FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Istok bi trebalo pustiti besplatno. Sarajevo je uvjek atraktivan protivnik, a pogotovo poslije igre i boda na gostovanju, mislim da bi trebalo poprilično da se popuni.
-
- Kontakt:
Čestitke na bodu, utakmica je registrovana 1:1.
-
- Kontakt:
Hvala na info druze. Odlicno 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
E pa stvarno ne mogu da vjerujem! Vidio sam plakat za utakmicu Rudar-Sarajevo, istok (nova tribina) ulaz 3KM, pa zar nisu mogli pustiti na prvu utakmicu da bude besplatan ulaz
tako bi sigurno napunili stadion. Druga stvar, piše Jug ulaz 5km?! Gdje vam je JUG ljudi
, to jedino oni što hoće da se popnu na biletarnicu
jedino to od juga imamo. Katastrofa!

Odlukom Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH utakmica prvog kola Premijer lige BiH Olimpik – Rudar Prijedor 1:1 registrovana je postignuti rezultatom, što je donijelo olakšanje i redove „zeleno-crnih“.
Odmah poslije susreta Sarajlije su se žalile i tražile pobjedu službenim rezultatom 3:0, jer „rudari“ sa Sane nisu imali u zapisniku dovoljan broj registrovanih igrača do 21 godine. Međutim, žalba je odbijena, i tako su Prijedorčani uspješno započeli novu sezonu.
- Najbitnije je da je potvrđeno ono što je 12 „žigosanih“ igrača izvojevalo poštenim trudom i znojem na sarajevskoj „Otoci“. Sada mirno možemo da se okrenemo ka nedjeljnoj utakmici protiv Sarajeva pred našim navijačima – kratko je sa zadovoljstvom konstatovao šef stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Baja Stojnić.
Pravo igranja protiv Sarajeva imaće Borislav Topić, Denis Bajalica, Veljko Vuković, koji su stigli iz inostranstva, te Nemanja Kokanović i Vladimir Karalić, dok je kaznu zbog kartona iz Modriče Maksima odradio Asevedo Kruz. Ostaje da se vidi hoće li biti u potrebnom roku registrovani Duško Vranešević, Duško Sakan i golman Dejan Milanović.
Glas Srpske
PERSPEKTIVA IZ DRAGSTORA PIVA
Odmah poslije susreta Sarajlije su se žalile i tražile pobjedu službenim rezultatom 3:0, jer „rudari“ sa Sane nisu imali u zapisniku dovoljan broj registrovanih igrača do 21 godine. Međutim, žalba je odbijena, i tako su Prijedorčani uspješno započeli novu sezonu.
- Najbitnije je da je potvrđeno ono što je 12 „žigosanih“ igrača izvojevalo poštenim trudom i znojem na sarajevskoj „Otoci“. Sada mirno možemo da se okrenemo ka nedjeljnoj utakmici protiv Sarajeva pred našim navijačima – kratko je sa zadovoljstvom konstatovao šef stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Baja Stojnić.
Pravo igranja protiv Sarajeva imaće Borislav Topić, Denis Bajalica, Veljko Vuković, koji su stigli iz inostranstva, te Nemanja Kokanović i Vladimir Karalić, dok je kaznu zbog kartona iz Modriče Maksima odradio Asevedo Kruz. Ostaje da se vidi hoće li biti u potrebnom roku registrovani Duško Vranešević, Duško Sakan i golman Dejan Milanović.
Glas Srpske
PERSPEKTIVA IZ DRAGSTORA PIVA

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sta je ovo ovako ne dovrseno jadni ne bili..... Ocajno uradjeno al' et'..... Redovi izmedju...
Mada ni moja Grbavica nije bolja nista nazalost
.....

Mada ni moja Grbavica nije bolja nista nazalost

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Pa tako ti je to druze kad je sve zbrda zdola....bitno je samo da je ta tribina gotova.Hypnose je napisao/la:Sta je ovo ovako ne dovrseno jadni ne bili..... Ocajno uradjeno al' et'..... Redovi izmedju...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mada ni moja Grbavica nije bolja nista nazalost![]()
![]()
.....

