Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Po mom stručnom mišljenju najbolje bi bilo da igrači kad budu izlazili ponesu parolu na kojoj će pisati velikim slovima PILE JE PREŠLO CESTU !
DRUG NEBI TI PUNCA
Sa druge strane ga cekaju Jovic i Selimovic ali pile se jos uvijek nije odlucilo na taj riskantan potez da predje cestu..bice zanimljivo ovo pratit sta ce se dogoditanonimni je napisao/la:ma preći će, valjda će ti šleperi brzo proć'harry_90 je napisao/la:Nek je on prekuco,a to sto pile nije preslo cestu boli njega brigaa..anonimni je napisao/la:prekuc'o![]()
Joj strucnjaka i srecebagrcavi je napisao/la:Po mom stručnom mišljenju najbolje bi bilo da igrači kad budu izlazili ponesu parolu na kojoj će pisati velikim slovima PILE JE PREŠLO CESTU !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ne znam kakva je furka zajebavati pitare.Dogurali su do 3 pretkola,izbacili su Levski,a znamo svi da su bili otpisani vec tad,protiv Zete ukupno 2:2 sto znaci da se nisu obrukali,samo nisu srece imali.A zajebavaju oni cij klub je ispao odma na pocetku ili oni cij klub je ispao u drugu ligu.Bravo Sarajevo 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ide live streaming eventa s piletom, okreni ŠKLJ TVharry_90 je napisao/la: Sa druge strane ga cekaju Jovic i Selimovic ali pile se jos uvijek nije odlucilo na taj riskantan potez da predje cestu..bice zanimljivo ovo pratit sta ce se dogodit
Emire, kako neće bit' furka, mi smo ispali od prošlosezonskog učesnika Eurolige, a oni od kluba kojem je ovo najveći uspjeh i kluba koji je iz sela od 10-ak hiljada stanovnika...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
+1000Emir ZENICA je napisao/la:Ne znam kakva je furka zajebavati pitare.Dogurali su do 3 pretkola,izbacili su Levski,a znamo svi da su bili otpisani vec tad,protiv Zete ukupno 2:2 sto znaci da se nisu obrukali,samo nisu srece imali.A zajebavaju oni cij klub je ispao odma na pocetku ili oni cij klub je ispao u drugu ligu.Bravo Sarajevo
ojjjjjjjj budaletine hahahahhahaGrčka policija sinoć je na graničnom prelazu sa Makedonijom lišlia slobode državljanina Bosne i Hercegovine, Sretena Vidića iz Bijeljine, pošto je kod njega pronašla kamen težine 3 kilograma, ukraden sa Akropolja.
Kako pišu grčki mediji, on je tokom obilaska Akroplja ukrao kamen i u putnoj torbi sakrivenoj pod sjedištem, pokušao da ga donese u BiH.
U izjavi danoj policiji, Sreten je rekao da nije znao za strogu zabranu uzimanja kamenja, i priznao da mu se ovaj kamen svidio iz razloga što ima idealan oblik za pritiskanje kupusa.
Prema grčkim zakonima cijeli prostor Akropolja se smatra istorijskim naslijeđem, a za odnošenje kamenja predviđena je kazna zatvora od 3 – 5 godina, piše Cafe.ba
Je li riječ samo o dovitljivom izgovoru, zasad nije poznato.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad dodjete do njihovog "levela" onda se javiteanonimni je napisao/la: Emire, kako neće bit' furka, mi smo ispali od prošlosezonskog učesnika Eurolige, a oni od kluba kojem je ovo najveći uspjeh i kluba koji je iz sela od 10-ak hiljada stanovnika...
Volim te Celik ! ! !
@Emir iz Zenice
[youtube][/youtube]
Sta fali malo do cvajte,joj sad kad Sloboda dobije Gorazdee pa kad legendu ufatim zezatii
BREAKING NEWS : Pile zamahnulo desnim krilom i nastavilo svoj put
[youtube][/youtube]
Sta fali malo do cvajte,joj sad kad Sloboda dobije Gorazdee pa kad legendu ufatim zezatii
BREAKING NEWS : Pile zamahnulo desnim krilom i nastavilo svoj put
Emire, al' Borac i maleni su bili favoriti, oko Čelika se baš i ne sjećam
da se ulaže, to stoji, al' ipak se više od ovoga očekivalo kad se proš'o Levski 
@ masivni
koprca se pile
@ masivni
koprca se pile
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Emire, ispasti od slabije rangiranog kluba koji ima manje eurposkih utakmica nego ti prstiju na obje ruke je bruka, a ti na to gledaj kako hoćeš.Emir ZENICA je napisao/la:Kad dodjete do njihovog "levela" onda se javiteanonimni je napisao/la: Emire, kako neće bit' furka, mi smo ispali od prošlosezonskog učesnika Eurolige, a oni od kluba kojem je ovo najveći uspjeh i kluba koji je iz sela od 10-ak hiljada stanovnika...A sto se tih sela tice,nisu oni jedini,pogledaj to malo bolje u evropi.U takve timove se i ulaze,i takvi timovi prolaze.Grbalj izbacio Celika,Celik N. Borca a Zeta Sarajeva.Pa ti onda reci oni sa sela,i oni imaju 10-ak hiljada stanovnika.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pile je navodno bilo krenulo da predje cestu,ali ipak radilo se samo o malo jacem vjetru koje ga je zabaciloo.. na svu zalost mnogobrojnih znatizeljnika pile nastavlja svojim putem
navodno odustaje od Sarajeva i na poziv Emira iz Zenice odlucuje da nastavi put prema Zenici gdje ce ciniti tandem sa Smrikom 
pile je neki rod Suljiću, izgleda
ma Smriko magnet, svi panjevi se na njega privlače 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I Celik je bio kao favorit,al vidis da to nema veze,sad ti je sport takav da svako svakog moze dobiti,pa eto Hajduk dobije Intera ,a Slaven Atletica i zasto ne bi jedna Zata izbacila Sarajevo ?anonimni je napisao/la:Emire, al' Borac i maleni su bili favoriti, oko Čelika se baš i ne sjećamda se ulaže, to stoji, al' ipak se više od ovoga očekivalo kad se proš'o Levski
@ gazibeze
Vidis da to nema nikakve veze,ljudi su imali vise srece i prosli su a za razliku od nekih nisu se obrukali.Sad ti kazem,ljudi ulazu u sport
@ harry
Ne pratim brate te fore oko pileta i ne znam cemu fazon ali znam da bi i ja cinio dobar tandem sa Smrikom
Volim te Celik ! ! !
@Emir iz Zenice
Pile nije fazon,pile je stvaran lik koji ne zeli preci na drugu stranu ceste
kakav je mali Mesanovic ??
Pile nije fazon,pile je stvaran lik koji ne zeli preci na drugu stranu ceste
zato što sam ja tako rek'oEmir ZENICA je napisao/la:I Celik je bio kao favorit,al vidis da to nema veze,sad ti je sport takav da svako svakog moze dobiti,pa eto Hajduk dobije Intera ,a Slaven Atletica i zasto ne bi jedna Zata izbacila Sarajevo ?anonimni je napisao/la:Emire, al' Borac i maleni su bili favoriti, oko Čelika se baš i ne sjećamda se ulaže, to stoji, al' ipak se više od ovoga očekivalo kad se proš'o Levski
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa ko to prati druge klubove sem svog ? Ajd uredu je pratit Real,Barsu,Bajern al Zetu ili neke tamo desete timove ? Ja ti kazem ljudi ulazu i nije cudno sto su prosli,vazno je da se pitari nisu obrukali.Pa sam primjer ti je Slaven Belupo uredu nije prosao ali je dobio Atletica.Nema ti vise velik-mal klub svi igraju brz fudbal i sve ekipe su dobre.anonimni je napisao/la: zato što sam ja tako rek'oja nisam čuo ni za jednog igrača Zete prije nego što su ih izvukli divovi, mislim da je to bar dovoljno, klub koji baš i nema neke navijače (odakle dolazi, baš ih i ne može imat'), nešto kao crnogorski Olimpik, koliko sam ja skont'o, @Gazipitare ti je gore dao još jedan razlog što je ovo neočekivano...
@ harry
Mesanovic je dobar,vidjet cemo ga jos
Volim te Celik ! ! !
ovdje si me dobro zad'o u razmišljanjeEmir ZENICA je napisao/la: Pa ko to prati druge klubove sem svog ? Ajd uredu je pratit Real,Barsu,Bajern al Zetu ili neke tamo desete timove ? Ja ti kazem ljudi ulazu i nije cudno sto su prosli,vazno je da se pitari nisu obrukali.Pa sam primjer ti je Slaven Belupo uredu nije prosao ali je dobio Atletica.Nema ti vise velik-mal klub svi igraju brz fudbal i sve ekipe su dobre.![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Od nas ne treba nista ocekivati,svake godine nam je tamburanje ne bitno od koga.Sve dok se ne bude vise ulagalo u fudbal dok ne budu normalni klubovi.Do tad cemo jedni druge ismijavati i cekat iz godine u godinu koji ce tim primit 4-5 ili 6 komadaanonimni je napisao/la: ovdje si me dobro zad'o u razmišljanjes moje strane jest čudno, sa strane nekih drugih ovdje poput tebe ili nekog iz Evrope, možda i nije... i šta onda očekivati od nas sljedeće godine, Borac ispada od doskorašnjeg drugoligaša, mi se brukamo protiv Slovenaca (a nekad smo za njih pojam bili), lištica gubi od nekakvih Iraca (i da su prošli, vjerovatno bi čak i izgubili više nego ovi od Hannovera, kojem se btw. nayebem svega što nisu mogli zabit' još jedan
![]()
), a ja se ovdje isčuđavam jer klub kojeg najviše mrzim ne može proći drugog crnogorskog predstavnika ?
Volim te Celik ! ! !
i ne treba ništa da očekujemo, 6 evropskih utakmica je odigrano na jednom stadionu pred polupraznim stadionom, dakle, ne može se uložit' ni u stadion, a kamoli u ekipu... jbg, ti očito ne kontaš zajebanciju između nas, samo, kad mi ispadnemo, čitava se država šprda s nama, a kad komšije ispadnu, haman ništa (k'o sad evo npr.). baš sad čitam da su Crnogorci (ili Crnogorke, nebitno) u finalu u rukometu, Hrvati uvijek igraju završnice tih takmičenja, Srbi isto, Slovenci odigraše SP, samo mi nikad nigdje ne idemo (ni klubovi ni reprezentacije), dok je tamo, nema nama napretka...Emir ZENICA je napisao/la: Od nas ne treba nista ocekivati,svake godine nam je tamburanje ne bitno od koga.Sve dok se ne bude vise ulagalo u fudbal dok ne budu normalni klubovi.Do tad cemo jedni druge ismijavati i cekat iz godine u godinu koji ce tim primit 4-5 ili 6 komada![]()
Sarajevo je doguralo do treceg pretkola i mislim da nije zasluzilo da ga sad neko zafrkava pogotovo oni koje sam vec spomenuo.Uredu je ismijavati kad ispadnes u prvom kolu i to nakon tamburanja,ali ovako ne ide nikako.Al eto svako ima svoje,meni to nije uredu vama jest i to je to.
Usput ismijavamo Crnu Goru kao drzavu,oni mali oni ovo oni ono,pa ljudi imaju vise predstavnika na Olimpijadi od nas,ljudi ce osvojiti medalju a mi nista,pa ti vidi
![]()
Mi smo jedna velika *****
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, StevieG8 i 10 gostiju.