Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Among the players and individuals to take plea bargains are sporting director Angelozzi (four months), Bentivoglio (13 months), Carobbio (six months added to the previous 20 months), Da Costa (three months and €30,000), D’Urbano (five months and 10 days), Esposito (three months and 10 days), Faggiano (four months) and Garlini (nine months added to the previous three years).
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Ajmo malo realno....
o visini kaze necu da diskutujem, ali o tome da je conte bio umijesan na neki nacin hocu..
znaci znao je da se muti neka nedozvoljena radnja a nije nista poduzeo ni prijavio, znati o zlocinu a ne prijaviti ga u jednu ruku je kao i sudjelovati u njemu...
e sad mnogi ce reci da je nevin da nije znao. ajmo opet logicno. pristao je bio na nagodbu od 3 -4 mjeseca suspenzije, znaci nije bio skroz cist, da jeste ne bi pristajao ni na kakvu nagodbu.
Realno sada gledajuci tu niko nije kriv osim contea ( u ovom njegovom slucaju), Juve nije. jer tada ih nije vodio. a ni ostale ekipe serie A nisu vala vrsile nikakav pritisak, tako da nemozete vala bas nista prebaciti ostalim
ruzno je ovo sto se desaje u italiji, prije svega zbog nogometa a onda tek ostalog.
Znam da je vama krivo, bilo bi i meni. u jednu ruku bit ce te oslabljeni sto meni kao pristalici milana je drago. ali u drugu ruku i nije bas puno, treba biti fer i korektan uvijek. volio bi da obje ekipe budu kompletne u svakom segmentu, pa nek pobijedi i osvoji titulu ko pokaze vise na terenu.
Lijep pozdrav E.A
o visini kaze necu da diskutujem, ali o tome da je conte bio umijesan na neki nacin hocu..
znaci znao je da se muti neka nedozvoljena radnja a nije nista poduzeo ni prijavio, znati o zlocinu a ne prijaviti ga u jednu ruku je kao i sudjelovati u njemu...
e sad mnogi ce reci da je nevin da nije znao. ajmo opet logicno. pristao je bio na nagodbu od 3 -4 mjeseca suspenzije, znaci nije bio skroz cist, da jeste ne bi pristajao ni na kakvu nagodbu.
Realno sada gledajuci tu niko nije kriv osim contea ( u ovom njegovom slucaju), Juve nije. jer tada ih nije vodio. a ni ostale ekipe serie A nisu vala vrsile nikakav pritisak, tako da nemozete vala bas nista prebaciti ostalim
ruzno je ovo sto se desaje u italiji, prije svega zbog nogometa a onda tek ostalog.
Znam da je vama krivo, bilo bi i meni. u jednu ruku bit ce te oslabljeni sto meni kao pristalici milana je drago. ali u drugu ruku i nije bas puno, treba biti fer i korektan uvijek. volio bi da obje ekipe budu kompletne u svakom segmentu, pa nek pobijedi i osvoji titulu ko pokaze vise na terenu.
Lijep pozdrav E.A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Juvelandia
- Kontakt:
hvala kurcu ako je tako.Smeće treba da truhne u pravom zatvoru.Marchisio je napisao/la:Among the players and individuals to take plea bargains are sporting director Angelozzi (four months), Bentivoglio (13 months), Carobbio (six months added to the previous 20 months), Da Costa (three months and €30,000), D’Urbano (five months and 10 days), Esposito (three months and 10 days), Faggiano (four months) and Garlini (nine months added to the previous three years).
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- 10DelPiero
- Kontakt:
@Monolog to samo govori koliko je ovaj proces proziran na kraju su ipak morali nekoga kazniti jer i ovako ispadaju smijesni pa se kola lome na Conteu jer je najjaca snaga ovog Juventusa. Smanjit ce se njemu kazna u to sam uvjeren ali ne vjerujem da je nece nikako biti.
@Juvelandia meni uopste nije jasno kako je moguce da se to desava, pa sta je sa javnosti i ovdje ne mislim na medije, imaju li oni kakvu rijec na ovo i kako je moguce da ovako nesta rade a da niko nista ne progovara. Cini se da ipak postoji gora drzava od nase bar sto se ovog pravosuda tice
@anton1983 ajde mi ti molim te reci svoj komentar na ovo sto 24 igraca govore da Conte nije znao za namjestanja a jedan govori da jeste i ova 24 se ne smatraju vjerodostojnim a ovaj koji je namjestao smatra vjerodostojnim
@Juvelandia meni uopste nije jasno kako je moguce da se to desava, pa sta je sa javnosti i ovdje ne mislim na medije, imaju li oni kakvu rijec na ovo i kako je moguce da ovako nesta rade a da niko nista ne progovara. Cini se da ipak postoji gora drzava od nase bar sto se ovog pravosuda tice
@anton1983 ajde mi ti molim te reci svoj komentar na ovo sto 24 igraca govore da Conte nije znao za namjestanja a jedan govori da jeste i ova 24 se ne smatraju vjerodostojnim a ovaj koji je namjestao smatra vjerodostojnim
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@Anton
O čemu ti?
Sve stvari koje su se dešavale, bile su kada niti jedna od osoba nije bila vezana za Juventus.
Dosta je više tih floskula i prišivanja krivice Juventusu, a ne sistemu.
Pročitaj malo više vezano za slučaj, najlakše je naslove pročitati.
O čemu ti?
Sve stvari koje su se dešavale, bile su kada niti jedna od osoba nije bila vezana za Juventus.
Dosta je više tih floskula i prišivanja krivice Juventusu, a ne sistemu.
Pročitaj malo više vezano za slučaj, najlakše je naslove pročitati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
Juvelandia
- Kontakt:
spalio bih ja tebe sa zemljom da te vidim uzivo, Juve nema veze s ovim trolu.anton 1983 je napisao/la:Kaj je to tak jeftino?![]()
E da se bar to sad ispoštuje! Al kaj kad ima tih nekih rupa s kojima on Juve more voditi!
PS: Neki se još uvijek pitaju zašto ja Juve oču spalit sa zemljom!
- anton 1983
- Kontakt:
pa Conte je Juveov trener za ne.
zanimljivo je kako svaka osuda protiv Juvea nije valjana!
Stvarno to je sve velika farsa protiv najjačeg i najutjecajnijeg talijanskog kluba...
Moš mislit!
Ja sam guštam u tome što se ovakve stvari svako malo prišuju Juveu tako da navijači znaju za ŠTO navijaju!
zanimljivo je kako svaka osuda protiv Juvea nije valjana!
Moš mislit!
Ja sam guštam u tome što se ovakve stvari svako malo prišuju Juveu tako da navijači znaju za ŠTO navijaju!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
@milanist
Da ti bi prijavio i ako citava mafija stoji iza toga ti bi to sigurno prijavio i sve bi to bilu ugodno za tebe i tvoju porodicu...
Da ti bi prijavio i ako citava mafija stoji iza toga ti bi to sigurno prijavio i sve bi to bilu ugodno za tebe i tvoju porodicu...
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
Juvelandia
- Kontakt:
idi gledaj opet snimak finala LP mozda Bayern ovaj put pobijedi.anton 1983 je napisao/la:pa Conte je Juveov trener za ne.
zanimljivo je kako svaka osuda protiv Juvea nije valjana!Stvarno to je sve velika farsa protiv najjačeg i najutjecajnijeg talijanskog kluba...
Moš mislit!![]()
- anton 1983
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la: idi gledaj opet snimak finala LP mozda Bayern ovaj put pobijedi.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
-
Juvelandia
- Kontakt:
Najgore je sto vecina likova naravno onih neukih misle da Juventus kao klub ima veze sa ovim a stvari se desavale u Sieni 2 godine ranije.Al valjda nas toliko mrze da ignorisu neke stvari.
Drugu Kamenom to ne smijes govoriti, neanton 1983 je napisao/la: Ja sam guštam u tome što se ovakve stvari svako malo prišuju Juveu tako da navijači znaju za ŠTO navijaju!
@ Marchisio a do prije jedno mjesec dva niko od vas nije govorio da je FIGC mafija 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
pa kad vi insistirate da je ovo napad na Juventus
Conte je kriv za ono sto je optuzen,navukli su ga sa nagodbom da prizna krivicu,prizno je i onda mu dali sto je zasluzio
ne znam samo sta se vi toliko palite,umjesto da vam bude drago sto konacno jedan slucaj sa namjestanjem nema direktne veze sa vama,vi opet vs. ostatak svijeta.
Conte je kriv za ono sto je optuzen,navukli su ga sa nagodbom da prizna krivicu,prizno je i onda mu dali sto je zasluzio
ne znam samo sta se vi toliko palite,umjesto da vam bude drago sto konacno jedan slucaj sa namjestanjem nema direktne veze sa vama,vi opet vs. ostatak svijeta.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- harebianconero
- Kontakt:
Eto ga Bonucci oslobođen. Sreća pa nije pristao na nagodbu, mogli su mu syebati karijeru bez razloga.
Da Conte možda nije pristao na onu nagodbu, možda ni njega nebi osudili.
Da Conte možda nije pristao na onu nagodbu, možda ni njega nebi osudili.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- 10DelPiero
- Kontakt:
Conte se nagodio tj. bila je nagodba bez priznanja krivice tako da on nista nije priznao 
Alessandro Del Piero !
Ja to nikad nisam rekao i nemam potrebe da govorim to se zna 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Koji ce ovo biti motiv za nas, ove sezone ima da Juve pogine za Contea, i igraci i navijaci! Najvaznije je da se u zalbenom postupku moze kazna smanjiti i da ce voditi treninge, tj. da ce biti uz ekipu! A sad sam nacuo da ce moci ekipu voditi u ligi prvaka? Ima li sta od toga?
P.S. HAJDUK SPLIT
P.S. HAJDUK SPLIT
MENI MOJE, A VAMA VASE
- harebianconero
- Kontakt:
Ja koliko se sjećam, neće voditi ekipu u LP.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ma, kao što smo već pisali, nije tragedija ako nema trenera u toku utakmice, može se to izdržati, svakako je njegova posljednja.
Bitno je ovo spustiti žalbama.
Evidentno je da su se kola morala slomiti na nekome, a što je najtužnije, ovaj palazzi će dobiti nogu ubrzo, evidentno je pijun nekih moćnika.
Bitno je ovo spustiti žalbama.
Evidentno je da su se kola morala slomiti na nekome, a što je najtužnije, ovaj palazzi će dobiti nogu ubrzo, evidentno je pijun nekih moćnika.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.