FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

velez_mostar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la velez_mostar » 10 avg 2012, 00:49

Navijao sam za FK Sarajevo svim srcem kroz ovu europsku pricu, i kad sam vidio da ce se igrati protiv nekog seoskog kluba koji se zove Zeta, pomislio sam da ce jedan nas predstavnik inkasirati solidan iznos, i da ce se napraviti spektakl kada dodje neka velika ekipa na Kosevo...i veceras je sve to palo u vodu, zasto??pa zato sto se nikada necemo rijesiti ovog jeb.enog mentaliteta, ove ideje da cemo "lako"..,i jako mi je zao sto je sve ovako ispalo, pogotovo uzimajuci u obzir koja je ekipa izbacila naseg predstavnika, pa to je za nepovjerovat'.

Sramota, sramota, i sramota!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 avg 2012, 00:50

pile87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Evo sve si upravu, svaka ti je ko iz Biblije al ohani brate malo....smaras nas tako ti Boga dragoga. Javi se Igoru Kristicu ili nekome u Avaz pa napisi clanak ili napravi reportazu ko je kriv za poraz i ispadanje. Vidis da nije nikome do price i neke teske teme a ti ko sivonja dosao da pametujes i da nas ubjedjujes ko je dobar a ko nije. Nek niko nije dobar kakvi su nasi su, mi se sa njima zajedno i radujemo i tugujemo a ne ti. Kakav smo mi narod boze ti sacuvaj.
Daleko od toga da prisjedam na muku, cak mi je i krivo sto ste ispali od realno losije ekipe.Da vas je neko bolji izbacio pa hajde.Ali je glupo psovati Comoru sve zivo na ovom forumu, a podjednake krivce uzdizati u nebesa.zato se i ovakve stvari desavaju a onda je uvijek potreban dezurni krivac.
Isto kao sto ti imas racunar pa samim tim imas i pravo da pises gdje ti je volja, tako ima i ljudi koji onako ili ovako gledaju utakmicu i traze krivca u porazu. Nekima je to Comor, nekima Jovic, nekima svi. To su ljudi a svaki covjek ima svoje misljenje (demokratija), a nebi valjalo da svi isto mislimo. Ko je kriv za poraz to je tesko reci, al postoji analiza u svemu pa bi bilo dobro da se ovo sve malo slegne i hladne glave da se pogleda ko je dezurni krivac ili je to vise njih.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2012, 00:53

ado-hz je napisao/la:Isto kao sto ti imas racunar pa samim tim imas i pravo da pises gdje ti je volja, tako ima i ljudi koji onako ili ovako gledaju utakmicu i traze krivca u porazu. Nekima je to Comor, nekima Jovic, nekima svi. To su ljudi a svaki covjek ima svoje misljenje (demokratija), a nebi valjalo da svi isto mislimo. Ko je kriv za poraz to je tesko reci, al postoji analiza u svemu pa bi bilo dobro da se ovo sve malo slegne i hladne glave da se pogleda ko je dezurni krivac ili je to vise njih.
**** ga mozda si u pravu.Sad je kasno palamudit o bilo cemu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 avg 2012, 00:56

"Ivica Osim: Sarajevu treba jedan gol da prođe dalje"
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 avg 2012, 00:58

pile87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Isto kao sto ti imas racunar pa samim tim imas i pravo da pises gdje ti je volja, tako ima i ljudi koji onako ili ovako gledaju utakmicu i traze krivca u porazu. Nekima je to Comor, nekima Jovic, nekima svi. To su ljudi a svaki covjek ima svoje misljenje (demokratija), a nebi valjalo da svi isto mislimo. Ko je kriv za poraz to je tesko reci, al postoji analiza u svemu pa bi bilo dobro da se ovo sve malo slegne i hladne glave da se pogleda ko je dezurni krivac ili je to vise njih.
**** ga mozda si u pravu.Sad je kasno palamudit o bilo cemu.
Mogu i ja sada napisati roman al nije mi do romana, pa da krenem od igraca do igraca, postavke igre, fizicke spreme igraca, markiranja igraca, predaje lopte, centarsuteva itd itd i kad bih to sve napisao pa onda procitao par puta mislim da vise nikad nebih pogledao ni jednu utakmicu Sarajeva, a mislim da nisi ni ti daleko od toga sto se tice tvog tima. Svi mi zivimo od dana do dana, od trenutka do trenutka jer smo napaceni bosanski narod, zeljan vesela i radosti, pa nam je ovo sve talo lijepo izgledalo a kako obicno biva dobijemo po guzi tj. hladan tus. Bilo je lijepo dok je trajalo, sad opet se vracamo starim navikama, par hiljada bolesnika na Kosevu, nekad koji lijep potez, nekad patnja, nekad razocarenje....ovih mjesec dana mi se cinio kao neki san nestvaran i nikako se nisam mogao navici na njega jer nije prirodan. Eto prestao je....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 10 avg 2012, 01:02

svi pricaju o nekim istinama ....razlozima, krivcima ....

