FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hearts
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hearts » 10 avg 2012, 02:50

DRagane Joviću zbogom iz Sarajeva neka te neko pokupi u Hadžićima i neka te vode na Vlašić ne trebaš nam takav nikakav.

UPRAVO GOSPODO DRAGA
Kada sljedeće sedmice Škoro potpiše za Olimpik svi vi kolektivno treba da se ranite i kupite iz kluba. Vi ste jedina uprava kojoj polazi za rukom da čuvajući lični ponos pojačavate konkurenciju haram vam bilo
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 avg 2012, 02:51

hearts je napisao/la:DRagane Joviću zbogom iz Sarajeva neka te neko pokupi u Hadžićima i neka te vode na Vlašić ne trebaš nam takav nikakav.

UPRAVO GOSPODO DRAGA
Kada sljedeće sedmice Škoro potpiše za Olimpik svi vi kolektivno treba da se ranite i kupite iz kluba. Vi ste jedina uprava kojoj polazi za rukom da čuvajući lični ponos pojačavate konkurenciju haram vam bilo
Odjednom ne valja ni Jović ni uprava.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 10 avg 2012, 02:57

Shanks je napisao/la:
hearts je napisao/la:DRagane Joviću zbogom iz Sarajeva neka te neko pokupi u Hadžićima i neka te vode na Vlašić ne trebaš nam takav nikakav.

UPRAVO GOSPODO DRAGA
Jesi vidio
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2012, 03:03

hearts je napisao/la:
Shanks je napisao/la:

UPRAVO GOSPODO DRAGA
Jesi vidio
Uprava FKS je i jedino shto valja u ovom svakolikom papanluku koji dolazi iz fildzan lige,malo je bizarna ali ako nishta nije papanska kao sve ostale iz ovog jada i chemera,shto znachi da je u startu bolja od svih

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 10 avg 2012, 04:23

UPRAVO GOSPODO DRAGA
dje ces tako na sir Jovica :D

Stvarno sam se nazivciro kakve imate pojedine igrace pa oni ne znaju pravilno centatsut uraditi.Onaj Totomirovic,smijesan igrac skroz(ne bi ga ni Braco u Vrbanjusu angazovo),pa Zlatkovic,Comor...Hadjic nije los igrac ali nije ovu utakmicu odigro kako zna.Malog Suljica bi izcvoko samo tako,zna li mu iko reci da je fudbal kolektivna igra.Said zna lopte ali sa viskom kg i nedovoljno pripremljen ga svrstava u prosjek.Jedini Sesar sto lici na igraca,mada je i on veceras grijesio.Sarajevu treba pod hitno zadnji-pas igrac jer nemate ideju u napadu,mogli ste danima onako napadati ali nikako da postignete zgoditak :D
Najvise mi je zao sto je Sarajevo ispalo od puno slabijeg protivnika,ali sta se tu moze,u kurcu nam drzava pa ni klubovi ne mogu odskakati.Bice valjda nekad bolje za sve nase klubove
Vratimo se sada "pravim utakmicama" BH Telecom PL,j e bo Evropu ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

unbeatable
Kontakt:

Post Postao/la unbeatable » 10 avg 2012, 04:59

Hajmo zaveslat jednu:

I kada tesko je kad redaš porazeeee......

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 10 avg 2012, 05:16

unbeatable je napisao/la:Hajmo zaveslat jednu:

I kada tesko je kad redaš porazeeee......
Pjesmaaaaaaa sa sjeveraaa nikad ne prestaje .

High

Post Postao/la High » 10 avg 2012, 06:24

Došli smo u Sa, kad se odmorim napisat ću izvještaj. Šteta...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fantasista2502
Kontakt:

Post Postao/la fantasista2502 » 10 avg 2012, 06:27

Kada pomisliš da si vidio sve ono najluzerskije u jednom sportu, odnekud se pojavi Bosanac i demantira te... Klasičan luzerski mentalitet dominira i ovdje na forumu. Čuj "dobro je, ko je mogo pretpostavit da ćemo proć Levskog"... Pa što je tu dobro? Ispast od neke ciganske zete iz ku.rcogolubovaca, pripi.zdine koja ima stanovnika kao 2 sarajevska osrednja nebodera? I to je pojedincima dobro??? Ma ubite se skupa s igračima, luzeri jadni!

