadi Hrvate isforsiranim sutom koji zavrsava u golu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 09 avg 2012, 00:46

Tunis je igrao grubo i to im je prolazilo prvih 20ak min. dok delegati susreta nisu upozorili suce da to sprijece,posto vas tu 80% ne zna sto su i koja su tocna pravila u rukometu,bolje ne pisite nista!
Cuj crveni karton nije postojao,igrac udara Cupica na 10ak metara od gola u glavu bez namjere da igra na loptu ili da ima priliku da blokira igraca prilikom suta !
Ne pisite gluposti,Hrvatska ide zasluzeno u polufinale i milina ih je gledati za sada,protiv Francuza ce biti tesko ali ne i nemoguce!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 09 avg 2012, 00:47

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Bravo momci, nek ste poslali ove cobane na planinu s koje su sisli.
Kad bi neko za reprezentativce Hrvatske napisao da su čobani odma bi bio kompleksaš, provokator i to bi se smatralo vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi. U isto vrijeme ovakvi delegati vrijeđaju koga stignu i onda imaju obraza da reaguju kad neko rekne nešto protiv igrača Hrvatske. Ja smatram da bi reprezentacije Hrvatske, Srbije, Tunisa, Meksika ili Kine trebale da imaju isti tretman na ovom forumu, pa ako je problem vrijeđati jedne onda nek je problem vrijeđati sve, a ako se vrijeđaju jedni bez sankcija onda da vrijeđamo sve.
Sta je tebi sad ,sta se kacis odmah ? Kad bi nasi odigrali kao Tunizani uopce mi ne bi smetalo da ih se naziva cobanima, cak bih i ja tako nazivao..

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 avg 2012, 00:50

bekicamir je napisao/la:Tunis je igrao grubo i to im je prolazilo prvih 20ak min. dok delegati susreta nisu upozorili suce da to sprijece,posto vas tu 80% ne zna sto su i koja su tocna pravila u rukometu,bolje ne pisite nista!
Cuj crveni karton nije postojao,igrac udara Cupica na 10ak metara od gola u glavu bez namjere da igra na loptu ili da ima priliku da blokira igraca prilikom suta !
Ne pisite gluposti,Hrvatska ide zasluzeno u polufinale i milina ih je gledati za sada,protiv Francuza ce biti tesko ali ne i nemoguce!
Ti ćeš nas podučit pravilima :lol:

Meni se eto baš više sviđa igra Tunisa, milina mi ih gledati, i prava je šteta što se neće sastati sa Francuzima, po meni bi to bio sjajan meč :mrgreen:

Rekao bih još da su sudije pogurale Hrvatsku, ali neću, i ovako je dovoljno zabavno :lol:
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 09 avg 2012, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 09 avg 2012, 00:51

Toxicity je napisao/la:Sad će ovo lagano doći na svoje.. Kakav Tunis, došli ragbi igrat seljaci
eto svi su seljaci i smetljari i mesari i cobani koji odigraju dobro protiv hrvatske. Tunižani su odigrali muški i svaka im čast a sudije su šiljile za Hrvatsku. Rukometne federacije dok ne oduzmu onoliku moć sudijama samo će uništavati rukomet i u evropi a i van nje jer će taj sport zauvijek ostati ograničen samo na evropu.

@ legenda šta ti misliš o potencijalu vanevropskog rukometa pogotovo afričkog evo tunižani odigrali dobar turnir, argentince u direktnom dvoboju izbacili, britaniju digli 34:17, protiv Francuske izgubili 6 razlike a i danas odigrali dobro. Zna se da je najveći uspjeh Tunisa to svjetsko na domaćem terenu gdje gube od Španije u polufinalu 33:30 Španci osvajaju zlato, a onda za treće mjesto gube upravo od Francuske jedan razlike. Pitam se šta bi tad bilo da su izvukli Hrvatsku u polufinalu ovako su ostali bez medalje. Sa druge strane Egipat prošlu olimpijadu u Pekingu u veoma teškoj grupi sa Nijemcima Rusima Islanđanima Dancima nije uspio proći među osam najboljih iako su remizirali sa Islandom i Danskom a ostale utakmice izgubili 1 ili 2 razlike. Mislim da su njihovi najbolji rezultati 4 svjetska zaredom od 95 do 2001 kada su zauzimali pozicije od 7 do 4 mjesta. Gledao sam prije 3 godine njihovu juniorsku reprezentaciju dakle 2009 i bili su 4-ti na svjetskom, a 2011 juniori Egipta su ponovili taj uspjeh i ponovo zauzeli 4 mjesto. Kadeti su im 2011 bili 5 na svijetu. Tvoja prognoza za naredne godine i može li koja afrička reprezentacija u seniorskoj konkurenciji do medalje u narednom periodu?
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 09 avg 2012, 00:54

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Tunis je igrao grubo i to im je prolazilo prvih 20ak min. dok delegati susreta nisu upozorili suce da to sprijece,posto vas tu 80% ne zna sto su i koja su tocna pravila u rukometu,bolje ne pisite nista!
Ti ćeš nas podučit pravilima :lol:

Meni se eto baš više sviđa igra Tunisa, milina mi ih gledati, i prava je šteta što se neće sastati sa Francuzima, po meni bi to bio sjajan meč :mrgreen:

Rekao bih još da su sudije pogurale Hrvatsku, ali neću, i ovako je dovoljno zabavno :lol:

Uvijek kontra,takva sorta! :lol:
Cas brazilci,cas turci,cas francuzi a najmanje bosanci! :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Olimpijske igre: London 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.