pa jel ima gdje pregled programa od facetv da vidimo da li cebitidamirfile je napisao/la:Ako bude tekma na face tv i na bht svi treba da gledamo face tv. Ove smecare ni pod razno ovo vam 6 utakmica i tek prva na nacionalnoj televiziji koje smece.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DaJ tE Mi ZtReAm!!! :ugeek:
FACE TV:MrShadow je napisao/la:pa jel ima gdje pregled programa od facetv da vidimo da li cebitidamirfile je napisao/la:Ako bude tekma na face tv i na bht svi treba da gledamo face tv. Ove smecare ni pod razno ovo vam 6 utakmica i tek prva na nacionalnoj televiziji koje smece.
18:45 (Red)akcija
19:15 Dnevnik
20:00 Da ti pođe AH
21:00 Yusuf - serijski program, 21 epizoda
21:45 Face magazin 208, premijerno izdanje
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Samo BHT 1 prenosi.... Kakav FACE...... Ne mogu se ovi fin. porediti sa BHT-om samo sto utakmice Sarajeva nisu bile u interesu istog do ove sad utakmice.....
I ako prodje Sarajevo, BHT 1 ce ih prenositi 1000000000% u obje utakmice jer ce dati bolje fin. ponude.....
I ako prodje Sarajevo, BHT 1 ce ih prenositi 1000000000% u obje utakmice jer ce dati bolje fin. ponude.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neće biti na facetv, evo sam ja sada gledao,MrShadow je napisao/la: pa jel ima gdje pregled programa od facetv da vidimo da li cebiti
na rojidirecti još linkove nisu izbacili za tekmu, a mislim da će ih biti, jer ima u ponudi tekma ;
na firstrowsports imaju samo jedan link : http://www.thefirstrow.eu" onclick="window.open(this.href);return false; - /watch/134617/1/watch-fk-zeta-vs-fk-sarajevo.html ( samo izbrišite crticu i spojite kosu liniju sa eu )
na atdhe nemaju u ponudi tekmu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Živi bili pa vidjeli.Za sada nije zabilježen niti jedan incident, a navodno je predsjednik i vlasnik Zete Radojica Božović lično izdao "naređenje" da navijači ne smiju na tribinama pjevati nikakve provokativne pjesme tokom utakmice sa Sarajevom.
Janez je napisao/la:Utakmicu prenosi BHT1 sa početkom u 19.55h za ove što pitaju za TV prenos.
Ako je prijenos preko BHTV-a, onda garant gubimo!
-
SemperFideliss
- Kontakt:
BHT1 je najlosija televizija u BiH, da li si ti normalan...Hypnose je napisao/la:Samo BHT 1 prenosi.... Kakav FACE...... Ne mogu se ovi fin. porediti sa BHT-om samo sto utakmice Sarajeva nisu bile u interesu istog do ove sad utakmice.....
Jest, al' daleko najbogatija od svih televizija u BiH....... I moze obezbjediti sta hoce..... Samo da su bili malo azurniji, jer su se opustili mogli su prenositi LP i srijedom, jer nisu ocekivali ponudu OBN-a koji je za to izdvojio skoro cijeli budzet koji je namjenjen za sportska desavanja a za BHT 1 to nije skoro nista.....SemperFideliss je napisao/la:BHT1 je najlosija televizija u BiH, da li si ti normalan...Hypnose je napisao/la:Samo BHT 1 prenosi.... Kakav FACE...... Ne mogu se ovi fin. porediti sa BHT-om samo sto utakmice Sarajeva nisu bile u interesu istog do ove sad utakmice.....
-
SemperFideliss
- Kontakt:
mora bit bogata kad je finansira drzava, dok npr pogledaj al jazzeru,tv1,face tv... sve privatne a daleko bolje... face tv u hd-u prenosi tekme ,a bht1 bog zna sta je ono.... uporedi kad budu prenosili olimpijadu na crnogorskoj tv i na bht-u pa primjeti razliku, a o eurosportu da ne pricam...Hypnose je napisao/la:Jest, al' daleko najbogatija od svih televizija u BiH....... I moze obezbjediti sta hoce..... Samo da su bili malo azurniji, jer su se opustili mogli su prenositi LP i srijedom, jer nisu ocekivali ponudu OBN-a koji je za to izdvojio skoro cijeli budzet koji je namjenjen za sportska desavanja a za BHT 1 to nije skoro nista.....SemperFideliss je napisao/la:BHT1 je najlosija televizija u BiH, da li si ti normalan...Hypnose je napisao/la:Samo BHT 1 prenosi.... Kakav FACE...... Ne mogu se ovi fin. porediti sa BHT-om samo sto utakmice Sarajeva nisu bile u interesu istog do ove sad utakmice.....
