FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi ni stadiona nemamo kako treba a vi o nekoj dominaciji i uspjesima u Evropi?? Necu ba stalno na gostovanja da idem kad igramo u Evropi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Amoxicillin
- Kontakt:
a da se ja i ti prijavimo kad bude izgradnja da volontiramo? Hoćeš li? Zar se ne bi moglo organizovat' ako bude izgradnja, sigurno ima ljudi od zanata među navijačima, što da klub daje pare većem broju građevinara?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ima puno faktora koji utiču na to o čemu ti pišeš.Wagner kad je doveden bio je totalni anonimus i Široki je sretno dobio odličnog igrača.Isti slučaj je sa Nyemom, Višćom, Bekrićem, i većinom igrača koje mi dovedemo.Znači, dovede se igrač, u 99 % slučajeva džabe i onda ako se ubode super, ako se ne ubode bude ko Stančeski, nisi puno u minusu, ali ako se pokaže zaradiš neku lovu na njemu i Bog te veselio.
Ponavljam, nismo u situaciji da smijemo izletiti pa i 50 hiljada evrića za nekog igrača, jer za 0 možeš dovesti malo slabijeg ili istog igrača.
Ponavljam, nismo u situaciji da smijemo izletiti pa i 50 hiljada evrića za nekog igrača, jer za 0 možeš dovesti malo slabijeg ili istog igrača.
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
Bilo bi nas kao na ciscenju snijega..Amoxicillin je napisao/la:a da se ja i ti prijavimo kad bude izgradnja da volontiramo? Hoćeš li? Zar se ne bi moglo organizovat' ako bude izgradnja, sigurno ima ljudi od zanata među navijačima, što da klub daje pare većem broju građevinara?
BUDI ŽELJO !!!
Paranoja je napisao/la:Kad pricas o marketingu imas tramvaj koji cijeli Boziji dan kruzi po gradu od Bascarsije pa do Ilidze. Ko voli Zelju i ko dolazi stalno ne treba mu nikakav poziv ni na radiju, ni na tv-u. Kad pises nesto prvo se uputi pa onda seri.Azzurri je napisao/la:Ja sam rekao kakvo je realno stanje u klubu. Ni zvanicnu stranicu nisu bili u stanju uraditi kako treba, a da ne pricamo o recimo najavama po televiziji, plakatima po gradu itd. Pa da ne postoje ovi sportski web sajtovi niko ne bi znao kada igra Zeljeznicar. A ti i dalje idi i pjevaj o sumarku skrivenom, međede.![]()
PS. Sezonske...Kampanja glede sezonskih karata svela se na intervju na press konferenciji. "Dodjite u plavi salon i kupite sezonsku. Pomozite svom klubu". I to je to.
I mi bez marketinga i svega sto ti pises tu, posljedne tri sezone stadion koji je najvise posjecen. Zamisli da imamo marketnig![]()
Pa burazeru ti ga sam sebi suknu zasto to da zamisljamo hajde sto moram zamisljat da imamo stadion po minimalnim standardima pa zamisljam kako ljoze gazi u lp ali da zamisljam kako imamo marketing to je stvarno smjesno
U prosloj sezoni smo oborili sve moguce rekorde, osvojili duplu, a opet je prosjecna posjeta bila 6000 ? Time se trebamo ponositi ?Paranoja je napisao/la:Kad pricas o marketingu imas tramvaj koji cijeli Boziji dan kruzi po gradu od Bascarsije pa do Ilidze. Ko voli Zelju i ko dolazi stalno ne treba mu nikakav poziv ni na radiju, ni na tv-u. Kad pises nesto prvo se uputi pa onda seri.Azzurri je napisao/la:Ja sam rekao kakvo je realno stanje u klubu. Ni zvanicnu stranicu nisu bili u stanju uraditi kako treba, a da ne pricamo o recimo najavama po televiziji, plakatima po gradu itd. Pa da ne postoje ovi sportski web sajtovi niko ne bi znao kada igra Zeljeznicar. A ti i dalje idi i pjevaj o sumarku skrivenom, međede.![]()
PS. Sezonske...Kampanja glede sezonskih karata svela se na intervju na press konferenciji. "Dodjite u plavi salon i kupite sezonsku. Pomozite svom klubu". I to je to.
