FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 10 avg 2012, 02:33

Ahmetovic tehnicki nije los igrac ,solidan sut solidna brzina ,samo mu dosta snage fali dosta zilavo i mrsavo izgleda al eto vidjecemo kako ce se pokazat mislim iz kontri i polu kontri ce koristiti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 02:37

SiggySinatra je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj :)..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu :)..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
Trenutno postoje NK Tuzla (bivsi Zmaj) i OFK Tuzla koja igra u zadnjoj ligi ... da ne dodje do zabune...
ma ne znam znam da su se bili ujedinili zmaj i OFK Tuzla jos podavno, ali eto opet je doslo do nekih promjena kao sto vidim :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 10 avg 2012, 02:53

SaltCityAttack je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj :)..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu :)..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
Trenutno postoje NK Tuzla (bivsi Zmaj) i OFK Tuzla koja igra u zadnjoj ligi ... da ne dodje do zabune...
ma ne znam znam da su se bili ujedinili zmaj i OFK Tuzla jos podavno, ali eto opet je doslo do nekih promjena kao sto vidim :)
Da doslo je do svadje i osnovana je OFK Tuzla koja igra na Pasa Bunaru dok NK Tuzla koja vec propada dijeli stadion sa Proleterom u Slavinovicima..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 08:09

brate nije nas mogo Manchester dobit na Pasa Bunaru ocami :)..barem tako su izreke bile jer je tad Manchester sa Beckamom,Colom, Yorkom vladao :)...pa gore lopta care odvija se od grbe do grbe :).. ali et da se pohvalim bio sam ebeno dobar ljevi beck i ponekad ljevo krilo kako kad :)...samo bilo je vazda ebeno igrat protiv Slobode, ali vazda sam gledo da pobjedim drugove ko Crnogorca, Fazlu, Kalesica , pa poslije i Tare se prikljuci im kao najmladji od njih :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 10 avg 2012, 09:57

Jedva čekam utakmicu

HAJMO ISPOČETKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 avg 2012, 11:27

Gdje se moze uzeti sezonska karta?

Oni dole na ulazu na Tusanj i u prstorijama kad im kazes gdje uzet kartu oni isto kao da si im rekao de mi smuckajte mravlju kiselinu...sve debili :lol:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 10 avg 2012, 11:35

Jesul iste cijene ulaznica ko i prosle sezone znaci 5KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2012, 11:39

Ili je dzaba ulaz :mrgreen:

Nego znam da sam dosadio sa ovom pricom,jesu li uspjeli naci 90.000 km za dugovanja igracima,inace nece moci nastupiti u ligi !

Sta je sa Zahirovica vidim niko ga vise ne spominje,nije valjda da nema mjesta za njega u upravnom odboru,covjek se vise borio za ovaj klub nego ove legende koje su mirno stojale i gledale kako Sloboda ide prema drugoj ligi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 10 avg 2012, 11:41

harry_90 je napisao/la:Ili je dzaba ulaz :mrgreen:

Nego znam da sam dosadio sa ovom pricom,jesu li uspjeli naci 90.000 km za dugovanja igracima,inace nece moci nastupiti u ligi !

Sta je sa Zahirovica vidim niko ga vise ne spominje,nije valjda da nema mjesta za njega u upravnom odboru,covjek se vise borio za ovaj klub nego ove legende koje su mirno stojale i gledale kako Sloboda ide prema drugoj ligi.
Vjerovatno jesu čim niko ne spominje dugovanja.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 avg 2012, 11:58

Kolumbijac Phill Jackson, koji je u našoj zemlji igrao za Čelik i Zrinjski, narednu sezonu provešće u tuzlanskoj Slobodi. On će biti prvi Kolumbijac, i uopšte prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.

"Imamo samo jedan cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Nadam se da ćemo to i ostvariti", rekao je Jackson.

On bi sutra trebao debitovati u utakmici sa Goraždem, u okviru 1. kola prvenstva u Prvoj Federaciji BiH. Za tu utakmicu ne konkuriši Mirza Mešić i Staniša Nikolić, koji još uvijek nisu dobili neophodne certifikate.

Hajmo Jacksoneeee, trpajjjjj :D P.S. To mi je komšija, u mom naselju stanuje 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2012, 12:01

Dobro je sto Dzekson ostaje,steta za Nikolica,valjda za naredni mec bude registrovan :mrgreen:

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 10 avg 2012, 12:03

Extra!

Jel može neko napraviti/napisati sastav,pozicije prvih 11?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2012, 12:08

Prije dvije stranice sam ja stavio sastav koji je izdiktirao Ibrakovic,samo iz njega izbaci Nikolica i Mesica (Musica) ;)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 avg 2012, 12:44

Imal tko da može pomoć jednom portalu da realizuje live text. prenose sa utakmica Slobode, naime na tom portalu i prošle sezone su rađeni prenosi i sad nam treba netko i iz Tuzle, ako nam netko može pomoć neka se javi na pm da mu pojasnim šta nam treba

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2012, 13:12

Malo je off topic

Slusam sad na stranici Kameleona izjavu Haruna Mahmutovica koji je zelio da ove godine repka BiH u kosarci igra u Tuzli,ali opcinske vlasti na celu sa Imamovicem nisu odgovorali na dopise KS BIH :evil: :evil:

Kako rece Mahmutovic glasali su prije godinu dana svi premijerligasi i ljudi iz RS glasali su za to da Sloboda Ditu ostave u ligi,ali ljudi iz Tuzle nisu zeljeli to :o :o kao sto covjek rece ljudi iz Banja Luke i ostalih gradove vise zale za Sloboda Ditom nego neki iz ljudi iz Tuzle..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 avg 2012, 13:23

[youtube][/youtube]

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 10 avg 2012, 13:32

JTS je napisao/la:Kolumbijac Phill Jackson, koji je u našoj zemlji igrao za Čelik i Zrinjski, narednu sezonu provešće u tuzlanskoj Slobodi. On će biti prvi Kolumbijac, i uopšte prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.

"Imamo samo jedan cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Nadam se da ćemo to i ostvariti", rekao je Jackson.

On bi sutra trebao debitovati u utakmici sa Goraždem, u okviru 1. kola prvenstva u Prvoj Federaciji BiH. Za tu utakmicu ne konkuriši Mirza Mešić i Staniša Nikolić, koji još uvijek nisu dobili neophodne certifikate.

Hajmo Jacksoneeee, trpajjjjj :D P.S. To mi je komšija, u mom naselju stanuje 8-)
A znaci iz Dragodola si :D
Maloprije ja iso nesto do Dragodola, kad vidim Dzekija ide sa bingo kesom, haman u podmjeri bio :mrgreen: :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 10 avg 2012, 13:34

classic je napisao/la:
JTS je napisao/la:Kolumbijac Phill Jackson, koji je u našoj zemlji igrao za Čelik i Zrinjski, narednu sezonu provešće u tuzlanskoj Slobodi. On će biti prvi Kolumbijac, i uopšte prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.

A znaci iz Dragodola si :D
Maloprije ja iso nesto do Dragodola, kad vidim Dzekija ide sa bingo kesom, haman u podmjeri bio :mrgreen: :mrgreen:
Joj gdje ce ga dole smjestit :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 avg 2012, 13:46

Kada pogledate da Kolumbija vlada u proizvodnji droge onda dodje da su ga u pravo naselje smjestili :)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 avg 2012, 13:58

Prema riječima šefa stručnog štaba Slobode Abdulaha Ibrakovića, ova liga se ne smije podcijeniti jer ima dosta kvalitetnih ekipa, koje će poseban motiv imati igrajući protiv Slobode. ˝Za nas je ekipa Goražda potpuna nepoznanica. U prvoj utakmici želimo da pokažemo i dokažemo svoj kvalitet i ambicije, a to je ekspresni povratak u Premijer ligu. To neće biti nimalo lako. Zadovoljan sam obavljenim pripremama i igračkim kadrom kojeg uglavnom čine talentovani mladi igrači predvođeni iskusnim Mešićem, Šišićem, Nikolićem i Jacksonom˝, kazao je Ibraković i dodao da zbog nedobijanja certifikata za subotnju utakmicu neće moći konkurisati iskusni Mirza Mešić, Staniša Nikolić i Esmir Ahmetović.

Tamnoputi Kolumbijac Phill Jackson debitovat će subotu u dresu Slobode. To će bti prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub. Također, danas su četiri igrača iz omladinskog pogona Semir Musić, Renato Gojković, Omar Pršeš i Ervin Jusufović potpisali jednogodišnji amaterski ugovor za seniorski tim.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.