Kakav si sa vidom ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto kao što tebi učiteljica bosanskog nije davala velike šanse da ćeš proći, pa si prošao.Paranoja je napisao/la:Evo gledam sad kvotu na rezultatima i kladionice vam i ne daju neku veliku sansu da ce te proci i ako ste pobijedili
Nisam mislio taj prolaz, nego kvote kec, dvica i tohearts je napisao/la:Nisu dali ni protiv Levskog pa bi šta bi
Kakav si sa vidom ?
Ma necu nista ulagati. Onako samo kazem. Voljeo bih ja da vi prodete, mislim, ako ovaj papanski klub ne mozete proci ubacit juniore i nek odrade sezonu.Konfucije je napisao/la:Pa igraj onda na Zetu,ulozi sve ko ti brani.
E cuj molim te on bi volio da mi prodjemoParanoja je napisao/la:Ma necu nista ulagati. Onako samo kazem. Voljeo bih ja da vi prodete, mislim, ako ovaj papanski klub ne mozete proci ubacit juniore i nek odrade sezonu.Konfucije je napisao/la:Pa igraj onda na Zetu,ulozi sve ko ti brani.
Ma nece ne boj se. Ide preko 1000 ljudi, ko bi na njih udario da mi je vidjetbcov30 je napisao/la:ljudi da nece biti neke frke sutra u podgorici, buraz mi ide na tekmu???
WTF ??Paranoja je napisao/la: Ma necu nista ulagati. Onako samo kazem. Voljeo bih ja da vi prodete, mislim, ako ovaj papanski klub ne mozete proci ubacit juniore i nek odrade sezonu.
formance je napisao/la:Isto kao što tebi učiteljica bosanskog nije davala velike šanse da ćeš proći, pa si prošao.Paranoja je napisao/la:Evo gledam sad kvotu na rezultatima i kladionice vam i ne daju neku veliku sansu da ce te proci i ako ste pobijedili![]()
Sutra pobjeda od 2-0.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bhfanatic14, Hajdeee, Haksss, insimadop, Jadnimi, JavierBosnia, rimljanin90, ristagrad, USB, Vanja8 i 66 gostiju.