I mi bez marketinga i svega sto ti pises tu, posljedne tri sezone stadion koji je najvise posjecen. Zamisli da imamo marketnig![]()
Vjerovatno tako razmisljaju i u upravi kluba "Ko voli zelju, ko dolazi stalno ne treba mu nikakav poziv". Zato cemo vjecno i ostati na tih 6000. Kad ti nema 15000-20000 navijaca, nema ni sponzora jakih.. a kad nema sponzora nema ni kluba! Problem je sto se nista ne radi kako bi se navijaci privukli. Ali oni normalni navijaci, a ne klosarcici koji koriste svaku utakmicu kako bi se narokali.
- Amoxicillin
- Kontakt:
zato treba napravit i skaut službubagrcavi je napisao/la:Ima puno faktora koji utiču na to o čemu ti pišeš.Wagner kad je doveden bio je totalni anonimus i Široki je sretno dobio odličnog igrača.Isti slučaj je sa Nyemom, Višćom, Bekrićem, i većinom igrača koje mi dovedemo.Znači, dovede se igrač, u 99 % slučajeva džabe i onda ako se ubode super, ako se ne ubode bude ko Stančeski, nisi puno u minusu, ali ako se pokaže zaradiš neku lovu na njemu i Bog te veselio.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Upravo je te sezone i bilo 6000 hiljada kad smo osvojili duplu krunu a falilu su ti drugi koji dolaze na utakmice iz tih razloga. Oni nisu bili tu zato sto nije bilo gostujuci navijaca i nisu se vidjeli tu. Tako da samim ukidanjem gostujucih navijaca prosle sezone se i smanjio naboj na utakmicama i nije to bilo to.Azzurri je napisao/la:U prosloj sezoni smo oborili sve moguce rekorde, osvojili duplu, a opet je prosjecna posjeta bila 6000 ? Time se trebamo ponositi ?Paranoja je napisao/la:Kad pricas o marketingu imas tramvaj koji cijeli Boziji dan kruzi po gradu od Bascarsije pa do Ilidze. Ko voli Zelju i ko dolazi stalno ne treba mu nikakav poziv ni na radiju, ni na tv-u. Kad pises nesto prvo se uputi pa onda seri.Azzurri je napisao/la:Ja sam rekao kakvo je realno stanje u klubu. Ni zvanicnu stranicu nisu bili u stanju uraditi kako treba, a da ne pricamo o recimo najavama po televiziji, plakatima po gradu itd. Pa da ne postoje ovi sportski web sajtovi niko ne bi znao kada igra Zeljeznicar. A ti i dalje idi i pjevaj o sumarku skrivenom, međede.![]()
![]()
Vjerovatno tako razmisljaju i u upravi kluba "Ko voli zelju, ko dolazi stalno ne treba mu nikakav poziv". Zato cemo vjecno i ostati na tih 6000. Kad ti nema 15000-20000 navijaca, nema ni sponzora jakih.. a kad nema sponzora nema ni kluba! Problem je sto se nista ne radi kako bi se navijaci privukli. Ali oni normalni navijaci, a ne klosarcici koji koriste svaku utakmicu kako bi se narokali.
Drugacije je kad nam gostuje Celik pa dolaze Robijasi i onda je atmosfera i bolja. Tako da sve sto ti to pises, pises u prazno jer to nije do kluba a ni do marketinga to je sve do ljudi a dao sam ti primjer kako to hoda.
