Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Citam danas citav dan intervjue daju bivsi igraci Juvea i neki treneri i menadzeri i svi se slazu da sto prije zavrsimo dovodenje Dzeke kazu pravi igrac za stil koji forsira Conte tj top player
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Molim bilo koje uzviseno stvoronje da se to ostvari... Ako ne on onda Leandro ili Llorente, samo da se dovede taj hebeni top player u napad. Stvarno nebi trebali propistit priliku da izdominiramo sve zivo kad smo vec ovoliko jaki...mdss je napisao/la:Citam danas citav dan intervjue daju bivsi igraci Juvea i neki treneri i menadzeri i svi se slazu da sto prije zavrsimo dovodenje Dzeke kazu pravi igrac za stil koji forsira Conte tj top player
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
chi3llo je napisao/la:Molim bilo koje uzviseno stvoronje da se to ostvari... Ako ne on onda Leandro ili Llorente, samo da se dovede taj hebeni top player u napad. Stvarno nebi trebali propistit priliku da izdominiramo sve zivo kad smo vec ovoliko jaki...mdss je napisao/la:Citam danas citav dan intervjue daju bivsi igraci Juvea i neki treneri i menadzeri i svi se slazu da sto prije zavrsimo dovodenje Dzeke kazu pravi igrac za stil koji forsira Conte tj top player
potpis vidjeli smo sinoc strani milan veceras jos strasni inter tako da sto prije top napadac i ljevi bek i to je to
Ma kakvi Milanski klubovimdss je napisao/la:chi3llo je napisao/la:Molim bilo koje uzviseno stvoronje da se to ostvari... Ako ne on onda Leandro ili Llorente, samo da se dovede taj hebeni top player u napad. Stvarno nebi trebali propistit priliku da izdominiramo sve zivo kad smo vec ovoliko jaki...mdss je napisao/la:Citam danas citav dan intervjue daju bivsi igraci Juvea i neki treneri i menadzeri i svi se slazu da sto prije zavrsimo dovodenje Dzeke kazu pravi igrac za stil koji forsira Conte tj top player
potpis vidjeli smo sinoc strani milan veceras jos strasni inter tako da sto prije top napadac i ljevi bek i to je to![]()
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dobro bi bilo neku novu anktetu za nas evo meni trenutno u glavi,
Koliko ce Juventusu bjezati drugoplasiranoj ekipi:
a) 1-5
b) 6-10
c) 11-15
d) >16

Sto se tice Pogbe dovoljno o njegovom kvalitetu govori da ga je Sir Alex Ferguson doveo u Manchester, a o tome da ga je otjerao ocigledno da neko ne poznaje materiju dovoljno dobro
a) 1-5
b) 6-10
c) 11-15
d) >16
Sto se tice Pogbe dovoljno o njegovom kvalitetu govori da ga je Sir Alex Ferguson doveo u Manchester, a o tome da ga je otjerao ocigledno da neko ne poznaje materiju dovoljno dobro
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
D.10DelPiero je napisao/la:Dobro bi bilo neku novu anktetu za nas evo meni trenutno u glavi,
a) 1-5
b) 6-10
c) 11-15
d) >16
![]()
![]()
Jedini naš problem je Palazzi, sve ostalo je sitna buranija, fudbalski smo prejaki, ovo treba biti sezona potvrde i usput cementiranja mjesta na Europskom nivou.
Vanfudbalski problemi i dijelom povrede nas mogu samo usporiti, ali ne i spriječiti u ostvarivanju ciljeva.
Inače sam mišljenja da ćemo sporije ući u sezonu, upravo zbog gore navedenih stvari, ali da ćemo kako vrijeme bude proticalo i bitni igrači se vrate, a novi integrišu, biti sve bolji.
Ma šta oni znaju o Pogbi, momak sa 19 godina ima znanje koje nemaju igrači i po 7-8 godina stariji, u to uključujem i već navedenog na prošloj strani, aBd da ostane dugo sa nama i da preuzme za 2 godine palicu i postane motor ekipe.
Svaki naš veznjak (izuzev Padoina) bi bio prvotimac u svim većim klubovima Evrope, to je naša najveća snaga.

Vanfudbalski problemi i dijelom povrede nas mogu samo usporiti, ali ne i spriječiti u ostvarivanju ciljeva.
Inače sam mišljenja da ćemo sporije ući u sezonu, upravo zbog gore navedenih stvari, ali da ćemo kako vrijeme bude proticalo i bitni igrači se vrate, a novi integrišu, biti sve bolji.
Ma šta oni znaju o Pogbi, momak sa 19 godina ima znanje koje nemaju igrači i po 7-8 godina stariji, u to uključujem i već navedenog na prošloj strani, aBd da ostane dugo sa nama i da preuzme za 2 godine palicu i postane motor ekipe.
Svaki naš veznjak (izuzev Padoina) bi bio prvotimac u svim većim klubovima Evrope, to je naša najveća snaga.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@Oxygen od tebe se mogu procitat realne stvari,tako da me iznenadjuje ovo lupanje da je igrac koji nema jos uvijek ozbiljan seniorski nastup bolji od igraca koji je bio jedan od oslonaca superjakog Porta
Pogba mozda i izraste u najboljeg veznjaka,ali jedno je bit talenat,a propadne ih tona,a drugo je iza sebe imat nekoliko jakih sezona na najvisem nivou,i za kojeg su se otimali mnogi klubovi...
u Juventusu je na poziciji veznjaka najveca konkurencija i ja cisto sumnjam da ce on oupste dobit neku sansu,i predvidjam mu sezonu ala Elia
kad odigra sezonu kontinuirano mozemo pravit poredjenja,a ovako je u najmanju ruku smjesno
Pogba mozda i izraste u najboljeg veznjaka,ali jedno je bit talenat,a propadne ih tona,a drugo je iza sebe imat nekoliko jakih sezona na najvisem nivou,i za kojeg su se otimali mnogi klubovi...
u Juventusu je na poziciji veznjaka najveca konkurencija i ja cisto sumnjam da ce on oupste dobit neku sansu,i predvidjam mu sezonu ala Elia
kad odigra sezonu kontinuirano mozemo pravit poredjenja,a ovako je u najmanju ruku smjesno
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Pazi, nemam ništa kontra Guarina, dobar je igrač, čak smo i mi imali dogovor sa njim, ali smo čekali Caceresa i doveli ga (što je meni naravno drago).
Ali, da me pitaš da zamijenim Pogbu i Guarina, jasno ti je šta bih ti odgovorio.
Ima 19 godina, Guarin nije na mapi bio u tim godinama, kao i brojni drugi, to mi daje za pravo da smatram da će biti među najboljim uz pravilan rad.
Ja vidim nešto u Pogbi, a nisam jedini, vidim budućeg najboljeg (ili bar među najboljim) veznjacima svijeta, nisam skaut ili trener, ali imam njuh za te stvari.
Giovinca kada sam prvi put vidio 10 minuta, znao sam da će biti igračina, Marrone isto tako, nisam fulao.
Ali, da me pitaš da zamijenim Pogbu i Guarina, jasno ti je šta bih ti odgovorio.
Ima 19 godina, Guarin nije na mapi bio u tim godinama, kao i brojni drugi, to mi daje za pravo da smatram da će biti među najboljim uz pravilan rad.
Ja vidim nešto u Pogbi, a nisam jedini, vidim budućeg najboljeg (ili bar među najboljim) veznjacima svijeta, nisam skaut ili trener, ali imam njuh za te stvari.
Giovinca kada sam prvi put vidio 10 minuta, znao sam da će biti igračina, Marrone isto tako, nisam fulao.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 10 avg 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Iaquinta danas u Vinovu dao dva gola, bila neka utakmica mislim da su igrala ovi iz Primavera i on sa njima, protiv nekog iz Serije D, a mi se brinemo za top napadača
. (izvini hare, ali moram malo
)
Kakve gluposti piše ss.ba za ovog Nadarevića danas pisalo da se Torino zanima i oni odmah da je Juventus.
Kakve gluposti piše ss.ba za ovog Nadarevića danas pisalo da se Torino zanima i oni odmah da je Juventus.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@baresi#6
Pritisini peticu i započni igricu.
A odličan je Pogba, pa momak sa 19 godina igra tako rutinski kao da iza sebe ima 10 godina iskustva na visokom nivou. Novi Vieira. Uz pravog trenera kakav je Conte on će sigurno napredovati.
Pritisini peticu i započni igricu.
A odličan je Pogba, pa momak sa 19 godina igra tako rutinski kao da iza sebe ima 10 godina iskustva na visokom nivou. Novi Vieira. Uz pravog trenera kakav je Conte on će sigurno napredovati.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
seniorska karijera mu je jos uvijek nula,ako dobije priliku i nastavi radit moci ce se pricat,ovako je jos uvijek samo talenat i nista vise...
moze se na prvu vidjet ko zna lopte a ko ne zna,ali eto i Giovinco pored svog znanja jos jedna stepenica mu je falila da ode u qurac,pitanje je samo koliko je igrac jak i koliko nije nafuran da prihvati da mora cekat svoju sansu,tako da i ovom moze puknut i dzabe mu i talenat i sve...
nisam bezveze spomeno Eliu za kojeg sam takodjer smatro da ce ispast igracina i prije prelaska u Juve,ali par zayebancija u HSV-u i bez prave prilike kod vas i vrlo vjerovatno da je to to od njega...
zato i govorim da je smjesno poredit nekog ko je talenat i ko je "razvalio" na U-19 takmicenju sa nekim ko vec par godina igra na visokom nivou,dok se momak ne dokaze takvi zaključci samo dovode do bezvezne rasprave...
moze se na prvu vidjet ko zna lopte a ko ne zna,ali eto i Giovinco pored svog znanja jos jedna stepenica mu je falila da ode u qurac,pitanje je samo koliko je igrac jak i koliko nije nafuran da prihvati da mora cekat svoju sansu,tako da i ovom moze puknut i dzabe mu i talenat i sve...
nisam bezveze spomeno Eliu za kojeg sam takodjer smatro da ce ispast igracina i prije prelaska u Juve,ali par zayebancija u HSV-u i bez prave prilike kod vas i vrlo vjerovatno da je to to od njega...
zato i govorim da je smjesno poredit nekog ko je talenat i ko je "razvalio" na U-19 takmicenju sa nekim ko vec par godina igra na visokom nivou,dok se momak ne dokaze takvi zaključci samo dovode do bezvezne rasprave...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Ma Guarin je zvjer, po meni i najbolji igrac intera trenutno, sjecam se da je bio mega talenat na Manageru prije nekoliko godina
a Pogba sigurno mora jos da se dokaze, ali je nedvojbeno da momak ima talenta.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Gdje mi je ona treća smjena?
