FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pravnik1981
- Kontakt:
Surova istina : Putuj Evropo nemoj više čekati na nas , ne pitaj mnogo dospjet ćeš i ti na hrđav glas , putuj Zeto super smo se družili , nama je dobro , taman koliko smo zaslužili!
- moustapha
- Kontakt:
Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.aless je napisao/la: Pa ako Sarajevo vec nije u tom zacaranom krugu ne znam gdje je, kao i ostatak ove nase nam Pl i repke.
i treba j.bt mater svima da bi se nesto promjenilo eventualno jer drugacije nece, oni su napunili fino kasu od ovoga, igracima legle fine premije, mozda se koji i proda njima je ekstra.
#divovi
Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vipintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..

- Zenichanin
- Kontakt:
Drug dobro ga se sjecam jer mi ja opsovao majku samo 2 mjeseca nakon sto mi je umrla,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije on igro za moje juniore, i nisam upoznat sa tim carlamama, znam da je igrao za butmir i dosao kad je blekic bio u sarajevu, zajedno sa MESSIJEMZenichanin je napisao/la:Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidio
Tako je i on igra za vase juniore![]()
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman
htjeo sam da ga zadavim na stadionu

a tih carlama ima svugdje

Svako dobro

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
kao sto je neko vec gore napisao najzalije mi je para koje bi se zaradile,od ulaska u playoff od prenosa,do uefinih nagrada za ucesnike,koliko sam skontao oko pola miliona e,pa na dalje...a o promociji nase drzave i klubova da ne govorim...Steta sto su uspjeli to sve prosuti a bilo im je servirano na dlanu,jer bi ta sredstva dobro dosla nasem nogometu,pardon "nogometu"
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Puno ste se ponadali u Husejinovica,nije on onaj stari,sad ce prihvatit ponudu iz Turske da ode tamo,Sarajevo ce uzeti dobre novce i hajmo dalje..
Hajduk podere Intera na Meazzi,a nasi timovi ispadaju od timove iz CG
Hajduk podere Intera na Meazzi,a nasi timovi ispadaju od timove iz CG