Samo me zanima koji će se sada alibi naći za još jedan krah i neuspjeh u sportu osim što se nema para i država sjebana, bla bla bla??? Pa posrani crnogorci eno osvajaju medalju u ženskom rukometu, blizu su i u vaterpolu, njihovi smješni klubovi izbacuju naše, a gle čuda - crna gora nit je sređena nit se ima para. Ali džaba tupiti, Bosancu ne ulazi u glavu, trebaš ga mlatit ko magarca da bi shvatio najprostije stvari... Pih, kakav pogan mentalitet, uvjek je kriv netko drugi ili nešto drugo... Što se sporta tiče, crvenim se od stida što sam (djelomično) Bosanac. Sram me tog skromnog, neinteligentnog i nadasve luzerskog mentaliteta... Tipičan Bosanac nakon ovog debakla toliko nema obraza da će mrtav hladan reći kako i "nije loše"... Pih i fuj, zbog takvog stava smo tu gdje i jesmo i nećemo mrdnuti... Urođen kompleks manje vrijednosti + luzerski stav na kojeg nas uče od malena. Pa ljudi, MJENJAJTE SE!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 avg 2012, 07:03

Vidi što su se dušmani nakotili pokazuju pravo lice nema veze ispali smo vidjelo se kako rezultatski bruka -možda ali da li se iko pitao kako je ta Zeta došla do trečeg pretkola ili Sarajevo a ovi što se raduju kako su završili.Sad sam iz C.Gore ne znam šta se desilo sve je bilo za 10 od organizacije do svega ali na kraju četnićka posla umjesto da se raduju pobjedi predsjednik zete i pojedini igrači su se hvatali za K..c i pokazivali 3 prsta i onda je nastalo gađanje ostatak ekipe Zete je izašao prije tog korektno i dobili su aplauz (prije tog incidenta).Onda je čitav stadion naravno uz (Vandale Sokolac neka minorna grupa) počeo skandirati Ratko Mladić i Nož žica.... ali dobili su aplauz na to od nas svaka im čast a mi ko pizde vodamo ih po čaršiji dočekamo kao prijatelje mislim na igrače i rukovodstvo Zete. Policija C.Gore svaka čast imam samo riječi pohvale za iste šta se desilo sa tim (2 autobusa ne znam) moj autobus je bio prvi ali mobitelom je javljeno da su na dva autobusa razbijena stakla i da valjda ima razbijenih glava kod dva momka opet kažem ne znam nisam vidio šta se desilo ali jutros sam vidio jedan bus sa razbijenim staklom. Toliko o tom izmišljanju što neki govore a sad se i dalje radujte p.č.e nek vam je na čast a da smo prošli sad bi nam se u šupak uvlačili i čestitali a muda bi svoja jeli od muke ovako jedemo ih mi a vi uživajte nad tuđim grobljem kad nemate razlog za drugo slavlje,jer ovo je naš poraz ali čista obraza a vidite koliko dušmana ima ova zemlja i ovaj klub a vi im se pridružite pa sa njima bi ste i vi mogli skandirati one bljuvotine .Sramota od pojedinaca ja jesam za rivalitet ali za ovakav nisam nikad bio niti ću jer i Borac i Široki i Željo su naši timovi i predstavljaju na njihovu radost ili žalost BH u Europi i kamo sreće da su svi prošli jer ovo je naša Bosna nisam se radovao ničijem ispadanju (bilo je i pitara koji jesu)i uvijek sam osuđivao to bez obzira o kom se radilo. Tužan zbog tog šta proćitam ovde i vidim kakvi smo a ponosan na svoju zemlju svoj grad svoj klub nažalost malo je falilo nema veze, ako bi se iko trebao ljutiti zbog tog rezultata to smo mi navijači Sarajeva koji su od juče ujutro od 9 sati putovali gledali nervirali se bodrili i opet nazad do 6 ujutro i opet će se najmanje pljuvača ovde naći među njima ali ima dežurnih koji jedva čekaju.............
Sarajevo ljubavi moja!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 avg 2012, 07:13

