jesam, k'o da su iz hale pričali..newton_heath_lyr je napisao/la: BTW jeste li i vi imali problema sa tonom na pocetku meca?
Sport i TV
Re: Sport i TV
NAPRIJED NARODE!
- diplomatija
- Kontakt:
imam kablovsku telemah, a mogu li kako imati i arenasport, mislim samo njihove kanale, da ne mijenjam operatera?
ne možeš, isti je vlasnik Telemacha i SK-a, tako da ne vjerujem da baš oni imaju želju da uvode svoje konkurente u programsku šemu, a + SK je ipak bolji od Arena (bar meni), bolje ti je, ostani na Telemachudiplomatija je napisao/la:imam kablovsku telemah, a mogu li kako imati i arenasport, mislim samo njihove kanale, da ne mijenjam operatera?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
drž se sport kluba ja imam paket arena u kablovskoj i sad kad su izgubili primeru ovi u areni mogu se slikat sa prenosima naše,hrvatske i srpske lige barem što se mene tiče,
SK u ponudi većina ATP turnira,Wimbledon,Formula1,NBA,Engleska premier liga,Španska primera,Euroliga košarka,motosport,copa del rey u fudbalu i tona drugih stvari tako da im konkurencija može gledati u ledja još dugo.
Arena je ambiciozno počela al zasad izgleda da će to završit na pokušaju jer ako su se uzdali u domaća prventva i LP i Ligu uefa mislim da su debelo zahebali stvar.
ozbiljno razmišljam o promjeni kablovske txtv za total ili telemach
SK u ponudi većina ATP turnira,Wimbledon,Formula1,NBA,Engleska premier liga,Španska primera,Euroliga košarka,motosport,copa del rey u fudbalu i tona drugih stvari tako da im konkurencija može gledati u ledja još dugo.
Arena je ambiciozno počela al zasad izgleda da će to završit na pokušaju jer ako su se uzdali u domaća prventva i LP i Ligu uefa mislim da su debelo zahebali stvar.
ozbiljno razmišljam o promjeni kablovske txtv za total ili telemach
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- TheVerminator
- Kontakt:
Pa SK sve pokupovao a ja ga nemam ni na mojoj tv, ni na TXTV
Valja opet ganjat streamove..

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
ima total tv il telemach(ne znam jel u TK oni rade ako neko ima telemach nek se javi)
inače ja već godinama na satelitu Turksat 42e program NTV spor pratim primera ligu i još hrpu fudbala nekodirano,al sad me zaista privlači primera na SK s obzirom da su im komentatori dosta bolji nego na areni(SK ima prijatelj na totalu pa znam)
inače ja već godinama na satelitu Turksat 42e program NTV spor pratim primera ligu i još hrpu fudbala nekodirano,al sad me zaista privlači primera na SK s obzirom da su im komentatori dosta bolji nego na areni(SK ima prijatelj na totalu pa znam)
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- diplomatija
- Kontakt:
aha, ok hvala, a ja sam mislio mogu li kako kupiti paket, samo arenasportove i ako mogu koliko kosta?anonimni je napisao/la:ne možeš, isti je vlasnik Telemacha i SK-a, tako da ne vjerujem da baš oni imaju želju da uvode svoje konkurente u programsku šemu, a + SK je ipak bolji od Arena (bar meni), bolje ti je, ostani na Telemachudiplomatija je napisao/la:imam kablovsku telemah, a mogu li kako imati i arenasport, mislim samo njihove kanale, da ne mijenjam operatera?
evo imas ovdje u vezi pretplate na arenu pa vidi sta mozes
http://www.tvarenasport.com//pretplata" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tvarenasport.com//pretplata" onclick="window.open(this.href);return false;
Republika Zenica
ne možeš, moraš imat' normalan paket bilo kojeg operatera koji ima AS i onda kupiti još taj paket, ali, ne vjerujem da ti se to isplatidiplomatija je napisao/la:aha, ok hvala, a ja sam mislio mogu li kako kupiti paket, samo arenasportove i ako mogu koliko kosta?anonimni je napisao/la:ne možeš, isti je vlasnik Telemacha i SK-a, tako da ne vjerujem da baš oni imaju želju da uvode svoje konkurente u programsku šemu, a + SK je ipak bolji od Arena (bar meni), bolje ti je, ostani na Telemachudiplomatija je napisao/la:imam kablovsku telemah, a mogu li kako imati i arenasport, mislim samo njihove kanale, da ne mijenjam operatera?
Telemach ne radi, imaš u ZDK, Sarajevu i Mostaru, možda će se nekad proširiti i do tamo, a Total TV vjerovatno radi, imaš na njihovoj stranici broj call centra pa provjerimadridist je napisao/la:ima total tv il telemach(ne znam jel u TK oni rade ako neko ima telemach nek se javi)