Sutra tekma, a nikog na forumu.
Pročitah danas negdje da bi u napadu ipak mogli zaigrati Vučinić i Giovinco, dok bi lijevog beka trebao igrati Asamoah, trio u odbrani Barzagli, Bonucci i Lucio.
Sutra tekma, a nikog na forumu.
Pročitah danas negdje da bi u napadu ipak mogli zaigrati Vučinić i Giovinco, dok bi lijevog beka trebao igrati Asamoah, trio u odbrani Barzagli, Bonucci i Lucio.
Željezničar ale!
Meni ovo sve mirise na to da necemo dovesti Top Playera jer se opste ne uigrava 4-3-3 u kojoj taj igrac najvise dolazi do izrazaja. Kod 3-5-2 oba napadaca se nadopunjuju i imaju skoro pa istu ulogu, a vec ih imamo dovoljno za te pozicije. Mozda bi tek prodaja barem jednog od njih nagovijestila dolazak Prima Punte.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nakon sramotni igara tradicionalni rivala iz Milana, izgleda da jedina konkurencija ( ako ikako postoji) dolazi od Rome i Napolia.
Sutrasnji mec je veoma vazan da povratimo izgubljeno samopuzdanje porazom u finalu kupa. Samo se bojim da je Napoli trenutno u boljoj formi zbog odlicnih partija u pripremnom periodu pa bih dao blagu prednost Napolitancima.
Kvalitet i iskustvo je na Juventusovoj strani, ali me brine fizicka sprema pojedinaca, prije svega Vidala i Pirla. Svi koji su gledali duel sa Malagom mogli su vidjet ne dovoljnu pripremljenost najvazniji igraca...
Ako danas sudije presude u koriti Kontea moglo bi se pozitivno odraziti na ekipu, onda bi sigurno vijdeli ratnicki Juve zeljan pobjede...
Forza Juve!
Sutrasnji mec je veoma vazan da povratimo izgubljeno samopuzdanje porazom u finalu kupa. Samo se bojim da je Napoli trenutno u boljoj formi zbog odlicnih partija u pripremnom periodu pa bih dao blagu prednost Napolitancima.
Kvalitet i iskustvo je na Juventusovoj strani, ali me brine fizicka sprema pojedinaca, prije svega Vidala i Pirla. Svi koji su gledali duel sa Malagom mogli su vidjet ne dovoljnu pripremljenost najvazniji igraca...
Ako danas sudije presude u koriti Kontea moglo bi se pozitivno odraziti na ekipu, onda bi sigurno vijdeli ratnicki Juve zeljan pobjede...
Forza Juve!
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Očekujem ono što se pisalo i u novinama. Oslobadjajuće presude za Lea i Pepea dok za Conte očekujem suspenziju od deset mjeseci. Obično novine to znaju unaprijed. Na to se i Buffon žalio. 
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Juventus spreman ponuditi 20 miliona eura za Llorentea ... mislim da bi to bilo odlično pojačanje, ukoliko dođe naravno ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Je l' mi igramo u 13.00h ili u 14.00h..... Na wiziwigu pise 14.00 a na jednoj dr. str. za prenose 13.00..............
I bice linkova odmah da kazem, jer cim su sad ih izbacili nekoliko, mogu misliti koliko ce ih biti do pocetka utakmice....
A sto se tice Top Playera, ja i dalje ocekujem RvP-a i msm da je to eng. toalet novina samo slagala da je rekao da nece u Juve, jer zasto bi dolazio da obilazi nase kampove....
Mada, ako ne dodje moze i LLorente.... Meni licno i vise nego izvrstan napadac..... Ne kao Ibra, Cavani, Falcao ili RvP al' odmah iza njih.....
I bice linkova odmah da kazem, jer cim su sad ih izbacili nekoliko, mogu misliti koliko ce ih biti do pocetka utakmice....
A sto se tice Top Playera, ja i dalje ocekujem RvP-a i msm da je to eng. toalet novina samo slagala da je rekao da nece u Juve, jer zasto bi dolazio da obilazi nase kampove....
Mada, ako ne dodje moze i LLorente.... Meni licno i vise nego izvrstan napadac..... Ne kao Ibra, Cavani, Falcao ili RvP al' odmah iza njih.....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 10 avg 2012, 09:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje god sam čitao pisalo je u 14:00.
Uskoro izlazi i presuda.
Uskoro izlazi i presuda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.