Ali i prosle sezone je bilo dosta puta Grbavica puna, tako da tih 6000 hiljada nije tacno, ali da se ne raspravljamo tako je.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Evo samo da uzmem za primjer Partizana ako si ikad gledao promociju novih dresova pa to je sredjeno i organizovano da ne mozes da vjerujes kod nas nije onako organizovano za SFF ja sam vec 30 godina aktivni navijac Zelje i vjeruj mi da se ne sjecam da sam ikad u zivotu vidio reklamu za moj klub pa zar to nije tuga
biće i to, ali treba još titula i izlazaka u evopu koji nam donose fine prihode.a kad izlaziš stalno u evropu imaš bolje sponzore, što automatski znači da imaš mogućnost da radiš neke stvari koji ostali u ovoj ligi ne mogu.A dosta godina je potrošeno u gluposti i u nerad, tako da nama treba još par godina ozbiljnog rada, truda i ulaganja da dođemo do nivoa Partizana ili Dinama.Amoxicillin je napisao/la:zato treba napravit i skaut službubagrcavi je napisao/la:Ima puno faktora koji utiču na to o čemu ti pišeš.Wagner kad je doveden bio je totalni anonimus i Široki je sretno dobio odličnog igrača.Isti slučaj je sa Nyemom, Višćom, Bekrićem, i većinom igrača koje mi dovedemo.Znači, dovede se igrač, u 99 % slučajeva džabe i onda ako se ubode super, ako se ne ubode bude ko Stančeski, nisi puno u minusu, ali ako se pokaže zaradiš neku lovu na njemu i Bog te veselio.
Ponavljam, nismo u situaciji da smijemo izletiti pa i 50 hiljada evrića za nekog igrača, jer za 0 možeš dovesti malo slabijeg ili istog igrača.davno napisah, da ne moraju svi biti iz sarajeva, što ne bi postavili ljude u Mostar, Banja Luku, Visoko, Zenicu, Tuzlu i slično
pa nek hodaju. Šta mu treba više od plate 1k i malo više. Ja bi prvi. Al ne zna naša uprava, ili neće da znaju, nešto ima.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Amoxicillin
- Kontakt:
mah iskreno drug, trebaće nama finansijska injekcija da budemo Dinamo do neklebagrcavi je napisao/la:biće i to, ali treba još titula i izlazaka u evopu koji nam donose fine prihode.a kad izlaziš stalno u evropu imaš bolje sponzore, što automatski znači da imaš mogućnost da radiš neke stvari koji ostali u ovoj ligi ne mogu.A dosta godina je potrošeno u gluposti i u nerad, tako da nama treba još par godina ozbiljnog rada, truda i ulaganja da dođemo do nivoa Partizana ili Dinama.Amoxicillin je napisao/la:zato treba napravit i skaut službubagrcavi je napisao/la:Ima puno faktora koji utiču na to o čemu ti pišeš.Wagner kad je doveden bio je totalni anonimus i Široki je sretno dobio odličnog igrača.Isti slučaj je sa Nyemom, Višćom, Bekrićem, i većinom igrača koje mi dovedemo.Znači, dovede se igrač, u 99 % slučajeva džabe i onda ako se ubode super, ako se ne ubode bude ko Stančeski, nisi puno u minusu, ali ako se pokaže zaradiš neku lovu na njemu i Bog te veselio.
Ponavljam, nismo u situaciji da smijemo izletiti pa i 50 hiljada evrića za nekog igrača, jer za 0 možeš dovesti malo slabijeg ili istog igrača.davno napisah, da ne moraju svi biti iz sarajeva, što ne bi postavili ljude u Mostar, Banja Luku, Visoko, Zenicu, Tuzlu i slično
pa nek hodaju. Šta mu treba više od plate 1k i malo više. Ja bi prvi. Al ne zna naša uprava, ili neće da znaju, nešto ima.
A sad bih volio sjedit' gore u upravu, ne da palamudim, nego da kreiramo ideje, volio bi radit' na marketingu, msm nisam expert u toj oblasti, ali oglašavanja i reklame raditi (Y). Pa makar mi ništa ne platili. Jednostavno volim taj klub, i za njega bi radio eto i đaba, iako nisam onaj navijač koji se pojavljuje na jugu svaku tekmu
Vjeruj mi imam par ideja koje bi iznio gore, pa da se radi na njima
Kajkut i Fenan Salicnovic izgleda nove akvizicije... opala ove godine opet prekucende
Kako saznajemo Salčinović se sastao sa menadžerom Amarom Osimom i vrlo vjerovatno će biti novo pojačanje aktuelnog prvaka BiH.
