zasto on? on je nepoznanica skoro pa kao i ovaj sto je dosao prije njega, mozda je dobar ali klub ne bi smio riskirati pa opet isprobavati neke nove nepoznate trenere?M. Scofield je napisao/la:Po meni Zoran Bubalo red je više da dobije šansu.
NK Široki Brijeg
- northfront96
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
- M. Scofield
- Kontakt:
neznam koliko godina imaš ali ja ga pamtim kao igrača, ne sjećem se da je itko ostavljo srce na terenu u dresu Širokog kao on, dobro je vodio i U-19, domaći je čovjek i mora jednom dobiti šansu kad vidim kakvi su sve levati vodili ekipu Trta je za pola njih Mourinho.northfront96 je napisao/la:zasto on? on je nepoznanica skoro pa kao i ovaj sto je dosao prije njega, mozda je dobar ali klub ne bi smio riskirati pa opet isprobavati neke nove nepoznate trenere?M. Scofield je napisao/la:Po meni Zoran Bubalo red je više da dobije šansu.
Audere est Facere
Trta je odličan trener i trebao je već jednom voditi ali sumnjam da će on doći jer kod njega igraju samo najspremniji i najbolji a to nekima mozda i ne odgovara
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kod Zorana Bubala igraju najbolji i najspremniji.TO ce potvrditi svi oni koje je trenirao.To nasoj upravi naravno ne odgovara,kod njega bi igrali i kadeti ako se mogu izboriti.Juniori nam prvaci drzave i kup uzeli a nigdje ni jednoga

- northfront96
- Kontakt:
gledao sam ja njega, jos sa stare juzne tribine, nas je covjek ali ne znam kakav je trener i moze li takav na kraj sa nasom upravom, vjerovatno nije toliko skup pa bi im mozda po tom pitanju odgovarao, sve ostalo je upitno.....M. Scofield je napisao/la:neznam koliko godina imaš ali ja ga pamtim kao igrača, ne sjećem se da je itko ostavljo srce na terenu u dresu Širokog kao on, dobro je vodio i U-19, domaći je čovjek i mora jednom dobiti šansu kad vidim kakvi su sve levati vodili ekipu Trta je za pola njih Mourinho.northfront96 je napisao/la:zasto on? on je nepoznanica skoro pa kao i ovaj sto je dosao prije njega, mozda je dobar ali klub ne bi smio riskirati pa opet isprobavati neke nove nepoznate trenere?M. Scofield je napisao/la:Po meni Zoran Bubalo red je više da dobije šansu.
TRTA definitivno bi bio idealno rjesenje,to je trener starog kova 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Suska se da su u kombinacijama Katalinic i Ciro.
Ovo sam napisao prije godinu dana i obistinjuje se. Tribaju nam pravi igrači, ima li ih igdjeGalion je napisao/la:Šilić je gotov, iako zbog njegovih zasluga za klub ne smi ga se otpuštat, treba mu ponudit neko misto u klubu. wagner se još drži ali pitanje do kad, i on pomalo opada. Zakarić je tu samo pola godine, ostali su tanki. Uskoro ćemo imati najslablju ekipu u zadnjih 7 godina, barem ja tako mislim.

Igracki kadar NK Siroki Brijeg je trenutno najjaci u Premier ligi. Samo dovest strucnjaka koji ce poticat igru a ne hrkljus kao Bloudek i ne sekirat se titula se smijesi!
Baka Sliskovic 99% novi trener Širokog
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A sta ja imam sa Upravom i sto bi ih ja branio? Nisam ja clan Uprave, kako brojni smatraju.SirokiZg je napisao/la:Bravo uprava!!
Korak naprijed s Karacicem pa 2 nazad sa Bloudekom
i "ciljanim" pojacanjima.
Di je sad dragi sb fidelis da brani poteze uprave?
