FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2012, 22:42

dinoze je napisao/la:Iskreno ja najvise zalim pare. Te pare bi dobrodosle citavoj nasoj jadoj ligi. Ali ovako 2 crnogorska tima uzese dobre novce i imati ce para da kupe bolje igraca pa da nas iduce godine opet naguze.
Nevjerovatno da tako mala zemlja ima toliko talenta za sport. Vaterpolo, rukomet, fudbal i kosarka u svemu im ide.
Ne vezano za temu...
Sve im ide, naravno, ali nije sve ni u talentima, oni imaju sportski sistem i državu koja stoji iza tog...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 avg 2012, 22:43

pravnik1981 je napisao/la:alfa,beta,gama,ZETA :D :D
:lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:43

Zenichanin je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:
"otvori mu prostor uz liniju i izaći će sam s terena, samo ne daj u sredinu,
a dodati neće sve dok ima i centimetar slobodnog prostora"

Zeničanin dok su govorili da je Tatomirović najlošiji vi ste ga branili :?
o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidio
Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.
Tako je i on igra za vase juniore 8-)
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman ;)
nije on igro za moje juniore, i nisam upoznat sa tim carlamama, znam da je igrao za butmir i dosao kad je blekic bio u sarajevu, zajedno sa MESSIJEM :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 09 avg 2012, 22:44

89' Inter Milan 0 - 2 Hajduk Split

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ZETA - Sarajevo 1:0 :lol:

I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA

admir90t
Kontakt:

Post Postao/la admir90t » 09 avg 2012, 22:45

Jako losa utakmica,oni od kojih se najviše ocekivalo su razocarali ( Suljic i Husejnovic) , al najgore od svega sto se nisu ni trudili.. Po meni jedini koji je nesto pokazo je Sesar, trudio se trcao,otvarao.. Velika greska je sto se nije odgodila utakmica protiv Čelika i jos veca greška je sto je uprava pustila Haskica.. Svi smo vidjeli da je hadžića trebalo zamjeniti...i nevjerovatno je da je Jovic sebi dozvolio to.. Ali sta je tu je,sad realno mozemo reci da smo jedna od najlosijih liga u Evropi,nazalost..steta zbog ovakvih navijaca....

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 09 avg 2012, 22:46

Jednom davno meni trener reče dvije pametne, i ja momentalno okačio kopačke o klin
" Sine ne moze se očima trčati"!
" Ko nije sut`o, gola niije dao"!

Pa niste Robi Prosinečki da mozete 3 kutije dnevno, a igrati za Barcu i Real,kako čes se boriti pluca ko orah...

Ovom Saidu sam ja idol..nabacio 90 kila, i konta da jos moze, ja bar dam par golova na terminu:) a la Pippo:)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 09 avg 2012, 22:47

Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 09 avg 2012, 22:48

Surova istina : Putuj Evropo nemoj više čekati na nas , ne pitaj mnogo dospjet ćeš i ti na hrđav glas , putuj Zeto super smo se družili , nama je dobro , taman koliko smo zaslužili!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 avg 2012, 22:48

aless je napisao/la: Pa ako Sarajevo vec nije u tom zacaranom krugu ne znam gdje je, kao i ostatak ove nase nam Pl i repke.
i treba j.bt mater svima da bi se nesto promjenilo eventualno jer drugacije nece, oni su napunili fino kasu od ovoga, igracima legle fine premije, mozda se koji i proda njima je ekstra.
Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.
#divovi

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2012, 22:49

pintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vi :roll: :roll: :roll:

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 09 avg 2012, 22:50

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidio
Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.
Tako je i on igra za vase juniore 8-)
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman ;)
nije on igro za moje juniore, i nisam upoznat sa tim carlamama, znam da je igrao za butmir i dosao kad je blekic bio u sarajevu, zajedno sa MESSIJEM :mrgreen:
Drug dobro ga se sjecam jer mi ja opsovao majku samo 2 mjeseca nakon sto mi je umrla,
htjeo sam da ga zadavim na stadionu :cry:

a tih carlama ima svugdje :mrgreen:
Svako dobro ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 09 avg 2012, 22:50

kao sto je neko vec gore napisao najzalije mi je para koje bi se zaradile,od ulaska u playoff od prenosa,do uefinih nagrada za ucesnike,koliko sam skontao oko pola miliona e,pa na dalje...a o promociji nase drzave i klubova da ne govorim...Steta sto su uspjeli to sve prosuti a bilo im je servirano na dlanu,jer bi ta sredstva dobro dosla nasem nogometu,pardon "nogometu"
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2012, 22:51

Puno ste se ponadali u Husejinovica,nije on onaj stari,sad ce prihvatit ponudu iz Turske da ode tamo,Sarajevo ce uzeti dobre novce i hajmo dalje..