Kako saznajemo Salčinović se sastao sa menadžerom Amarom Osimom i vrlo vjerovatno će biti novo pojačanje aktuelnog prvaka BiH.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 avg 2012, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
- inacefindecko
- Kontakt:
Fenan Salčinović u Želji 
- champions1921
@A sad bih volio sjedit' gore u upravu, ne da palamudim, nego da kreiramo ideje, volio bi radit' na marketingu, msm nisam expert u toj oblasti, ali oglašavanja i reklame raditi (Y). Pa makar mi ništa ne platili. Jednostavno volim taj klub, i za njega bi radio eto i đaba, iako nisam onaj navijač koji se pojavljuje na jugu svaku tekmu
Za pocetak mozes biti redovan ili na jugu ili na sjeveru. Ne zelim nikom popovati ali dosta bi novca klub namakao kada bi mi manje pricali a vise posjecivali Grbavicu. I ovi redovni gledaju kako ce dzabalane uci i hoce li prepoznati nekog iz osiguranja da ih uvede. Znam da je fin.situacija zeznuta i da kvalitet nije neki ali kada nas u prosjeku bude na stadionu oko 11-12000 tada cemo moci pricati i o pojacanjima i o kvalitetnijim sponzorima. Do tada ce se vise manje stagnirati..
Za pocetak mozes biti redovan ili na jugu ili na sjeveru. Ne zelim nikom popovati ali dosta bi novca klub namakao kada bi mi manje pricali a vise posjecivali Grbavicu. I ovi redovni gledaju kako ce dzabalane uci i hoce li prepoznati nekog iz osiguranja da ih uvede. Znam da je fin.situacija zeznuta i da kvalitet nije neki ali kada nas u prosjeku bude na stadionu oko 11-12000 tada cemo moci pricati i o pojacanjima i o kvalitetnijim sponzorima. Do tada ce se vise manje stagnirati..
BUDI ŽELJO !!!
Znaci nista od Kajkuta.inacefindecko je napisao/la:Fenan Salčinović u Želji
- champions1921
A ko je Salcinovic i sta igra??nime_tm87 je napisao/la:Kajkut i Fenan Salicnovic izgleda nove akvizicije... opala ove godine opet prekucende
BUDI ŽELJO !!!
Buraz Fenan i Sale ne igraju isti poziciju...Paranoja je napisao/la:Znaci nista od Kajkuta.inacefindecko je napisao/la:Fenan Salčinović u Želji
Kako si to zakljucio da nema nista od Saleta?
Kajkut poluspic, Fenan desno krilo, odnosno moze igrati na mjestu Svrake... obradovao sam se...
Obojica dolaze.... Ne znam kakve veze imaju jedan sa dr. Kajkut napadac, moze igrati i krilo, a ovaj vezni isto tako moze i krilo.....Paranoja je napisao/la:Znaci nista od Kajkuta.inacefindecko je napisao/la:Fenan Salčinović u Želji
Dobra pojacanja, nema sta.... Ako nista barem je konkurencija jaca, i Stanic ko zna kad ce opet zaigrati.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislio sam da je ovaj spicnime_tm87 je napisao/la:Buraz Fenan i Sale ne igraju isti poziciju...Paranoja je napisao/la:Znaci nista od Kajkuta.inacefindecko je napisao/la:Fenan Salčinović u Želji
Kako si to zakljucio da nema nista od Saleta?
Kajkut poluspic, Fenan desno krilo, odnosno moze igrati na mjestu Svrake... obradovao sam se...
Prvo u Celiku prekucao ligu, onda otisao u Lech gdje se i nije bas naigrao, onda se trebao se u Celik vratiti, ali se nesto izjalovilo, otisao u Zrinjski gdje se nije uklopio odnosno snasao i onda u Rijeku gdje je bio veoma dobar koliko sam cuo... e sad kod Amara da se definitvno vrati u top formu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.