FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 10 avg 2012, 11:40

bistrikboy je napisao/la:
pinki je napisao/la:Hajmo napraviti pritisak!
Evo od mene prijedlog da se za ovu tekmu napravi parola, hoćemo tribinu i to odmah! ;)
Nek' suncobrane postave,ne zanima me,samo hocu europu na Grbavici,ja definitivno ne idem na groblje vise...

HHAHAHAHHAHA svaka cast!!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 avg 2012, 11:47

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
pinki je napisao/la:Hajmo napraviti pritisak!
Evo od mene prijedlog da se za ovu tekmu napravi parola, hoćemo tribinu i to odmah! ;)
Nek' suncobrane postave,ne zanima me,samo hocu europu na Grbavici,ja definitivno ne idem na groblje vise...

HHAHAHAHHAHA svaka cast!!!!

Sega slaven moze ali veliki LJoze ne moze

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 avg 2012, 11:48

necu kajkuta hocu tribinu :)

il
imam jednu zelju
da nam sagradite tribinu cijelu
xD

u ovoj drzavi veliki je poduhvat ne skupit pare( mada je i to naucna fantastika) nego skupit papire i uspjet se odbranit od papaka koji hoce da se ugrade
volio bi da mozemo napraviti kakav manji kompleks na bjelasnici
dakle 2 terena jedna staza i jedan hotelcic
e sad hotel -- da ima dvokrevetne ili cetverokrevetne sobe ,restorancic
salu za masaze
malu teretanu
i pazi sad ovo tokom godine vodis svoju ekipu tu na mini pripreme naplacujes od drugih ekipa mini pripreme i vodis svoju djecu tu naravno djeca bi placala i tako izdzavas cijeli kompleks

mi para za ovo nemamo al ako dzeko ode iz citija jos jednom u karijeri ovo se uradit moze jer se ne bi pravio 5 zvjezdica hotelcic nego 3 zvjezdice a da se proba izganjat zemlja od sda koji su realno kraljevi bjelasnice xD

naravno zemlja bi se uzimala tamo oko onih sela
sad hotel bi bio glavna zgrada i skup malih zgradica tako da se ne bi unistavao izgled planine-dakle jedan sprat

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 avg 2012, 11:50

pa pa paranoja j.ebi Željo malog borca 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 10 avg 2012, 11:57

Šalu na stranu, ali naši ili fakat nešto čekaju (čitaj ne znam šta) pa da se pravi stadion od nule ili ih boli neka stvar...
Pa jbt, dajte ofarbajte stepenice na jugu, zamijenite oštećene stolice, pokosite travu, izbetonirajte istok u visini sjevera (sama betonska konstrukcija msm da nas ne bi koštala ni 200 hiljada).
Aktivirajte se malo UPRAVO!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 10 avg 2012, 12:01

voltron30 je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:Daj ljudi da po pitanju stadiona napravimo dodatni pritisak. Nešto se mora učiniti. Trebalo bi osmisliti više akcija, pa ako hoćete i da navijači sufinansiraju dio ulaganja. Vjerujte da bez obzira na skepticizam po ovom, moglo bi se nešto učiniti, a čini mi se da je sada pravi trenutak da zalamantamo jer je stvorena kritična masa po ovom pitanju. Gledam juče Slaven Belupo, stadion prima 4000, al ebi ga igraju sa Deportivom na svom stadionu. Dokle više čekanja i prenemaganja u stlu nije pravo vrijeme.
Taman sam htio o tome pisati. Malo je off, ali ko je gledao juče tu utakmicu između Slavena i Athletic-a, mogao je vidjeti da ljudi imaju 1, slovima JEDNU tribinu!! To je ono što mene boli na neki način, znači, ne trebaju nam mercedes arene, klinci palci..dovoljno je bilo da se u ovih 16 godina od reintegracije Grbavice napravila jedna tribina kako treba. A moglo se, da se ne lažemo. I sada bi k'o ljudi igrali evropske utakmice na svom stadionu, i ne da vjerujem, nego sam totalno ubijeđen da bi imali daleko bolje rezultate u Evropi.
O necemu slicnom sam ja skoro prije mjesec pisao:
Zel je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la: Mi da imamo toliku želju za stadionom, stadion bi vec davno ispunjavao evropske standarde, tako da sve dok navijaci ne reaguju, kao i za reflektore, nemojte se nadati stadionu !

p.s Upratih Maribor danas, nisu toliko loši, moramo se pripaziti.
Sa ovim se slazem u potpunosti, i bas sam htio da napisem neki dan nesto slicno. Kako sam nesto gledao za ove dresove, pa preko FK Rada dodjem do OFK Beograda, ne znam ni sam kako, i vidim im na stranici slijedece: Peticija za očuvanje Omladinskog stadiona! (ko zeli moze vise procitati na ovom blogu: sacuvajmoomladinskistadion.****), ljudi pokrenuli pravo dobru akciju, i pitao sam se da li i mi mozemo da uradimo nesto slicno, krajnje je vrijeme, stadion nam propada, ako se nastavi ovako ni od onog sjevera nece biti nista... Ubrzo ce svakako izbori pa treba i to iskoristiti!
Komentari tipa: stadion kakav god da je nas je, on je nasa svetinja i meni se kao takav svidja itd., su besmisleni i smijesni!
Dajte ljudi da napravimo bar neku peticiju tako bi se napravio poprilican pritisak, pa svako bi u Sarajevu sigurno potpisao i podrzao nesto tako, takodjer dobra ideja i sa tranparentima, sutnjom i cekanjem se nista ne postize...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 avg 2012, 12:27

Sta rece ovaj sa OBN-a koliko je para dobio Zeljo za CL ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 avg 2012, 12:29

Dinamo - Maribor

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 avg 2012, 12:31

damirfile je napisao/la:Dinamo - Maribor
Proce **** staru, eto ih u Ligi prvaka

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 avg 2012, 12:37

Elegant je napisao/la:Sta rece ovaj sa OBN-a koliko je para dobio Zeljo za CL ?
400.000 hiljada KM-

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 10 avg 2012, 12:42

CARSON je napisao/la:
400.000 hiljada KM-

dobit cemo 100.000 za ucesce plus 140.000 hiljada za ovo kolo tako ukupno 240.000€

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 avg 2012, 12:44

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
400.000 hiljada KM-

dobit cemo 100.000 za ucesce plus 140.000 hiljada za ovo kolo tako ukupno 240.000€
Oduzmite jedno 30 tak hiljada km za kazne,pa eto solidno ,za ono koliko smo trajali u Europi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 avg 2012, 12:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja mislim da su ovi malo fulali. Zeljo dobija 330.000 eura, a Sarajevo 270.000.
Tamam htjedoh da pitam koliko je Sarajevo para dobilo :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 avg 2012, 12:53

200.000 eura je za prvaka drzave, a 130.000 eura je za prvo pretkolo ucesce, dakle 330.000 eura...

A Sarajevo po pretkolu dobija 90.000 za evropsku ligu, dakle 3x90.000 i to je to...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 avg 2012, 12:54

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja mislim da su ovi malo fulali. Zeljo dobija 330.000 eura, a Sarajevo 270.000.
Ja se obradovao kontam pored ovih 330.000 jos 200.000 eura

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 10 avg 2012, 12:55

Tacno je ovo ste je Aca napisao:

Zeljo 330 000 €-30 000€ za kazne=300 000 €

Sarajevo 3*90 000€=270 000 €.
UEFA=MAFIA

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 avg 2012, 12:56

Dinamo Zagreb - Maribor
E kako će da ih Dinamo razvali, jedva čekam. :mrgreen: 8-)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 avg 2012, 13:12

