FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 10 avg 2012, 13:38

limenka je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:E tek sad vidis koliko bi imao odlican zdrijeb.... Kakvu smo mi imali sansu....Tesko da ce nam se ovo vise ponoviti ikad....
Ne sporim da Dinamo nije jaci od nas, al' su oni nesumnjivo daleko najslabiji nosilac koji bi mogao zapasti Zelju......
Ne bi iznenadilo kad bi recimo Maribor izbacio Dinama, jer ni Dinamo ne briljira....
Pričaš o propuštenoj prilici kao da ste izgubili od Maribora na penale, a na 6:2.
Pravis se pametan a nijednu utakmicu nisi gledao

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 avg 2012, 13:43

CARSON je napisao/la:
limenka je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:E tek sad vidis koliko bi imao odlican zdrijeb.... Kakvu smo mi imali sansu....Tesko da ce nam se ovo vise ponoviti ikad....
Ne sporim da Dinamo nije jaci od nas, al' su oni nesumnjivo daleko najslabiji nosilac koji bi mogao zapasti Zelju......
Ne bi iznenadilo kad bi recimo Maribor izbacio Dinama, jer ni Dinamo ne briljira....
Pričaš o propuštenoj prilici kao da ste izgubili od Maribora na penale, a na 6:2.
Pravis se pametan a nijednu utakmicu nisi gledao
Ma ne govorim ja o Zeljinoj kvaliteti, a to stoji da on nije pogledao nijednu utakmicu.....
Vec o tome, da je Maribor bio najslabiji nosioc koga smo mogli dobiti u 2. pretkolu, zatim u 3. pretkolu Dudelanz daleko najslabiji, i onda bum u 4. pretkolu isto tako najslabiji nosioc....
Ovo nije samo po koefecijentima iako su i oni relevantni jer su ovi imali i najmanje koeficijente vec i po kvaliteti ekipa.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 avg 2012, 13:47

Janez je napisao/la:
Dinamo Zagreb - Maribor
E kako će da ih Dinamo razvali, jedva čekam. :mrgreen: 8-)
Ma daleko od toga da ce ih razvaliti, nisu ni oni naivna ekipa. Namoj zaboraviti da je Maribor imao duplo laksi raspored do play-off-a neko Dinamo. Maribor je odigrao po jedno poluvrijeme dobro protiv nas i Dudelagna sto im je na kraju bilo sasvim dovoljno, dok Dinamo sa druge strane se dobro mucio protiv bugara u oba meca i dobili poslije Serifa, gdje ih je osveta odvela do prolaza. Dinamu gori, Mamic je vise ulozio i mislim da samo ulazak u grupe CL moze anulirati ulozene. Maribor po meni je vec ostvario ciljj, a to su grupe EL. Ulaze u mec hladne glave, sa mogucnoscu za jos vecom zaradom. Sve u svemu, ocekujem prave dvije rovovske partije, pa tko bude bolji neka pobijedi. Uostalom, sacemo tek da vidimo koliko Maribor zapravo moze protiv ekipe ajde recimo svog kalibra ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 avg 2012, 13:52

Hapoel Tel Aviv - Dudelange .. Jos nas stoke proganjaju!! :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 avg 2012, 13:54

svi protiv nas :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 avg 2012, 14:28

@DzoleZeljo

Naravno druže ima ti ta mjesta. Ali iskreno Maribor nije nešto pokazao da bi moglo da me zadivi. Dinamo je svakako ekipa koja često igra koliko im treba i vjerujem da je i to dio taktike da se malo slabije odigra da bi ispalo da se muče. Sa onakvim rosterom u ekipi, dobrim pojedincima ja vjerujem da će Maribor biti napunjen i kažnjen jer su se dosta provukli. Da ne idemo više u offtopic oko Dinama sretno njima. Tema je vezana za Željezničar da nas ne ruže. :mrgreen:

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 10 avg 2012, 14:42

pinki je napisao/la:Šalu na stranu, ali naši ili fakat nešto čekaju (čitaj ne znam šta) pa da se pravi stadion od nule ili ih boli neka stvar...
Pa jbt, dajte ofarbajte stepenice na jugu, zamijenite oštećene stolice, pokosite travu, izbetonirajte istok u visini sjevera (sama betonska konstrukcija msm da nas ne bi koštala ni 200 hiljada).
Aktivirajte se malo UPRAVO!
Ma jok brate nista od toga nasu upravu nije stid da im navijaci farbaju juznu tribinu,a mi pricamo o izgradnji stadiona :roll: I sve dok se ne izvrsi pritisak ali bas pritisak nista od tribina,ja samo slusam kako nas sviju lazu-kazu za zapad treba 8 miliona km :roll: pa nepravis olimpijski stadion.Neko spomenu Sirbegovica,ma jok jarane nama takvi ne trebaju-sposobni,nama trebaju podobni da se svako nadze u toj tribini ili tribinama :oops: sve se svodi tresla se gora rodio se mis
VOLIM TE ZELJO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2012, 15:18

