Ja ipak mislim da nije problem u igracima, niti u psihi. Ovdje ima samo jedan problem a to je taktika trenera Jovica. Imas rezultat od 2 : 1 i s nerijesenim ti prolazis dalje. Oni se otvorili i poceli kao nesto napadati. Ma gdje cesBaja_Zvjerka je napisao/la:Neću o utakmici i o ispadanju, jasno je da ste sami sebe pobijedili, da ste imali herojski pristup kao protiv Levskog oderali bi i ove ko od sale... Samo bih htio da se prisjetim price o Jovicu i o njegovim trenerskim kvalitetima o kojima sam raspravljao prije 10-ak dana... Sada nek' mi opet neko kaze da je Jovic dobar trener koji zna postaviti taktiku... Zakljucak je da ko visoko leti nisko pada, preracunali ste se malo i vec ganjali pare od tv prava, protivnike u Play Offu, i tako to, a prije svega mentalno niste bili prisutni na utakmici..
Umjesto da krene oprezno pusti ovu jadnu Zetu da napada a oni i onako ne mogu dati gol nikome, jedino ako bude nekad kontra sto su pokazali za ove dvije tekme, jer su imali jedva tri suta u okvir gola.
Mislim Jovic nema dalje.