Pa borac nam nije dao gol citavu proslu sezonu a igrali smo 4 puta! To se zove neznanje i nikako drugacije!jos bolji je napisao/la:nemoj se crveniti poslije utakmice, zbog svog zelje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
svaki put Borac dodje odigra muski, a onda imamo priliku da gledamo smijuriju od sudjenja i startove poput beslije koji skace po protivnickim igracima dok su na zemlji...nemoj molim te...DzoleZeljo je napisao/la:Koje ste vi budale? Pa o cemu pricate, svaki vas mec primi-nabi, ako se sta uraditi dobro je, i onda dodete nekome srati kupljeno. Izvoli fino validan dokaz na javni forum postavi, pa onda seri do zorenaravno da nece kad je ce sve biti kupljeno da pobjedite, kao i do sad...Do tada, jezik za zube. Dodi, odigraj muski pa tko bude bolji neka pobijedi! Pustite se vise mahalske price, isto babe neke.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako igrate muski? Svaki put kada dodete zatvorite se koda smo vam embargo uveli. Onda pocinje laktanje, s tim nervoza na tribinama, i nakon toga ti se ne gleda nogomet. Videdjet cemo u Nedjelju. Na Grbavici je uvijek bilo i bit ce objektivno sudenje, a obicno ljudi iz drugih gradove se vole praviti pametni pa kenjati da je Zelji sve nasteljeno. Ja ti samo kazem, izvoli dokaz pokazi, pa onda mozemo o steli pricati!jos bolji je napisao/la:svaki put Borac dodje odigra muski, a onda imamo priliku da gledamo smijuriju od sudjenja i startove poput beslije koji skace po protivnickim igracima dok su na zemlji...nemoj molim te...DzoleZeljo je napisao/la:Koje ste vi budale? Pa o cemu pricate, svaki vas mec primi-nabi, ako se sta uraditi dobro je, i onda dodete nekome srati kupljeno. Izvoli fino validan dokaz na javni forum postavi, pa onda seri do zorenaravno da nece kad je ce sve biti kupljeno da pobjedite, kao i do sad...Do tada, jezik za zube. Dodi, odigraj muski pa tko bude bolji neka pobijedi! Pustite se vise mahalske price, isto babe neke.
-
- Kontakt:
ja postavio tu sliku jutros na temu pitara kad izbrisa neko 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ti vjerovatno pod "muski" smatras startove puput beslijinih. za tekve startove bi bilo ko drugi otisoa u zatvor, ono nije sportista. a sto se tice sudjenja svima nam je dobro jasno kakvo je.DzoleZeljo je napisao/la: Kako igrate muski? Svaki put kada dodete zatvorite se koda smo vam embargo uveli. Onda pocinje laktanje, s tim nervoza na tribinama, i nakon toga ti se ne gleda nogomet. Videdjet cemo u Nedjelju. Na Grbavici je uvijek bilo i bit ce objektivno sudenje, a obicno ljudi iz drugih gradove se vole praviti pametni pa kenjati da je Zelji sve nasteljeno. Ja ti samo kazem, izvoli dokaz pokazi, pa onda mozemo o steli pricati!
- ZlatnaDolina
pa zato sto je provokacija zato su i izbrisalijasko_juve je napisao/la:ja postavio tu sliku jutros na temu pitara kad izbrisa neko

Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 10 avg 2012, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- champions1921
Znam da je grad finansirao te radove ali samo iz razloga sto savez forsira Bilino Polje za igranje reprezentacije.. Nisu ovo radili radi Celika sigurno. Uz pomoc saveza bi se sigurno brze pokrenuli i ovi iz raznih gradskih nivoa vlasti. A ionako bezveze pricamo jer od konkretnijih radova na Grbavici nece biti nista narednih 4-5 godina minimum. Jedino ako bude kakvih promjena uprave pa da dodje neki tajkun koji bi to mogao sam pokrenuti u sto cisto sumljam.. A i ne treba nam neka specijalna arena. Kada bi recimo sredili svlacionice i jos te neke stvari koje trazi uefa da mozemo igrati, te izgradili istok sa kapacitetom od nekih 6000 mjesta to bi nam bilo dovoljno za narednih 50 godina.Elegant je napisao/la:@champions1921 druze savez nema veze sa granjom Bilingo Polja, grad Zenica je osigruala novce (cc 1.5 miliona KM) za travnjak. A sto se tice gradnje novih tribina za sljedecu godinu od toga nema nista jer nema para.
Savez ne moze pomoci Zelji kod gradnje Grbavice prvenstveno jer nema para i tesko da mogu naci neke sponzore ili osigurat novac na neki nacin, a također bi pocela prica o "pristranosti" prema Zelji pa bi rekli "sto grade Zelji a ne nekom drugom" i sam znas da su ionako misljenja da se nama kao "steli".
BUDI ŽELJO !!!
- ZlatnaDolina
Pozivaju se svi Manijaci i navijaci Željeznicara da sutra (subota) u 19:30 dodju na trening na stadionu Grbavica da igracima pruzimo podrsku pred vaznu utakmicu u nedelju a isto tako da im damo do znanja sta ocekujemo od njih ali i od uprave i strucnog staba u ovoj sezoni.
Svi na trening! Subota u 19:30
Samo nas titula interesuje!
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
- champions1921
Jeli i veceras u 19:30?ZlatnaDolina je napisao/la:Pozivaju se svi Manijaci i navijaci Željeznicara da sutra (subota) u 19:30 dodju na trening na stadionu Grbavica da igracima pruzimo podrsku pred vaznu utakmicu u nedelju a isto tako da im damo do znanja sta ocekujemo od njih ali i od uprave i strucnog staba u ovoj sezoni.
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:Jeli i veceras u 19:30?ZlatnaDolina je napisao/la:Pozivaju se svi Manijaci i navijaci Željeznicara da sutra (subota) u 19:30 dodju na trening na stadionu Grbavica da igracima pruzimo podrsku pred vaznu utakmicu u nedelju a isto tako da im damo do znanja sta ocekujemo od njih ali i od uprave i strucnog staba u ovoj sezoni.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Za stadion Zujo petlja iz dana u dan, vidim koliko govori da za projektovanje treba vremenski i padam od smijehabagrcavi je napisao/la:Žujo odgovara o stadionu, tramvaju, posjeti i svemu ostalom.Ko nije gledo, nek pogleda i biće mu neke stvari jasnije.
[youtube][/youtube]

Ima 1000 jeftinih opcija samo niko iz nase uprave ih nece ni da razmotri, kazu imamo najveci budzet u BiH, zasto onda dio tog budzeta ne odvojit za vracanje kredita koji bi trebali dici za izgradnju stadiona .
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
O tome sam i ja pricao..Mozemo mi sami napraviti neke uslovno receno male korekcije,ali nam to nije garant da ce vec naredne sezone biti dovoljno za dobijanje licenci za igranje u Europi,jer UEFA to stalno poostrava..Sjetimo se samo da je Kosevo zadovoljavalo sve kriterije prije par godina,pa i Grbavica takodjer jednim dijelom..A sad tih stadiona nema ni na mapi..Misljenja sam da ozbiljne radove na Grbavici moze finansirati samo kanton,ali je pitanje zele li oni to trenutno..Opstina moze pomoci,ali sama tesko sta moze napraviti..Na drugom mjesto je neki jak privatnik,domaci ili strani,koji bi eventualno dobio duzu koncesiju na koristenje poslovnih prostora na stadionu,ali..Ne znam jesu li i vlasnicki odnosni nad Grbavicom rjeseni u potpunosti..Ono sto svakako uprava treba i mora uciniti je poduzeti neke radove na odrzavanju elementarne cistoce na stadionu,napraviti recimo pristojne stepenice na prilazu juznoj tribini a ne da preskacemo prepone,pocupati travu na jugu i istoku,prefarbati stepenice na sjeveru i jugu..Pokusati malo urediti sanitarne cvorove..champions1921 je napisao/la:Novi sam i nebih nikome replicirao ali sto se stadiona tice jedina sansa da se nesto napravi je da savez prepozna svoje interese u gradnji istog. Na nasu zalost savez je okrenut uredjivanju Bilinog Polja gdje ce se po nekim informacijama sledece godine poceti graditi istocna tribina a posle nje i ostale. Nama ostaje da igramo na ovome sto imamo, mada sam misljenja da i ovo mozemo srediti tako da ispunjava osnovne uslove za igranje medjunarodnih utakmica. Koliko je to isplativo i rizicno nisam siguran jer uefa svake godine dize kriterije i ono sto sada zadovoljava lahko moze ne zadovoljavati za recimo dvije godine.
p.s. mozda pocinjem biti dosadan sa pitanjima o terminima treninga ali ako mi neko moze odgovoriti kada je danas trening bio bih zahvalan..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ja sam vise prestao da razmisljam o toj famoznoj mogucoj rekonstrukciji. Nece je sigurno biti u skorije vrijeme, a po njegovoj prici dok ne kupe kamp u Butmiru, "nece se navodno nista sa stadionom raditi".AmaRTM87 je napisao/la:Za stadion Zujo petlja iz dana u dan, vidim koliko govori da za projektovanje treba vremenski i padam od smijehabagrcavi je napisao/la:Žujo odgovara o stadionu, tramvaju, posjeti i svemu ostalom.Ko nije gledo, nek pogleda i biće mu neke stvari jasnije.
[youtube][/youtube]![]()
Ima 1000 jeftinih opcija samo niko iz nase uprave ih nece ni da razmotri, kazu imamo najveci budzet u BiH, zasto onda dio tog budzeta ne odvojit za vracanje kredita koji bi trebali dici za izgradnju stadiona .

