O ovome sam ja govorioformance je napisao/la:Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.zasarajevo je napisao/la:Sto da ih tjeramo? I oni su Bosnjaci kao i mi
A naravno da ih treba otjerati, imaju svoje klubove, svoje grupe i trebaju se posvetiti aktivnostima vezanim samo za njih. Mi imamo veliku armiju navijača, rasprostranjenu po čitavoj Bosni i u određenim gradovima van nje i nije nam potrebna nikakva Torcida i slične grupe kojima je glavna pjesma "Da te nije Alija" i čija je navijačka svijest ravna IQ-u Justin Biebera. Otjerati, jašta nego otjerati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To bi jaro bilo isto kao da vi krenete zajedno sa nama, jer smo tobože iz istog grada i pripadamo istoj naciji. Šega. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Koliki je onda tvoj IQ ?formance je napisao/la:Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.zasarajevo je napisao/la:Sto da ih tjeramo? I oni su Bosnjaci kao i mi
A naravno da ih treba otjerati, imaju svoje klubove, svoje grupe i trebaju se posvetiti aktivnostima vezanim samo za njih. Mi imamo veliku armiju navijača, rasprostranjenu po čitavoj Bosni i u određenim gradovima van nje i nije nam potrebna nikakva Torcida i slične grupe kojima je glavna pjesma "Da te nije Alija" i čija je navijačka svijest ravna IQ-u Justin Biebera. Otjerati, jašta nego otjerati.
Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.
- zasarajevo
- Kontakt:
Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu
Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu
A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
UEFA=MAFIA
Popularizacija kluba u CG,kome to smeta?
Iskreno bitno je da što više grla navija za Sarajevo a što manje za Zetu, da se ovi osjećaju kao gosti. E sad što se tiče jedne ujedinjene tribine to nam ne treba. Neka nas na našoj tribini a ovima slobodna volja gdje će 
P.S. A ti @zasarajevo, priča ti je stvarno za malu djecu, da nekažem presmiješna!
P.S. A ti @zasarajevo, priča ti je stvarno za malu djecu, da nekažem presmiješna!
U novi boj...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Klinjo nemas pojma sta piseszasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Prije rata su okolnosti bile drugačije nego sada.zasarajevo je napisao/la:Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu
Sve dok je u ultra fazonu to je uredu. Dresdenovci svoj nacizam ne ispoljavaju na tribini i to je jedino bitno.zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
Usput, to je ozvaničeno bratstvo, dok ove papke iz Sandžaka niko i ne shvata ozbiljno.
Žao mi je, ali ja nacionalnost uvijek stavljam ispred vjeroispovjesti. Kao i naša navijačka grupa koja se sastoji od pripadnika raznih vjera. Kada govorim o sebi lično, ne kažem da sam Bošnjak nego Bosanac. Ako imate problema sa tim, a očigledno imate, zaobliazite postove. Sve delegat do delegata.Azzurri je napisao/la:Koliki je onda tvoj IQ ? Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.
Večeras prolazimo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- zasarajevo
- Kontakt:
Znam ja itekako sta pisem. Raspitaj se malo sta je Dresden znacio u nacistickoj njemackoj. I procitaj sto su ga bombardovanjem sravnili sa zemljomAlfa_Muzijak je napisao/la:Klinjo nemas pojma sta piseszasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistima
UEFA=MAFIA
- zasarajevo
- Kontakt:
Jesu okolnosti drugacije jer su balavci koji su se rodili poslije rata preuzeli i Sjever i Jug, zato i jesu druge okolnosti.formance je napisao/la:Prije rata su okolnosti bile drugačije nego sada.zasarajevo je napisao/la:Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu
Sve dok je u ultra fazonu to je uredu. Dresdenovci svoj nacizam ne ispoljavaju na tribini i to je jedino bitno.zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
Usput, to je ozvaničeno bratstvo, dok ove papke iz Sandžaka niko i ne shvata ozbiljno.
Žao mi je, ali ja nacionalnost uvijek stavljam ispred vjeroispovjesti. Kao i naša navijačka grupa koja se sastoji od pripadnika raznih vjera. Kada govorim o sebi lično, ne kažem da sam Bošnjak nego Bosanac. Ako imate problema sa tim, a očigledno imate, zaobliazite postove. Sve delegat do delegata.Azzurri je napisao/la:Koliki je onda tvoj IQ ? Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.
Večeras prolazimo.