Ne pise nam se dobro ove sezone. Umjesto da se napravio korak
naprijed sa ciscenjem ekipe i da dovedemo dobra pojacanja
mi sami sebe sj.... i drugim momcadima na izvolite damo da nas sramote
Meni smeta konstantna nerealnost i zuganje ovdasnjih ljudi, ti bi rekao utapaju se u dugovima i ispadaju iz lige svake dvije godine. Kome odgovara onakva situacija? Nikome, al de stani malo. Svi bi neka pojacanja i temeljite promjene, a dvoje momaka sveukupno rekla mi konkretna imena na pitanje koja su to pojacanja koja bi dosla u ovu ligu i koje klub ustvari moze priustiti, jer kupovati ih sigurno nece. Evo, daj mi i ti listu od pet igraca koje klub moze dovesti, a da su pojacanja? Svi izvlace svog nekog favorita, nekog domaceg igraca, trenera, ne bi bitno bilo da ih igra deset u sastavu, opet bi takvima bolo oci ovaj jedan, i tako u krug. Ako nije to, onda su vremenski uvjeti i konstelacije planeta, kako god, samo naci izgovor za ne doci, podrzati.
Ako hoces kritizirati Upravu u necemu, kritiziraj ih onda sto sami sebi ogranicavaju fond igraca (koji je ionako VRLO mali, samo evo vidim to nitko jos uvijek ni ne shvaca, taman kao da igramo englesku premijer ligu, a ne BiH), jer bi ih ja u BiH nasao bar 10 raznoraznih nacionalnosti koji bi predstavljali pojacanja ili veliki potencijal u buducnosti. E TO ti napadaj i preispituj i shvati napisano, jer u buducnosti ce biti jedini nacin normalnog i kvalitetnog rada, a od dovedenih igraca sve je manje vise bilo ocekivano i jedino moguce za BH uvjete i ne moze nitko reci da su to igraci bez imena i mogucnosti, a sad to sto je npr. najvece ovosezonsko pojacanje ozlijedjeno pa taman kao da nije ni dolazio, to je druga prica.
Ima tu na stotine stvari za reci ''ne valja, ne moze tako'', to svatko vidi, kritiziram i sam sto puta, ali boze moj, kandidirajte se za funkcije u klubu, procistite postojece, pa radite kako sami znate. Cuj, mogao bi i ja tako, moguce da bi bio i uspjesniji, pa evo ne moze me zapasti pa moram cisto sugerirati koga bih volio vidjeti i sustav koji bi preferirao.
...Život za Široki...
pa kad su Mije pitali što je ovako skupa utakmica (karte), kao nema se šta gledat on je rekao navijači Chelsea plaćaju 40€ po utakmiciŠB_Fidelis je napisao/la:A sta ja imam sa Upravom i sto bi ih ja branio? Nisam ja clan Uprave, kako brojni smatraju.SirokiZg je napisao/la:Bravo uprava!!
Korak naprijed s Karacicem pa 2 nazad sa Bloudekom
i "ciljanim" pojacanjima.
Di je sad dragi sb fidelis da brani poteze uprave?
Ne pise nam se dobro ove sezone. Umjesto da se napravio korak
naprijed sa ciscenjem ekipe i da dovedemo dobra pojacanja
mi sami sebe sj.... i drugim momcadima na izvolite damo da nas sramote
Meni smeta konstantna nerealnost i zuganje ovdasnjih ljudi, ti bi rekao utapaju se u dugovima i ispadaju iz lige svake dvije godine. Kome odgovara onakva situacija? Nikome, al de stani malo. Svi bi neka pojacanja i temeljite promjene, a dvoje momaka sveukupno rekla mi konkretna imena na pitanje koja su to pojacanja koja bi dosla u ovu ligu i koje klub ustvari moze priustiti, jer kupovati ih sigurno nece. Evo, daj mi i ti listu od pet igraca koje klub moze dovesti, a da su pojacanja? Svi izvlace svog nekog favorita, nekog domaceg igraca, trenera, ne bi bitno bilo da ih igra deset u sastavu, opet bi takvima bolo oci ovaj jedan, i tako u krug. Ako nije to, onda su vremenski uvjeti i konstelacije planeta, kako god, samo naci izgovor za ne doci, podrzati.
