FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tepsija » 10 avg 2012, 09:51

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako nista sljedece godine cemo biti nosioci najvjerovatnije.
Bolje vam je da ne budete nosioci,bolje igrate sa jačim ekipama.

Nego,ja se čudom ne mogu načuditi tom skandiranju koje neko napisa da je bilo...isto kao što se nisam mogao načuditi toj podršci tzv. sokolova.To sam primjetio i kad je Željo igrao sa Mariborom,kad su se ljudi masovno prijavljivali na forum Maribora da bi pljuvali po Želji,po BiH,da bi potpirivali vatru.
Mogu ja ne simpatizirati neki klub ali da bih toliko truda unosio da ga omalovažavam,hvala Bogu nisam toliko poremećen.
Oprostite na offu ali jednostavno mi je to zapelo za oko.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2012, 09:52

payton je napisao/la:@ dinolj
imas li jos kakvo opravdanje za sve blamove koje tvoj klub priredi
daj ba , budi realan...vec 7-8 god taj isti zeljo nije NISTA (ama bas) NISTA uradio u euro kupovima
osim blamaze i provaljivanja i naravno pune mreze sa kojom se vracao kuci ;)
Sine dragi Zeljo je ispao prosle godine isto kao i vi ove u istom takmicenju u istom krugu i uvijek smo ispadali od jacih od sebe.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 avg 2012, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 avg 2012, 09:54

tema je sarajevo, a ne željo.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 10 avg 2012, 10:03

Mogu vam reći da vam ovaj poraz u potpunosti odgovara, jer sada sve svoje potencijale možete staviti u funkciju osvajanja titule prvaka, pogotovu onog šejtana i debelog.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 10 avg 2012, 10:04

Evo nakon prespavanog jutra meni jos gore :shock: Bolje bi bilo da smo od Levskog ispali nego od ovih.
Jovic je totalno promasio taktiku sinoc i mislim da su njegovi dani odbrojani :cry:
UEFA=MAFIA

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 avg 2012, 10:26

zasarajevo je napisao/la:Evo nakon prespavanog jutra meni jos gore :shock: Bolje bi bilo da smo od Levskog ispali nego od ovih.
Jovic je totalno promasio taktiku sinoc i mislim da su njegovi dani odbrojani :cry:
Kod Jovića nema taktike, sve se svodi na individualnu igru a fizička nepripremljenost igrača je posebna priča.Uostalom šta drugo očekivati od lika koji nikad nije igrao fudbal a diplomu je kupio od Munira za 3000 KM -prava travnička!
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 10 avg 2012, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 avg 2012, 10:29

ima li negdje izjava Jovića posllije tekme? šta kaže SIR kako objašnjava

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 avg 2012, 10:34

Najgore od svega je da su nama Karamatic,Sunjevaric,Tadejevic pojacanja :cry: ...husejinovica nigdje nije bilo,kao ni u prvoj utakmici ,sad se vidi sta znaci kad si nespreman...nadam se da da ima neke pravde i da ce neko otjerati onog Comora iz ekipe,ono je cudo nevidjeno kako momak nezna igrat fudbala,zalosno je da onakav igrac igra za jedno Sarajvo...skidam kapu Sesaru,ti si igracina majstore,i ako imas imalo mozga trebas ic sto dalje od Sarajeva !!!! samo gubis godine ovdje a mogo bi negdje fino zaradit u inostranstvu !!! jos nemogu doc sebi,malo ozbiljnija ekipa bi onoj Zeti juce utrpala tri komada i poslala ih kuci...ljudi si se obadvije utakmice branili i tako prosli dalje,nevjerovatno !!! haj valjda uzmemo bar to prvenstvo il kup :(
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 avg 2012, 10:38

bhfanatic14 je napisao/la:Najgore od svega je da su nama Karamatic,Sunjevaric,Tadejevic pojacanja :cry: ...husejinovica nigdje nije bilo,kao ni u prvoj utakmici ,sad se vidi sta znaci kad si nespreman...nadam se da da ima neke pravde i da ce neko otjerati onog Comora iz ekipe,ono je cudo nevidjeno kako momak nezna igrat fudbala,zalosno je da onakav igrac igra za jedno Sarajvo...skidam kapu Sesaru,ti si igracina majstore,i ako imas imalo mozga trebas ic sto dalje od Sarajeva !!!! samo gubis godine ovdje a mogo bi negdje fino zaradit u inostranstvu !!! jos nemogu doc sebi,malo ozbiljnija ekipa bi onoj Zeti juce utrpala tri komada i poslala ih kuci...ljudi si se obadvije utakmice branili i tako prosli dalje,nevjerovatno !!! haj valjda uzmemo bar to prvenstvo il kup :(
Kakav Čomor horsu ? Pa lik nije odigrao 15 min ukupno u dvomeču protiv đetića .Upravu si samo za srpska pojačanja travničkog eksperta za samopromociju Gagca koji su uzela hrpu para a nikakav ekstra kvalitet nisu donijela.Još onaj crnac što ga drži na klupi , što če mu koji kura. crnac ako ga ga ne koristi! :mrgreen:

