Onda bi Sarajevo izbacilo i PSG-a zato sto ovi imaju manje titula od "jakog" Levskog.Paranoja je napisao/la:Pa kad su izbacili onako jakog Levskog s 80 titula, zasto ne bi i P.SV-a. Pa oni su prekucali ovu ligu, samo igraju evropu.Luis Antonio je napisao/la:Psv nije neka ekipa..Boze,Boze..Paranoja je napisao/la:Evo sad se vidi kolika je steta sto ste ispali od male ekipe iz Golubovaca ciji navijaci na pola tekme idu gledati olimpijadu. Ja mislim da bi vi imali velike sanse protiv PSV-a mozda ne bi nijh izvukli, ali ako bi onda bi imali velike sanse. Nije PSV-e kakva ekipa realno.
Steta velika
Po tebi bi Sarajevo bilo bez sansi jedino protiv L'polla i Intera..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Luis Antonio
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
PRIMI MOJE SAUČEŠĆE reko ja tebi prije al mi ti ne vjeruješ, jel sad vjeruješ?travnicanin je napisao/la:ludilooooooooooo, divno je sinoć bili biti navijač Sarajevo, ali i travnicanin, grlo mi je otišlo, pokisnuo sam, kod trećeg gol pao niz stolice ali ne žalim ni sekunde, vidi se da imamo kvalitetu, samo da ovako psihički pristupamo utakmicama u domaćem prvenstvu i onda neće Željo baš dominirati.
@High šta sam ti rekao da treba vjerovati u Jovića, čovjek radi dugoročno i postepeno i lagano se vide rezultati.
Veliki pozdrav za Maksija i Trpkovića, nadam se da su uživali u utakmici

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
PSV će raskomadati Zetu u to sam ubijeđen. No, istu sudbinu bi doživjelo i Sarajevo. Eto sad ni PSV nije neki klub, a ne može se parirati Zeti u drugom poluvremenu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izvini prijatelju ali procitaj jos jednom moj post pa ces skontati sta govorim u vezi ovog gola na kosevu.Jer ne bi nam trebao treci gol da su nasa dvojica u zivom zidu skocila kod onog slobodnjaka na Kosevu iz kojeg smo primili gol.I to bi bila pobjeda od 2 gola razlike !socrates je napisao/la:nisi toliko lose poceo koliko si na kraju uprskao s ovim postom....dva gola razlike bi nam bila dovoljna,jel? pa gdje je taj treci gol za cijelo drugo poluvrijeme na kosevu,i haj zaboreavi to...otvorimo veceras utakmicu sa sansom 100% ali k.u.r.k.o,valja se hadzicu namjestiti na 7 metara od gola gdje bi mu said milion posto odigrao povratnu da je bio postavljen kako treba,pa zbog toga mi udjemo u tekmu iz hendikepa..pa haj pusti i to...u isto vrijeme (kao i oni nama sto su zabili a ti pominjes taj gol) imamo jos jednu 100% sansu,ali opet taj crni hadzic s 5 metara sutira glavom ko mlada u vjencanici,neko rece,mozda i kristic,ne znam vise,nije se nadao tako dobroj lopti,pa koji je njegov zadatak,zasto je placen,zar on nije fudbaler,"centarfor",ispade frajer zaluto pa se nasao na tekmi i u sansama za GOOOL koji znaci iznos sa 6 nulaaaa...i sve su prilike da ni on nije znao sta radi tu,otkud on tu,jer je proveo ako ne vise onda isto toliko vremena oko centra kao i u kaznenom ili ispred istog...dakle,ne etiketiram ga kao krivca,covjek je srcano igrao evropu,ko rudar u oknu se naradio,ali kod ta dva zicera morao je zabiti,drugi zicer bolji od penala...od svih nasih igraca ako bi nekome volio i zelio ocitati bukvicu i da ne kazem jos ponesto,je onaj mali serator suljic...UZMI LOPTU SAD I NOSI JE KUCI,HEBLA TI ONA SVEEEEEE,KRETENUUUUUUUUUUU.....JOVIC:nista covjek nije kriv,nije htio da se brani,od koga da se brani,znao je i vjerovao kao i mi svi ovdje,kao svaki laik koji je gledao prvu tekmu da koliko god primio od zeturine ima tim za gol vise,pa to je i sad generalna ocjena svih prisutnih da smo bolji i neuporedivo bolji od durmitoraca...a pogledaj samo koliko ovdje ima pametnjakovica kojim ne valja kompletan sastav,vi svi koji tako pricate mislite da vise zelite uspjeh od samih igraca,oni su prije svega igrali za novac ovaj put za veliki novac,a samim tim i za klub i njegov uspjeh,za generaciju o kojoj bi se pricalo da je dovela na kosevo jedan tako veliki klub (play off)i koja bi bila zabiljezena kao historijska,ali jednostavno nisu mogli vise od ovoga protiv antipropagande fudbala,protiv debilske ekipe koja nema uopste napadacku liniju a zabije dva gola zbog kojih su svi koji su gledali za strave,a ja cu je sebi definitivno morati otici saliti...onaj revans sa levskim tu su ljudi prevazisli sami sebe,nikad se nisu oporavili poslije te tekme,to se vidjelo u naredne dvije(zeta,celik) pa ako se zbog svega navedenog treba neko obiljeziti kao krivac,a treba,jer nije normalno da niko ne preuzme krivicu nakon necega sto se zove da je klub ostao kratak za milion ili vise,za tako nesto bi se skidao skalp i u mnogo jacim klubovima od naseg....ISKLJUCIVI KRIVAC JE UPRAVA..jer ocito se nisu ni oni sami nadali da cemo dogurati ovako "daleko" kad su imali na umu da nam je prepreka levski,jer prije par dana pustaju haskica,pred revans,kakav je takav je,to nije dobar potez sa psiholoskog aspekta,sto opet ukazuje da su i oni sami usli u revans s predumisljajem "lako cemo"....aaaaaa da su vjerovali u prolaz protiv levskog do pustanja haskica ne bi doslo u pomenutim momentima nego i mnogo ranije,pa bi se doveo napadac NA VRIJEMEEEEEE,ovako mozgovi su dopustili da bukvalno imamo jednog JEDINOGGG napadaca,i sta da se povrijedio,sta da je FULIO PAR ZICERA...STAAAAAAAA...osim svega ovoga,ko i kako motivisati ljude za ovu nam bajnu ligu,koja traje toliko da se vise i ne sjecas kad je pocela,jer su pauze izmedju polusezona kao kod zene PMS kad je puca klimaks....OVAJ TIM SARAJEVA JE JEDNOSTAVNO ZA OVU SEZONU GLAVNI KANDIDAT ZA TITULU i pored ovakve fizicke spreme koja je dovoljna recimo za evropski iskorak ili dva,ali ne vise od toga,za ovu ligu je sasvim ok,jer vidjeli smo "dominantnog" zelju,poslovicno dobrog sirokog ili inferiornog borca s cim raspolazu u tom smislu a i igracki....vjerujem cvrsto da je sarajvo naucilo lekciju,koja na kraju kostala cirka milion eura,i jos vise vjerujem zbog toga da se nama ovo vise ne moze ponoviti,ali isto tako vjerujem da nam se dugo nece poklopiti "laksa" sema do play off-a....ali mi je ni sad nismo ocekivali pa je dosla,jer smo bili hrabri... JER MI SMO DIVOVIIIII...1987HZ je napisao/la:Znao sam da ce nam se nesto ovakvo desiti jer sam vidio reakcije ljudi kad smo dobili Zetu za protivnika.Svi su rekli da ce to biti po sistemu LAHKO cemo mi te levate pobijediti, a kad god je to tako bilo nesto nam se ovakvo desilo.Uz to odigrali smo kao da nasi igraci nemaju ni jedan razred osnovne skole i kao da nemaju nimalo logike.75 minuta utakmice forsiramo centarsuteve na Hadzica koji ne moze lopte glavom dohvatiti kad