Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Eh i to,sve manje i manje raje prati fudbal ili opcenito sport u Bosni.Ma kontam ja to sve i ja se volim sprdat i sve je to uredu,ali brate Sarajevo to nije zasluzilo,ne mogu vise ponavljat jedno te isto,samo procitaj gore post i to je to.A mi sve ismijavamo i Srbiju i Hrvatsku i Janeze i Crnogorce,mi najbolji kakvi oni,a nema nas ni na mapi.To je taj mentalitet.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ma kad vidiš 4000 prosjek gledalaca osvajača duple krune i to još najveći prosjek, vidiš koliko su ljudi zainteresovani za sport inače, lako je dolazit' kad tim igra Evropu, ****' se da su bili na stadionu, a gdje su ti silni "navijači" kad klub ne igra najbolje ? oko sarajeva se mi očigledno podobro razilazimo i bolje je da ostavimo to po strani jer nit' ću ja promijeniti tvoje mišljenje nit' ćeš ti promijeniti moje mišljenje
al' problem je što se nafuramo, "'ta će Zeta, iz sela su oni", "kakav Maribor, skijaši su to, dominacija se nastavlja !", "Čelik je doskora bio drugoligaš, šta oni znaju o fudbalu", a 'vamo Maltežani 6 komada uvaljuju, za poluvrijeme 4 neki primaju (mrzim što rekoh, al' moram
), a najgore od svega je što se ništa ne radi da se to promijeni, što ti gore negdje reče, svi danas ulažu u sport jer znaju ad će im se uloženo višestruko vratit' osim nas, i nama se ulaganja višestruko vraćaju (al' negativno)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa kazem ti sve manje i manje raje prati sport zato sto se ne ulaze,stima,prodaje,zato sto su glavni babini sinovi,zato sto nas svi tamburaju.Pa bolje ostaviti 5-10 km i navecer izaci nego otici na utakmicu.Das zadnje pare na gostovanje gdje ti tvoj klub izgubi 2-3:0 i poslije tog nemas sta jest 2 dana.Tako ljudi razmisljaju i upravu su.Eh upravo ono sto sam govorio,svakog protivnika podcjenimo,kao mi neka sila.I uvijek nam se vrati tako.Al eto mi smo pametni i necemo ulagat al svima se smijemo.Ajd valjda cemo nekad doci pameti 
Volim te Celik ! ! !
nažalost, sa svim se slažem (valjda ne moram objašnjavati što rekoh nažalost), ma mi smo kao narod debili i mi i mentalitet, niko nikad nije realan (ustvari, ima ih, ali su u debeloj manjini), doći ćemo mi pameti, al' kad unuke dobijemo 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
100 % nema se tu sta dodati vise.Ma ima pametnih al ne mogu doci do izrazaja od ostalih
Al vazno je da smo na kraju uspostavili da smo rinaka od drzave

Al vazno je da smo na kraju uspostavili da smo rinaka od drzave
Volim te Celik ! ! !
tu su pametni, samo nemaju oni snage da se izbore s tim poganim mentalitetom
pa to smo odmah mogli uradit'

pa to smo odmah mogli uradit'
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma jasta.Ma mogli smo al nema veze

Volim te Celik ! ! !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sad lagano na spavanje do sutraanonimni je napisao/la:bar sam im'o šta radit' čitavu veče
Volim te Celik ! ! !
Usraste temu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
šta ti pričaš ? neću da idem s tobom više u off-topic
jutro, pozdrav i selam
jutro, pozdrav i selam
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Bosanac ukrao kamen sa Akropolja u Atini da sa njim pritišće kiseli kupus
http://mojusk.ba/vijest/15289/globus/sv ... #f1d3146e0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mojusk.ba/vijest/15289/globus/sv ... #f1d3146e0" onclick="window.open(this.href);return false;
1947!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jesi to ti Pitagora ?Papastathopoulos je napisao/la:ahahahahaha majko mila![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aj biž ćaharry_90 je napisao/la:Jesi to ti Pitagora ?Papastathopoulos je napisao/la:ahahahahaha majko mila![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- harebianconero
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Da vama skola ima video nadzora na svakom cosku,vidjeli bi vi,ni poker ne moze te igrat

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.