Zeljo trenutno igra 2.ligu BiH,ide im dobro zauzimaju prvo mjesto sa 100% ucinkom u dosadasnjih pet odigranih meceva.Imaju novu upravu,jake sponzore a i igracki kadar je veoma osvjezen!

napeduju ja mislim da bi mogli do premijer lige ako ovako nastavepsy_net je napisao/la:A evo ima i izvještaja na stranici sa utakmica RK Želje, a i fotki!! Jako dobro!
pa eto najvjerovatnije ulaze ali ipak glavni konkurent im je Zrinjski ako bude islo sve po planuRK Gradacac je napisao/la:Nadam se ulasku RK Zeljeznicara u PL
bilo je fine zajebancije na tim tekmama,ganjanja pitara po skendi,gorazde.......Fabricio je napisao/la:pa eto najvjerovatnije ulaze ali ipak glavni konkurent im je Zrinjski ako bude islo sve po planuRK Gradacac je napisao/la:Nadam se ulasku RK Zeljeznicara u PL
sljedece godine cemo gledati Zelju u Premijer ligi
al u gorazdu su nas ponizili mislim na upravu koja je hvala Bogu otisla!!bistrikboy je napisao/la:bilo je fine zajebancije na tim tekmama,ganjanja pitara po skendi,gorazde.......Fabricio je napisao/la:pa eto najvjerovatnije ulaze ali ipak glavni konkurent im je Zrinjski ako bude islo sve po planuRK Gradacac je napisao/la:Nadam se ulasku RK Zeljeznicara u PL
sljedece godine cemo gledati Zelju u Premijer ligi
u 6 utakmica 6 pobjedanukaa je napisao/la:Zeljo dobio i Vitez sa 11 golova razlike.
Pozz!!
mala ispravka...Fabricio je napisao/la:u 6 utakmica 6 pobjedanukaa je napisao/la:Zeljo dobio i Vitez sa 11 golova razlike.
Pozz!!
su zabiljezili
moze i tako drugnukaa je napisao/la:mala ispravka...Fabricio je napisao/la:u 6 utakmica 6 pobjedanukaa je napisao/la:Zeljo dobio i Vitez sa 11 golova razlike.
Pozz!!
su zabiljezili
u 6 utakmica SMO zabiljezili 6 pobjeda...
Pozz!!!!!
![]()
ako znas kakav je onaj Imamovic cuo sam da je dobar igrac ali nazalost nisam imao priliku da ga gledam...seldo je napisao/la:bio sam veceras na tekmi s ljubuskim....lose ste odigra li ali opet pobjeda ubjedljiva.....COLE najbolji...salim se njega dobro poznajem pa i pratim..ali svi su momci ok...cestitammm
protiv "svinjskog" derbi i prvi pravi ispit za plave momke!bistrikboy je napisao/la:protekli vikend pobjeda protiv slabasnog veleza,sad slijedi derbi u skendi protiv ŠMRK-a mislim Hrka zrinskog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.