Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Dace mu masivni paket maramica,samo da mi ne place,drag mi je lik ..ne bih ga zezao da je neki jaci tim u pitanju,ali bratee mili Zeta Golubovci 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Zenichanin
- Kontakt:
utakmicaanonimni je napisao/la:ljubio sam TV poslije utakmiceZenichanin je napisao/la:Lahko je Zeti kad imaju dobrog trenera![]()
isto da mi igramo revijalnu neku
Sarajlice znaš kako kaže Joksimović "Više sreče drugi put"
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Sad ce doci sa pricom da euro nastupi nisu bitni,bitnija je premijer liga i da se tim uigra za sljedece euro nastupe 
Dengu ne smije niko da dira 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sad će biti priča da idu na duplu krunu, i kad ih mlatne Rudar P. onda će reći KUP JE NAŠ, i kad iz kupa ispadnu biće UPRAVA NAPOLJE ! 
DRUG NEBI TI PUNCA
hahahahha tipicna pricaa... nego posteno se ismija u vezi onog pileta na temi vicevi,vidim i masivni je prozvan sa neka dva prelazaa 
k'o i uvijek, ništa novo za njih...bagrcavi je napisao/la:Sad će biti priča da idu na duplu krunu, i kad ih mlatne Rudar P. onda će reći KUP JE NAŠ, i kad iz kupa ispadnu biće UPRAVA NAPOLJE !
@ Zenichanin
pa Zetu bi i Čelik dobio i Sloboda se kol'ko-tol'ko borila s njima
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Zenichanin
- Kontakt:
Čelik bi Mariboru tricu uvalio
a s Zetom bi se igrali ko s malom djecom
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Jel istina da je Sarajevo ispalo samo zato sto pile nije preslo cestu ? 

Bitch please..Sloboda bi to rijesila kupovinom sudije i delegata i ne bi se patila da uvali nekom trice i da se sa nekim igra ko sa malom djecom..mi to gospodski,plavi koverati i sve rijesenoZenichanin je napisao/la:Čelik bi Mariboru tricu uvalio
harry_90 je napisao/la:Dace mu masivni paket maramica,samo da mi ne place,drag mi je lik ..ne bih ga zezao da je neki jaci tim u pitanju,ali bratee mili Zeta Golubovci
i kako teku pripreme za derbi protiv Goražda ??
FORZA MARŠAL !!!
nisu stigli pileta registrovat' na vrijeme, al' spreman je za dupluharry_90 je napisao/la:Jel istina da je Sarajevo ispalo samo zato sto pile nije preslo cestu ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hebem ti drzavu i sve i glupe pare.Danas na bazenima Ribica u Vitezu utopio jedan djecak od 10 godina.Punih 40 minuta hitne nije bilo niti jedan od spasioca nije pomogao,slucajni kupaci su ga izvukli ali je bilo kasno.Esmir mali moj komsija koji je uvijek bio dobar,stalno imao osmjihe,ne iskvaren,odgojen.
potrešen sam tuzan suze same ideu.Veoma sam ljut.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Odlicno za sad idu pripreme,kako za play off,cujem neka Zeta iz Golubovaca nije bila neka preprekahodža je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Dace mu masivni paket maramica,samo da mi ne place,drag mi je lik ..ne bih ga zezao da je neki jaci tim u pitanju,ali bratee mili Zeta Golubovci
i kako teku pripreme za derbi protiv Goražda ??
@anonimni
I kada tesko je pile ce uvijek biti tu..pile ce postati div
ovo pile već uči
[youtube][/youtube]
jbt, sad gledam Muru i gledaj njih dokle su došli (jest' a je način drugačiji, al' njihovo se imežrijeba ujutru) ili Dudelangea, a gledaj njih
[youtube][/youtube]
jbt, sad gledam Muru i gledaj njih dokle su došli (jest' a je način drugačiji, al' njihovo se imežrijeba ujutru) ili Dudelangea, a gledaj njih
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kaze Jovic da je pile na vrijeme preslo cestu,bio bi u kombinacijama za mec sa Zetom u Podgorici 
@ pitaru
u Sarajevu, pripremamo se za povratak prve pozicije
p.s. vrati mi ulog, yebo te Hannover

@ masivni
pa to sam i napis'o maloprije, dobio ja info iz prve ruke, nego nije stig'o certifikat za njega, al' kažu biće spremno za pohod na titulu
u Sarajevu, pripremamo se za povratak prve pozicije
p.s. vrati mi ulog, yebo te Hannover
@ masivni
pa to sam i napis'o maloprije, dobio ja info iz prve ruke, nego nije stig'o certifikat za njega, al' kažu biće spremno za pohod na titulu
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kaze pile ako se izgube sve sanse za titulu ide se na kup,a ako i kup propadne onda se pravi kostur ekipe za narednu sezonu gdje ce pile biti glavni 
al' pile može bit' šampion jedino ako ode iz sarajeva, više šanse za titulu ima Velež od njih
Čelik im bod uzme, et' na šta su spali
od slavnog kluba OSTALO JE SAMO IME... 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina