FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
cambi nebi trebao biti u prvoj postavi, stvarno nikakve kreacije, dok dobije loptu prvom do sebe i to je to. po meni je ovo i dobro, jer i ako inter lijepo izgleda ipak trebaju jos neka pojacanja, pa mozda uprava ipak odvoji jos par desetaka miliona i to je to. i neko je pomenuo zar koji je bio kod murinja, to je neizvedivo ipak je on special one, doci ce on jednog dana aBda kad rijesimo stadion. trenutno biti navijac intera se ne moze biti bez optimizma. zato je i ona izreka u dobru i zlu. GRANDE INTER
ma samo podbadajte i mi bi vas
al nemojte da nagrne krdo citavo
nisu me nesto ni iznervirali,ekipa se trazi i ovo mjenjanje taktike me vise vuklo na prijateljsku utakmicu neg na zvanicnu u kojoj smo se nazalost obrukali
valjda vide da ta 2-3 pojacanja MORAJU doci a da to nije ak dodje dobro i jest,valjda je ova utakmica otvorila oci da se prije svega moraju dovest igraci koji ce jest teren jer nam se i u prvenstvu moze desit ovo setkanje(lako cemo)...
grehota je ovakvog Guarina ne "uparit" sa kakvim jakim veznjakom koji ce grist,Cuchu nam je svima drag al jednostavno vise ne moze da ga yebes...
konacno se mora uigravat ta 4-2-3-1 formacija i da igra svako gdje mu je mjesto,ovo premjestanje pozicija samo izyebe i igru i igraca,pa to izgleda sve u svemu katastrofalno...
MM od veceras mora krenut po tih par pojacanja,i dalje sam optimista samo sto smo mislili da i ovaj kadar mozda i moze izgurat sezonu,ali ocigledno su potrebni igraci koji ce zapet da se dokazu i uci u svaku utakmicu maksimalno...
FORZA INTER

al nemojte da nagrne krdo citavo

nisu me nesto ni iznervirali,ekipa se trazi i ovo mjenjanje taktike me vise vuklo na prijateljsku utakmicu neg na zvanicnu u kojoj smo se nazalost obrukali

valjda vide da ta 2-3 pojacanja MORAJU doci a da to nije ak dodje dobro i jest,valjda je ova utakmica otvorila oci da se prije svega moraju dovest igraci koji ce jest teren jer nam se i u prvenstvu moze desit ovo setkanje(lako cemo)...
grehota je ovakvog Guarina ne "uparit" sa kakvim jakim veznjakom koji ce grist,Cuchu nam je svima drag al jednostavno vise ne moze da ga yebes...
konacno se mora uigravat ta 4-2-3-1 formacija i da igra svako gdje mu je mjesto,ovo premjestanje pozicija samo izyebe i igru i igraca,pa to izgleda sve u svemu katastrofalno...
MM od veceras mora krenut po tih par pojacanja,i dalje sam optimista samo sto smo mislili da i ovaj kadar mozda i moze izgurat sezonu,ali ocigledno su potrebni igraci koji ce zapet da se dokazu i uci u svaku utakmicu maksimalno...
FORZA INTER

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
To neko opravdanje. Vama draže da igrači prodaju utakmice?SamoZeljo je napisao/la:Bas dosao da napisem da je ovo kladionicarska utakmica.don_burza je napisao/la:Kladionicarski susret
Bezze se palite.
NAPRIJED NARODE!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I neko dođe i napiše da je ovaj inter rame uz rame s Juventusom.
Bruka što jest jest, imate još 20 dana da dovedete te igrače, u suprotnom moje sinoćnje prognoze od -15 u januaru će se vrlo lahko obistiniti.

Bruka što jest jest, imate još 20 dana da dovedete te igrače, u suprotnom moje sinoćnje prognoze od -15 u januaru će se vrlo lahko obistiniti.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Sve u stranu.
Sretan 39. rodjendan fudbalskoj i ljudskoj velicini, najvecem kapitenu !

AUGURI CAPITANO !
Sretan 39. rodjendan fudbalskoj i ljudskoj velicini, najvecem kapitenu !

AUGURI CAPITANO !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nije opravdanje, ja sma bas zbog takvih stvari zamrzio Juventus. Oborili su me na kladionici nekoliko puta.Zeman je napisao/la:To neko opravdanje. Vama draže da igrači prodaju utakmice?SamoZeljo je napisao/la:Bas dosao da napisem da je ovo kladionicarska utakmica.don_burza je napisao/la:Kladionicarski susret
Bezze se palite.