bi imao ispod sebe odskocnu dasku.Uz KATASTROFALNU i AMATERSKU igru i ponasanje nasih igraca, krivim i Jovica kao i sudiju koji izgleda ne zna sta su zuti kartoni kad je u pitanju Crnogorska ekipa.Cijelu utakmicu nase igrace vuku za dres sa ledja, a sudija to kao ne vidi sa 3 metra od mjesta dogadjaja.Hiljade nekih prekrsaja i sjeckanja nase igre a nigdje kartona od sudije.I sve mi to opet i ne bi bilo zao da su oni nas nadigrali nego su se bazirali na BUNKER u odbrani i na kontranapade.A onakav AMATERIZAM kod primljenog gola nisam odavno nigdje vidio.Zar je moguce da u jednoj tako vaznoj utakmici po nas gdje ne smijemo primiti gol, u trenutku centarsuta Belosevica da se nasa oba stopera nalaze u protivnickom sesnestercu a da im niko nazad ne cuva ledja tj. sprjecava protivnicki kontranapad iz kojeg mi naravno po nesrecu primamo presudni golJos mi se jedna stvar iz one prve utakmice vrti po glavi i vjerujte da zbog tog prizora nezz dal cu moci zaspati veceras, a to je onda kad primamo gol iz slobodnjaka na Kosevu.U tom trenutku od 4 igraca u zivom zidu 2 igraca skacu, a 2 igraca se saginju da lopta prodje u nas gol i taj gol nas je skupo kostao jer da smo na Kosevu dobili sa 2 gola razlike sad bi jos uvjek sanjali evropske snove !
![]()
A nisi me dobro shvatio ni u vezi Jovica, jer ja potpuno podrzavam stil igre kojim smo mi sinoc poceli tj. napadacki, ali ne podrzavam nacin na koji smo mi sinoc pokusali doci do gola tj. pokusavali smo samo preko centarsuteva na Hadzica koji realno ne moze davati golove glavom kao ostali napadaci jer nema dovoljno visine.Mislim da je Jovic na poluvremenu trebao promjeniti nacin na koji nasa ekipa treba krenuti u napad a ne da nastave sa onim besmislenim centarsutevima !

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma oni su ti nemilosrdni, trpaju do samog kraja utakmice, prognoziram lagane i visoke pobjede od 4-5 golova prednosti u oba susretaConsigliere je napisao/la:O cemu pricas covjece? Iz 100 pokusaja, 100 puta bi prosao PSV, radi se o ponajboljoj ekipi holandske lige koju gleda 40 000 ljudi u prosjeku.Paranoja je napisao/la:Evo sad se vidi kolika je steta sto ste ispali od male ekipe iz Golubovaca ciji navijaci na pola tekme idu gledati olimpijadu. Ja mislim da bi vi imali velike sanse protiv PSV-a mozda ne bi nijh izvukli, ali ako bi onda bi imali velike sanse. Nije PSV-e kakva ekipa realno.
Steta velika

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Oj do mene,ja vidio Stuttgart,do mene jeDzoleZeljo je napisao/la:
Gdje si to vidio drug? Ja sada gledam i izvukli Stuttgart (GER) - Dinamo M (RUS)
Zeta (MNE) - PSV (NED)

@ konfucije
halali

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Gluplji post u zivotu nisam procitao! Da li si ti decko svestan sta si napisao?Paranoja je napisao/la:Pa kad su izbacili onako jakog Levskog s 80 titula, zasto ne bi i PSV-a. Pa oni su prekucali ovu ligu, samo igraju evropu.Luis Antonio je napisao/la:Psv nije neka ekipa..Boze,Boze..Paranoja je napisao/la:Evo sad se vidi kolika je steta sto ste ispali od male ekipe iz Golubovaca ciji navijaci na pola tekme idu gledati olimpijadu. Ja mislim da bi vi imali velike sanse protiv PSV-a mozda ne bi nijh izvukli, ali ako bi onda bi imali velike sanse. Nije PSV-e kakva ekipa realno.
Steta velika
Po tebi bi Sarajevo bilo bez sansi jedino protiv L'polla i Intera..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa vidis da mogu..pile87 je napisao/la:pa oni su pripreme zavrsli prije mjesec dana nemogu ni noge biti teske.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zato sto je ocigledno da su noge bile teske od priprema, ili pripreme nisu bile dobre pa se nije doslo do zeljenog nivoa fizicke spreme. Pa sam Said izjavi kako poslije Levskog mu je trebalo 2 dana da dodje sebi. Mnogi treneri u Evropi odmaraju prije lige prvaka najbolje igrace, jer zna se sta je prioritet..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
De malo ljudi budite realniji , ne mozemo mi dalje mogli smo proci u ovo 4pr. ali sta dalje mislite da nas PSV nebi otresao .. maa dajte malo realnosti ljudi .
Haha,vala bas.Colorado je napisao/la:De malo ljudi budite realniji , ne mozemo mi dalje mogli smo proci u ovo 4pr. ali sta dalje mislite da nas PSV nebi otresao .. maa dajte malo realnosti ljudi .
Vjerovatno taj sto je napisao da bi imali sanse protiv PSVa ne gleda Eredivisie.Taj PSV je nedavno otresao Ajaxa 4:2 u super kupu,Nisu jednom Ajaxu dali da naprave 3 dobre akcije u citavoj utakmici,a ne Sarajevu.
pa ak ne bi prošli, dobili bi bar pare pobjedom nad Zetom... al eto, šta je tu je..
komentar jednog Crnogorca, na njihovom forumu:
Ljudi, nikad u životu vidio nisam da je neko ovako objasnio pojam navijanja.
Prvo su napunili onaj dio tribine samo tako, gruvaju kad pjevaju, zajebancija sa skakanjem do bola.
I onda vidiš najveće retarde na svijet, najveće komplekse ikad rođene u univerzumu, koji donose trans Sokolac i pjevaju marš na Drinu. Pjevaju **** šiptarske.
A igrači pregadni, prolaze ispod tribine put tunela i pozdravljaju Horde Zla, aplaudiraju toboš fer plej ovo ono. I kako koji uđe u tunel tako ostavi ruku vani i tri prsta put njih. I onda su lećele stolice i čuda. Momci niti jedan ispad nisu napravili a došlo ih je toliko. Izgubili su, pjevali svom timu posle meča, igrači su stojali pola sata u vrstu ispred njih i slušali ih. Goran Burzanović izlazi i salutira indijancima po cijelom stadionu s tri prsta. Onda počasni krug Raja Božovića oko cijelog terena sa visoko dignutim prstima. A jedan Safet Sušić sjedi u ložu i gleda. Kako me je sramota ljudi, opisat vam ne mogu.
A sve što su bosanci izveli noćas, to se zove čas moji dobri drugari.
A ove amebe, bičare, trepljare, ne znam, i to je mnogo razvijen organizam za njih, nek je sramota. Da bog da se čarter srušio na prvo sledeće gostovanje i svi do jednog izginuli.
Sreća pa odoh posle u grad i odgledah rukomet, pa me dostinja ljudi podsjeti da je ovo ipak Crna Gora.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Čekajte malo...pa zar je stvarno bilo tolikih optimista koji su gajili nade da Sarajevo može izbaciti nekoga u playoffu??? Ispali bi koga god da su dobili jer tek tada mentalitet i glava dolazi do izražaja (pored kvaliteta) jer si faktički na korak do raja. Na tom polju se već zna da smo najgori (ne samo FK Sarajevo) nego uopšteno u sportu. Mislio sam (da je Sarajevo prošlo u playoff) da bi se samo očekivao najveći i najatraktivniji protivnik samo čisto radi zarade i punog stadiona ali očito su neki imali i druge planove i uzaludno gajili nade

- Consigliere
- Kontakt:
Ma, tesko da je iko i racunao na plasman u grupnu fazu ali i ova tekma sa PSVom u Sarajevu bi bila pravi praznik za sve, siguran sam u to. Sarajevo bi zaradilo, igraci bi osjetili sta znaci igrati pred raprodanim tribinama jednog pravog evropskog stadiona, mozda bi koji skaut zapazio Sesara ili Belosevica naprimjer, kako god izdigli bi se barem na dan iz ove nase zabokrecine. Ali ne... Prepustili su to Zeti iz Golubovaca, poluamaterskom klubu bez navijaca, koja je ukupno 10ak puta presla pola u obe tekme! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:
moze link foruma na p.m.Zagor je napisao/la:pa ak ne bi prošli, dobili bi bar pare pobjedom nad Zetom... al eto, šta je tu je..
Ljudi, nikad u životu vidio nisam da je neko ovako objasnio pojam navijanja.
Prvo su napunili onaj dio tribine samo tako, gruvaju kad pjevaju, zajebancija sa skakanjem do bola.
I onda vidiš najveće retarde na svijet, najveće komplekse ikad rođene u univerzumu, koji donose trans Sokolac i pjevaju marš na Drinu. Pjevaju **** šiptarske.
A igrači pregadni, prolaze ispod tribine put tunela i pozdravljaju Horde Zla, aplaudiraju toboš fer plej ovo ono. I kako koji uđe u tunel tako ostavi ruku vani i tri prsta put njih. I onda su lećele stolice i čuda. Momci niti jedan ispad nisu napravili a došlo ih je toliko. Izgubili su, pjevali svom timu posle meča, igrači su stojali pola sata u vrstu ispred njih i slušali ih. Goran Burzanović izlazi i salutira indijancima po cijelom stadionu s tri prsta. Onda počasni krug Raja Božovića oko cijelog terena sa visoko dignutim prstima. A jedan Safet Sušić sjedi u ložu i gleda. Kako me je sramota ljudi, opisat vam ne mogu.
A sve što su bosanci izveli noćas, to se zove čas moji dobri drugari.
A ove amebe, bičare, trepljare, ne znam, i to je mnogo razvijen organizam za njih, nek je sramota. Da bog da se čarter srušio na prvo sledeće gostovanje i svi do jednog izginuli.
Sreća pa odoh posle u grad i odgledah rukomet, pa me dostinja ljudi podsjeti da je ovo ipak Crna Gora.
Nisu oni amateri. Ma oni su ista ekipa kao Olimpic. A Sarajevo u ligi uvijek imalo problema s Olimpicom.Consigliere je napisao/la:Ma, tesko da je iko i racunao na plasman u grupnu fazu ali i ova tekma sa PSVom u Sarajevu bi bila pravi praznik za sve, siguran sam u to. Sarajevo bi zaradilo, igraci bi osjetili sta znaci igrati pred raprodanim tribinama jednog pravog evropskog stadiona, mozda bi koji skaut zapazio Sesara ili Belosevica naprimjer, kako god izdigli bi se barem na dan iz ove nase zabokrecine. Ali ne... Prepustili su to Zeti iz Golubovaca, poluamaterskom klubu bez navijaca, koja je ukupno 10ak puta presla pola u obe tekme!
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ovo im je trebalo biti kao finale EL... Da ginu kao nikad u zivotu... Joj, radi cega se ja nerviram, pa nikad nisam ni navijao za Sarajevo... Zapravo je svejedno, pogledaj ko sve ima prredstavnika u playoffu... Nas naravno nemaParanoja je napisao/la:Nisu oni amateri. Ma oni su ista ekipa kao Olimpic. A Sarajevo u ligi uvijek imalo problema s Olimpicom.Consigliere je napisao/la:Ma, tesko da je iko i racunao na plasman u grupnu fazu ali i ova tekma sa PSVom u Sarajevu bi bila pravi praznik za sve, siguran sam u to. Sarajevo bi zaradilo, igraci bi osjetili sta znaci igrati pred raprodanim tribinama jednog pravog evropskog stadiona, mozda bi koji skaut zapazio Sesara ili Belosevica naprimjer, kako god izdigli bi se barem na dan iz ove nase zabokrecine. Ali ne... Prepustili su to Zeti iz Golubovaca, poluamaterskom klubu bez navijaca, koja je ukupno 10ak puta presla pola u obe tekme!