Ako hoces kritizirati Upravu u necemu, kritiziraj ih onda sto sami sebi ogranicavaju fond igraca (koji je ionako VRLO mali, samo evo vidim to nitko jos uvijek ni ne shvaca, taman kao da igramo englesku premijer ligu, a ne BiH), jer bi ih ja u BiH nasao bar 10 raznoraznih nacionalnosti koji bi predstavljali pojacanja ili veliki potencijal u buducnosti. E TO ti napadaj i preispituj i shvati napisano, jer u buducnosti ce biti jedini nacin normalnog i kvalitetnog rada, a od dovedenih igraca sve je manje vise bilo ocekivano i jedino moguce za BH uvjete i ne moze nitko reci da su to igraci bez imena i mogucnosti, a sad to sto je npr. najvece ovosezonsko pojacanje ozlijedjeno pa taman kao da nije ni dolazio, to je druga prica.
Ima tu na stotine stvari za reci ''ne valja, ne moze tako'', to svatko vidi, kritiziram i sam sto puta, ali boze moj, kandidirajte se za funkcije u klubu, procistite postojece, pa radite kako sami znate. Cuj, mogao bi i ja tako, moguce da bi bio i uspjesniji, pa evo ne moze me zapasti pa moram cisto sugerirati koga bih volio vidjeti i sustav koji bi preferirao.

Nezadovoljna učinkom Marijana Bloudeka Uprava NK Široki Brijeg odlučila se rastati sa njim nakon neuspjeha u Europi, te nakon neodlučenog rezultata na startu nove sezone u Premijer ligi.
Uprava NK Široki Brijeg je u potrazi za novim trenerom, a kako saznajemo iz izvora bliskom klubu najozbiljniji kandidat je Blaž Baka Slišković koji je već sjedio na klupi širokobriježana. Za sada još nije ništa konkretno dogovoreno ni potpisano, ali ne bi bilo iznenađenje da se Baka pojavi na klupi NK Široki Brijeg već u nedjelju na utakmici sa HŠK Zrinjski.
Utakmica je u ned. u 19h---za vas upitni Brekalo,Landeka i Bajano i HSKZ svi invalidi su dobro i zdravo!
Uprava NK Široki Brijeg je u potrazi za novim trenerom, a kako saznajemo iz izvora bliskom klubu najozbiljniji kandidat je Blaž Baka Slišković koji je već sjedio na klupi širokobriježana. Za sada još nije ništa konkretno dogovoreno ni potpisano, ali ne bi bilo iznenađenje da se Baka pojavi na klupi NK Široki Brijeg već u nedjelju na utakmici sa HŠK Zrinjski.
Utakmica je u ned. u 19h---za vas upitni Brekalo,Landeka i Bajano i HSKZ svi invalidi su dobro i zdravo!

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Eto navijaci Chelsea imaju sta vidjeti.Kevin je napisao/la:pa kad su Mije pitali što je ovako skupa utakmica (karte), kao nema se šta gledat on je rekao navijači Chelsea plaćaju 40€ po utakmici

Naplacivao bi im ja i po 15-20 maraka. Makar bi bio siguran da ne bi ovi ''strucnjaci'' sa Sjevera dolazili i zugatori standardni. Milina, taman nas 20 bilo na stadionu.
...Život za Široki...
Ja sam za Ciru Blazevica. Bio bi to medijski bum ako dodje.
A sto se tice Bake njemu se nikad ne zna ode, dodje, ne dodje na trening. Mislim da on nije trener za klub jer nema discipline, izuzev ako ce ga netko drzati na uzdi. Gdje god je u inozemstvo otisao prije se vratio nego je otisao. Gdje god je bio neslavno je otisao od Hajduka, Albanije, rumunjske Alba Julije, Saudijske Arabije, kineskog Quingdon Jonoona i slicno.
jednostavno Ciro je mnogo bolji izbor bez obzira na godine. Ciro je marketinski isplativiji sigurno jer NK Siroki treba i malo promocije. A o trenerskim kvalitetama covjeka koji je bio treci na svijetu ne treba ni govoriti. Baka prakticno nema nikakav ozbiljan rezultat bilo klupski ili reprezentativni.
A sto se tice Bake njemu se nikad ne zna ode, dodje, ne dodje na trening. Mislim da on nije trener za klub jer nema discipline, izuzev ako ce ga netko drzati na uzdi. Gdje god je u inozemstvo otisao prije se vratio nego je otisao. Gdje god je bio neslavno je otisao od Hajduka, Albanije, rumunjske Alba Julije, Saudijske Arabije, kineskog Quingdon Jonoona i slicno.
jednostavno Ciro je mnogo bolji izbor bez obzira na godine. Ciro je marketinski isplativiji sigurno jer NK Siroki treba i malo promocije. A o trenerskim kvalitetama covjeka koji je bio treci na svijetu ne treba ni govoriti. Baka prakticno nema nikakav ozbiljan rezultat bilo klupski ili reprezentativni.
nešto kontam..Ćiro bi svakako bio pravi pogodak radi atmosfere, navijača,publike jer bi privukao sve i medijski bi eksponirao Široki dobro..ali postavlja se pitanje : Koliko košta Ćiro? ko će to plaćat?Skaut1 je napisao/la:Ja sam za Ciru Blazevica. Bio bi to medijski bum ako dodje.

Baka je skup Ciro nije. Sto ce donijeti Ciro zna se, a Baka nitko ne zna!Kevin je napisao/la:nešto kontam..Ćiro bi svakako bio pravi pogodak radi atmosfere, navijača,publike jer bi privukao sve i medijski bi eksponirao Široki dobro..ali postavlja se pitanje : Koliko košta Ćiro? ko će to plaćat?Skaut1 je napisao/la:Ja sam za Ciru Blazevica. Bio bi to medijski bum ako dodje.
ČEKA SE NA SLIŠKOVIĆEV ODGOVOR
- Ako do večeras ili sutra ujutro ne dobijem konkretan odgovor jednog kluba iz inozemstva, prihvatit ću ponudu Širokog Brijega, rekao nam je jučer u poslijepodnevnim satima Blaž Slišković, glavni kandidat za poziciju novog šefa struke na Pecari.
Marijan Bloudek je nakon domaćeg remija protiv Slavije postao bivši, ponovno je na Širokom u fokusu potraga za novim trenerom. Kako smo prije nekoliko dana već napisali, glavni kandidat za preuzimanje pozicije šefa struke mostarski je stručnjak Blaž Slišković, što su nam jučer potvrdili u klubu. On je, kao što se da primijetiti iz njegove izjave, trenutačno bez posla, no ne i bez volje za radom – potvrđuje to potencijalno novi inozemni angažman.
Slišković je već u završnici pretprošle sezone vodio Široki, preuzeo ga je nakon nekoliko loših rezultata zaredom i odlaska Ive Ištuka, i u vrlo kratkom roku 'oživio' momčad. Mnogi stalni posjetitelji Pecare tada su često znali reći da su pod Sliškovićem proigrali i igrači od kojih se to nije očekivalo, pa je jasno zašto su na Pecari i ovog puta vrlo zainteresirani za njegove usluge.
Podsjećamo, Slišković je po završetku te kratke epizode u Širokom dobio posao u Saudijskoj Arabiji, no tamo se zadržao vrlo kratko, do listopada 2011. – nakon šest uzastopnih poraza se, kako je rekao, 'korektno razišao s klubom'. Nedugo zatim, početkom ove godine dobio je posao u Kini, koji se završio čudnim raspletom. Baka je na klupi kineskog prvoligaša Qingdao Jonoona sjedio samo jednu utakmicu, a onda mu je klupsko čelništvo, usprkos jasnom ugovoru, ponudilo prijeći na funkciju savjetnika stručnom stožeru, što je ovaj odbio i čitav je slučaj onda završio na arbitraži FIFA-e.
