FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A jesi naopak Pile, radovo si se smradu Škori
a ne raduješ se Kajkutu 
DRUG NEBI TI PUNCA
Opa nabija vec cijenu.BLU SKY je napisao/la:"Danas me kontaktirao Amar Osim i sastali smo se, te obavili korektan razgovor koji je trajao nekoliko sati. Trener Željezničara je bio veoma korektan, ali odmah da kažem da nisam ništa dogovorio.Meni je prioritet odlazak u inostranstvo i postoji već nekoliko zanimljivih ponuda, ako se šta izjalovi dogovorili smo da ćemo ponovo razgovarati" kazao je za ****.ba 25-godišnji veznjak.
Ono što je žalosno da Salčinovića koji se vratio u Zenicu nije kontaktirao klub u kojem je ponikao.Izgleda da su mnogi zaboravili da je ovaj veznjak bio najbolji strijelac Čelika u omladinskim kategorijama, te u seniorskom sastavu najbolji igrač u sezoni kada je Čelik prije četiri sezone osvojio treće mjesto i plasirao se u Evropu i jedan od rijetkih igrača koji je napunio kasu Čelika, te se prodao u poljski Lech.
Sreća po njega da njegove kvalitete dobro zna Amar Osim, trener aktuelnog osvajača duple krune. U Zenici su se inače uvijek više cijenili igrači sa strane, dok su domaći uvijek u drugom planu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
koji krmak, zaobilazi Grbavicu u sirokom luku fenane!
Bilo bi dobro kad bi nam Fenan došao, makar da ovih naših par okrene na pravi put, da noćne klubove i pive zamjene džamijom i tespihom. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Vjerovatno bi najviše uspjeha imao sa Srđanom Stanićem.exbabilon je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi nam Fenan došao, makar da ovih naših par okrene na pravi put, da noćne klubove i pive zamjene džamijom i tespihom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
nanek
Njega ni onaj gore ne moze usmjeriti na pravi put a ne FenanLBJ MVP je napisao/la:Vjerovatno bi najviše uspjeha imao sa Srđanom Stanićem.exbabilon je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi nam Fenan došao, makar da ovih naših par okrene na pravi put, da noćne klubove i pive zamjene džamijom i tespihom.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nema nikakve sumnje da bi Kajkut, Stana i Bogi otklanjali makar po tri teravije do kraja Ramazana.
Drug Skoro bi bio za treninga.bagrcavi je napisao/la:A jesi naopak Pile, radovo si se smradu Škoria ne raduješ se Kajkutu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Prodje pitarskih 5 minuta, sada opet slijede Zeljine godine. 
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
pile87 je napisao/la:Drug Skoro bi bio za treninga.bagrcavi je napisao/la:A jesi naopak Pile, radovo si se smradu Škoria ne raduješ se Kajkutu
DRUG NEBI TI PUNCA
Za ovu godisnju penzionersku jel' potreban samo cek ?
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
- alan ford 26
- Kontakt:
Ovi pitari k'o dijaspora, pojave se dvije sedmice u godini...
Malo sale
Uglavnom, ja bi licno volio da potpisu obojica, zbog konkurencije a i kvalitete naravno, treba imati i jaku klupu, sto se pokazalo i prosle sezone .
Uglavnom, ja bi licno volio da potpisu obojica, zbog konkurencije a i kvalitete naravno, treba imati i jaku klupu, sto se pokazalo i prosle sezone .
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Samo cek, ako kupujes vise godisnji i polugodisnji mislim da ne treba ni to pokazati.AmaRTM87 je napisao/la:Za ovu godisnju penzionersku jel' potreban samo cek ?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ma mamlaz pravi, ili ce biti na klupi ili na tribiniZELJO MOJA je napisao/la:alfa , beta , gama , ZETA hahaaa
Biti k..... vezan u tome leži snaga hahaaa
a dosta o mrkvicama iz komsiluka hehee
nego mi reciti kakav je ovaj Fenana Salčinovića
NO PYRO NO PARTY
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Komsije de preporucite kakvu terapiju ?
kad završi osnovnu školu dolazi u željuBuu je napisao/la:Mogli bi mi ovog crnogorca dovesti sto izvoza onog diva.
Ne znam mi dosad nismo nikada ispadali od lošije rangiranih od sebe.HZ_ilidzaa je napisao/la:Komsije de preporucite kakvu terapiju ?
Gdje ste sad pljuvaci sto ste prije sedmicu/dvije govorili kako su divovi duplo jaci, spremniji...???? Bolje vam je da se iduci put i nejavljate. Za vase dobro. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bio sam danas na treningu, atmosfera bas radna, mislim da su se malo nalozili, fino se igralo, dosta akcija, Adilovic standardno promasivao ali se opet borio kako treba, a Zeba i Bekric su bili oni stari. Mislim da bi Borac mogao osjetiti to sa par komada...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.