Dr. Gregory House

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 avg 2012, 10:39

fantasista2502 je napisao/la:Zanima me jedna stvar - jeli iko ikad pokušao u arapskom svijetu prezentirati neki bošnjački klub s ciljem da ga neko kupi? Samo nemojte odgovore tipa ko će nas bolan kupit, mi smo bezvrijedni i slične tipične bosanske stavove. Niko me ne može uvjeriti da ne postoji neki šeik koji bi uložio s njegovog aspekta siću, a sa aspekta npr FK Sarajeva golemu lovu, a istovremeno postoji Talijan (Volpi) koji je kupio NK Rijeku. Pazite, Rijeka je grad od kojih 130 000 ljudi, znači malo veći od Tuzle ili Zenice, nema šanse da imaju vojsku navijača kao što to ima Željo ili Sarajevo. Ali u Nk Rijeci su bili pametni, prezentirali su svoj klub i pojavio se kupac. Mislim da to za Sarajevo ili Želja ne bi bila nemoguća misija, naprotiv. Samo trebaju SPOSOBNI ljudi koji bi lobirali u bogatom islamskom svijetu.
Jarane, Rijeka je grad od cca. 200.000 ljudi i puno je veći od Zenice i Tuzle (znam jer živim tamo). Njihova Armada nije toliko vatrena kao naše navijačke grupe, ali ima ih dosta. U biti sve sjeverno od Zadra, Senja i Karlobaga, preko Primorja, Gorskog Kotara, do Istre navija za NK Rijeka. Poslije Dinama i Hajduka imaju najveću navijačku skupinu. Također imaju infrastrukturu. Kantrida možda jeste malo čudna jer je u stijeni i možeš gledati utakmicu sa autobuskog stajališta, ali je kvalitetan stadion.

Među našim klubovima se treba barem ta infrastruktura malo dovesti u red. Na Koševu se stolice ne mogu postaviti koliko već vremena? Grbavica je ruglo na kojem se ništa ne radi maltene od rata. Nešto se mora pokazati potencijalnom kupcu. Tvoja ideja je odlična, ali prije lobiranja islamskog novca, klubovi se moraju urediti barem do neke mjere i u nekim aspektima urediti. Da li je to potencijalan omladinski pogon, dobre igre prvotimaca, uredna financijska situacija ili infrastruktura, nije bitno. Ali nešto mora privući kupca.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 avg 2012, 10:43

revan je napisao/la:
fantasista2502 je napisao/la:Zanima me jedna stvar - jeli iko ikad pokušao u arapskom svijetu prezentirati neki bošnjački klub s ciljem da ga neko kupi? Samo nemojte odgovore tipa ko će nas bolan kupit, mi smo bezvrijedni i slične tipične bosanske stavove. Niko me ne može uvjeriti da ne postoji neki šeik koji bi uložio s njegovog aspekta siću, a sa aspekta npr FK Sarajeva golemu lovu, a istovremeno postoji Talijan (Volpi) koji je kupio NK Rijeku. Pazite, Rijeka je grad od kojih 130 000 ljudi, znači malo veći od Tuzle ili Zenice, nema šanse da imaju vojsku navijača kao što to ima Željo ili Sarajevo. Ali u Nk Rijeci su bili pametni, prezentirali su svoj klub i pojavio se kupac. Mislim da to za Sarajevo ili Želja ne bi bila nemoguća misija, naprotiv. Samo trebaju SPOSOBNI ljudi koji bi lobirali u bogatom islamskom svijetu.
Jarane, Rijeka je grad od cca. 200.000 ljudi i puno je veći od Zenice i Tuzle (znam jer živim tamo). Njihova Armada nije toliko vatrena kao naše navijačke grupe, ali ima ih dosta. U biti sve sjeverno od Zadra, Senja i Karlobaga, preko Primorja, Gorskog Kotara, do Istre navija za NK Rijeka. Poslije Dinama i Hajduka imaju najveću navijačku skupinu. Također imaju infrastrukturu. Kantrida možda jeste malo čudna jer je u stijeni i možeš gledati utakmicu sa autobuskog stajališta, ali je kvalitetan stadion.

Među našim klubovima se treba barem ta infrastruktura malo dovesti u red. Na Koševu se stolice ne mogu postaviti koliko već vremena? Grbavica je ruglo na kojem se ništa ne radi maltene od rata. Nešto se mora pokazati potencijalnom kupcu. Tvoja ideja je odlična, ali prije lobiranja islamskog novca, klubovi se moraju urediti barem do neke mjere i u nekim aspektima urediti. Da li je to potencijalan omladinski pogon, dobre igre prvotimaca, uredna financijska situacija ili infrastruktura, nije bitno. Ali nešto mora privući kupca.
ne postoji zakon u BIH po kojemu bi neko mogao kupiti neki sportski klub

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 10 avg 2012, 10:46

Vešović: Sarajevo je prepotentno ušlo u meč

Trener Zete Rade Vešović imao je puno razloga za sreću sinoć nakon što je njegova ekipa preko Sarajeva izborila plasman dalje u Evropskoj ligi.

"Emocije su nenormalne, bojim se da ne pretjeram. Ovo je ogroman uspjeh, nismo svjesni šta smo napravili. Dobro smo otvorili meč, a moji igrači su prevazišli sebe, pružili 150 odsto. I kao nagrada stigao je plasman u play-off. Tri dana smo pripremali taktiku u miru, u Baru. Imali smo sreću da otvorimo meč pogotkom, uspjeli smo da prođemo dalje. Sarajevo je prepotentno ušlo u meč. Ne znam zbog čega, pa u prvom meču su dali golove iz naših kardinalnih grešaka", rekao je Vešović nakon utakmice.

Zetu očekuje žrijeb za Evropsku ligu, odnosno njen play-off.

"Ništa nije isključeno, jer ima i ekipa sa kojima možemo da igramo. Ali, može da dođe i neki jaki rival, recimo Liverpool. Ko god dođe - neka je dobro došao", zaključio je trener Zete, prenose Vijesti.me.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 avg 2012, 10:47

DRHAUSE je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Najgore od svega je da su nama Karamatic,Sunjevaric,Tadejevic pojacanja :cry: ...husejinovica nigdje nije bilo,kao ni u prvoj utakmici ,sad se vidi sta znaci kad si nespreman...nadam se da da ima neke pravde i da ce neko otjerati onog Comora iz ekipe,ono je cudo nevidjeno kako momak nezna igrat fudbala,zalosno je da onakav igrac igra za jedno Sarajvo...skidam kapu Sesaru,ti si igracina majstore,i ako imas imalo mozga trebas ic sto dalje od Sarajeva !!!! samo gubis godine ovdje a mogo bi negdje fino zaradit u inostranstvu !!! jos nemogu doc sebi,malo ozbiljnija ekipa bi onoj Zeti juce utrpala tri komada i poslala ih kuci...ljudi si se obadvije utakmice branili i tako prosli dalje,nevjerovatno !!! haj valjda uzmemo bar to prvenstvo il kup :(
Kakav Čomor horsu ? Pa lik nije odigrao 15 min ukupno u dvomeču protiv đetića .Upravu si samo za srpska pojačanja travničkog eksperta za samopromociju Gagca koji su uzela hrpu para a nikakav ekstra kvalitet nisu donijela.Još onaj crnac što ga drži na klupi , što če mu koji kura. crnac ako ga ga ne koristi! :mrgreen:
ma nemislim samo na jucerasnju utakmicu,jednostavno taj Comor je rinaka od igraca ,on nista ama bas nista nezna,**** borbu to danas svako zna se borit,daj malo nesta sa loptom,prodji nekog,nabaci,daj gol,al taj momak nema nista od toga,jednostavno kad ga vidim na terenu puknem,nemogu to vise izdrzat da gledam takvu neznalicu u dresu Sarajeva !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 avg 2012, 11:00

DRHAUSE je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Evo nakon prespavanog jutra meni jos gore :shock: Bolje bi bilo da smo od Levskog ispali nego od ovih.
Kod Jovića nema taktike, sve se svodi na individualnu igru a fizička nepripremljenost igrača je posebna priča.Uostalom šta drugo očekivati od lika koji nikad nije igrao fudbal a diplomu je kupio od Munira za 3000 KM -prava travnička!
Ekipa vam je nespremna gledo sam vas u dvije utakmice zadnjih 15-20 minuta ne možete napravit nikakav pritisak na protivničku ekipu, Čelik vam je primjer, pojačanja su vam promašena sem Huseinovića niko drugi nema mjesta ni u prosječnoj PL ekipi ali Jović je uvezan sa menadžerima zato vam se ovo dešava doživit će te sudbinu Zrinskog kad ih je on vodio pa su došli do borbe za opstanak, žao mi je vaših najboljih navijača HORDI koji su prevareni

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 avg 2012, 11:07

Tipican bosansko-hercegovacki sindrom (ne balkanski jer su balkanci ipak sportisti, sto se ne moze reci za nas).
Protiv Levskog se uzdizu igraci, Jovic, taktika prica se o izbacivanju Liverpula, cekanju Intera itd itd.
Sinoc nakon sto su svi kolektivno, navijaci, igraci, strucni stab, uprava potcijenili Golubovce i odigrali losu utakmicu, sada odjednom niko ne valja, pa nemoguce je da su Suljic, Said, Hadzic, Sesar, Torlak i klapa zaboravili igrati NE, NISU.
Ono jucer je bio splet okolnosti koji se zavrsio kako se zavrsio, razloga ima vise:
Neke sam naveo u uvodu posta, zatim prodaja igraca Haskic i Adilovic u situaciji kada imas veliku sansu za playoff tekmu, zatim umor protiv Celika, tu su se igraci dosta istrosili, tako da sinoc nisu mogli hodati ni trcati.

Nakupilo se ovdje svega, ali to nije razlog da se pljuju ljudi koji su omogucili dostojan nastup u Evropi ovog ljeta, jedini koji su koliko toliko predstavili BiH. Za nesto dalje treba, rad, rad i samo rad.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 avg 2012, 11:08

maksi je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Ekipa vam je nespremna gledo sam vas u dvije utakmice zadnjih 15-20 minuta ne možete napravit nikakav pritisak na protivničku ekipu, Čelik vam je primjer, pojačanja su vam promašena sem Huseinovića niko drugi nema mjesta ni u prosječnoj PL ekipi ali Jović je uvezan sa menadžerima zato vam se ovo dešava doživit će te sudbinu Zrinskog kad ih je on vodio pa su došli do borbe za opstanak, žao mi je vaših najboljih navijača HORDI koji su prevareni
Za Dragana Jovića Gagca niko prije rata u Travniku nije čuo a kamoli šire.Ali to mu nije smetalo da se dogura do pozicije najplačenijeg trenera u historiji Sarajeva. :?:

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 avg 2012, 11:11

bhsport je napisao/la:Tipican bosansko-hercegovacki sindrom (ne balkanski jer su balkanci ipak sportisti, sto se ne moze reci za nas).
Protiv Levskog se uzdizu igraci, Jovic, taktika prica se o izbacivanju Liverpula, cekanju Intera itd itd.
Sinoc nakon sto su svi kolektivno, navijaci, igraci, strucni stab, uprava potcijenili Golubovce i odigrali losu utakmicu, sada odjednom niko ne valja, pa nemoguce je da su Suljic, Said, Hadzic, Sesar, Torlak i klapa zaboravili igrati NE, NISU.
Ono jucer je bio splet okolnosti koji se zavrsio kako se zavrsio, razloga ima vise:
Neke sam naveo u uvodu posta, zatim prodaja igraca Haskic i Adilovic u situaciji kada imas veliku sansu za playoff tekmu, zatim umor protiv Celika, tu su se igraci dosta istrosili, tako da sinoc nisu mogli hodati ni trcati.

Nakupilo se ovdje svega, ali to nije razlog da se pljuju ljudi koji su omogucili dostojan nastup u Evropi ovog ljeta, jedini koji su koliko toliko predstavili BiH. Za nesto dalje treba, rad, rad i samo rad.
Jovića samo budale mogu uzdizati i niko drugi.Onaj Levski što ga je Sarajevo izbacilo je obična karin. , uostalom Bugari su zadnje 3 4 godine gori od nas u Europi. :idea:

Dr. Gregory House

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 avg 2012, 11:17

payton je napisao/la:@ dinolj
imas li jos kakvo opravdanje za sve blamove koje tvoj klub priredi
daj ba , budi realan...vec 7-8 god taj isti zeljo nije NISTA (ama bas) NISTA uradio u euro kupovima
osim blamaze i provaljivanja i naravno pune mreze sa kojom se vracao kuci ;)
Momak ti si jedan od forumasa cije postove ja nikada nebi komentarisao jer mislim da nisu vrijedni toga,ali posto si me prozvao reci cu ti par stvari.
Prvo zbog takvih kao ti forumi i teme na njima su postali obicno smece i mjesto gdje pojedinci istresaju svoje komplekse i frustracije,ti prvi si se vise radovao nasem porazu od Maribora nego vasoj pobjedi nad Levskim u to se mozez uvjeriti sam citajuci svoje postove.
Drugo fudbal kao sport ne postoji samo 7-8 godina vec mnogo duze.Istina je da je Zeljo imao dosta blamaza ali je jos veca istina da najuspjesniji BH-a klub u istoriji Evropskih takmicenja svih vremena,jedini smo igrali jedno polufinale a Velez i mi i cetvrfinale Evropskog kupa(vi to niste niti ce te ikada),prvi smo poslije rata igrali cetiri kola za redom(Akranes,Lilestrom,Njukastl i Malaga) ali ti se toga nesjecas izgleda.Isto tako zadovoljstvo dvije najvece blamaze nasih predstavnika su djelo vaseg kluba i vama kao navijacima priredjene a to su Kusisi i Zeta.Iako si se ti u sinocnjim postovima tjesio da Zeta nije amaterska ekipa neka ti bude,upravu si oni su nivo dobre ekipe sa termina ali ako ce ti biti lakse reci cu da su bare bare sa Barcelonom.
I za kraj momak metlu u ruke i neka svako pocisti svoju avliju,ja svoju ti svoju bit ce ljepse i meni(nama) a i tebi(vama) pa ce i ove nase dvije teme imati smisao i sluziti cemu su namjenjene,ali sve dok vidimo trn u tudjem oku a ne vidimo stablo u svom tesko.

Komsije izvinite na zauzimanju prostora,prozvao me je pa sam morao odgovoriti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 10 avg 2012, 11:22

Sto se tice Husejnovica sve je bilo dobro dok je igro nekih 70 minuta jer to mu je max sto moze sa onom fizickom spremom i pokazivo je da zna, eh kad ga je Jovic poslije izjave Susica da najbolji igrac mora igrati cijeli mec poceo forsirat 90 vidjelo se da to nije to .On nakon one tekme sa Levskim trazio dva dana odmora,a poslije Zete 90 pa Celik(to nije smio igrat ako se je Jovic sta nado od njeg protiv Zete) i onda opet sinoc pret kraj utakmice par put je imao prosotra i sirine da sta odigra a on vraca loptu i gleda neka utrcavanja jer covjek jednostavno nije mogao da potrci. Trebo bi cijelu sezonu ostati u Sarajevu i ginuti jer Sarajevo je njemu vise dalo i on ako je pametan nece otici,jer Sarajevo je njeg vratilo u fudbalski zivot.Sesar je dobra, Hadžic moze odigrat na svjezinu nemoze on igrati previse utakmica njemu jedna sedmicno dosta,Dupovac i Torlak dobri igraci,i Suljic nije los samo momku treba objasnit neke stvari.Ovo ostalo nista niscim pa neznaju kako treba centrirati.Moze se za manje pare u nasoj ligi takvi igraci naci a ne ovim nekvalitetnim strancima sigurno lijepe plate davat

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 avg 2012, 11:25

TRUST je napisao/la:Sto se tice Husejnovica sve je bilo dobro dok je igro nekih 70 minuta jer to mu je max sto moze sa onom fizickom spremom i pokazivo je da zna, eh kad ga je Jovic poslije izjave Susica da najbolji igrac mora igrati cijeli mec poceo forsirat 90 vidjelo se da to nije to .On nakon one tekme sa Levskim trazio dva dana odmora,a poslije Zete 90 pa Celik(to nije smio igrat ako se je Jovic sta nado od njeg protiv Zete) i onda opet sinoc pret kraj utakmice par put je imao prosotra i sirine da sta odigra a on vraca loptu i gleda neka utrcavanja jer covjek jednostavno nije mogao da potrci. Trebo bi cijelu sezonu ostati u Sarajevu i ginuti jer Sarajevo je njemu vise dalo i on ako je pametan nece otici,jer Sarajevo je njeg vratilo u fudbalski zivot.Sesar je dobra, Hadžic moze odigrat na svjezinu nemoze on igrati previse utakmica njemu jedna sedmicno dosta,Dupovac i Torlak dobri igraci,i Suljic nije los samo momku treba objasnit neke stvari.Ovo ostalo nista niscim pa neznaju kako treba centrirati.Moze se za manje pare u nasoj ligi takvi igraci naci a ne ovim nekvalitetnim strancima sigurno lijepe plate davat
Razlozi za invaziju srbijanaca na Sarajevo su političke prirode.Ljevica je u modi pa se moraju lizati guzovi komšijama. 8-)
Inače na utakmici protiv Zete vođa navijača Sarajeva nekakav Mahir mrtav hladan na mikrofon kaže ćutite navijačima .Imam majmuna na snimku. 8-)

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 19 gostiju.