Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Kineska liga je na mizernom nivou. Vidio sam ih kad su United i drugi klubovi igrali prijateljske tamo. Ali Zlatan je trenutno nas 3. najbolji napadac. Ko je to bolji? Zec koji ne moze povezat 3 dobre utakmice za redom? Fajic koji u zivotu nije odigrao malo vecu utakmicu i koji isto tako igra u losoj ligi?
Zlatan je dokazan, i ako je u formi treba ga pozvat. Dobar kao dzoker sa klupe.
Zlatan je dokazan, i ako je u formi treba ga pozvat. Dobar kao dzoker sa klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zlaja ce dobiti poziv bez obzira u kakvoj ligi igrao.
On je dobio zadatak da nadje klub, da vrati formu a kvalitete koje ima nikada nisu dolazili u pitanje.
Susic zna da je Muslimovic prijeko potreban, jer nasa repka ne raspolaze bas velikim brojem kvalitetnih napadaca a Zlaja to sigurno jeste.
On je dobio zadatak da nadje klub, da vrati formu a kvalitete koje ima nikada nisu dolazili u pitanje.
Susic zna da je Muslimovic prijeko potreban, jer nasa repka ne raspolaze bas velikim brojem kvalitetnih napadaca a Zlaja to sigurno jeste.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Smijem se kladiti da poziv nece dobiti sve dok je u Kini.Omerbavarac je napisao/la:Zlaja ce dobiti poziv bez obzira u kakvoj ligi igrao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Upravo to!Omerbavarac je napisao/la:Zlaja ce dobiti poziv bez obzira u kakvoj ligi igrao.
Uz Zlaju dodati jos jednog da se malo privikne i mozemo mi ove kvale izgurati bez ikakvih problema sto se napada tice...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Omerbavarac
- Kontakt:
U kladionici nema ponude za tu vrstu sporta.bhsport je napisao/la:
Smijem se kladiti da poziv nece dobiti sve dok je u Kini.

Treci napadac mora postojati, a zar stvarno mislis da ce Zekonja prije dobiti poziv od Muslimovica?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Realno Zlaja je treci napadac, ali je Pape izjavio dok je tamo nece dobiti poziv. Mislim da necemo ni imati 3 spica, samo Vedo i Dzeko. Znas da gdje logika prestaje BiH pocinje.Omerbavarac je napisao/la:U kladionici nema ponude za tu vrstu sporta.bhsport je napisao/la:
Smijem se kladiti da poziv nece dobiti sve dok je u Kini.![]()
Treci napadac mora postojati, a zar stvarno mislis da ce Zekonja prije dobiti poziv od Muslimovica?

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Poslije ovog događanja danas na finalu Community Shield-a, Zlaju treba zvati taman da igra u Africi ili u Americi a ne u Aziji, ako mislimo igrati sa dva špica.
- Neutralan88
- Kontakt:
ma Susica moramo smjenit prvo, inace zlatana necemo vidjet vise u repki jbg
U procenitma je to kao sansa da ozdravis od tumora pluca...Neutralan88 je napisao/la:ma Susica moramo smjenit prvo, inace zlatana necemo vidjet vise u repki jbg
Ipak mislim da bi se tumora lakse rijesili...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
-
- Kontakt:
Koji kralj 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahha jedva ga nadjoh medju njima, oci mu se suzile otkad je tamomandraX je napisao/la:

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
do dan danas meni medju najdrazih igraca repke, ako ne i najdrazi (kao sto sam i dosta puta ovdje pisao), ali dok igra na "tom" istoku, nema smisla pozvati ga u repku 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno ovakav Zlaja je bolji od bilo kojeg iz nase lige.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Realno vise koristi od muslia nego dzeke ..

Nemogu da vjerujem da je prica o Muslimovicu zavrsila na 4. strani ovog foruma dok se prasina oko Misketovog prelaska u isti klub jos ne stisava. Nemogu isto da vjerujem da niko ni ne otvara pitanje da li Zlatana treba vratiti u reprezentaciju. Ako Pape pozove Misketa, a velika je vjerovatnoca da hoce, kompletna logika kojom je otjerao Zlatana pada u vodu.
Realno gledajuci trebaju nam oba igraca i mada imamo nekoliko zamjena za Misketa, nemamo ni jednu zamjenu za Ibisevica i Dzeku, barem ne u formi u kakvoj je Zlatan koji razara za svoj klub, koliko god da je sam klub u nizoj kategoriji.
Neznam sta drugi misle ali me cisto zanima kako ce Pape pojesti ono sto je rekao sa pozivanjem Misketa.
Realno gledajuci trebaju nam oba igraca i mada imamo nekoliko zamjena za Misketa, nemamo ni jednu zamjenu za Ibisevica i Dzeku, barem ne u formi u kakvoj je Zlatan koji razara za svoj klub, koliko god da je sam klub u nizoj kategoriji.
Neznam sta drugi misle ali me cisto zanima kako ce Pape pojesti ono sto je rekao sa pozivanjem Misketa.
Pape vjerovatno misli da mu trećeg napadača (ako zatreba) igra Ibričić 

Ok , znam da se salis, ali nemoj. Srcani udar ne biraviKK je napisao/la:Pape vjerovatno misli da mu trećeg napadača (ako zatreba) igra Ibričić

Ali, salu na stranu, Muslimovic je jedan od najpotcjenjenijih igraca, ne samo kod nas nego i u evropskim okvirima. Pa momak se nije pretplatio na mjesto klasicnog centarfora, samo sto to Pape ili ne zeli da vidi, ili jednostavno smatra da je repka deficitarnija na drugim pozicijama pa ga ne zove. Po meni, nezasluzeno. Zasluzio je da ga se pozove, jer moze odraditi dobar posao, pocevsi od srednjeg veznog pa do samog spica. Makar u ovim prijateljskim tekmama, pa neka momak dobije priliku da pokaze napokon sta lezi i njemu.
Ne zove ga zato jer za prve nije,a nema smisla **** covjeka u mozak i zovnut ga da dodje iz Kine da bi eventualno igrao 5-10min.milomlat je napisao/la:Ok , znam da se salis, ali nemoj. Srcani udar ne biraviKK je napisao/la:Pape vjerovatno misli da mu trećeg napadača (ako zatreba) igra Ibričić![]()
Ali, salu na stranu, Muslimovic je jedan od najpotcjenjenijih igraca, ne samo kod nas nego i u evropskim okvirima. Pa momak se nije pretplatio na mjesto klasicnog centarfora, samo sto to Pape ili ne zeli da vidi, ili jednostavno smatra da je repka deficitarnija na drugim pozicijama pa ga ne zove. Po meni, nezasluzeno. Zasluzio je da ga se pozove, jer moze odraditi dobar posao, pocevsi od srednjeg veznog pa do samog spica. Makar u ovim prijateljskim tekmama, pa neka momak dobije priliku da pokaze napokon sta lezi i njemu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, izdzezveubrazil, Mocvara1991, RajvoSA03 i 57 gostiju.