FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje vam je onaj cini mi se sto dodje iz Buducnosti on ko zna zabiti ovaj celo je kriza.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gdje je bila odbrana kod gola,Sarajevo kao da je igralo sa dva igrača manje ili kao da su svi otišli u napad samo onaj ćelavi trči u odbrani protiv dva igrača Zete,ostala trojica iz zadnje linije misteriozno nestala
Ne mogu da vjerujem da je Sarajevo blizu da ispadne od ovakve ekipe,pa ova Zeta stvarno,al stvarno je loša ekipa ovo se mora proći.

Ne mogu da vjerujem da je Sarajevo blizu da ispadne od ovakve ekipe,pa ova Zeta stvarno,al stvarno je loša ekipa ovo se mora proći.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
majkemi nemogu da gledam evo za 45 min ode kutija cigara i sarajevska 2l
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Hadzic meni nebi ni na klupi sjedio, a onog Suljica bi vise volio isamarati nego se vode napiti!
- inacefindecko
- Kontakt:
veće letve od Hadžića nema!
imate li vi drugog špica sem njega?
imate li vi drugog špica sem njega?
-
- Kontakt:
Suljic je dobar igrac,talenat neki al mora mu neko rec da je ovo kolektivni sport a ne individualni..nek igra šah,tamo bi odlican bio..frajer toliko solira i misli da je Messi bog te vidio..dijete drago spusti se na zemlju i daj Sajidu 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Torlak je otisao na skok,a Belosevic,Zlatkovic i Dupovac su ono morali zatvoriti.Ovom Belosevicu zelim sve najgore u zivotu,da nogu slomi i da ga vise ne gledam u dresu Sarajeva.Opet nijedan dobar centrasut,nijedno precizno dodavanje,a ovaj sut iz slobodnog ocaj teski.LBJ MVP je napisao/la:Gdje je bila odbrana kod gola,Sarajevo kao da je igralo sa dva igrača manje ili kao da su svi otišli u napad samo onaj ćelavi trči u odbrani protiv dva igrača Zete,ostala trojica iz zadnje linije misteriozno nestala![]()
Daj vadi ovog Hadzica
. Sarajevo ne izgleda lose ,cak sta vise , bolji je protivnik na terenu ,ali fali taj zavrsni pas odnosno konkretnost u napadu . Mali Suljic daleko najbolji 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Razočaran sam pa Crnogorci su izmislili fudbal za nas prvo Čelik pa sad Zeta
. Hadžić ubjedljivo najgori igrač ne može on do sabaha dat go.Husejinović odigro dobro protiv Levskog sad ništa mora se upotpunosti promjenit ako misli šta uradit u 2 polv.Šunjevarić mora brže igrat treba nam brži protok lopte.Suljić dobar isto tako i Sesar.Belošević solidan al može puno bolje bekovi Tatomirović i Zlatković trebaju što više prema naprijed sad.Idemo napast sad i zabit go a onda nastavit sa standardnom igrom.

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa do prije neki dan, igraci su bili vanzemaljci, a sad nijedan ne valja, kako je to moguce, zivota vam?
@bcov30 zbog te sarajevske, necete proci, sve to gore vidi neko
@bcov30 zbog te sarajevske, necete proci, sve to gore vidi neko

Za zivot cijeli!
Cini see da Sarajevo ispada,nko ne zna gola dati ,u zavrsnici svi hoce da pucaju jedno Beli veceras nesto asistira ,treba Husejnovic uzet loptu i zabit gol,bekovi su krimicni
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- TheVerminator
- Kontakt:
Puno lopti izgubljeno na centru, a Zeta samo to i čeka, sreća pa ne mogu gol dati, svaka iole bolja ekipa bi dosad završila ovu utakmicu.. A Sarajevo ni blizu onog izdanja kao protiv Levskog.. Nemate sreće, iako u obje utakmice imate inicijativu, neće lopta u gol.
Valjda ga zabijete, šteta bi bila ovu šansu prokockati, pogotovo protiv ekipe koja je duplo slabija od Sarajeva. 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Bez komentara 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ne mogu nikako skontat kako svi igraci kad izadju 1 na 1 s golmanom pucaju po zemlji
Sajid je imao najbolju priliku na utakmici, sto pljujete po Hadzicu bezze 

Zadnja izmjena: L' Imperator, dana/u 09 avg 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
#samoRudar #zauvijek
Kako ovo Sarajevo vazda igra sa nekim ribarima,amaterima,kantama,kako ovde pisu neki forumasi,pa ljudi moji treba to zasluziti.Ipak treba malo postovanja prema klubu koji nam svake godine koliko toliko spasava obraz ova nam BIH .Polako ljudi Zeta ce fizicki pasti u nastavku. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hadžić je u onoj situaciji mogao s loptom ući u gol.
Jače stoperi vraćaju svom golmanu, majke mi. Bukvalno je "pomilkio" loptu.
No, ništa ovdje nije gotovo. Sarajevo je kvalitetnije i sigurno da može doći do gola. Odbrana jeste šuplja, al' vala nije ni njihova nešto posebno. Puše na sve strane.
Suljić ima taj potez viška, al' momak ide po loptu, bori se i ima muda da krene naprijed. Sigurno da ima sve što je dovoljno da bi se uspjelo. Samo da nastavi u ovom ritmu, te da ne bude dizanja ruku k'o kod Saida.

No, ništa ovdje nije gotovo. Sarajevo je kvalitetnije i sigurno da može doći do gola. Odbrana jeste šuplja, al' vala nije ni njihova nešto posebno. Puše na sve strane.
Suljić ima taj potez viška, al' momak ide po loptu, bori se i ima muda da krene naprijed. Sigurno da ima sve što je dovoljno da bi se uspjelo. Samo da nastavi u ovom ritmu, te da ne bude dizanja ruku k'o kod Saida.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stvarno steta ako Zeta prode.. Sarajevo ima daleko bolji tim.
Hajde Sarajevo! Bez predaje.
Hajde Sarajevo! Bez predaje.
- Alen Škoro
- Kontakt:
hajmo divoviiiiiii, zlatkovic ovo zavrsava
blago vama pa gledate tekmu, ja je pratim preko bet365 i uefe

blago vama pa gledate tekmu, ja je pratim preko bet365 i uefe

NON MOLLARE MAI
Neka solo akcija Saida je jedina nada Sarajeva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
da, da sva sreća pa je sarajevo fizički dominantnoamypitar je napisao/la:Kako ovo Sarajevo vazda igra sa nekim ribarima,amaterima,kantama,kako ovde pisu neki forumasi,pa ljudi moji treba to zasluziti.Ipak treba malo postovanja prema klubu koji nam svake godine koliko toliko spasava obraz ova nam BIH .Polako ljudi Zeta ce fizicki pasti u nastavku.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Armija1987, AuroraBorealis, bhfanatic14, broj6, Dave, Gomis99, Haksss, laznokrilo, mma_hz, muhamedhulk, Posejdon, propoklopac, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, stokastoka23, Tatamata1946 i 179 gostiju.