Ne mozes to naravno porediti,i svakako nije tacno vezano i za te velike klubove i o formaciji,koja se za vrijeme samo jedne utakmice promijeni tri do cetiri puta u zavisnosti od toka igre,a nevezano za stil jedne ekipe.To se mijenja u toku igre i zaista i izgleda neprimjetno,ali promjena formacije apsolutno postoji non stop kod velikih ekipa.Jedno je sistem i formacija a drugo je stil igre i nacin na koji oni dolaze do formacije u sistemu.mirza1921 je napisao/la:pricate o promijeni nekoj formacije , stila igre pa barca od kako postoji igra isti stil a dugi niz godina i u istoj formaciji , mozda je smjesno poredjenje al mi smo najjaci u ovoj ligi pa povlacim paralele za njih je osasuna ko za nas zvijezaugl promjenu stila igre ili formacije mozete zaboravit dok je amara tu uvjek ce bit krampa u napadu da spusta lopte , i tako treba da bude ..
Da li uvijek treba da bude krampa u napadu nase ekipe da spusta lopte,i to se ne bih slozio,jer evo citavu godinu gledam Adilovica i nisam vidio kome je spustio valjanu loptu taj lik,dok je ipak u medjuvremenu pogadjao i bio najbolji strijelac lige,bez obzira na to koliko ja mislim da on nema nista posebno.Formacijski gledano,mislim da je konacno doslo vrijeme da Amar malo mijenja i da ima vise opcija od samo jedne,pa Kajkuta vidim kao dobro rjesenje u tom smislu.Naravno ako nam u medjuvremenu niko ne ode ,i isto tako niko ne dodje.