mi jednostavno nismo imali srece ....ovi klocevi iz CG nemaju pojma o fudbalu, gol nam daju iz kontre u kojoj igrac hoce da sutne i promasi loptu na kraju to ispadne asistencija ....

dobro nam prebiju igrace po nogama, opstruiraju igru, nabijaju je, valjaju se po terenu ....jednostavno ANTIPROPAGANDA FUDBALA ...zajedno sa svim lihvarskim zapadnim fudbalom na celu sa Engleskom i Spanijom koji su novcem unistili nekada tako lijepu igru ...

najbolji dokaz za to je upravo zavrseno glupo Europsko Prvenstvo, koje su mnogi sirom svijeta okarakterisali kao NIKAD GORE .....nastave li ovako, Fudbal ce propasti ...i neka propadne kad ga svako igra ...

svaka cast nasim momcima ...odigrali su koliko su mogli zbog svega nabrojanog ....fudbal mi se od veceras jos vise gadi ali je ljubav prema Sarajevu velika i ista ....

ZA KOSEVOOOO ZA SARAJVOOOO, ZA HORDE ZLA SAD PJEVAM JAAAAA ...
DAJ GOL SAARAJVOOO NAMA VISE NE TREBAAAA ...OOOOO .....

nanek

Post Postao/la nanek » 10 avg 2012, 01:03

LBJ MVP je napisao/la:Ovaj post me opustio i napunio optimizmom pred utakmicu,volio bi da mi autor istoga objasni sad kako,šta,zašto :twisted:
ado-hz je napisao/la:Ljudi prolazimo Zetu 100% tako da nema potrebe da se brinete ;) Nemogu i necu da pisem o nekim stvarima al neke se stvari znaju, ako ne prodjemo ja se brisem sa foruma, eto samo toliko da znate :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 avg 2012, 01:05

Realno, taktika je bila sjeb teški. Nema logike onako napadati kad imaš pozitivan rezultat. Ja ne znam otkud Joviću ideja da spremi ovakvu taktiku. Što je najgore, poklonili smo im gol i u Sarajevu i u Podgorici. :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 avg 2012, 01:07

Hajmo brisi se lagano s foruma. :D[/quote]

Hocu samo za tvoju ljubav <3

1987HZ
Kontakt:

Post Postao/la 1987HZ » 10 avg 2012, 01:08

Znao sam da ce nam se nesto ovakvo desiti jer sam vidio reakcije ljudi kad smo dobili Zetu za protivnika.Svi su rekli da ce to biti po sistemu LAHKO cemo mi te levate pobijediti, a kad god je to tako bilo nesto nam se ovakvo desilo.Uz to odigrali smo kao da nasi igraci nemaju ni jedan razred osnovne skole i kao da nemaju nimalo logike.75 minuta utakmice forsiramo centarsuteve na Hadzica koji ne moze lopte glavom dohvatiti kad bi imao ispod sebe odskocnu dasku.Uz KATASTROFALNU i AMATERSKU igru i ponasanje nasih igraca, krivim i Jovica kao i sudiju koji izgleda ne zna sta su zuti kartoni kad je u pitanju Crnogorska ekipa.Cijelu utakmicu nase igrace vuku za dres sa ledja, a sudija to kao ne vidi sa 3 metra od mjesta dogadjaja.Hiljade nekih prekrsaja i sjeckanja nase igre a nigdje kartona od sudije.I sve mi to opet i ne bi bilo zao da su oni nas nadigrali nego su se bazirali na BUNKER u odbrani i na kontranapade.A onakav AMATERIZAM kod primljenog gola nisam odavno nigdje vidio.Zar je moguce da u jednoj tako vaznoj utakmici po nas gdje ne smijemo primiti gol, u trenutku centarsuta Belosevica da se nasa oba stopera nalaze u protivnickom sesnestercu a da im niko nazad ne cuva ledja tj. sprjecava protivnicki kontranapad iz kojeg mi naravno po nesrecu primamo presudni gol :?: Jos mi se jedna stvar iz one prve utakmice vrti po glavi i vjerujte da zbog tog prizora nezz dal cu moci zaspati veceras, a to je onda kad primamo gol iz slobodnjaka na Kosevu.U tom trenutku od 4 igraca u zivom zidu 2 igraca skacu, a 2 igraca se saginju da lopta prodje u nas gol i taj gol nas je skupo kostao jer da smo na Kosevu dobili sa 2 gola razlike sad bi jos uvjek sanjali evropske snove ! :( :(

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 avg 2012, 01:13

messilla je napisao/la:Realno, taktika je bila sjeb teški. Nema logike onako napadati kad imaš pozitivan rezultat. Ja ne znam otkud Joviću ideja da spremi ovakvu taktiku. Što je najgore, poklonili smo im gol i u Sarajevu i u Podgorici. :roll:
Slazem se sa tobom. Nije se trebalo srljati od pocetka,imao se rezultat a oni su fizicki spremniji trebalo ih je pustiti i cekati a oni su to uradili cekali i na kontru dali gol.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 01:14

nanek je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ovaj post me opustio i napunio optimizmom pred utakmicu,volio bi da mi autor istoga objasni sad kako,šta,zašto :twisted:
ado-hz je napisao/la:Ljudi prolazimo Zetu 100% tako da nema potrebe da se brinete ;) Nemogu i necu da pisem o nekim stvarima al neke se stvari znaju, ako ne prodjemo ja se brisem sa foruma, eto samo toliko da znate :D
ja mu ne bih vjerovao prvenstveno zbog ovog boldiranog :lol:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 10 avg 2012, 01:19

Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 avg 2012, 01:38

Ubio nas je naš bosanski mentalitet, po ko zna koji put.Podcjenjivanje i ostale gluposti.Igra u gostima očito jako loša, za nadati se da neće to prenijeti i na domaća takmičenja.Taman sad idu dva gostovanja zaredom (ako se ne varam) pa ćemo vidjeti.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 10 avg 2012, 01:43

Jedna utakmica, malo slavlja, malo letenja pa malo k***enja i onda hop pljus u realnost, prije par dana ste bili "sila" Husejinović se prodavao za milione, nije vam niko nista mogao a sada vec plac i suze i raspad sistema po dobroj staroj navici, zasluzeno ste ispali ljudi su vas nadigrali, razbili vas kontrama, mogli ste hladno zijaniti sa dva - tri razlike, sada se tek vidi da ste Levski prosli pukom srećom, Levski je bio u rasulu doveli su 9.novih igraca prvo to su bili neuigrani a drugo sto su imali nesuglasica i problema u timu i na najbolji nacin ste to iskoristili, dakle dolaskom u treće pretkolo nista napravili nikakav uspjeh jer ste to vec dva puta ucinili isto kao i mi 2003. :D
Sve u svemu neka vas malo da se spustite na zemlju, a dobro dosli u BH PL. gdje se zna ko je gazda ;) Sretno !! 8-)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 10 avg 2012, 01:44

Jbg zavrsi se jedan lijep period, mjesec dana uzivanja i srece. Niko nam nije kriv, sami smo krivi. Zeta je bila katastrofalna, ali mi smo bilo jos gori. Zlatkovic je ispao kod onog gola koji smo morali sprijeciti i to je rjesilo sve. Odbrana nam je bila jako losa, vise puta su igraci ispadali ali konkretno nisam mogao da vjerujem da je Zlatkovic onako ispao kod onog gola.. :shock:

Malo me i Jovic iritira. Covjek je protiv Celika uveo skoro najjaci sastav i onda nakon 3 dana trazi pobjedu u Crnoj Gori, tj prolaz. E pa ne moze tako, ovo je Sarajevo, a ne Real Madrid pa da se moze igrati na 2 fronta.

Na kraju cu samo reci steta, imali smo odlicnu sansu da odemo u play off, a dalje ko zna sta bi bilo. Tesko da cemo vise ovakvu sansu dobiti, a sto se tice ove sezone, mislim da sada sljedi period teskih utakmica i losijih rezultata. NADAM SE DA GRIJESIM!

