FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 avg 2012, 16:18

Do Maribora je bio jedan od nas. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 09 avg 2012, 16:20

Ja ne mogu da vjerujem da su ovi pitari toliko puni kompleksa da se prijavljuju kao Zeljovci na forum.. Boze sacuvaj. :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 avg 2012, 16:24

evo jednog lijeka za one što ne poštuju neke stvari :mrgreen:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sammir- ... nama/85699" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 09 avg 2012, 16:26

Azzurri je napisao/la:
Amar_TM87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Podrška iz Novog Pazara i Cetinja za bordo tim
Navijači Sarajeva pristižu u Podgoricu

Otjerajte ove Boga vam :roll:
I ti kmetu govoris nekome da je panj. :lol: Hajde skokni do Beograda, otpjevaj Boze pravde.. istresi se malo.
Idolu jedan sta imate pustati druge grupe po tribini, onaj momak vam je sve objasnio..Nek se bave oni svojim klubovima, vi svojim a ne da vam druge navijacke grupe budu po tribinama..

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 09 avg 2012, 16:30

slika
Znaci termin se nije promjenio- ostaje 19:45. Termin jeste glup, pogotov zbog iftara. Ja prvi jos ne znam kako cu iftarit, ali ono sto znam jeste da cu doci i podrzat svoj klub. Pored toga sto nema neke najave za utakmicu i remija iz Travnika uz poraz od Maribora, ja ocekujem 5000-6000 gledalaca :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 16:38

boccaccio je napisao/la:
mirza1921 je napisao/la:pricate o promijeni nekoj formacije , stila igre pa barca od kako postoji igra isti stil a dugi niz godina i u istoj formaciji , mozda je smjesno poredjenje al mi smo najjaci u ovoj ligi pa povlacim paralele za njih je osasuna ko za nas zvijeza :mrgreen: ugl promjenu stila igre ili formacije mozete zaboravit dok je amara tu uvjek ce bit krampa u napadu da spusta lopte , i tako treba da bude .. :D
Ne mozes to naravno porediti,i svakako nije tacno vezano i za te velike klubove i o formaciji,koja se za vrijeme samo jedne utakmice promijeni tri do cetiri puta u zavisnosti od toka igre,a nevezano za stil jedne ekipe.To se mijenja u toku igre i zaista i izgleda neprimjetno,ali promjena formacije apsolutno postoji non stop kod velikih ekipa.Jedno je sistem i formacija a drugo je stil igre i nacin na koji oni dolaze do formacije u sistemu.
Da li uvijek treba da bude krampa u napadu nase ekipe da spusta lopte,i to se ne bih slozio,jer evo citavu godinu gledam Adilovica i nisam vidio kome je spustio valjanu loptu taj lik,dok je ipak u medjuvremenu pogadjao i bio najbolji strijelac lige,bez obzira na to koliko ja mislim da on nema nista posebno.Formacijski gledano,mislim da je konacno doslo vrijeme da Amar malo mijenja i da ima vise opcija od samo jedne,pa Kajkuta vidim kao dobro rjesenje u tom smislu.Naravno ako nam u medjuvremenu niko ne ode ,i isto tako niko ne dodje.
I ti mislis da treba promijeniti formaciju, sigurno si i ti Aldin neki :D :D :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 avg 2012, 16:44

Vjerovatno ima i porodičnih ljudi ovdje na forumu koji dolaze sa djecom na utakmice. Valjda će neko biti ljubazan da mi odgovori.

Smiju li se unositi oni sokići u tetrapaku?

Treba mi za iftara. :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 avg 2012, 16:49

Najava

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... car-najava" onclick="window.open(this.href);return false;

zeljoFTW
Kontakt:

Post Postao/la zeljoFTW » 09 avg 2012, 16:50

GaziHusrevbeg je napisao/la:Vjerovatno ima i porodičnih ljudi ovdje na forumu koji dolaze sa djecom na utakmice. Valjda će neko biti ljubazan da mi odgovori.

Smiju li se unositi oni sokići u tetrapaku?

Treba mi za iftara. :lol:
Trebalo bi da moze :D

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 09 avg 2012, 16:50

Interesantno je kako pojedini tvrde da vole Želju, voljeli bi mu pomoći, a sve se raspitiju šta treba za penzionerslu i da li se normala prođe na ulazu ? Koga varate ?

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 16:53

Ovdje kad se prica o taktikama i kad se napise da igra s jednim napadacem je smor teski, odnosno igra bez igre. Pobijedujemo mi, ali na terenu to izgleda uzasno. Pogotovo kad dodu malo jace na Grbavicu.

Vidim ovdje stavljate neke rezultate ubjedljive a to sve ekipe koje se raspadaju ili su se raspale. Sloboda isapla, Slavija bila katastrofa, Rudar isto tako.

Moramo poceti igrati 4-4-2 i nabijat sve redom, kad realno imamo ekipu da svima i u gostima i kuci damo minumum po tri komada.

Pa ljudi dragi u ligi nam nemaju dvije ekipe da kazes da valjaju, sve su to jadne ekipe i jos mi to znamo imamo najbolju ekipu u ligu i opet se mucimo s svima jer igramo s tim jednim spicem koji nije kvalitet da iz pet sansi da jedan gol. Pa mi smo u Travniku imali cetiri zicera i ni jedan go nismo dali, a da smo igrali s dva napadaca, ali ne ono Selimovic desno, nego bas da bude s dva spica u vrhu i dole iza Zeba, Bekric, Svraka onim jadovima bi dali tri komada. Zato sto bi onim prilikama otvarale prostor drugom napadacu , odnoso jos trojici. Ovako otvorimo prostor Selimovic ude u sesneterac i Adilovic nije tu ili je pokriven ode lopta u aut.

Jedini razlog zasto mi se ne svida ova igra s jednim napadacem zato sto su sve ekipe odron. Da je nama u ligi Dinamo, Hajduk, Siroki, Partizan, Vojvodina i da tako igramo ja bih rekao svaka cast, ali liga u kojoj igraju Rudar, Gradina, Travnik, Rudar, ma ne znas koja je gora ekipa mi igramo ko jadovi s jednim napadacem. Imamo tim, imamo sve i umjesto da imamo igru mi je.bemo stvar s ovom taktikom.

Nadam se da ce promijena doci ...
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 09 avg 2012, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2012, 16:55

Kakvi hibridi pišu po ovome forumu da Bog sačuva.Onaj tamo uređuje kakve će se pjesme pjevati, onom pjesme imaju malo slova, svašta. :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2012, 17:20

Ja idem i ići ću, a ti sa takvim razmišljanjem prati divove sa bara ili Italiju ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 avg 2012, 17:22

..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 jul 2013, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 17:24

Azzurri je napisao/la:Ja sam rekao kakvo je realno stanje u klubu. Ni zvanicnu stranicu nisu bili u stanju uraditi kako treba, a da ne pricamo o recimo najavama po televiziji, plakatima po gradu itd. Pa da ne postoje ovi sportski web sajtovi niko ne bi znao kada igra Zeljeznicar. A ti i dalje idi i pjevaj o sumarku skrivenom, međede. :lol: :lol:

PS. Sezonske... :lol: Kampanja glede sezonskih karata svela se na intervju na press konferenciji. "Dodjite u plavi salon i kupite sezonsku. Pomozite svom klubu". I to je to. :lol:
Kad pricas o marketingu imas tramvaj koji cijeli Boziji dan kruzi po gradu od Bascarsije pa do Ilidze. Ko voli Zelju i ko dolazi stalno ne treba mu nikakav poziv ni na radiju, ni na tv-u. Kad pises nesto prvo se uputi pa onda seri.

I mi bez marketinga i svega sto ti pises tu, posljedne tri sezone stadion koji je najvise posjecen. Zamisli da imamo marketnig :lol: :lol:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 avg 2012, 17:30

Paranoja je napisao/la:Ovdje kad se prica o taktikama i kad se napise da igra s jednim napadacem je smor teski, odnosno igra bez igre. Pobijedujemo mi, ali na terenu to izgleda uzasno. Pogotovo kad dodu malo jace na Grbavicu.

Vidim ovdje stavljate neke rezultate ubjedljive a to sve ekipe koje se raspadaju ili su se raspale. Sloboda isapla, Slavija bila katastrofa, Rudar isto tako.

Moramo poceti igrati 4-4-2 i nabijat sve redom, kad realno imamo ekipu da svima i u gostima i kuci damo minumum po tri komada.

Pa ljudi dragi u ligi nam nemaju dvije ekipe da kazes da valjaju, sve su to jadne ekipe i jos mi to znamo imamo najbolju ekipu u ligu i opet se mucimo s svima jer igramo s tim jednim spicem koji nije kvalitet da iz pet sansi da jedan gol. Pa mi smo u Travniku imali cetiri zicera i ni jedan go nismo dali, a da smo igrali s dva napadaca, ali ne ono Selimovic desno, nego bas da bude s dva spica u vrhu i dole iza Zeba, Bekric, Svraka onim jadovima bi dali tri komada. Zato sto bi onim prilikama otvarale prostor drugom napadacu , odnoso jos trojici. Ovako otvorimo prostor Selimovic ude u sesneterac i Adilovic nije tu ili je pokriven ode lopta u aut.