Uvijek sam ponosno govorio kako je Inter jedini klub u Seriji A koji je uvijek igrao u Seriji A (nikad nizi rang) i kako je Inter posteniji od Milana i Juventusa..... Ovo sada mi sigurno nije drago.
Nije izgovor, naprotiv. Veca sramota je odigrati za kladionicu nego posteno izgubiti. Ja se bojim da je Inter uradio ovo prvo.
-
- Kontakt:
Nista,cestitam unaprijed na tituli nagodinu!GaziHusrevbeg je napisao/la:I neko dođe i napiše da je ovaj inter rame uz rame s Juventusom.![]()
Kakvih nas sve ima...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kakva kladionca ba, jestel normalni ?
Nismo Juventus jbt

Nismo Juventus jbt

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Yuto je napisao/la:Kakva kladionca ba, jestel normalni ?
Nismo Juventus jbt![]()

Sretan rođendan Zanettiu.

Tra i nerazzurri ce' un giocatore che dribla come pele' vai zanetti ale'
39 and counting

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zanetti je igracina, ovakvog nece biti u iducih 100 godina
Sent from my S+
Sent from my S+
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nemoj posmatrati kao navijac, nego eto zamisli da si neko ko samo prati fudbal neki objektivan posmatrac i nades dole rezultat Inter-Hajduk 0-2 i sta bi prvo pomislioYuto je napisao/la:Kakva kladionca ba, jestel normalni ?
Nismo Juventus jbt![]()

Daleko od toga ako bi vec namjestali to bi radili u ligi a ne evropskim tekmama

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Normalno da niste Juve, vi ste gori od Juventusa, rahmetlija Faccheti ovo večeras ne bi bolje izrežirao...
Željezničar ale!
Samo što će i ovo zastarjeti 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ajeste bezobrazni, sad hocete i inter u isti kos sa kriminalcima, bar postenje mu niko ne moze osporiti. ja sam napisao da smo rame uz rame juveu, i odmah ko kobci se osuse pokazivati i dokazivati, mene licno ne zanima tude misljenje, to sam napisao iz uvjerenja i da sirim optimizam medu nasim navijacima, i uvijek cu to ciniti jer je inter velikan. imali smo 5 sjajnih sezona, sad su lose i sta onda, doci ce aBDA opet u dogledno vrijeme. dugo sam na ovom forumu samo citao i vidim da inter ima dore navijace, predane, to me ponukalo da i ja tipkam. ovo sto sam napisao molim druge navijace da ne komentarisu. UNAPRIJED HVALA! SELAM SVIMA
Yuto je napisao/la:Kakva kladionca ba, jestel normalni ?
Nismo Juventus jbt![]()

Call the coroner!

IL CAPITANO, sinoc 799 utakmica u dresu Intera, najveci svih vremena, i sa svojih sada vec 39 godina i dalje medju najboljima, da nam igras jos dugo majstore. Pa isto uspjesan bio i u upravi nakon zavrsetka karijere, tamo nekada

A cuj ovih navijaca lopovske stare fufice

ne znam zasto pisete da je juventus namjestao kada je dokazano da nije :s djeco napacena, prvo se morate informisati pa tek onda nesto pisati. Jedva cekam da pocne nova sezona, samo da vidite ustvari na cemu ste, ok je biti optimistican, ali ne i biti nerealam. 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Na današnji dan, 10. augusta 1973. godine, rođena je jedna od najvećih legendi nogometa, rođen je Javier Adelmar Zanetti. Ne postoji čovjek na svijetu koji ga ne poštuje, mnogim igračima je uzor i idol. Danas puni 39 godina, ali još uvijek ima srce mladića.
Sretan rođendan Il Capitano, sretan rođendan legendo!

Sretan rođendan Il Capitano, sretan rođendan legendo!

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ako sad dok je Conte kaznjen Moratti ne otvori novcanik onda nek leti sve u racku.
Daj nam Ramireza i M'vilu da radimo malu djecu po Italiji

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- anton 1983
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Ako sad dok je Conte kaznjen Moratti ne otvori novcanik onda nek leti sve u racku.

nedo Bog da se neš ofenzivno uzme - veliš!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.