FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 16:28

@zasarajvo

Ti si dečko "napaljeni klinac" koji je na internetu pročitao nekoliko tekstova o prijeratnim Hordama i generalno stanju na EX YU tifo sceni i misliš da si uhvatio Boga za damu. Džine, Java, Zema, Đilda, Sirko, Dado, Campo, Kemo, Rus itd nemoj da nabrajam bezveze čitavu udarnu postavu prijeratnih Hordi i Manijaka.
zasarajevo je napisao/la:Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistima S kim je tribinu djelim
Ubij se. Učinit ćeš nam uslugu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 avg 2012, 16:32

formance

Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.
A naravno da ih treba otjerati, imaju svoje klubove, svoje grupe i trebaju se posvetiti aktivnostima vezanim samo za njih. Mi imamo veliku armiju navijača, rasprostranjenu po čitavoj Bosni i u određenim gradovima van nje i nije nam potrebna nikakva Torcida i slične grupe kojima je glavna pjesma "Da te nije Alija" i čija je navijačka svijest ravna IQ-u Justin Biebera. Otjerati, jašta nego otjerati.

Ono oko cega se covjek moze sloziti s'tobom je to da nismo iskljucivo Bosnjaci.Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno. :oops:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 avg 2012, 16:32

IDEMOOOO!!!! De sta vam je!!! IDEMOOOOOO!!!!

Ko prenosi utakmicu veceras?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 09 avg 2012, 16:38

Ajmo Saraj'vo

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 16:39

amypitar je napisao/la:Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Čuj u manjini, a ovakav stav ima i UNFKS i sve normalne navijačke grupe u BiH poput Manijaka, Robijaša, RA itd.
Naravno da su to papci, ravni ovim iz RS-a. Ovi pjevaju Bože pravde, a oni "Da te nije Alija". Kakva je razlika ?! Papčine i jedni i drugi, da ne kažem šta gore. Ne želim više replicirati na ovu temu, rekao sam šta sam imao.
bordo je napisao/la:Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Koliko vam čovjek puta mora reči da je prenos na BHT1 ?! Prestanite pitati jedne te iste gluposti iz stranice u stranicu. :roll:

:mrgreen: 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 avg 2012, 16:44

formance je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Čuj u manjini, a ovakav stav ima i UNFKS i sve normalne navijačke grupe u BiH poput Manijaka, Robijaša, RA itd.
Naravno da su to papci, ravni ovim iz RS-a. Ovi pjevaju Bože pravde, a oni "Da te nije Alija". Kakva je razlika ?! Papčine i jedni i drugi, da ne kažem šta gore. Ne želim više replicirati na ovu temu, rekao sam šta sam imao.
bordo je napisao/la:Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Koliko vam čovjek puta mora reči da je prenos na BHT1 ?! Prestanite pitati jedne te iste gluposti iz stranice u stranicu. :roll:

Idi se umij nisi dobar sekunde!! Vidis da se zajevbavam i da sam stavijo smajlije!
Ali ocito ne kontas!!!!
Nego kada si tako dobro informisan, kada tacno pocinje tekma i ko prenosi? :lol:
:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 avg 2012, 16:47

Ko ce biti komentator? :mrgreen:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 16:48

@bordo

Druže, nisi shvatio šalu i značenje ovog :mrgreen: smajlija, no nije problem. ;)

Profesionalnitenis.com

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 09 avg 2012, 16:52

Sheyi je napisao/la:Ko ce biti komentator? :mrgreen:
Igor Pita Kristic :)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 09 avg 2012, 16:52

Ko prenosi večeras? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da ako na tribinama bude pile sa HZ, sve je jasno, Sarajevo ide dalje. :D

refkec
Kontakt:

Post Postao/la refkec » 09 avg 2012, 17:26

mozel neko napisati koje televizij prenose sarajevo

loko
Kontakt:

Post Postao/la loko » 09 avg 2012, 17:29

Dajte molim vas linkove za nas koji ne mozemo gledati BH1.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 09 avg 2012, 17:32

Znal ko u koliko je utakmica, prenosil ko i sa kim Sarajevo igra. Joj papaka.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2012, 17:45

Turski prvoligaš Caykur Rizespor, očekuje skoru finalizacija dogovora oko transfera veznog igrača FK Sarajeva, Saida Huseinovića, izjavio je član Uprave kluba Koray Deniz.

Pregovori sa veznjakom Sarajeva su započeti, a on bi se u narednom periodu trebao odlučiti po pitanju ponude kluba iz Turske.

„Cumali iz Bešiktaša je bio sa nama prošlu sezonu kao posuđen igrač, ali je imao nezgodnu povredu na početku sezone. Ove pripreme je kvalitetno odradio i očekivanja od njega su velika. Pored toga radimo na dovođenju bar dva strana igrača u vezni red. Očekujemo pozitivan odgovor od veznjaka bosanskohercegovačkog premijerligaša Sarajeva, Huseinovića“, rekao je član Uprave kluba Koray Deniz.

Turski prvoligaš Caykur Rizespor pojačava svoje redove pred narednu sezonu. Uprava kluba je već potpisala četverogodišnji ugovor sa igračem Besiktasa Cumalijem Bisijem, dok su pregovori sa Saidom Huseinovićem iz FK Sarajeva u toku.
DRUG NEBI TI PUNCA

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 09 avg 2012, 17:53

Hoće li Face tv prenositi utakmicu?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 avg 2012, 17:54

Komsije kako ide?? Ima li kavih fotki iz Podgorice??
BUDI ŽELJO !!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 09 avg 2012, 17:55

bagrcavi je napisao/la:Turski prvoligaš Caykur Rizespor, očekuje skoru finalizacija dogovora oko transfera veznog igrača FK Sarajeva, Saida Huseinovića, izjavio je član Uprave kluba Koray Deniz.

Pregovori sa veznjakom Sarajeva su započeti, a on bi se u narednom periodu trebao odlučiti po pitanju ponude kluba iz Turske.

„Cumali iz Bešiktaša je bio sa nama prošlu sezonu kao posuđen igrač, ali je imao nezgodnu povredu na početku sezone. Ove pripreme je kvalitetno odradio i očekivanja od njega su velika. Pored toga radimo na dovođenju bar dva strana igrača u vezni red. Očekujemo pozitivan odgovor od veznjaka bosanskohercegovačkog premijerligaša Sarajeva, Huseinovića“, rekao je član Uprave kluba Koray Deniz.

Turski prvoligaš Caykur Rizespor pojačava svoje redove pred narednu sezonu. Uprava kluba je već potpisala četverogodišnji ugovor sa igračem Besiktasa Cumalijem Bisijem, dok su pregovori sa Saidom Huseinovićem iz FK Sarajeva u toku.
Hvala vam sto obavljate sav posao umjesto nas,ali ozbiljno.Vidio sam ovo prije sat vremena,ali sve mi mrsko kopirati. :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 09 avg 2012, 17:56

Utakmicu prenosi BHT1 sa početkom u 19.55h za ove što pitaju za TV prenos. ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 avg 2012, 17:57

HzSM je napisao/la: Hvala vam sto obavljate sav posao umjesto nas,ali ozbiljno.Vidio sam ovo prije sat vremena,ali sve mi mrsko kopirati. :D
hehe ;)
Naprijed Sarajevo !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 avg 2012, 17:58

Jeli Said produzio ugovor do kraja godine.. Ako se ovo realizuje hoce li Sarajevo imati kakvog hajra??
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []