Smatram da se možete nositi sa Spartom i Hapoelom,ovi ostali su nepremostiva prepreka.....
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Mogući protivnici Zvezde u 4. kolu su: Bordo,Sporting,Sparta Prag,Hapoel,Levante......
Smatram da se možete nositi sa Spartom i Hapoelom,ovi ostali su nepremostiva prepreka.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Juce smo odigrali prvenstveno jednu pozrtvovanu i borbenu utakmicu! Nije bilo neke leprsave igre, a i kako kad se protivnik na svom terenu brani 90 od 120 min. igre...
Najvise me raduje odbrana kaja je sa Jovanovicem dobila na cvrstini i sigurnosti! Imali smo par prilika da rijesimo prolaz u 90 min. ali Kasalicina sebicnost kod najbolje prilike nas je kostala penala, gdje su me bas pozitivno iznenadili izvodjaci, jer svi imaju tek po 20-21 god. i nikakvo medjunarodno iskustvo...
Danas je zrijeb, a u nasoj grupi od potencijalnih rivala su: Sporting, Bordo, Hapoel Tel-Aviv, Levante i Sparta Prag.
Prva 2 su svakako za izbjeci i protiv njih realno nemamo nikakve sanse, a od ostala 3 ja bih nekako najvise Spartu...
Najvise me raduje odbrana kaja je sa Jovanovicem dobila na cvrstini i sigurnosti! Imali smo par prilika da rijesimo prolaz u 90 min. ali Kasalicina sebicnost kod najbolje prilike nas je kostala penala, gdje su me bas pozitivno iznenadili izvodjaci, jer svi imaju tek po 20-21 god. i nikakvo medjunarodno iskustvo...
Danas je zrijeb, a u nasoj grupi od potencijalnih rivala su: Sporting, Bordo, Hapoel Tel-Aviv, Levante i Sparta Prag.
Prva 2 su svakako za izbjeci i protiv njih realno nemamo nikakve sanse, a od ostala 3 ja bih nekako najvise Spartu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Opet smo ku.ate srece! Od svih mogucih, mi dobijemo Bordo...
ali ajde, nema veze, nemamo sta izgubiti. Prvu igramo pred punom Marakanom, spektakl u najavi!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Teško će Zvezda ovo proći...nisu imali sreće ko ni pršle sezone kad su dobili Ren..pa izgubili 1-6 ukupno,čini mi se..Realno šanse su 35%-65% ukorist Francuza,,.nažalost po srpski fudbal,ali tako je..treba prihvatiti realnost..Ukoliko prođu Bordo biće veliki uspjeh.
Mens sana in corpore sano.
To bi znacilo da bi svaki treci dvomec mi dobili a ustvari ne bi ih dobili da cijelu sezonu sa njima igramo. Sanse nisu ni 5%.djoleprijedor je napisao/la:Teško će Zvezda ovo proći...nisu imali sreće ko ni pršle sezone kad su dobili Ren..pa izgubili 1-6 ukupno,čini mi se..Realno šanse su 35%-65% ukorist Francuza,,.nažalost po srpski fudbal,ali tako je..treba prihvatiti realnost..Ukoliko prođu Bordo biće veliki uspjeh.
Po meni su Francuzi gora opcija od Intera recimo, jer su toliko fizicki i trkacki dominantniji od nas, da stvarno ne znam kako im se mozemo suprotstaviti... 
Jedino da ih pecate na njihovu opustenost.
Nemaju neka strahovito jaka imena,ali pretpostavljam da su fizicki dominantni kao i sve Francuske ekipe sto nasim timovima nikako ne odgovara.
Nemaju neka strahovito jaka imena,ali pretpostavljam da su fizicki dominantni kao i sve Francuske ekipe sto nasim timovima nikako ne odgovara.
Zvezda sa Francuzima u poslednjih 8 tekmi bez pobede.
Poslednja pobeda u dvomecu sa nekim od predstavnika Ligue 1 se desila protiv Metza na penale 1998 ili 1999, ne znam tacno, vise po secanju.
I ovde su vam sanse 10-15% maximum.
Poslednja pobeda u dvomecu sa nekim od predstavnika Ligue 1 se desila protiv Metza na penale 1998 ili 1999, ne znam tacno, vise po secanju.
I ovde su vam sanse 10-15% maximum.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ne bi se složio s tobom,jer ruku na srce nije ni Bordo veliki evropski klubbraoolyo je napisao/la:To bi znacilo da bi svaki treci dvomec mi dobili a ustvari ne bi ih dobili da cijelu sezonu sa njima igramo. Sanse nisu ni 5%.djoleprijedor je napisao/la:Teško će Zvezda ovo proći...nisu imali sreće ko ni pršle sezone kad su dobili Ren..pa izgubili 1-6 ukupno,čini mi se..Realno šanse su 35%-65% ukorist Francuza,,.nažalost po srpski fudbal,ali tako je..treba prihvatiti realnost..Ukoliko prođu Bordo biće veliki uspjeh.
Mens sana in corpore sano.
Lep prolaz,jeste otislo zivaca u pojedinim momentima meca,ali vredelo je.Donela nam je ova ekipa jos jednu punu Marakanu,ko zna mozda i jos jedno evropsko gostovanje i zahvalan sam im.Nije islo lako.I ovaj put nakon utakmica sa Partizanom Robi je pokazao da ipak zna nesta o igri na rezultat.Lepo je pozatvarao sve to,dao odlicnom Jovanovicu da komanduje i strpljenjem otisao do prolaza.Mogao je to i ranije verujem da uradi jer Omonija je totalno podbacila.Donekle im mi nismo dali ali bgm nije i da su se oni nesta pretrgli da dodju do gola.Opet da smo imali zadnji pas u dubinu mogli smo to i ranije da resimo.Ali jbg uvek se ide okolo,kazu lepsi put.
Leva strana nam treba mnogo jaca,narocito Mladenovic,u velikom,prevelikom kanalu je njegova igra.Jeste bio i ranije kurcev u defanzivi ali ovo nije nivo defanzive dovoljan za Zvezdu.
Takodje ono sto nisam ocekivao od Robija su dve izvrsne izmene gde su pre penala Lazovic i Evandro presli na klupu.Strasan potez jer sam uveren da bi neko masio od njih dva.
Kao i svaka utakmica i ova je imala dosta losih stvari na kojima treba raditi.Ali dve pozitivine zbog kojih i ne zelim da pricam o tim losim su:
1) Igraci su pokazali da imaju muda
2) Prosli smo
Zato u radosti cekam meceva sa Bordeauxom o kojima cemo kasnije,jer nazalost ovaj vikend je odgodjena utakmica protiv Javora.
Takodje ono sto nisam ocekivao od Robija su dve izvrsne izmene gde su pre penala Lazovic i Evandro presli na klupu.Strasan potez jer sam uveren da bi neko masio od njih dva.
Kao i svaka utakmica i ova je imala dosta losih stvari na kojima treba raditi.Ali dve pozitivine zbog kojih i ne zelim da pricam o tim losim su:
1) Igraci su pokazali da imaju muda
2) Prosli smo
Zato u radosti cekam meceva sa Bordeauxom o kojima cemo kasnije,jer nazalost ovaj vikend je odgodjena utakmica protiv Javora.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zvezda, na zalost, ni ove sezone jednostavno nece imati pravo na kiks ukoliko zeli da uzme titulu! Zalosno je sve ovo sto se radi u nasem sampionatu, zato nam fudbal i jeste u totalnom kanalu... 
Nakon onog sinoć u humskoj potpuno si u pravu.marconato je napisao/la:Zvezda, na zalost, ni ove sezone jednostavno nece imati pravo na kiks ukoliko zeli da uzme titulu! Zalosno je sve ovo sto se radi u nasem sampionatu, zato nam fudbal i jeste u totalnom kanalu...
"Indija,Pakistan..."
Apsolutno si u pravu.... Nevjerovatno je kako je slabasni Partizan uspio dobiti ubedljivo super jaku Zvezdinu filijalu... Strašno!!!soba 39 je napisao/la:Nakon onog sinoć u humskoj potpuno si u pravu.marconato je napisao/la:Zvezda, na zalost, ni ove sezone jednostavno nece imati pravo na kiks ukoliko zeli da uzme titulu! Zalosno je sve ovo sto se radi u nasem sampionatu, zato nam fudbal i jeste u totalnom kanalu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Opste je poznata utakmica Crvene zvezde sa BSK-om pre godinu-dve, kada se u susednim zemljama uplacivao prelaz 1-2 uz veliku svotu novca a gospoda sada ovde pocinju raspravu od prvog kola o nekakvim namestanjima. Ovo je toliko jadno postalo da stvarno vise nema dalje.
Sto se tice utakmice u Humskoj sinoc, kad vec moram ovde da komentarisem a ne tamo gde treba, to je cist dokaz kakvu prevaru od fudbala igraju pojedini klubovi poput BSK-a, koji nije ni za petu ligu, i vec 3 godine uz titulu mi je jedina zelja da oni ispadnu. Manite se budalastina, zbog ovakvih klubova Partizan, Zvezda ili Vojvodina nikad nista nece uraditi u Evropi jer ovo nisu utakmice nego laksi treninzi.
Sto se tice utakmice u Humskoj sinoc, kad vec moram ovde da komentarisem a ne tamo gde treba, to je cist dokaz kakvu prevaru od fudbala igraju pojedini klubovi poput BSK-a, koji nije ni za petu ligu, i vec 3 godine uz titulu mi je jedina zelja da oni ispadnu. Manite se budalastina, zbog ovakvih klubova Partizan, Zvezda ili Vojvodina nikad nista nece uraditi u Evropi jer ovo nisu utakmice nego laksi treninzi.
Odma' da kazem da se o utakmicama Partizana komentarise na temi Partizana,da se o namestenim utakmicama Partizana prica na temi Partizana,a ovde pisite o Zvezdi i namestenim utakmicama Zvezde kada ih bude.
Necu sada brisati ali cisto da se zna.
Necu sada brisati ali cisto da se zna.
Aliu Djalo na probi.
Momak koji je krenuo sa fudbalom u Boavisti,zatim pet godina bio u omladincima Chelsea,kucao na vrata prvog tima ali nikada nije uspeo,par prijateljskih i to je to za prvi tim.Odatkle je otisao u AEL iz Limasola gde se i nije proslavio jer je u periodu od januara 2012 kada je dosao,do kraja sezone odigrao svega 4 meca.Ima 20 godina i igra na poziciji centralnog veznjaka.
Momak koji je krenuo sa fudbalom u Boavisti,zatim pet godina bio u omladincima Chelsea,kucao na vrata prvog tima ali nikada nije uspeo,par prijateljskih i to je to za prvi tim.Odatkle je otisao u AEL iz Limasola gde se i nije proslavio jer je u periodu od januara 2012 kada je dosao,do kraja sezone odigrao svega 4 meca.Ima 20 godina i igra na poziciji centralnog veznjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.