Za kraj bi se zahvalio momcima za sve sto su uradili za BH fudbal, a i za nas navijace, pogotovo ona pobjeda nad Levskim kada je citav grad na noge ustao i slavio.
Momci samo hrabro, ceka vas premier liga vec za vikend ;)

[youtube][/youtube]

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 10 avg 2012, 01:46

ZlatnaDolina je napisao/la:Jedna utakmica, malo slavlja, malo letenja pa malo k***enja i onda hop pljus u realnost, prije par dana ste bili "sila" Husejinović se prodavao za milione, nije vam niko nista mogao a sada vec plac i suze i raspad sistema po dobroj staroj navici, zasluzeno ste ispali ljudi su vas nadigrali, razbili vas kontrama, mogli ste hladno zijaniti sa dva - tri razlike, sada se tek vidi da ste Levski prosli pukom srećom, Levski je bio u rasulu doveli su 9.novih igraca prvo to su bili neuigrani a drugo sto su imali nesuglasica i problema u timu i na najbolji nacin ste to iskoristili, dakle dolaskom u treće pretkolo nista napravili nikakav uspjeh jer ste to vec dva puta ucinili isto kao i mi 2003. :D
Sve u svemu neka vas malo da se spustite na zemlju, a dobro dosli u BH PL. gdje se zna ko je gazda ;) Sretno !! 8-)
Znaci ako je iko majstor u kenjanju i smaranju onda ste vi i vas marketing! (tramvaj kao zadnja u nizu marketinskih akvizicija)! Al hajd zasluzili ste nije malo 2 krune u sezoni! To oko raspada smo sami krivi jer se to i znalo desavat prije, sad sam poprilicno siguran da nece! A to reci da su nas ljudi nadigrali ti ili provociras ili si glup, I na kraju "gazda" ne zuri, niste dominaciju protiv travnika pokazali tako da....polahko!! Mir s'tobom!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 avg 2012, 01:54