- djoleprijedor
- Kontakt:
Hoće li se farbati ove stepenice između?Malo gadno ovo izgleda...kao nedovršeno jbg..valjalo bi u plavo ofarbati,pa da samo slova dođu do izražaja...Vastecija_GSE je napisao/la:Pa tako ti je to druze kad je sve zbrda zdola....bitno je samo da je ta tribina gotova.Hypnose je napisao/la:Sta je ovo ovako ne dovrseno jadni ne bili..... Ocajno uradjeno al' et'..... Redovi izmedju...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mada ni moja Grbavica nije bolja nista nazalost![]()
![]()
.....
Mens sana in corpore sano.
Spasavamo sezonu s vama ima tri komada hladno da primite
djaba vam tribina i sve
ja volim samo tebe Sarajevo!U nedelju ce te da vidite kako igraju evropsko ekipe na terenu! 

Sinoc ste u Podgorici pokazali kapacitet. Kako se zove onaj klub i otkuda dolazi?? Zeta Gol Golubovci. Mislim da cete u Prijedoru pasti bez ispaljenog metka ako budete igrali kao prosle veceri.vecaveca je napisao/la:Spasavamo sezonu s vama ima tri komada hladno da primitedjaba vam tribina i sve
ja volim samo tebe Sarajevo!U nedelju ce te da vidite kako igraju evropsko ekipe na terenu!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Psi koji laju..uglavnom samo laju..ne ujedaju..tako i ti..samo laj i laprdaj..a iz Prijedora nećete odnijeti ni bod..vecaveca je napisao/la:Spasavamo sezonu s vama ima tri komada hladno da primitedjaba vam tribina i sve

Mens sana in corpore sano.
samo gledajdjoleprijedor je napisao/la:Psi koji laju..uglavnom samo laju..ne ujedaju..tako i ti..samo laj i laprdaj..a iz Prijedora nećete odnijeti ni bod..vecaveca je napisao/la:Spasavamo sezonu s vama ima tri komada hladno da primitedjaba vam tribina i sve

A kakve ti veze imas sa Rudarom i Sarajevom, pa da se navijacki ubacujes u diskusiju koji veze nema sa tvojim klubom za koji navijas. U stvari, koji je to klub uopste?Skaut1 je napisao/la:Sinoc ste u Podgorici pokazali kapacitet. Kako se zove onaj klub i otkuda dolazi?? Zeta Gol Golubovci. Mislim da cete u Prijedoru pasti bez ispaljenog metka ako budete igrali kao prosle veceri.vecaveca je napisao/la:Spasavamo sezonu s vama ima tri komada hladno da primitedjaba vam tribina i sve
Vidim taj gay avatar ali mi nije jasno koji klub preferiras.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 10 avg 2012, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Hoće li se uskoro raditi rekonstrukcija terena ? Ovaj teren je katastrofa čim dođe malo lošije vrijeme i pun je rupa.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ZlatnaDolina
Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza još
Sretno !! 

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Naravno pobjeda nego sta ..Po jedan gol od bivseg Zeljovca ROVCANINA i jedan gol od bivseg pitara HANDZICA ...Ostalo sto udje dobro je -)ZlatnaDolina je napisao/la:Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza jošSretno !!
Samo pobjeda, naprijed Rudar! 

-
- Kontakt:
Zimus je bilo neko mjenjanje trave samo sto od tada to niko nije odrzavao do prije nekoliko dana....sjetili se da pocinje liga pa malo da usminkaju.bagrcavi je napisao/la:Hoće li se uskoro raditi rekonstrukcija terena ? Ovaj teren je katastrofa čim dođe malo lošije vrijeme i pun je rupa.

Koji pacenikZlatnaDolina je napisao/la:Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza jošSretno !!

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Argentina, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero, Vanja8 i 25 gostiju.