Pitaj Dzineta i Javu kakve su okolnosti bile
UEFA=MAFIA
- moustapha
- Kontakt:
Stvarno bi trebao obnoviti gradivo iz historije. Sa ovim bi i na popravnom pao.zasarajevo je napisao/la:Znam ja itekako sta pisem. Raspitaj se malo sta je Dresden znacio u nacistickoj njemackoj. I procitaj sto su ga bombardovanjem sravnili sa zemljomAlfa_Muzijak je napisao/la:Klinjo nemas pojma sta piseszasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?![]()
Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistimaS kim je tribinu djelim
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 09 avg 2012, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Sravnili ga sa zemljom 45' , znas li koja je sad godina?zasarajevo je napisao/la:Znam ja itekako sta pisem. Raspitaj se malo sta je Dresden znacio u nacistickoj njemackoj. I procitaj sto su ga bombardovanjem sravnili sa zemljomAlfa_Muzijak je napisao/la:Klinjo nemas pojma sta piseszasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?![]()
Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistimaS kim je tribinu djelim
TI ne dijelis tribinu, ti nisi nikad bio na utakmici niti si navijac Sarajeva, to se vidi iz tvojih postova
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Priča vam je niđe veze,al hajde samo nek vrijeme prođe
još 4h
dabogda dobili MURU u play offu. SRETNO VECERAS - UZ VAS SU NAVIJACI IZ GRADACCA
@zasarajvo
Ti si dečko "napaljeni klinac" koji je na internetu pročitao nekoliko tekstova o prijeratnim Hordama i generalno stanju na EX YU tifo sceni i misliš da si uhvatio Boga za damu. Džine, Java, Zema, Đilda, Sirko, Dado, Campo, Kemo, Rus itd nemoj da nabrajam bezveze čitavu udarnu postavu prijeratnih Hordi i Manijaka.
Ti si dečko "napaljeni klinac" koji je na internetu pročitao nekoliko tekstova o prijeratnim Hordama i generalno stanju na EX YU tifo sceni i misliš da si uhvatio Boga za damu. Džine, Java, Zema, Đilda, Sirko, Dado, Campo, Kemo, Rus itd nemoj da nabrajam bezveze čitavu udarnu postavu prijeratnih Hordi i Manijaka.
Ubij se. Učinit ćeš nam uslugu.zasarajevo je napisao/la:Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistima S kim je tribinu djelim
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance
Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.
Ono oko cega se covjek moze sloziti s'tobom je to da nismo iskljucivo Bosnjaci.Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.
Ono oko cega se covjek moze sloziti s'tobom je to da nismo iskljucivo Bosnjaci.Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
IDEMOOOO!!!! De sta vam je!!! IDEMOOOOOO!!!!
Ko prenosi utakmicu veceras??????????

Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Ajmo Saraj'vo
Čuj u manjini, a ovakav stav ima i UNFKS i sve normalne navijačke grupe u BiH poput Manijaka, Robijaša, RA itd.amypitar je napisao/la:Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Naravno da su to papci, ravni ovim iz RS-a. Ovi pjevaju Bože pravde, a oni "Da te nije Alija". Kakva je razlika ?! Papčine i jedni i drugi, da ne kažem šta gore. Ne želim više replicirati na ovu temu, rekao sam šta sam imao.
Koliko vam čovjek puta mora reči da je prenos na BHT1 ?! Prestanite pitati jedne te iste gluposti iz stranice u stranicu.bordo je napisao/la:Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Koliko vam čovjek puta mora reči da je prenos na BHT1 ?! Prestanite pitati jedne te iste gluposti iz stranice u stranicu.formance je napisao/la:Čuj u manjini, a ovakav stav ima i UNFKS i sve normalne navijačke grupe u BiH poput Manijaka, Robijaša, RA itd.amypitar je napisao/la:Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Naravno da su to papci, ravni ovim iz RS-a. Ovi pjevaju Bože pravde, a oni "Da te nije Alija". Kakva je razlika ?! Papčine i jedni i drugi, da ne kažem šta gore. Ne želim više replicirati na ovu temu, rekao sam šta sam imao.
bordo je napisao/la:Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Idi se umij nisi dobar sekunde!! Vidis da se zajevbavam i da sam stavijo smajlije!
Ali ocito ne kontas!!!!
Nego kada si tako dobro informisan, kada tacno pocinje tekma i ko prenosi?
:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.