Znaci Horde ako planirate dolaziti cijena ulaznice ce biti 5 KM za vas...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Dzaba ti HD prenosi i privatne TV, kad BHT 1 ima daleko najveci budzet od svih televizija i za sve se 1. pitaju.....
Mogu sve obezbjediti, samo ako im je u interesu..... Uostalom ja sam samo napisao da se nijedna televizija ne moze porediti sa njima.... Mislim na ove nase..... Sto je i tacno.....
A za to ostalo si ti pisao, a to nebitno jer BHT 1 koliko god bila grozna televizija sa jos groznijim komentatorima se uvijek za sve nazalost pita prva, kao i veceras, jer ako je njima u interesu oni mogu obezbjediti sta hoce za razliku od ovih ostalih siromasnijih.....
Mogu sve obezbjediti, samo ako im je u interesu..... Uostalom ja sam samo napisao da se nijedna televizija ne moze porediti sa njima.... Mislim na ove nase..... Sto je i tacno.....
A za to ostalo si ti pisao, a to nebitno jer BHT 1 koliko god bila grozna televizija sa jos groznijim komentatorima se uvijek za sve nazalost pita prva, kao i veceras, jer ako je njima u interesu oni mogu obezbjediti sta hoce za razliku od ovih ostalih siromasnijih.....
SemperFideliss je napisao/la:BHT1 je najlosija televizija u BiH, da li si ti normalan...Hypnose je napisao/la:Samo BHT 1 prenosi.... Kakav FACE...... Ne mogu se ovi fin. porediti sa BHT-om samo sto utakmice Sarajeva nisu bile u interesu istog do ove sad utakmice.....
po cemu je najlosija?
aj ba ZGAZITE ove sm.adove iz haman najmanje zemlje u evropi
zeta SARAJEVO 0-1 ako alahhhh da
samo u kost za BiH
zeta SARAJEVO 0-1 ako alahhhh da
samo u kost za BiH
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Sretno Sarajevo, svi smo uz vas!
Balvan ti tata(ako ga imas, a ako ga nemas onda te je majka isto lijepo odgojila)..... Ne radi mi niko, a da radi sta ja mogu s tim promjeniti .....
BHT 1 ce i dalje imati najvise para i moci ce ''ugnjetovati'' ostale televizije sto se tice prenosa i svega ostaloga....
Samo ne znam koji dio ne razumijes da ovi imaju najvise para bez obzira koliko losi bili i da mogu sta hoce prenositi, samo ako im se digne neka stvar.....
Gotova rasprava s moje strane.....
BHT 1 ce i dalje imati najvise para i moci ce ''ugnjetovati'' ostale televizije sto se tice prenosa i svega ostaloga....
Samo ne znam koji dio ne razumijes da ovi imaju najvise para bez obzira koliko losi bili i da mogu sta hoce prenositi, samo ako im se digne neka stvar.....
Gotova rasprava s moje strane.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
DAJ GO SARAJVO NAMA VISE NE TREBA!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Janez je napisao/la:Za sada nije zabilježen niti jedan incident, a navodno je predsjednik i vlasnik Zete Radojica Božović lično izdao "naređenje" da navijači ne smiju na tribinama pjevati nikakve provokativne pjesme tokom utakmice sa Sarajevom.
Jel' se to boji Haaga.
Zadnja izmjena: Dado, dana/u 09 avg 2012, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
A ne znam stvarno koji amater mijesa FACETV u ovu pricu oko prenosa iz Podgorice!!!!!
-
pitarturbe
- Kontakt:
sta je ovo zeta starta sa 10 igraca???
Trenutno korisnika/ca: fudbaler14, Lecler i 14 gostiju.