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
A može li se ikako samo Sport Klub priključiti, ja imam ovu moju TV, a Arena i nije nešto zanimljiva...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa Total ide preko satelitske anten i on može gdje hoćeš 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne može...Unknown Genius je napisao/la:A može li se ikako samo Sport Klub priključiti, ja imam ovu moju TV, a Arena i nije nešto zanimljiva...
valjdalegenda reala je napisao/la:Pa Total ide preko satelitske anten i on može gdje hoćeš

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Real i Barca će na SK prime biti prenošeni ,porašće prodaja total tv garant,ja prvi razmišljam ako Turci na NTV spor budu izgubili prava na primeru zovem total ko hebe txtv i arenasport s njima zajedno.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Preabacite na BHT da vidite kako lik najavljuje timove u kosarci

Thomas Müller - Fußballgott
A znači na SK Primeu će biti prenošeni.madridist je napisao/la:Real i Barca će na SK prime biti prenošeni ,porašće prodaja total tv garant,ja prvi razmišljam ako Turci na NTV spor budu izgubili prava na primeru zovem total ko hebe txtv i arenasport s njima zajedno.
Ja gledam neki dan šemu za SK i SK+ i čudim se kako nema nigdje ni Reala ni Barce.
Kako su bezobrazni jbt, znači ako Telecom za divno čudo ubaci SK i SK+ (ne nadam se, samo kažem

Imam Moju TV (još 5-6 mjeseci ugovora) i Telemachovu kablovsku. Ništa, fatat se telemachove digitalne i HD paketa SK-ova.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 10 avg 2012, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako sam uveo Telemach nisam se pokajao ni sekunde.Fkt su bolji od ovih smetljara iz HS-a eto jos sada prenose i spansku. Ma ne moze bolje 

vidim da suTurci izgleda dobili prava prenosa i za ovu sezonu,tako da još jedna sezona sa njihovim komentatorima ne gine,ne razumijem ni slova al opet su za klasu bolji od ovih naših sa javnih emitera.
Nadao sam se da Face tv nešto poradi na otkupu prava primere(il Tv1) al od tog izgleda ništa.
Hebena arenasport,gledam danas kako prenose 1 ligu Srbije i kažu da će se fokusirat na domaća prvenstva ex yu, taj ko im je tu poslovnu taktiku osmislio radi u interesu njihove konkurencije.
Nadao sam se da Face tv nešto poradi na otkupu prava primere(il Tv1) al od tog izgleda ništa.
Hebena arenasport,gledam danas kako prenose 1 ligu Srbije i kažu da će se fokusirat na domaća prvenstva ex yu, taj ko im je tu poslovnu taktiku osmislio radi u interesu njihove konkurencije.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sta je Arenama ostalo? Talijanska liga, Francuska, Grcka i ove nase ex Yu..sta jos?
liga prvaka, liga europe i cini mi se da ce ove godine prenositi carling kupVamos je napisao/la:Sta je Arenama ostalo? Talijanska liga, Francuska, Grcka i ove nase ex Yu..sta jos?

mislim da je to to
Prenosice sutra super kup Juve-Napoli,Njemacki kup i vjerovatno drugu talijansku ili francusku ligu,mada ne znam sto ne prenose tursku ligu to bi bilo predobro jer njih niko nije otkupio a prejaka liga,utakmice i atmosfere na stadionima fenomenalnescudetto je napisao/la:liga prvaka, liga europe i cini mi se da ce ove godine prenositi carling kupVamos je napisao/la:Sta je Arenama ostalo? Talijanska liga, Francuska, Grcka i ove nase ex Yu..sta jos?![]()
mislim da je to to
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.