Jedini razlog zasto mi se ne svida ova igra s jednim napadacem zato sto su sve ekipe odron. Da je nama u ligi Dinamo, Hajduk, Siroki, Partizan, Vojvodina i da tako igramo ja bih rekao svaka cast, ali liga u kojoj igraju Rudar, Gradina, Travnik, Rudar, ma ne znas koja je gora ekipa mi igramo ko jadovi s jednim napadacem. Imamo tim, imamo sve i umjesto da imamo igru mi je.bemo stvar s ovom taktikom.

Nadam se da ce promijena doci ...
o tom ja pričam drug :) ta formacija je zvanično defanzivna :) al eto...
svi govore kaže kozaru u gostima dobili 5:1..pa nije Partizan, to je normalno da ih dobiješ :)
ugl. našim igračima prvo fali discipline, pa onda sprema i na kraju taktika :) jer da su imalo spremniji nabili bi onaj travnik i sa formacijom 6 3 1 a ne 4 5 1
Imamo 3 ekipe u državi koje valjaju nečemu a to su Široki, Olimpic i Sarajevo i protiv njih kad budemo ubjedljivi onda će bit' dobro :)
A vidjeli smo i koliko je Selimović bolji napadač, frajer zabio sarajevu :) a adilović kozari :) msm al aj eto :) brojevi su nekom vazniji od prikazane igre :)

I ta regionalna liga gdje bi bili hajduk, dinamo, partizan bi bila prava stvar pa makar kad bi i među zadnjima bili na početku...onda bi se kristalizovalo ko nam treba na duže staze, ko ne. Lahko je bit' igračina sad kad dođe (ako nam dolazi u goste ) Radnik
boccaccio je napisao/la:
Ne mozes to naravno porediti,i svakako nije tacno vezano i za te velike klubove i o formaciji,koja se za vrijeme samo jedne utakmice promijeni tri do cetiri puta u zavisnosti od toka igre,a nevezano za stil jedne ekipe.To se mijenja u toku igre i zaista i izgleda neprimjetno,ali promjena formacije apsolutno postoji non stop kod velikih ekipa.Jedno je sistem i formacija a drugo je stil igre i nacin na koji oni dolaze do formacije u sistemu.
Da li uvijek treba da bude krampa u napadu nase ekipe da spusta lopte,i to se ne bih slozio,jer evo citavu godinu gledam Adilovica i nisam vidio kome je spustio valjanu loptu taj lik,dok je ipak u medjuvremenu pogadjao i bio najbolji strijelac lige,bez obzira na to koliko ja mislim da on nema nista posebno.Formacijski gledano,mislim da je konacno doslo vrijeme da Amar malo mijenja i da ima vise opcija od samo jedne,pa Kajkuta vidim kao dobro rjesenje u tom smislu.Naravno ako nam u medjuvremenu niko ne ode ,i isto tako niko ne dodje.
Konačno neko! hvala Boccaccio
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2012, 17:35

Jesu raspadnute ekipe,nema sta,ali ko ih je to jos nabio tom razlikom?Samo cu reci GOSK!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 avg 2012, 17:45

realno da ih je slabo ko nabio, jer su ekipe odron u našoj ligi, ali shvati da možemo mi biti joooooš mnogo bolji, i zašto jednom ne nabiti jednog Širokog? Zrinjski, Čelik, Sarajevo sa preko 3 komada? Jednom napravit' iskorak, kad smo već dominantni, aj da budemo još više dominantni! Primiti još manje golova od ovih par :mrgreen: Ajmo rušit' postavljene rekorde :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2012, 17:49

A kako očekuješ da za 3-4 godine od ekipe koja je u Žepče, Posušje i slična sela išla spuštenih gaća Željo postane to što ti želiš bez ulaganja ogromnih para za naše uslove.Do sada smo uložili minimalno a opet smo izdominirali sve u našoj ligi.Kad budemo mogli izdvojiti hladno 400 - 500 k eura za nekog igrača, e onda se može očekivati da nabijamo Široki, Borac i ostale sa po 3 ili više razlike.A ako ovako budemo radili i ta će vremena doći ubrzo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 avg 2012, 17:53

Drug, samo nešto, znaš da te cijenim, al jel ti misliš da je onaj Wagner iz širokog bio 500k eura? kad su ga doveli?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.