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
ma ne mogu da shvatim imamo pobjedu i sve u svojim rukama ili nogama kako vec ko hoce, a mi hocemo jos i svi u napad, a da su navijaci skandirali SVI U NAPAD JEDAN JE HASE, oni bi sigurno ostali u odbrani mah idioti joj pa leotar bi izbacio ovu zetu, a bojao sam se majkemi nasi se igraci digli kao da smo Man Utd, ma daj Jovicu i ostala ekipa ne dovedete li Skoru opet grcevita borba za izlazak na evropsku scenu... u zivotu svom se nisam vise izivcirao kao veceras, pa Suljicu dok dodje u Sa neko treba puknuti samarcinu vaspitnu, digao se ko da je C.Ronaldo pffffff spusti se decko, jer ko visoko leti obicno nisko pada!!!
Slabo se vi Boga mi razumijete u fudbal ili su emocije prevladale.
Sarajevo je izgubilo ne zato sto je bilo losije nego zato sto nije imalo srece. Pregledajte snimak pa prebrojte prilike. Lopta jednostavno nije htjela u go. Oni su u 180 i kusur minuta imali 2 suta na go i dali 2 gola. TO JE SRECA. To nije niti njihovo znanje niti necije ne znanje. Jednostavno je falila sreca. Ides u goste slabijoj ekipi sa dobrim rezultatom i odigras bolje ali ispadnes tu jedino moze rijec biti o (ne)sreci.
Nemojte da proradi onaj nas pasiluk. Prvo dizemo igrace pa ih onda pljujemo. Suljic i Husejinovic su najzasluzniji sto je Sarajevo doslo do ovoga uspjeha. Ovo je uspijeh iako je bolno ispasti od ekipe poput Zete. Ali poredeci sa ostalim nasim ucesnicima u Evropi Sarajevo je odigralo veoma dobro. Sarajevo je odigralo 6 super utakmica. Mozda je druga utakmica protiv Maltezana najgora i losa ali ostale su fantasticne.
U ovoj zadnjoj lopta nije htjela u go. Nemojte sebi dozvoliti da pljujete igrace i trenera koji su sve ovo ostvarili. Mnogi faktori su ovdje presudili ali opet najavazniji sreca ovoga puta nije bio na strani Sarajeva. Jedan od faktora je i liga u kojoj igrom ne sto nije kvalitetna nego sto nas NS nije mogao izaci u susret Sarajevu pa mu odgoditi prva dva kola. Nego ovako igraci poslije nedjelje umorni putuju na da odigraju utakmicu na 40+ celzijusa. A znamo da nismo toga kvaliteta i te fizicke spreme.
Sarajevo je izgubilo ne zato sto je bilo losije nego zato sto nije imalo srece. Pregledajte snimak pa prebrojte prilike. Lopta jednostavno nije htjela u go. Oni su u 180 i kusur minuta imali 2 suta na go i dali 2 gola. TO JE SRECA. To nije niti njihovo znanje niti necije ne znanje. Jednostavno je falila sreca. Ides u goste slabijoj ekipi sa dobrim rezultatom i odigras bolje ali ispadnes tu jedino moze rijec biti o (ne)sreci.
Nemojte da proradi onaj nas pasiluk. Prvo dizemo igrace pa ih onda pljujemo. Suljic i Husejinovic su najzasluzniji sto je Sarajevo doslo do ovoga uspjeha. Ovo je uspijeh iako je bolno ispasti od ekipe poput Zete. Ali poredeci sa ostalim nasim ucesnicima u Evropi Sarajevo je odigralo veoma dobro. Sarajevo je odigralo 6 super utakmica. Mozda je druga utakmica protiv Maltezana najgora i losa ali ostale su fantasticne.
U ovoj zadnjoj lopta nije htjela u go. Nemojte sebi dozvoliti da pljujete igrace i trenera koji su sve ovo ostvarili. Mnogi faktori su ovdje presudili ali opet najavazniji sreca ovoga puta nije bio na strani Sarajeva. Jedan od faktora je i liga u kojoj igrom ne sto nije kvalitetna nego sto nas NS nije mogao izaci u susret Sarajevu pa mu odgoditi prva dva kola. Nego ovako igraci poslije nedjelje umorni putuju na da odigraju utakmicu na 40+ celzijusa. A znamo da nismo toga kvaliteta i te fizicke spreme.
- skyisthelimit
Koga briga kad bi svakako popusili u 4 pretkolu. Ok, zaradilo bi se vise ali ovako je ipak bolje znalo se da je ova ekipa limitirana sa par dobrih pojedinaca i nista vise. Ovako ce bar navijaci znati na cemu su i ne nadati se previse
15.10 - 15.06 ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hilmo gdje ce te biti nosioci?hilmo je napisao/la:Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vipintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..![]()
![]()
u LP nema teorije, dok u evropa ligi bi i Željo bio nosioc sa sadasnjim koeficijentom, znaci mjesas kruske i jabuke
Za zivot cijeli!
Ako ne vidis sta bi se trebalo promjeniti i ako ti je sve OK, onda super. I ja sam zadovoljan.moustapha je napisao/la:Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
- delpiero20
- Kontakt:
Imam osjecaj da su ovi uzeli na snalazljivost i borbu...Sarajevo dosta bolja ekipa i tehnicki potkovanija ali eto steta...
Najvise su me razocarali bekovi Sarajeva, Dupovac, Husejinovic i to sto u igri uopste nema napadaca i pravog zadnjeg veznog
Najvise su me razocarali bekovi Sarajeva, Dupovac, Husejinovic i to sto u igri uopste nema napadaca i pravog zadnjeg veznog
Hocemol mi ikad u bilo cemu bilo kojem sportu otic do nekog uspjeh,evo i ove godine bit ce bolje sledece kad ce vise doci ta sledeca al uspjesna
- moustapha
- Kontakt:
Mmmm, da.aless je napisao/la:Ako ne vidis sta bi se trebalo promjeniti i ako ti je sve OK, onda super. I ja sam zadovoljan.moustapha je napisao/la:Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.

Ovako nesto sam i ocekivao.
#divovi
Treba ukinuti sport u ovoj drzavi, definitivno....
Ili cekat da hrkljus postane priznat sport,
mozda bi se tad mozda uspjeli plasirati u grupnu fazu
bilo cega....
Tuga prava...
Ili cekat da hrkljus postane priznat sport,
mozda bi se tad mozda uspjeli plasirati u grupnu fazu
bilo cega....
Tuga prava...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
I nama je falila sreca ali jbg, Maribor iz 3 napada dade 4 gola, ni Borac nije imao srece, 3 crvena u 2 tekme, ni Sarajevo (opet) nije imalo srece protiv Maltezena, jbg, ljudi slucajno dali 6 golova u 2 utakmice.PL BiH -1 je napisao/la:Slabo se vi Boga mi razumijete u fudbal ili su emocije prevladale.
Daj molim te, to nije nedostatak srece to je amaterizam. Hajduk dere Intera, Slaven uzme Athletico a nasi ispadaju od slovenaca, iraca i crnogoraca.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
95% zavisi od fizičke spreme, ne mozes trčati, ne mozes drzati koncentraciju, ne mozes sutati, dodavati, centrirati...tako da pričas bezze...a onih 5% srece dodje..samo pod uvjetom ako imas ovo gore.PL BiH -1 je napisao/la:... i te fizicke spreme.
Mmmm, da upravu si sad cu ja iznijeti plan u 37 tacki za spas fudbala u BiH, ukoliko sve ispunimo dogodine prolazimo bilo kojeg CG predstavnika. Ostani na forumu ubrzo cu objaviti plan.moustapha je napisao/la:Mmmm, da.aless je napisao/la:Ako ne vidis sta bi se trebalo promjeniti i ako ti je sve OK, onda super. I ja sam zadovoljan.moustapha je napisao/la:Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.![]()
Ovako nesto sam i ocekivao.
Ma ne necu kad je sve OK, i sam si rekao

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
- KB-TM87
- Kontakt:
alfa, beta, zeta
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!