Žujo odgovara o stadionu, tramvaju, posjeti i svemu ostalom.Ko nije gledo, nek pogleda i biće mu neke stvari jasnije.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 avg 2012, 15:20

neno je napisao/la:
pinki je napisao/la:Šalu na stranu, ali naši ili fakat nešto čekaju (čitaj ne znam šta) pa da se pravi stadion od nule ili ih boli neka stvar...
Pa jbt, dajte ofarbajte stepenice na jugu, zamijenite oštećene stolice, pokosite travu, izbetonirajte istok u visini sjevera (sama betonska konstrukcija msm da nas ne bi koštala ni 200 hiljada).
Aktivirajte se malo UPRAVO!
Ma jok brate nista od toga nasu upravu nije stid da im navijaci farbaju juznu tribinu,a mi pricamo o izgradnji stadiona :roll: I sve dok se ne izvrsi pritisak ali bas pritisak nista od tribina,ja samo slusam kako nas sviju lazu-kazu za zapad treba 8 miliona km :roll: pa nepravis olimpijski stadion.Neko spomenu Sirbegovica,ma jok jarane nama takvi ne trebaju-sposobni,nama trebaju podobni da se svako nadze u toj tribini ili tribinama :oops: sve se svodi tresla se gora rodio se mis

Ja cu ako bogda jedan dan fino doci izlit malo betona da ne moram skakat na tribinu pa to mozda pokrene i druge navijace da mi sredjujemo polako od ulaza do istoka a za male pare se dosta toga moze uljepsat

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 10 avg 2012, 16:08

Do koliko radi fan shop radnim danima, a do koliko vikendom?

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 avg 2012, 16:14

pinki je napisao/la:Do koliko radi fan shop radnim danima, a do koliko vikendom?
Uvijek 10- 18
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 10 avg 2012, 16:18

Ultras1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Do koliko radi fan shop radnim danima, a do koliko vikendom?
Uvijek 10- 18
Hvala ti

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 avg 2012, 16:18

@ Pinki np
Sta se ovi iz Borca nadju da ce pobjedit?? :o :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 avg 2012, 16:19

Novi sam i nebih nikome replicirao ali sto se stadiona tice jedina sansa da se nesto napravi je da savez prepozna svoje interese u gradnji istog. Na nasu zalost savez je okrenut uredjivanju Bilinog Polja gdje ce se po nekim informacijama sledece godine poceti graditi istocna tribina a posle nje i ostale. Nama ostaje da igramo na ovome sto imamo, mada sam misljenja da i ovo mozemo srediti tako da ispunjava osnovne uslove za igranje medjunarodnih utakmica. Koliko je to isplativo i rizicno nisam siguran jer uefa svake godine dize kriterije i ono sto sada zadovoljava lahko moze ne zadovoljavati za recimo dvije godine.

p.s. mozda pocinjem biti dosadan sa pitanjima o terminima treninga ali ako mi neko moze odgovoriti kada je danas trening bio bih zahvalan..
BUDI ŽELJO !!!

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 10 avg 2012, 16:27

Ultras1921 je napisao/la:@ Pinki np
naravno da nece kad je ce sve biti kupljeno da pobjedite, kao i do sad...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 avg 2012, 16:30

jos bolji je napisao/la:
Ma ja. I onaj Crnogorski drugoligas kupi utakmicu pa vas izbaci, inace bi do grupa dosli...
BUDI ŽELJO !!!

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 10 avg 2012, 16:31

champions1921 je napisao/la:
jos bolji je napisao/la:
Ma ja. I onaj Crnogorski drugoligas kupi utakmicu pa vas izbaci, inace bi do grupa dosli...
nemoj se crveniti poslije utakmice, zbog svog zelje.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 avg 2012, 16:31

@champions1921 druze savez nema veze sa granjom Bilingo Polja, grad Zenica je osigruala novce (cc 1.5 miliona KM) za travnjak. A sto se tice gradnje novih tribina za sljedecu godinu od toga nema nista jer nema para.

Savez ne moze pomoci Zelji kod gradnje Grbavice prvenstveno jer nema para i tesko da mogu naci neke sponzore ili osigurat novac na neki nacin, a također bi pocela prica o "pristranosti" prema Zelji pa bi rekli "sto grade Zelji a ne nekom drugom" i sam znas da su ionako misljenja da se nama kao "steli".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 10 avg 2012, 16:32

FENAN SALČINOVIĆ, nedavno je raskinuo ugovor s Rijekom zbog sukoba s trenerom Elvisom Scorijom.

"U Rijeci sam bio godinu, svi su me lijepo prihvatili, ali mi je trener rekao da nikada nije surađivao s nogometašem koji posti i da je to znao da ne bi ni sa mnom", otkrio je Salčinović za Dnevni avaz i nastavio:

"Scoria mi je rekao da neće računati na mene sve dok postim, a ja sam mu odgovorio da sam igrao i u jačim ligama od HNL-a i da nikada nije bilo problema da prakticiram svoje vjerske običaje."

Salčinović se u međuvremenu ozlijedio...

"Ja sam se ozlijedio, a Scoria me je optužio da nisam htio igrati i da sam ja kriv jer je momčad jednu utakmicu izgubila, a drugu remizirala. Tada sam shvatio da više nema života između mene i njega", rekao je Salčinović koji ima ponudu Željezničara, aktualnog prvaka i osvajača kupa Bosne i Hercegovine.

indx
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 avg 2012, 16:33

Koje ste vi budale? Pa o cemu pricate, svaki vas mec primi-nabi, ako se sta uraditi dobro je, i onda dodete nekome srati kupljeno. Izvoli fino validan dokaz na javni forum postavi, pa onda seri do zore ;) Do tada, jezik za zube. Dodi, odigraj muski pa tko bude bolji neka pobijedi! Pustite se vise mahalske price, isto babe neke.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 8 gostiju.