Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TheVerminator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la TheVerminator » 08 avg 2012, 19:03

EDIN JE UGOVOROM VEZAN ZA CITY JOS TRI GODINE.
Ne pita se on, pita se tim. Ako oni nece da ga puste, tu se sve zavrsava.
Ovo ponavljamo vec 100 puta i opet neki misle kako on moze igrati gdje hoce ali eto nece.

Nije City lud, dati 35 miliona za igraca i onda ga pustiti da ode za male ili nikakve pare. Ne moze se klub napustiti tek tako, bio neko prvi ili peti napadac.

Vi ovdje ostavljate komentare kao da Edin moze otici gdje hoce ali nece, eto draze mu sjediti?
Vec sam govorio, nije Edin u Vrbanjusi da ga smatrate tako neprofesionalnim.
Ja koliko sam pratio, City je bio prihvatio ponudu Bayerna, ne znam je li to bila istina, ali eto. Nakon toga Edin nije prihvatio platu, a onda je Mandzo dobio vecu platu nego sto bi Edin dobio tako da je tu bio upravu. Edin jest profesionalac, i on svoj posao radi, iako bi trebao imati puno vise vremena za igru itd., al' to je vec 100 puta receno. Mislim da bi City pustio igraca cija je plata preko 6-7 miliona funti bez poreza, pa makar i na posudbu, manje bi novca gubili. Naravno ako dođe odgovarajuća ponuda.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 avg 2012, 19:07

TheVerminator je napisao/la:
EDIN JE UGOVOROM VEZAN ZA CITY JOS TRI GODINE.
Ne pita se on, pita se tim. Ako oni nece da ga puste, tu se sve zavrsava.
Ovo ponavljamo vec 100 puta i opet neki misle kako on moze igrati gdje hoce ali eto nece.

Nije City lud, dati 35 miliona za igraca i onda ga pustiti da ode za male ili nikakve pare. Ne moze se klub napustiti tek tako, bio neko prvi ili peti napadac.

Vi ovdje ostavljate komentare kao da Edin moze otici gdje hoce ali nece, eto draze mu sjediti?
Vec sam govorio, nije Edin u Vrbanjusi da ga smatrate tako neprofesionalnim.
Ja koliko sam pratio, City je bio prihvatio ponudu Bayerna, ne znam je li to bila istina, ali eto. Nakon toga Edin nije prihvatio platu, a onda je Mandzo dobio vecu platu nego sto bi Edin dobio tako da je tu bio upravu. Edin jest profesionalac, i on svoj posao radi, iako bi trebao imati puno vise vremena za igru itd., al' to je vec 100 puta receno. Mislim da bi City pustio igraca cija je plata preko 6-7 miliona funti bez poreza, pa makar i na posudbu, manje bi novca gubili. Naravno ako dođe odgovarajuća ponuda.
Nista ti ne znas. Kao prvo Mandzukic je u Bayernu dobio 3.5 miliona platu, Edinu su nudili oko 6 miliona. Kao drugo City je odbio Milanovu ponudu za posudbu gdje bi mu talijani placali istu platu kao sto ima u Citiju.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 08 avg 2012, 19:11

Nista ti ne znas. Kao prvo Mandzukic je u Bayernu dobio 3.5 miliona platu, Edinu su nudili oko 6 miliona. Kao drugo City je odbio Milanovu ponudu za posudbu gdje bi mi talijani placali istu platu kao sto ima u Citiju.
Ja sam napisao "Koliko sam pratio", a izgleda da nisam iz dobrih izvora pratio. Do mene je. :oops:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 avg 2012, 19:19

TheVerminator je napisao/la:
Nista ti ne znas. Kao prvo Mandzukic je u Bayernu dobio 3.5 miliona platu, Edinu su nudili oko 6 miliona. Kao drugo City je odbio Milanovu ponudu za posudbu gdje bi mi talijani placali istu platu kao sto ima u Citiju.
Ja sam napisao "Koliko sam pratio", a izgleda da nisam iz dobrih izvora pratio. Do mene je. :oops:
Ma previse je nagadjanja i spekulacija na ovoj temi i tako se stvorila pogresna slika o cijeloj situaciji. Kao da Dzeko mora otici jer nece nikako igrati ili sta ja znam... A nije tako. Pa ljudi on je u prvaku Engleske, istina da ne igra koliko bi zelio ali najvise je do njega. Ako uzme sansu koju dobije onda ce igrati mnogo vise. A pred njima je duga sezona sa ligom prvaka, prvenstvom i kupovima.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 avg 2012, 19:39

calcio je napisao/la:Ako uzme sansu koju dobije onda ce igrati mnogo vise.
Nije tacno..protiv tottenhama je zabio 4 gola, sto vrlo rijetko kome podje za nogom, a odmah poslije toga je par tekmi presjedio na klupi, tako da je nemoguce zadovoljiti mancinija da bi bio standardan..osim ukoliko gadjas saigrace pikado strelicama i ukoliko si talijan..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 avg 2012, 19:52

