FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebo ih štiglić i njegovi driblinzi. Samo plakat od kakve levatske ekipe ispadose....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 avg 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
steta,pozzz svima do slijedece godine ..
Hajd ti Jovicu spakuj kofere, nisi ti za trenera Sarajeva kad protiv ove pisljive ekipe nemozes da stvoris sansu **** te centarsutevi vise da te ****
Ovaj post me opustio i napunio optimizmom pred utakmicu,volio bi da mi autor istoga objasni sad kako,šta,zašto

ado-hz je napisao/la:Ljudi prolazimo Zetu 100% tako da nema potrebe da se brineteNemogu i necu da pisem o nekim stvarima al neke se stvari znaju, ako ne prodjemo ja se brisem sa foruma, eto samo toliko da znate
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sarajevo je izgubilo playoff još u onoj prvoj utakmici, Zeta je bila totalno podcjenjena kako od igrača tako i od većeg broja navijača. Nakon Levskog svi su mislili "ma lako ćemo sa Zetom, šta će oni" eh eto sada..
Ajde bar sada znamo da nam je fudbal u rangu Crnogorskog! Ode ekipa iz sela u playoff Evropske Lige. Fuj! Sramota, tuga jad i čemer! Tako blizu a tako daleko..to je naš moto što se tiče fudbala a i svih ostalih sportova u BiH.
Ajde bar sada znamo da nam je fudbal u rangu Crnogorskog! Ode ekipa iz sela u playoff Evropske Lige. Fuj! Sramota, tuga jad i čemer! Tako blizu a tako daleko..to je naš moto što se tiče fudbala a i svih ostalih sportova u BiH.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo je jedna od najvećih sramota u bogatoj riznici blamiranja BH klubova!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ispasti od poluamaterske ekipe na ovakav nacin. Fujj, sramota! Najbolje je nikako ne gledat ovo nase **** od lige 

Ja se taman ponadao da zvezda sutra u zrebu dobije sarajevo 

Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
i treba nam kad podcjenjujemo zetu. čim smo saznali da igramo protiv njih kontali smo da ćemo ih izbaciti bez borbe i ovo je kazna za pocjenjivanje, tako i treba. ova tekma je joviću na dušu.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 09 avg 2012, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Presudio je pravi bosanski mentalitet - niti grama samopouzdanja i urođen kompleks manje vrijednosti. Jako često me sram što vučem djelomično korjene iz Bosne. FK Sarajevo - sramite se, ispali ste zadnje p.čke, posr.ni crnogorci vas izbacuju, fuj, povraća mi se...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hajde malo da razmislimo prije nego pocnemo kritikovati...Ebo dojam,mi smo ove godine ostvarili veci nacionalni koeficijent,nego prosle godine,bez obzira na sve ...aless je napisao/la:Stvarno kompletan dojam ove godine...propuh je napisao/la:Neznam sta bih rekao tuga, jad, cemer, steta, katastrofa i na kraju pridruzujete se Borcu i nama usramocenju ove lige, pa i drzave tu bi jos dodao olimpijce

Neka je sa srecom Sarajevo bili ste dobri , ali ovo vam je kazna sto se potcjenili Zetu !
Haj se obrisi sa foruma..!!LBJ MVP je napisao/la:Ovaj post me opustio i napunio optimizmom pred utakmicu,volio bi da mi autor istoga objasni sad kako,šta,zašto
ado-hz je napisao/la:Ljudi prolazimo Zetu 100% tako da nema potrebe da se brineteNemogu i necu da pisem o nekim stvarima al neke se stvari znaju, ako ne prodjemo ja se brisem sa foruma, eto samo toliko da znate

Gdje sada gospodin Jovic koji obecava najmanje play-of
sta je to vise ocekivo?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da su drugo poluvrijeme igrali kao posljednje 4 minute, rezultat bi bio povoljniji. Puno egoizma, malo ili nimalo timske igre, dekoncentracija u napadu i odbrani = prolaz Zete. Šteta. Očekivao sam prolaz, al' s obzirom da je Sarajevo većinu vremena igralo sa 7-8 igrača (ostali su bili kontraproduktivni), onda se ovo može nazvati i zasluženim ispadanjem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro je ! Nafurali smo se 20-tak dana da je Sarajevo napokon klub kakav zelimo, da su igraci vanserijski i da imas sta gledati. da ti nije mrsko otici na kosevo. I na kraju ko i sve, zajebali smo se !
Tuga, jad i cemer. Hadzicu ti si trebo u atletski klub Sarajevo ne u FK Sarajevo.
Suljicu mozda si brz, mozda znas nesto sa loptom al si brate glup i sebican i uvijek ces bit cundara.
Tuga, jad i cemer. Hadzicu ti si trebo u atletski klub Sarajevo ne u FK Sarajevo.
Suljicu mozda si brz, mozda znas nesto sa loptom al si brate glup i sebican i uvijek ces bit cundara.
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
Ovaj put smo potcjenili ekipu pa ispali, iduce godine cemo ispasti od nekoga ko ulaze sistemastki u fudbal vec godinama, a nakon toga od nekoga ko ima mnogo veci budzet i tako u krug... Stvarno ne znam kako se prevarim pa pomislim da bi nesto moglo biti...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- moustapha
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem. Ovo samo fudbal moze ponuditi.
Ovim igracima ne bih nista prigovorio. To su isti igraci koji su donijeli pobjedu protiv Levskog. Glavu gore!

Ovim igracima ne bih nista prigovorio. To su isti igraci koji su donijeli pobjedu protiv Levskog. Glavu gore!
#divovi
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mosarajvosa83, rimljanin90, tuitamo i 41 gost.