Hajduk podere Intera na Meazzi,a nasi timovi ispadaju od timove iz CG :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 09 avg 2012, 22:52

ma ne mogu da shvatim imamo pobjedu i sve u svojim rukama ili nogama kako vec ko hoce, a mi hocemo jos i svi u napad, a da su navijaci skandirali SVI U NAPAD JEDAN JE HASE, oni bi sigurno ostali u odbrani mah idioti joj pa leotar bi izbacio ovu zetu, a bojao sam se majkemi nasi se igraci digli kao da smo Man Utd, ma daj Jovicu i ostala ekipa ne dovedete li Skoru opet grcevita borba za izlazak na evropsku scenu... u zivotu svom se nisam vise izivcirao kao veceras, pa Suljicu dok dodje u Sa neko treba puknuti samarcinu vaspitnu, digao se ko da je C.Ronaldo pffffff spusti se decko, jer ko visoko leti obicno nisko pada!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 avg 2012, 22:52

Slabo se vi Boga mi razumijete u fudbal ili su emocije prevladale.

Sarajevo je izgubilo ne zato sto je bilo losije nego zato sto nije imalo srece. Pregledajte snimak pa prebrojte prilike. Lopta jednostavno nije htjela u go. Oni su u 180 i kusur minuta imali 2 suta na go i dali 2 gola. TO JE SRECA. To nije niti njihovo znanje niti necije ne znanje. Jednostavno je falila sreca. Ides u goste slabijoj ekipi sa dobrim rezultatom i odigras bolje ali ispadnes tu jedino moze rijec biti o (ne)sreci.

Nemojte da proradi onaj nas pasiluk. Prvo dizemo igrace pa ih onda pljujemo. Suljic i Husejinovic su najzasluzniji sto je Sarajevo doslo do ovoga uspjeha. Ovo je uspijeh iako je bolno ispasti od ekipe poput Zete. Ali poredeci sa ostalim nasim ucesnicima u Evropi Sarajevo je odigralo veoma dobro. Sarajevo je odigralo 6 super utakmica. Mozda je druga utakmica protiv Maltezana najgora i losa ali ostale su fantasticne.

U ovoj zadnjoj lopta nije htjela u go. Nemojte sebi dozvoliti da pljujete igrace i trenera koji su sve ovo ostvarili. Mnogi faktori su ovdje presudili ali opet najavazniji sreca ovoga puta nije bio na strani Sarajeva. Jedan od faktora je i liga u kojoj igrom ne sto nije kvalitetna nego sto nas NS nije mogao izaci u susret Sarajevu pa mu odgoditi prva dva kola. Nego ovako igraci poslije nedjelje umorni putuju na da odigraju utakmicu na 40+ celzijusa. A znamo da nismo toga kvaliteta i te fizicke spreme.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 avg 2012, 22:53

Koga briga kad bi svakako popusili u 4 pretkolu. Ok, zaradilo bi se vise ali ovako je ipak bolje znalo se da je ova ekipa limitirana sa par dobrih pojedinaca i nista vise. Ovako ce bar navijaci znati na cemu su i ne nadati se previse
15.10 - 15.06 ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:53

hilmo je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vi :roll: :roll: :roll:
hilmo gdje ce te biti nosioci?
u LP nema teorije, dok u evropa ligi bi i Željo bio nosioc sa sadasnjim koeficijentom, znaci mjesas kruske i jabuke
Za zivot cijeli!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 22:54

moustapha je napisao/la:Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.
Ako ne vidis sta bi se trebalo promjeniti i ako ti je sve OK, onda super. I ja sam zadovoljan.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 09 avg 2012, 22:54

Imam osjecaj da su ovi uzeli na snalazljivost i borbu...Sarajevo dosta bolja ekipa i tehnicki potkovanija ali eto steta...

Najvise su me razocarali bekovi Sarajeva, Dupovac, Husejinovic i to sto u igri uopste nema napadaca i pravog zadnjeg veznog

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 avg 2012, 22:55

Hocemol mi ikad u bilo cemu bilo kojem sportu otic do nekog uspjeh,evo i ove godine bit ce bolje sledece kad ce vise doci ta sledeca al uspjesna

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []