FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I vi svašta sanjate ybt 
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahah desava se
Fakat nemam dobar predosjecaj u vezi utakmice

Fakat nemam dobar predosjecaj u vezi utakmice
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- TheVerminator
- Kontakt:
Nema frke ba, ako budu igrali sa pola snage, mogu barem remi izvuci.. Zeta ne moze meda, kako su vam šugavo samo dali gol..Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahah desava se![]()
Fakat nemam dobar predosjecaj u vezi utakmice![]()
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Samo pametnoi u odbrani, bez prekršaja u zoni šuta i to je to. Pa Zeta nam nemože iz igre dati gol da se igra čitavu noć a ne 90 minuta.TheVerminator je napisao/la:Nema frke ba, ako budu igrali sa pola snage, mogu barem remi izvuci.. Zeta ne moze meda, kako su vam šugavo samo dali gol..Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahah desava se![]()
Fakat nemam dobar predosjecaj u vezi utakmice![]()
U novi boj...
Imal prenos gdje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Strah me da ne napravimo kakvu glupost oko 16 i da ga onaj Bozovic ne zabije **** mater svoju. Ako krenemo ofanzivno onda bih bio uvjeren da cemo proci, nadam se da cemo krenuti tako 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- TheVerminator
- Kontakt:
I ja se nadam, jbg bilo bi mi drago da prodjete, a onda u grupnu fazuSarajlijc@ je napisao/la:Strah me da ne napravimo kakvu glupost oko 16 i da ga onaj Bozovic ne zabije **** mater svoju. Ako krenemo ofanzivno onda bih bio uvjeren da cemo proci, nadam se da cemo krenuti tako
@Tkanton: ima na BHT1 prijenos.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Prvo play-off pa onda grupe!TheVerminator je napisao/la:I ja se nadam, jbg bilo bi mi drago da prodjete, a onda u grupnu fazuSarajlijc@ je napisao/la:Strah me da ne napravimo kakvu glupost oko 16 i da ga onaj Bozovic ne zabije **** mater svoju. Ako krenemo ofanzivno onda bih bio uvjeren da cemo proci, nadam se da cemo krenuti tako![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- TheVerminator
- Kontakt:
Mislio sam u borbu za grupnu fazuElegant je napisao/la:Prvo play-off pa onda grupe!TheVerminator je napisao/la:I ja se nadam, jbg bilo bi mi drago da prodjete, a onda u grupnu fazuSarajlijc@ je napisao/la:Strah me da ne napravimo kakvu glupost oko 16 i da ga onaj Bozovic ne zabije **** mater svoju. Ako krenemo ofanzivno onda bih bio uvjeren da cemo proci, nadam se da cemo krenuti tako![]()
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Sretno vam. 
Mi druge podcijenimo,a sebe precijenimo i onda pruzimo losu partiju.Ako momci zele prolaz onda moraju odigrati kao protiv Levskog,a ne mrtvacki kao u prvoj utakmici protiv Zete i protiv Celika!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
1,25 na prolaz Sarajeva.
I kladionice vas smatraju velikim favoritom.
Realno.
I kladionice vas smatraju velikim favoritom.
Realno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Zeta u prvoj utakmici nije nista pokazala, a Sarajevo je bilo mnogo bolje. Misljenja sam da ce veceras biti ista slika na terenu i da cemo sigurno proci dalje. Vidim dosta je Hordi otislo tamo, tako da je zagarantovana dobra atmosfera, skoro pa kao da smo domacini 
Sretno momci veceras, obradujte nas!
Sretno momci veceras, obradujte nas!
Jbm mamu onome ko je ustao i "upalio svjetlo" da nas kotariše "tame"azizmpj je napisao/la:High je napisao/la:Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
ne volim to drugovi, podsjeca me na tamni komuniziam al et ....u svakom slucaju Sretno!!!
"Indija,Pakistan..."
Sram te i stid bilo. Razočara me i ko čovjeka i ko komunistu.azizmpj je napisao/la:ne volim to drugovi, podsjeca me na tamni komuniziam al et ....u svakom slucaju Sretno!!!
Nek je sa srećom momci, da nam se vratite s pobjedom, pa da svi zajedno slavimo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zna li se koliko ce biti nasih navijaca ?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:zna li se koliko ce biti nasih navijaca ?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
džakailibu
- Kontakt:
svaka čast , svaka čast!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.