Ne mozes zaspat poslije ovog poraza nema pite...Jos me dusa boli
kad pomislim sta smo propustili...Ako nista sljedece godine cemo biti nosioci najvjerovatnije. U sljedecih par tekmi Jovic stupa na scenu. Poslije ovakvog poraza poznaju se mali i veliki treneri...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 avg 2012, 07:21

socrates je napisao/la:
socrates je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
svaka tebi cast majstore,kamo srece da imamo sto vise tako realnih i casnih ljudi....bez obzira kome pripadali i koga volili.....halal vam onaj bod ..zivio :!:
Mislio sam da si ti malo realniji ali sam izgleda prevario.Na cemu mu svaka cast i po cemu je castan.
Prvo: Zeljo nije istamburan u prvom krugu vec u drugom pretkolu LS i istamburan je od ekipe koja je moras i sam priznati klasa za Zetu.
Drugo: tacno je da smo primili sest komada od Maribora u dvije utakmice(igrao grupne faze LS i LE i ove ce isto igrati) ali ste i vi u prvom pretkolu od Maltezana primili sest komada.
Trece: sve ekipe koje su prolazile Zelju zavrsavale su u grupnim fazama Evropskih takmicenja.
Cetvrto:Igrati drugo pretkolo LS je mnogo veci rejting i uspjeh od igranja treceg pretkola drugorazrednog Evropskog takmicenja ili ti LE(i mi smo ga igrali prosle sezona),najbolji parametar za ovu konstataciju su ti novcane nagrade od Uefe.
I za kraj svi mi treba da pocistimo svoj prag,puno pametujete o tome sta pisu pojedini navijaci Zelje poslije ove utakmice,a dovoljno je da se vratite samo par sedmica i pogledate sta su vasi pojedinci pisali poslije Maribora na nasoj temi.Pravo da ti kazem i meni je odvratno to pisanje sa obadvije strane jer nisam tip koji se raduje tudjoj nevolji i opet ti ponavljam ono od prije par dana,iskreno bi volio da ste prosli jer svaki uspjeh nekog naseg kluba me raduje ipak smo mi dovoljno propatili da bi to tako brzo zaboravili i bez nas samih imamo previse neprijatelja.
Poslije Levskog sam pisao da su me vasi igraci odusevili pristupom,htjenjem i borbenoscu i cestitao vam na tome,za ovo protiv Zete necu nista reci jer znam kako vam je i sam sam prolazio kroz isto.
Fudbal je samo sport i svi trebamo sacuvati dostojanstvo i u porazu i pobjedi a ne treba se radovati nesreci drugoga jer istu mozemo doziviti brze nego sto mislimo,ovo sa Zetom je najbolji primjer.Socrates puno srece u nastavku sezone i nadam se da cemo i mi i vi opet izboriti Evropu(normalno i navijacki mi da budemo sampioni.)

Za ovoga Emira iz Zenice samo jedna poruka,bujrum izborite Evropu i dokazite kvalitet i nemoj te biti istamburani.

Komsije izvinite na duzem postu i glavu gore,ovo sto se postigli ove godine super je obzirom gdje,u kakvoj drzavi i okruzenju zivimo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 avg 2012, 07:29

@sekac

Malo vise obzirnosti,te sto nazivas dusmanima moras staviti u isti kos sa Zeljinim dusmanima sa vase strane,problem na ovim nasim temama je taj sto se svako moze registrovati i pisati gluposti o Sarajevu ili Zelji a da uopste nije navijac suprotnog kluba.Nick je cudo i pod njim se svako moze predstavljati lazno da bi stvarao jaz izmedju nasa dva kluba,sto manje budemo obracali paznju na njih i njihove imbecilne postove manje ce ih i biti a brate i moderatori mogu dosta da ih prociste.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 avg 2012, 08:10

Moj potpis realno je i imao smisla sinoć, al zato je realizacija nula, kao i u prvom meču. Treba nam dobar napadač, i mislim da će se stvari koliko toliko na bolje promjeniti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

fantasista2502
Kontakt:

Post Postao/la fantasista2502 » 10 avg 2012, 08:36

Zanima me jedna stvar - jeli iko ikad pokušao u arapskom svijetu prezentirati neki bošnjački klub s ciljem da ga neko kupi? Samo nemojte odgovore tipa ko će nas bolan kupit, mi smo bezvrijedni i slične tipične bosanske stavove. Niko me ne može uvjeriti da ne postoji neki šeik koji bi uložio s njegovog aspekta siću, a sa aspekta npr FK Sarajeva golemu lovu, a istovremeno postoji Talijan (Volpi) koji je kupio NK Rijeku. Pazite, Rijeka je grad od kojih 130 000 ljudi, znači malo veći od Tuzle ili Zenice, nema šanse da imaju vojsku navijača kao što to ima Željo ili Sarajevo. Ali u Nk Rijeci su bili pametni, prezentirali su svoj klub i pojavio se kupac. Mislim da to za Sarajevo ili Želja ne bi bila nemoguća misija, naprotiv. Samo trebaju SPOSOBNI ljudi koji bi lobirali u bogatom islamskom svijetu.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 10 avg 2012, 08:40

Sarajevo je toliko kvalitetniji tim od one seljačke Zete da nemogu da se načudim kako crnogorci prođoše. Jbg baksuzluk. Nakon 60 minute ponestalo je i snage. Što se tiče Jovića, mislim da je kiks što se od početka nije igralo opreznije. Ovako si morao cjelu tekmu ganjati rezultat. Šteta za Sarajevo.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 10 avg 2012, 09:03

Sve cete vidjeti...Nemojte brinutiiii ...Irfan Menadzer tajjj brzooo ceee pobjeci...Da li ce Jovica sa sobom povuci il ce Selimovicaaa kuci odvuciiii ....Na- na-na-na-na-na-na-ooooooooooo samo Saraj"voooo !

payton

Post Postao/la payton » 10 avg 2012, 09:19

@ dinolj
imas li jos kakvo opravdanje za sve blamove koje tvoj klub priredi
daj ba , budi realan...vec 7-8 god taj isti zeljo nije NISTA (ama bas) NISTA uradio u euro kupovima
osim blamaze i provaljivanja i naravno pune mreze sa kojom se vracao kuci ;)
YES.WE.DID.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 avg 2012, 09:20

Ma evo ljudi sta je problem, po meni. Mi smo se svi pomalo digli, ko smo ko mi. Uhvatila nas euforija, potcjenjujemo ekipe, danas svako zna da igra fudbal/nogomet. Sarajevo je Zetom uslo potcjenjivacki i proslo je kako je proslo. Mi smo skloni da potcjenjujemo Crnogorce, a evo bilnasa nasih timova sa crnogorskim:

- Čelik ispao od Grblja
- Sarajevo od Zete
- Borac oo nikscickog Čelika

Zasto? Potcjenjivanje protivnika i prepotentnost su najveci razlozi, jer u sva tri slucaja nasi su timovi kud i kamo kvalitetniji.

Siroki Brijeg je eleminisao Zetu.

Dakle Crnogorci nas "sisaju" 3:1, a citava Crna Gora ima manje stanovnika od Sarajeva.

Znaci, ljudi u pamet, nikoga ne smijemo potcjenjivati, svakoga moramo uvazavati i postovati i bice rezultati
bolji. Znas ti nas, ebo ti nas
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

payton

Post Postao/la payton » 10 avg 2012, 09:23

Crni gavran je napisao/la:Ma evo ljudi sta je problem, po meni. Mi smo se svi pomalo digli, ko smo ko mi. Uhvatila nas euforija, potcjenjujemo ekipe, danas svako zna da igra fudbal/nogomet. Sarajevo je Zetom uslo potcjenjivacki i proslo je kako je proslo. Mi smo skloni da potcjenjujemo Crnogorce, a evo bilnasa nasih timova sa crnogorskim:

- Čelik ispao od Grblja
- Sarajevo od Zete
- Borac oo nikscickog Čelika

Zasto? Potcjenjivanje protivnika i prepotentnost su najveci razlozi?

Siroki Brijeg je eleminisao Zetu.

Dakle Crnogorci nas "sisaju" 3:1, a citava Crna Gora ima manje stanovnika od Sarajeva.

Znaci, ljudi u pamet, nikoga ne smijemo potcjenjivati, svakoga moramo uvazavati i postovati i bice rezultati
bolji. Znas ti nas, ebo ti nas

Do sada najbolji post i najrealniji.
Samo , napravimo razliku izmedju toga kad igraci podcijene protivnika i kad mi navijaci to uradimo..!!
To je ko nebo i zemlja ...
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 32 gosta.