1987HZ je napisao/la:Znao sam da ce nam se nesto ovakvo desiti jer sam vidio reakcije ljudi kad smo dobili Zetu za protivnika.Svi su rekli da ce to biti po sistemu LAHKO cemo mi te levate pobijediti, a kad god je to tako bilo nesto nam se ovakvo desilo.Uz to odigrali smo kao da nasi igraci nemaju ni jedan razred osnovne skole i kao da nemaju nimalo logike.75 minuta utakmice forsiramo centarsuteve na Hadzica koji ne moze lopte glavom dohvatiti kad bi imao ispod sebe odskocnu dasku.Uz KATASTROFALNU i AMATERSKU igru i ponasanje nasih igraca, krivim i Jovica kao i sudiju koji izgleda ne zna sta su zuti kartoni kad je u pitanju Crnogorska ekipa.Cijelu utakmicu nase igrace vuku za dres sa ledja, a sudija to kao ne vidi sa 3 metra od mjesta dogadjaja.Hiljade nekih prekrsaja i sjeckanja nase igre a nigdje kartona od sudije.I sve mi to opet i ne bi bilo zao da su oni nas nadigrali nego su se bazirali na BUNKER u odbrani i na kontranapade.A onakav AMATERIZAM kod primljenog gola nisam odavno nigdje vidio.Zar je moguce da u jednoj tako vaznoj utakmici po nas gdje ne smijemo primiti gol, u trenutku centarsuta Belosevica da se nasa oba stopera nalaze u protivnickom sesnestercu a da im niko nazad ne cuva ledja tj. sprjecava protivnicki kontranapad iz kojeg mi naravno po nesrecu primamo presudni gol :?: Jos mi se jedna stvar iz one prve utakmice vrti po glavi i vjerujte da zbog tog prizora nezz dal cu moci zaspati veceras, a to je onda kad primamo gol iz slobodnjaka na Kosevu.U tom trenutku od 4 igraca u zivom zidu 2 igraca skacu, a 2 igraca se saginju da lopta prodje u nas gol i taj gol nas je skupo kostao jer da smo na Kosevu dobili sa 2 gola razlike sad bi jos uvjek sanjali evropske snove ! :( :(
nisi toliko lose poceo koliko si na kraju uprskao s ovim postom....dva gola razlike bi nam bila dovoljna,jel? pa gdje je taj treci gol za cijelo drugo poluvrijeme na kosevu,i haj zaboreavi to...otvorimo veceras utakmicu sa sansom 100% ali k.u.r.k.o,valja se hadzicu namjestiti na 7 metara od gola gdje bi mu said milion posto odigrao povratnu da je bio postavljen kako treba,pa zbog toga mi udjemo u tekmu iz hendikepa..pa haj pusti i to...u isto vrijeme (kao i oni nama sto su zabili a ti pominjes taj gol) imamo jos jednu 100% sansu,ali opet taj crni hadzic s 5 metara sutira glavom ko mlada u vjencanici,neko rece,mozda i kristic,ne znam vise,nije se nadao tako dobroj lopti,pa koji je njegov zadatak,zasto je placen,zar on nije fudbaler,"centarfor",ispade frajer zaluto pa se nasao na tekmi i u sansama za GOOOL koji znaci iznos sa 6 nulaaaa...i sve su prilike da ni on nije znao sta radi tu,otkud on tu,jer je proveo ako ne vise onda isto toliko vremena oko centra kao i u kaznenom ili ispred istog...dakle,ne etiketiram ga kao krivca,covjek je srcano igrao evropu,ko rudar u oknu se naradio,ali kod ta dva zicera morao je zabiti,drugi zicer bolji od penala...od svih nasih igraca ako bi nekome volio i zelio ocitati bukvicu i da ne kazem jos ponesto,je onaj mali serator suljic...UZMI LOPTU SAD I NOSI JE KUCI,HEBLA TI ONA SVEEEEEE,KRETENUUUUUUUUUUU.....JOVIC:nista covjek nije kriv,nije htio da se brani,od koga da se brani,znao je i vjerovao kao i mi svi ovdje,kao svaki laik koji je gledao prvu tekmu da koliko god primio od zeturine ima tim za gol vise,pa to je i sad generalna ocjena svih prisutnih da smo bolji i neuporedivo bolji od durmitoraca...a pogledaj samo koliko ovdje ima pametnjakovica kojim ne valja kompletan sastav,vi svi koji tako pricate mislite da vise zelite uspjeh od samih igraca,oni su prije svega igrali za novac ovaj put za veliki novac,a samim tim i za klub i njegov uspjeh,za generaciju o kojoj bi se pricalo da je dovela na kosevo jedan tako veliki klub (play off)i koja bi bila zabiljezena kao historijska,ali jednostavno nisu mogli vise od ovoga protiv antipropagande fudbala,protiv debilske ekipe koja nema uopste napadacku liniju a zabije dva gola zbog kojih su svi koji su gledali za strave,a ja cu je sebi definitivno morati otici saliti...onaj revans sa levskim tu su ljudi prevazisli sami sebe,nikad se nisu oporavili poslije te tekme,to se vidjelo u naredne dvije(zeta,celik) pa ako se zbog svega navedenog treba neko obiljeziti kao krivac,a treba,jer nije normalno da niko ne preuzme krivicu nakon necega sto se zove da je klub ostao kratak za milion ili vise,za tako nesto bi se skidao skalp i u mnogo jacim klubovima od naseg....ISKLJUCIVI KRIVAC JE UPRAVA..jer ocito se nisu ni oni sami nadali da cemo dogurati ovako "daleko" kad su imali na umu da nam je prepreka levski,jer prije par dana pustaju haskica,pred revans,kakav je takav je,to nije dobar potez sa psiholoskog aspekta,sto opet ukazuje da su i oni sami usli u revans s predumisljajem "lako cemo"....aaaaaa da su vjerovali u prolaz protiv levskog do pustanja haskica ne bi doslo u pomenutim momentima nego i mnogo ranije,pa bi se doveo napadac NA VRIJEMEEEEEE,ovako mozgovi su dopustili da bukvalno imamo jednog JEDINOGGG napadaca,i sta da se povrijedio,sta da je FULIO PAR ZICERA...STAAAAAAAA...osim svega ovoga,ko i kako motivisati ljude za ovu nam bajnu ligu,koja traje toliko da se vise i ne sjecas kad je pocela,jer su pauze izmedju polusezona kao kod zene PMS kad je puca klimaks....OVAJ TIM SARAJEVA JE JEDNOSTAVNO ZA OVU SEZONU GLAVNI KANDIDAT ZA TITULU i pored ovakve fizicke spreme koja je dovoljna recimo za evropski iskorak ili dva,ali ne vise od toga,za ovu ligu je sasvim ok,jer vidjeli smo "dominantnog" zelju,poslovicno dobrog sirokog ili inferiornog borca s cim raspolazu u tom smislu a i igracki....vjerujem cvrsto da je sarajvo naucilo lekciju,koja na kraju kostala cirka milion eura,i jos vise vjerujem zbog toga da se nama ovo vise ne moze ponoviti,ali isto tako vjerujem da nam se dugo nece poklopiti "laksa" sema do play off-a....ali mi je ni sad nismo ocekivali pa je dosla,jer smo bili hrabri... JER MI SMO DIVOVIIIII... :!:
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 10 avg 2012, 02:15, ukupno mijenjano 2 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 10 avg 2012, 02:00

Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja. :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 avg 2012, 02:05

GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja. :D

rasprodaju u tvom mozgu mislis :?:
15.10 - 15.06 ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”