Nisi ti peh kralju ti imas posaoado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
Placam nekome dopunu kredita da mi javlja rezultat svakih 5min porukom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brate da sam malo mladji i da ne moram izdrzavati porodicu hladno bi sutra dao otkaz majke mi mojedamirfile je napisao/la:Nisi ti peh kralju ti imas posaoado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
Placam nekome dopunu kredita da mi javlja rezultat svakih 5min porukom:P
Dva sata se vrtim po krevetu, i ništa, ne mogu zaspati. Još malo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Vjerujem da će statistika biti slična, ali da će ovaj put realizacija biti na zavidnom nivou
Nešto slično se desilo i protiv Levskog, gdje smo u prvoj utakmici imali 3-4 izgledne prilike ali je realizacija zakazala, da bi u revanšu iz 4 prilike dali 3 gola. Očekujem i sutra nešto slično, jer je evidentno da ovaj napad koji posjedujemo ne može dvije tekme zaredom biti tako golgeterski neraspoložen. (ne računam Čelik, on je samo navijačima bio u glavama, igrači su odigrali reda radi)
Sretno momcima koji putuju sutra, držite se zajedno, kao i uvijek i vratite se svi živi i zdravi da zajedno proslavimo plasman u plej of, a valjda će Ćelo i ovaj put biti velikodušan pa nam izvući nekoga s kim se možemo laktati do posljednje minute
Do zadnjeg dana života mog...
FORZA MARŠAL !!!
ado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
buraz ..pa nemoj placat dopunu nekome, lijepo kupis dopunu od 20 KM i ukljucis 3G i gledas na mobitelu, lijepo nadjes BHT1 na pocetnoj stranici wap.bhmobile.ba ...
ako nemas mobitel koji moze plejat, posudis od nekog, zamjenis ..il kod kolega i sl ...
High je napisao/la:Dva sata se vrtim po krevetu, i ništa, ne mogu zaspati. Još malo.
znam taj osjecaj, nek je s hajrom i nadam se da nece biti problema...
Ima 31 ekipa koja je nosioc, od Intera, Liverpoola, Marseille koji imaju najveci koeficijent, preko Twente, Stuttgart, Atheltic Bilbao, onda Hapoel Tel-Aviv, Hannover, Lazio i Sparta Prag, te medju onim sa najmanjim koeficijentom se nalaze Newcastel, Levante, Genk, Partizan. Ovdje sam nabrojao samo 14 ekipa, ali eto, ekipe su takvog kalibra.bordo je napisao/la:Ko su sve nosioci play offa????
Znam za ove velike ekipe,nego koga bi jos mogli izvuci!!
Ako prodemo sutra ako BOG da!!
Brate radim takav posao da je zabranjeno koristiti mobitel, al nekako bi citao poruke krisomazizmpj je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
buraz ..pa nemoj placat dopunu nekome, lijepo kupis dopunu od 20 KM i ukljucis 3G i gledas na mobitelu, lijepo nadjes BHT1 na pocetnoj stranici wap.bhmobile.ba ...
ako nemas mobitel koji moze plejat, posudis od nekog, zamjenis ..il kod kolega i sl ...
ado-hz je napisao/la:Brate radim takav posao da je zabranjeno koristiti mobitel, al nekako bi citao poruke krisomazizmpj je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
onda imas:
wap.livescore.com
tu mozes pratit ...a ako vec na smijes cackati mob, onda posalji privatnu poruku: broj ja cu ti javljat promjene iako sam i ja pozvan na iftar pa ne znam hocul bas gledat, ali cu pratit na mobitelu koliko mognem ...
Slat cu ti ja poruku svakih 5 min sadrzajem sa sportsport.ba live prenosa,za pocetak mi posaljes 1.80 KM,na poluvremenu 13.20 i na kraju jos 5KM.ado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
pa ne moras cojka tolko derat na kraju krajeva i on moze pratit na wap.sportsport.bawhosein je napisao/la:Slat cu ti ja poruku svakih 5 min sadrzajem sa sportsport.ba live prenosa,za pocetak mi posaljes 1.80 KM,na poluvremenu 13.20 i na kraju jos 5KM.ado-hz je napisao/la:Kakav peh moras da budes u zivotu kao ja sada pa nemozes da ides na tekmu ili barem da gledas na Tv jer radim do 21h. Sve sam pokusao i da se zamijenim za smjenu i sve al nemozeOvo mi se nikad u zivotu nije desilo i danas mi je doslo da placem i napijem se al strah me Boga da pijem.
...ha ja ..
Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
ne volim to drugovi, podsjeca me na tamni komuniziam al et ....u svakom slucaju Sretno!!!
rece navijac sarajeva i osta živazizmpj je napisao/la:High je napisao/la:Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
ne volim to drugovi, podsjeca me na tamni komuniziam al et ....u svakom slucaju Sretno!!!
Pa najveći rezultate i jesu iz tame, rodila vas tama, sisali Berdžajeva.azizmpj je napisao/la:High je napisao/la:Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sta je ovo jos nema ni slika a niti nekog videa kortea nasih...ima li neko da je ispratio nasu bracu pa da je zabiljezio neku sliku ili neki video???
-
bilalovic89
- Kontakt:
znali se tacno koliko ce biti nasih navijaca
) nejvjerujem sto pisu medije,, nego reko jel iko zna ikog iz HZ i koliko ih ide itd.. 
-
unbeatable
- Kontakt:
Sanjao sam da smo izgubili 4:0
Boga mi,kad nisam crko'.....
Banuj se sam MOLIM TE!!unbeatable je napisao/la:Sanjao sam da smo izgubili 4:0![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam sanjao da Zeta nije izasla na teren vec da smo igrali sa nekim drugim timom i odigrali 1:1

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.