Nije jasno je li spor s Kinezima riješen, no činjenica da Slišković traži inozemni angažman trebala bi biti dovoljna da zaključimo kako taj slučaj, bio riješen ili ne, vjerojatno nije zapreka eventualnom povratku na Pecaru.
U svakom slučaju, više će se znati danas, s tim da jasno postoji i opcija da Slišković ode u inozemstvo. U tom slučaju, u Širokom će se morati malo presabrati i rješenje potražiti drugdje. Do imenovanja novog šefa struke, treninge vode Ivan Soldo i Ante Kokić, a ukoliko do 2. premierligaškog vikenda ne bude tog novog imena, taj će trenerski dvojac voditi Široki u derbiju sa Zrinjskim.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ako do večeras ili sutra ujutro ne dobijem konkretan odgovor jednog kluba iz inozemstva, prihvatit ću ponudu Širokog Brijega, rekao nam je jučer u poslijepodnevnim satima Blaž Slišković, glavni kandidat za poziciju novog šefa struke na Pecari.
Marijan Bloudek je nakon domaćeg remija protiv Slavije postao bivši, ponovno je na Širokom u fokusu potraga za novim trenerom. Kako smo prije nekoliko dana već napisali, glavni kandidat za preuzimanje pozicije šefa struke mostarski je stručnjak Blaž Slišković, što su nam jučer potvrdili u klubu. On je, kao što se da primijetiti iz njegove izjave, trenutačno bez posla, no ne i bez volje za radom – potvrđuje to potencijalno novi inozemni angažman.
Slišković je već u završnici pretprošle sezone vodio Široki, preuzeo ga je nakon nekoliko loših rezultata zaredom i odlaska Ive Ištuka, i u vrlo kratkom roku 'oživio' momčad. Mnogi stalni posjetitelji Pecare tada su često znali reći da su pod Sliškovićem proigrali i igrači od kojih se to nije očekivalo, pa je jasno zašto su na Pecari i ovog puta vrlo zainteresirani za njegove usluge.
Podsjećamo, Slišković je po završetku te kratke epizode u Širokom dobio posao u Saudijskoj Arabiji, no tamo se zadržao vrlo kratko, do listopada 2011. – nakon šest uzastopnih poraza se, kako je rekao, 'korektno razišao s klubom'. Nedugo zatim, početkom ove godine dobio je posao u Kini, koji se završio čudnim raspletom. Baka je na klupi kineskog prvoligaša Qingdao Jonoona sjedio samo jednu utakmicu, a onda mu je klupsko čelništvo, usprkos jasnom ugovoru, ponudilo prijeći na funkciju savjetnika stručnom stožeru, što je ovaj odbio i čitav je slučaj onda završio na arbitraži FIFA-e.
Nije jasno je li spor s Kinezima riješen, no činjenica da Slišković traži inozemni angažman trebala bi biti dovoljna da zaključimo kako taj slučaj, bio riješen ili ne, vjerojatno nije zapreka eventualnom povratku na Pecaru.
U svakom slučaju, više će se znati danas, s tim da jasno postoji i opcija da Slišković ode u inozemstvo. U tom slučaju, u Širokom će se morati malo presabrati i rješenje potražiti drugdje. Do imenovanja novog šefa struke, treninge vode Ivan Soldo i Ante Kokić, a ukoliko do 2. premierligaškog vikenda ne bude tog novog imena, taj će trenerski dvojac voditi Široki u derbiju sa Zrinjskim.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Baka nije stabilan, moze donijeti rezultat nekada, ali nikad ne znas do kada ce normalno raditi odnosno kad ce mu doci da ode kao sto je i dosada radio.
Stoga opet ponavljam Ciro sine i samo Ciro to bi preporodilo momcad NK Siroki Brijeg.
Stoga opet ponavljam Ciro sine i samo Ciro to bi preporodilo momcad NK Siroki Brijeg.
Nista od Bake
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 9 gostiju.