Mene vise brine posjeta u Nedjelju. Valjda nece biti opet razocarenje, ako ne bude ako nista jug pun, **** onda ovu nasu raju...
Ne moze Zeljo od svoga buđeta pravit stadion, jedna da kazemo "pristojna" tibina od preko 6.000 mjesta kosta 2-3 miliona KM ! Odakle nama taj novac ? A tek sto treba srediti svlacionice, untrasnju infrastruktur, mokre cvorove ...itd hiljadu nekih stvari a sve to kosta.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 avg 2012, 17:23, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
braco svi na trening sutra (subota) u 19:30 malo da im se lekcija ocita sta trazimo od njih ove godine 

Ima na tv-u što bi dolazio neka se zapitaju opet što im nema raje, pa kad ne igrate ne možete u evropi pretkolo proći i onda se pitaš što ti nema nikog narod i navijači su gladni evropskog uspjeha, šta je ta zeta bolja, eto dovede PSV u podgoricu kod nas sve nešto čudno ibretimo se svi jači i bolji od nas samo nemojte igrati ne mogu **** Travnika pobjediti gola zabiti, i šta da očekuju koju posjetu nisam blesav ić plaćat njima kartu i gledat bijedu imam pivo i tv pomalo košpica milina, nit slušam galamu, a niti mi ko pali baklju da mi oči sprži i da se nagutam dima kao da sam pušać.
Majstor Karatea
- pintol_TM87
- Kontakt:
ukinuta je zabrana o dolasku gostujucih tako da bujrum...pozzNikica je napisao/la:Ima na tv-u što bi dolazio neka se zapitaju opet što im nema raje, pa kad ne igrate ne možete u evropi pretkolo proći i onda se pitaš što ti nema nikog narod i navijači su gladni evropskog uspjeha, šta je ta zeta bolja, eto dovede PSV u podgoricu kod nas sve nešto čudno ibretimo se svi jači i bolji od nas samo nemojte igrati ne mogu **** Travnika pobjediti gola zabiti, i šta da očekuju koju posjetu nisam blesav ić plaćat njima kartu i gledat bijedu imam pivo i tv pomalo košpica milina, nit slušam galamu, a niti mi ko pali baklju da mi oči sprži i da se nagutam dima kao da sam pušać.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- champions1921
Zasto se ne razmislja o kreditu. Lupam 5 miliona na nekih 20 godina.. Godisnja rata bi bila nekih cirka 300 000.. Dio rate bi sama tribina obezbjedila sto izdavanjem poslovnih prostora, sto prodajom karata za istu.. Organizovati i koju prijateljsku, neki koncert a prihode usmjeriti na vracanje kredita. Siguran sam da bi i posjeta bila bolja. Znam da je kredit rizik ali puno vise mi obicni smrtnici rizikujemo kada dizemo stambeni kredit da rjesimo to pitanje pa se mnogi od nas odlucuju za taj potez. Ima ona floskula "ko ne riskira taj ne profitira". Mislim da je glupo da godinama cekamo druge da nam poklone tribinu. Po meni je problem sto se mnogi ljudi u klubu ne vide tu dugorocno pa i ne razmisljaju o dugorocnim ciljevima.. Ovako mozemo cekati jos 10 godina.. I ne znam zasto Zujo pominje 50 miliona maraka i da za kanalizaciju treba tona papiraElegant je napisao/la:Ne moze Zeljo od svoga buđeta pravit stadion, jedna da kazemo "pristojna" tibina od preko 6.000 mjesta kosta 2-3 miliona KM ! Odakle nama taj novac ? A tek sto treba srediti svlacionice, untrasnju infrastruktur, mokre cvorove ...itd hiljadu nekih stvari a sve to kosta.

Mozda je glupost ovo sto sam napisao ali je to moje misljenje.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 10 avg 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
@Zlatna Dolina
Ne mogu ti druze odgovoriti na pp pa cu ovdje:
Znam druze ali te ja pitam i za vecerasnji ako znas.. Sutra sam tamo u 19:30 ali hocu da idem i veceras pa me interesuje...
Ne mogu ti druze odgovoriti na pp pa cu ovdje:
Znam druze ali te ja pitam i za vecerasnji ako znas.. Sutra sam tamo u 19:30 ali hocu da idem i veceras pa me interesuje...
BUDI ŽELJO !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 52 gosta.