Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znas li mozda nekog menadzera? Ako nam ode Said da ga zamjenim. Nemam brzinu, ni dribling, jos manje pas igru..al zato imam 90 kg! Isto bi mi onako "stojao" SVETI dres.harry_90 je napisao/la:edoox je napisao/la:harry_90 je napisao/la:
Bitno je srce kada igras,to su veceras dokazala "Hajducka dica" koji ponize jednog Intera na njihovom terenu,halooo Milan,budzet preko 100 miliona,osvajac lige prvaka,prvak italijee itd... aa nase ponizi neki glup iz pm tj. Golubovci valjda odatle dolazi taj klub![]()
Cuj netacnih direktno protivnickom igracu u noge, jel se to zove netacan pas.Al fakat me zanima jel jaci levski ili zeta ?admirone je napisao/la:Sa onoliko netacnih pasova? Gluho bilo...nidi je napisao/la:nama Bosancima treba malo realnosti ,čitam navijače Sarajeva kako pišu nismo imali sreče pa ljudi izvukli ste u 3.pretkolu ekipu iz Golubovaca koja ima 5 000 stanovnika i vi pričate o nedostatku sreče .Sesar trenutno najjači igrač lige .
Sigurno jeste, pa im se obilo od glavu! Isto tako Sarajevo > Zetu.sreca je napisao/la:da li je levski potcijenio sarajevo
Pa upravo zbog ovakvog razmišljanja i mišljenja o protivniku uz nedostatak znanja i kvaliteta, Sarajevo je ostalo na trećem pretkolu.harry_90 je napisao/la: aa nase ponizi neki glup iz pm tj. Golubovci valjda odatle dolazi taj klub![]()
kako stvari stoje ovu ce te pjesmu stalno pjevatihordas_Bec je napisao/la:Nema veze, ovo me cini ponosnim!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel to onaj Husejinovic sto ste ga dizali do neba ??sreca je napisao/la:zasto da se ubije comor prije bi se trebao ubiti debeli
Neznam kako se imate obraza javiti, skor u Evropi vam 3:30. Sačekajte da izgubimo neku tekmu u dno dna PL pa će mo se onda prepucavati. Vi ste davno otpušteni levati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kako stvari stoje ovu ce te pjesmu stalno pjevatihordas_Bec je napisao/la:Nema veze, ovo me cini ponosnim!
pa jel ti shvatas da je veca bruka izgubiti od zete na ovaj nacin, nego od maribora na onaj?powerplay je napisao/la:Neznam kako se imate obraza javiti, skor u Evropi vam 3:30. Sačekajte da izgubimo neku tekmu u dno dna PL pa će mo se onda prepucavati. Vi ste davno otpušteni levati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kako stvari stoje ovu ce te pjesmu stalno pjevatihordas_Bec je napisao/la:Nema veze, ovo me cini ponosnim!
Ima evo sat vremena slomih se trazeci to zivopisno mjestasce na karti....ma ni globus Crne Gore mi nemoze pomocinidi je napisao/la:nije sramota ispasti od velikana iz Golubovaca![]()
Čomor je dežurni krivac za sve ,ušao momak 20 minuta nije odigrao ništa lošije ni bolje nego pola igrača ali ipak sreča što je ušao ne bih imali nikoga kriviti za porazbordograd je napisao/la:Ako se Čomor sad ne ubije ja ne znam kad će
Jasta, bolje je da budes poderan sa 6-1, nego da apsolutno dominiras u 2 utakmice i ispadnes iz 3 suta na gol.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa jel ti shvatas da je veca bruka izgubiti od zete na ovaj nacin, nego od maribora na onaj?
nemoj gledati među gradovima,traži mjesne zajedniceuser_name je napisao/la:Ima evo sat vremena slomih se trazeci to zivopisno mjestasce na karti....ma ni globus Crne Gore mi nemoze pomocinidi je napisao/la:nije sramota ispasti od velikana iz Golubovaca![]()
Isto tako i Barca pa ispade od Chelsea.. jbg kako god okrenes donji si.. digli ste se puno,Saida i kompaniju ste dizali do neba,a desi vam se ovakav blam da ispadnete od neke Zete iz Golubovaca koje ima stanovnika ko jedna mjesna zajednica u Sarajevu..puding je napisao/la:Jasta, bolje je da budes poderan sa 6-1, nego da apsolutno dominiras u 2 utakmice i ispadnes iz 3 suta na gol.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa jel ti shvatas da je veca bruka izgubiti od zete na ovaj nacin, nego od maribora na onaj?