Cujem se sa rajom iz Podgorice i svi su redom razocarani igrom Sarajeva,ali za Horde nemaju rijeci.Kazu kad je dolazio Hajduk u Podgoricu da su bili ocarani brojem i atmosferom Torcide,ali kako kazu da su mala maca za Horde.
Fakat ako ista funkcionise u nasem klubu onda su to navijaci,jer po nakom kijamet otici u onolikom broju (2.000 milje ) brate svaka im cast.
Nek ne zamjere ostale navijace grupe,ali Hordama niko nije ravan u NE samo u drzavi BIH ,vec u regiji, sto rekli Crnogorci.

Fakat ako ista funkcionise u nasem klubu onda su to navijaci,jer po nakom kijamet otici u onolikom broju (2.000 milje ) brate svaka im cast.
Nek ne zamjere ostale navijace grupe,ali Hordama niko nije ravan u NE samo u drzavi BIH ,vec u regiji, sto rekli Crnogorci.

jedina svjetla tacka sinoc su bili navijaci na pravom putu su da izgrade prepoznatljiv identitet da se prepoznaju u regionu i sire iako na tome treba dosta raditi treba se drzati nasih vrijednosti po cemu smo prepoznatljivi a ne se povoditi za drugim skupinama koje teze destrukciji
ti opet svoje forsas,covjece jel t izelis gledat itim koji ne smije primiti gol,pogrijesiti,pa pokazi mi taj tim na svijetu koji je idealan i savrsen...pricam ti da ako se desi kiks,propust,primis gol..odlicno,idemo dalje postaviti se tako da se kvalitetnom igrom to nadmojesti sa bar jednim golom ako ne vise...o tome ja tebi pricam i ti mene ne kontas...bio gol,bio,greska se desila,pa sta...idemo zabiti treci ili cetvrti...a bilo je cijelo poluvrijeme za tako nesto..takodje i sinoc,ako se moze reci kad primis gol da je odlicno vrijeme za to,onda je to bilo sinoc,osma minuta..dakle cijela utakmica pred tobom da to nadoknadis,i ne sa dva ili tri gola nego sa opet jednim jedinim,kao i na kosevu nakon primljenog gola,cijelih 45 min. ispred sebe,za jedan jedini..al..nistaa...i ne znam kako ti znas sta je jovic nalozio na poluvremenu,kako znas da bas nije to o cemu pricas a ovi to nisi proveli na terenu,nemojmo licitirati napamet i bez osnova..pusti to ba...1987HZ je napisao/la:Izvini prijatelju ali procitaj jos jednom moj post pa ces skontati sta govorim u vezi ovog gola na kosevu.Jer ne bi nam trebao treci gol da su nasa dvojica u zivom zidu skocila kod onog slobodnjaka na Kosevu iz kojeg smo primili gol.I to bi bila pobjeda od 2 gola razlike !socrates je napisao/la:nisi toliko lose poceo koliko si na kraju uprskao s ovim postom....dva gola razlike bi nam bila dovoljna,jel? pa gdje je taj treci gol za cijelo drugo poluvrijeme na kosevu,i haj zaboreavi to...otvorimo veceras utakmicu sa sansom 100% ali k.u.r.k.o,valja se hadzicu namjestiti na 7 metara od gola gdje bi mu said milion posto odigrao povratnu da je bio postavljen kako treba,pa zbog toga mi udjemo u tekmu iz hendikepa..pa haj pusti i to...u isto vrijeme (kao i oni nama sto su zabili a ti pominjes taj gol) imamo jos jednu 100% sansu,ali opet taj crni hadzic s 5 metara sutira glavom ko mlada u vjencanici,neko rece,mozda i kristic,ne znam vise,nije se nadao tako dobroj lopti,pa koji je njegov zadatak,zasto je placen,zar on nije fudbaler,"centarfor",ispade frajer zaluto pa se nasao na tekmi i u sansama za GOOOL koji znaci iznos sa 6 nulaaaa...i sve su prilike da ni on nije znao sta radi tu,otkud on tu,jer je proveo ako ne vise onda isto toliko vremena oko centra kao i u kaznenom ili ispred istog...dakle,ne etiketiram ga kao krivca,covjek je srcano igrao evropu,ko rudar u oknu se naradio,ali kod ta dva zicera morao je zabiti,drugi zicer bolji od penala...od svih nasih igraca ako bi nekome volio i zelio ocitati bukvicu i da ne kazem jos ponesto,je onaj mali serator suljic...UZMI LOPTU SAD I NOSI JE KUCI,HEBLA TI ONA SVEEEEEE,KRETENUUUUUUUUUUU.....JOVIC:nista covjek nije kriv,nije htio da se brani,od koga da se brani,znao je i vjerovao kao i mi svi ovdje,kao svaki laik koji je gledao prvu tekmu da koliko god primio od zeturine ima tim za gol vise,pa to je i sad generalna ocjena svih prisutnih da smo bolji i neuporedivo bolji od durmitoraca...a pogledaj samo koliko ovdje ima pametnjakovica kojim ne valja kompletan sastav,vi svi koji tako pricate mislite da vise zelite uspjeh od samih igraca,oni su prije svega igrali za novac ovaj put za veliki novac,a samim tim i za klub i njegov uspjeh,za generaciju o kojoj bi se pricalo da je dovela na kosevo jedan tako veliki klub (play off)i koja bi bila zabiljezena kao historijska,ali jednostavno nisu mogli vise od ovoga protiv antipropagande fudbala,protiv debilske ekipe koja nema uopste napadacku liniju a zabije dva gola zbog kojih su svi koji su gledali za strave,a ja cu je sebi definitivno morati otici saliti...onaj revans sa levskim tu su ljudi prevazisli sami sebe,nikad se nisu oporavili poslije te tekme,to se vidjelo u naredne dvije(zeta,celik) pa ako se zbog svega navedenog treba neko obiljeziti kao krivac,a treba,jer nije normalno da niko ne preuzme krivicu nakon necega sto se zove da je klub ostao kratak za milion ili vise,za tako nesto bi se skidao skalp i u mnogo jacim klubovima od naseg....ISKLJUCIVI KRIVAC JE UPRAVA..jer ocito se nisu ni oni sami nadali da cemo dogurati ovako "daleko" kad su imali na umu da nam je prepreka levski,jer prije par dana pustaju haskica,pred revans,kakav je takav je,to nije dobar potez sa psiholoskog aspekta,sto opet ukazuje da su i oni sami usli u revans s predumisljajem "lako cemo"....aaaaaa da su vjerovali u prolaz protiv levskog do pustanja haskica ne bi doslo u pomenutim momentima nego i mnogo ranije,pa bi se doveo napadac NA VRIJEMEEEEEE,ovako mozgovi su dopustili da bukvalno imamo jednog JEDINOGGG napadaca,i sta da se povrijedio,sta da je FULIO PAR ZICERA...STAAAAAAAA...osim svega ovoga,ko i kako motivisati ljude za ovu nam bajnu ligu,koja traje toliko da se vise i ne sjecas kad je pocela,jer su pauze izmedju polusezona kao kod zene PMS kad je puca klimaks....OVAJ TIM SARAJEVA JE JEDNOSTAVNO ZA OVU SEZONU GLAVNI KANDIDAT ZA TITULU i pored ovakve fizicke spreme koja je dovoljna recimo za evropski iskorak ili dva,ali ne vise od toga,za ovu ligu je sasvim ok,jer vidjeli smo "dominantnog" zelju,poslovicno dobrog sirokog ili inferiornog borca s cim raspolazu u tom smislu a i