E tek sad vidis koliko bi imao odlican zdrijeb.... Kakvu smo mi imali sansu....Tesko da ce nam se ovo vise ponoviti ikad....
Ne sporim da Dinamo nije jaci od nas, al' su oni nesumnjivo daleko najslabiji nosilac koji bi mogao zapasti Zelju......
Ne bi iznenadilo kad bi recimo Maribor izbacio Dinama, jer ni Dinamo ne briljira....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bogomoljka
Kontakt:

Post Postao/la Bogomoljka » 10 avg 2012, 13:31

Zel je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:Daj ljudi da po pitanju stadiona napravimo dodatni pritisak. Nešto se mora učiniti. Trebalo bi osmisliti više akcija, pa ako hoćete i da navijači sufinansiraju dio ulaganja. Vjerujte da bez obzira na skepticizam po ovom, moglo bi se nešto učiniti, a čini mi se da je sada pravi trenutak da zalamantamopotpisujem momci svaka cast, tu sam prvi za saradnju, dosta je više da dolina lici na krmetnjak jer je stvorena kritična masa po ovom pitanju. Gledam juče Slaven Belupo, stadion prima 4000, al ebi ga igraju sa Deportivom na svom stadionu. Dokle više čekanja i prenemaganja u stlu nije pravo vrijeme.
Taman sam htio o tome pisati. Malo je off, ali ko je gledao juče tu utakmicu između Slavena i Athletic-a, mogao je vidjeti da ljudi imaju 1, slovima JEDNU tribinu!! To je ono što mene boli na neki način, znači, ne trebaju nam mercedes arene, klinci palci..dovoljno je bilo da se u ovih 16 godina od reintegracije Grbavice napravila jedna tribina kako treba. A moglo se, da se ne lažemo. I sada bi k'o ljudi igrali evropske utakmice na svom stadionu, i ne da vjerujem, nego sam totalno ubijeđen da bi imali daleko bolje rezultate u Evropi.
O necemu slicnom sam ja skoro prije mjesec pisao:
Zel je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la: Mi da imamo toliku želju za stadionom, stadion bi vec davno ispunjavao evropske standarde, tako da sve dok navijaci ne reaguju, kao i za reflektore, nemojte se nadati stadionu !

p.s Upratih Maribor danas, nisu toliko loši, moramo se pripaziti.
Sa ovim se slazem u potpunosti, i bas sam htio da napisem neki dan nesto slicno. Kako sam nesto gledao za ove dresove, pa preko FK Rada dodjem do OFK Beograda, ne znam ni sam kako, i vidim im na stranici slijedece: Peticija za očuvanje Omladinskog stadiona! (ko zeli moze vise procitati na ovom blogu: sacuvajmoomladinskistadion.****), ljudi pokrenuli pravo dobru akciju, i pitao sam se da li i mi mozemo da uradimo nesto slicno, krajnje je vrijeme, stadion nam propada, ako se nastavi ovako ni od onog sjevera nece biti nista... Ubrzo ce svakako izbori pa treba i to iskoristiti!
Komentari tipa: stadion kakav god da je nas je, on je nasa svetinja i meni se kao takav svidja itd., su besmisleni i smijesni!
Dajte ljudi da napravimo bar neku peticiju tako bi se napravio poprilican pritisak, pa svako bi u Sarajevu sigurno potpisao i podrzao nesto tako, takodjer dobra ideja i sa tranparentima, sutnjom i cekanjem se nista ne postize...

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 10 avg 2012, 13:35

Hypnose je napisao/la:E tek sad vidis koliko bi imao odlican zdrijeb.... Kakvu smo mi imali sansu....Tesko da ce nam se ovo vise ponoviti ikad....
Ne sporim da Dinamo nije jaci od nas, al' su oni nesumnjivo daleko najslabiji nosilac koji bi mogao zapasti Zelju......
Ne bi iznenadilo kad bi recimo Maribor izbacio Dinama, jer ni Dinamo ne briljira....
Pričaš o propuštenoj prilici kao da ste izgubili od Maribora na penale, a na 6:2.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.