U zimskom prelaznom roku odlazi na posudbu iz Citya u neki engleski klub tipa Liverpool ili do Juventusa/Milana...
On do daljnjeg ostaje...vecinom ce grijati klupu i bice starter protiv slabijih Premierleague ekipa (igrace do 70min), a startace i u prvim mecevima FA Cupa i Carling Cupa...Vecinu vaznijih dueal ce presjediti tipa CL i derbija! Ulazice mozda zadnjih 15min u tim mecevima!
U sustini nece nesto puno golova dati...do sredine Decembra ce biti pozamasno izrevoltiran i van forme, da ce mu odlazak na posudbu biti ko budali samar, a i City ce jedva docekati jer mu je velika plata da sjedi punu sezonu na klupi i slab ucinak ima:)
Naravno da ce Aguero biti prvi izbor, za njim ce se najvise rotirati Balotelli i Tevez...i to je to!

nanek

Post Postao/la nanek » 08 avg 2012, 19:54

JOJ ovih amatera od avaza i sc-a pisu da sad Dzeko ne moze ici u Milan radi zapate, a de.bili ne znaju da covjek ima talijansko drzavljanstvo. Pa sad po njihovom je MIlan ispunio kvotu, cccc :roll: :roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 avg 2012, 19:55

hz1987 je napisao/la:U zimskom prelaznom roku odlazi na posudbu iz Citya u neki engleski klub tipa Liverpool ili do Juventusa/Milana...
On do daljnjeg ostaje...vecinom ce grijati klupu i bice starter protiv slabijih Premierleague ekipa (igrace do 70min), a startace i u prvim mecevima FA Cupa i Carling Cupa...Vecinu vaznijih dueal ce presjediti tipa CL i derbija! Ulazice mozda zadnjih 15min u tim mecevima!
U sustini nece nesto puno golova dati...do sredine Decembra ce biti pozamasno izrevoltiran i van forme, da ce mu odlazak na posudbu biti ko budali samar, a i City ce jedva docekati jer mu je velika plata da sjedi punu sezonu na klupi i slab ucinak ima:)
Naravno da ce Aguero biti prvi izbor, za njim ce se najvise rotirati Balotelli i Tevez...i to je to!
Šta će mi stara napravit' za iftar sutra?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 avg 2012, 20:11

Papastathopoulos je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ako uzme sansu koju dobije onda ce igrati mnogo vise.
Nije tacno..protiv tottenhama je zabio 4 gola, sto vrlo rijetko kome podje za nogom, a odmah poslije toga je par tekmi presjedio na klupi, tako da je nemoguce zadovoljiti mancinija da bi bio standardan..osim ukoliko gadjas saigrace pikado strelicama i ukoliko si talijan..
Do utakmice sa Bayernom u Minhenu, koju je poceo od pocetka, mislim da je imao najvecu minutazu od napadaca. Moguce da je Aguero imao vecu, ali Dzeko je sigurno vise igrao od Balotelija. Tako da sigurno nije zbog ta cetiri gola Tottenhamu otisao na klupu.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 avg 2012, 22:02

Aguero je prvi napadac a Balotelli drugi, pogotovo posle Evropskog Prvenstva.

Dzeko ce dobijati sanse od starta protiv slabijih ekipa i oko 20ak minuta protiv jacih ekipa...odprilike isto kao i prosle sezone.

Nada postoji da Balo i Tevez opet budu pravili zijan :D
pa ce dijamant opet igrati cesto.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 22:14

nanek je napisao/la:JOJ ovih amatera od avaza i sc-a pisu da sad Dzeko ne moze ici u Milan radi zapate, a de.bili ne znaju da covjek ima talijansko drzavljanstvo. Pa sad po njihovom je MIlan ispunio kvotu, cccc :roll: :roll:
NEMA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 avg 2012, 22:24

Ima talijanski pasos...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 22:31

neo je napisao/la:Ima talijanski pasos...
The downside of the move if that Zapata now takes the second non-EU spot for Milan, according to Sky Italia. This means Milan cannot sign Edin Dzeko, Leandro Damiao or Carlos Tevez this summer.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 avg 2012, 22:37

Do mene je onda, izvinjavam se :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 22:39

neo je napisao/la:Do mene je onda, izvinjavam se :)
Ok ja, ja mislim da je tacna informacija da nema.. Samo mi neide u glavu kako neko moze pljuvati na novine i sl. a nije sam provjerio informaciju..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 avg 2012, 15:09

Prosipanje iz supljeg u prazno.
Sasvim je svejedno ko kakvo drzavljanstvo ima kad Milan NEMA pare za Dzeku i tu je kraj price.

Nekim ljudima se mora crtati. Navale se i tvrde gluposti a sto je najgore, to su vrlo cesto ljudi koji ne citaju ovu temu nego samo onako nalete i prospu gluposti i odu... Nas ostave u g0vnima koje su posrali.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 11 avg 2012, 16:41

Hocel' Dzekica biti barem na klupi sutra? :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 avg 2012, 16:57

S obzirom da neće biti Barrya, Richardsa, Balotelija i Silve velike su mogućnosti da će se naći čak na klupi :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 11 avg 2012, 17:50

U koliko sati je sutra utakmica?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 11 avg 2012, 18:02

Kako pisu mediji Dzeko sutra nece biti ni na klupi :oops: ovaj mancini je....

Jos se pokaki sa izjavom prodajte balu i ja ode :roll: :lol: vodi ga kuci..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zikerrz21 i 25 gostiju.