igracki....vjerujem cvrsto da je sarajvo naucilo lekciju,koja na kraju kostala cirka milion eura,i jos vise vjerujem zbog toga da se nama ovo vise ne moze ponoviti,ali isto tako vjerujem da nam se dugo nece poklopiti "laksa" sema do play off-a....ali mi je ni sad nismo ocekivali pa je dosla,jer smo bili hrabri... JER MI SMO DIVOVIIIII...1987HZ je napisao/la:Znao sam da ce nam se nesto ovakvo desiti jer sam vidio reakcije ljudi kad smo dobili Zetu za protivnika.Svi su rekli da ce to biti po sistemu LAHKO cemo mi te levate pobijediti, a kad god je to tako bilo nesto nam se ovakvo desilo.Uz to odigrali smo kao da nasi igraci nemaju ni jedan razred osnovne skole i kao da nemaju nimalo logike.75 minuta utakmice forsiramo centarsuteve na Hadzica koji ne moze lopte glavom dohvatiti kad bi imao ispod sebe odskocnu dasku.Uz KATASTROFALNU i AMATERSKU igru i ponasanje nasih igraca, krivim i Jovica kao i sudiju koji izgleda ne zna sta su zuti kartoni kad je u pitanju Crnogorska ekipa.Cijelu utakmicu nase igrace vuku za dres sa ledja, a sudija to kao ne vidi sa 3 metra od mjesta dogadjaja.Hiljade nekih prekrsaja i sjeckanja nase igre a nigdje kartona od sudije.I sve mi to opet i ne bi bilo zao da su oni nas nadigrali nego su se bazirali na BUNKER u odbrani i na kontranapade.A onakav AMATERIZAM kod primljenog gola nisam odavno nigdje vidio.Zar je moguce da u jednoj tako vaznoj utakmici po nas gdje ne smijemo primiti gol, u trenutku centarsuta Belosevica da se nasa oba stopera nalaze u protivnickom sesnestercu a da im niko nazad ne cuva ledja tj. sprjecava protivnicki kontranapad iz kojeg mi naravno po nesrecu primamo presudni golJos mi se jedna stvar iz one prve utakmice vrti po glavi i vjerujte da zbog tog prizora nezz dal cu moci zaspati veceras, a to je onda kad primamo gol iz slobodnjaka na Kosevu.U tom trenutku od 4 igraca u zivom zidu 2 igraca skacu, a 2 igraca se saginju da lopta prodje u nas gol i taj gol nas je skupo kostao jer da smo na Kosevu dobili sa 2 gola razlike sad bi jos uvjek sanjali evropske snove !
![]()
A nisi me dobro shvatio ni u vezi Jovica, jer ja potpuno podrzavam stil igre kojim smo mi sinoc poceli tj. napadacki, ali ne podrzavam nacin na koji smo mi sinoc pokusali doci do gola tj. pokusavali smo samo preko centarsuteva na Hadzica koji realno ne moze davati golove glavom kao ostali napadaci jer nema dovoljno visine.Mislim da je Jovic na poluvremenu trebao promjeniti nacin na koji nasa ekipa treba krenuti u napad a ne da nastave sa onim besmislenim centarsutevima !
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
O igri ne bih puno jer i pored inicijative ako nismo dali go zasluženo smo ispali. Meni nije jasna druga stvar na tribinama imaš rusku, srpsku i grčku zastavu, nigdje crnogorske
količina primitivizma likiova na ogradi koji čitavu utakmicu nešto mašu tribini gdje je 2000 ljudi nije mi jasno, eto nekome je interesantan lik 90 minuta koji pokazuje tri prsta veliča srbstvo a ni sam ne zna zašto.

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, N3R3D, nedimmmm1337, Rodman, SamoDaKazeem i 63 gosta.