Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique je napisao/la:0:5 za nas drugo me nista ne zanima, sve je drugo za mene poraz
eto dokle taj lik doseze... barcelonini navijaci ce navijat za real...hehehe...neka, posteno...Wolverine je napisao/la:ja zbog ovog unique, sutra po prvi put u zivotu navijam za real
e onda racunaj da ste izgubili, i to ubjedljivomarseille_unique je napisao/la:0:5 za nas drugo me nista ne zanima, sve je drugo za mene poraz
daj imal iko da ga banuje :Smarseille_unique je napisao/la:0:5 za nas drugo me nista ne zanima, sve je drugo za mene poraz
dva iz slobodnjaka, jedan iz kornera, jedan nakon solo prodora u kojem ce predriblat 6 igraca reala. a onaj peti ce dati taiwo sa 45 u raslje. s tim da ce ih sudija ostetit za dva cista gola.RuudVanGoal je napisao/la:daj imal iko da ga banuje :Smarseille_unique je napisao/la:0:5 za nas drugo me nista ne zanima, sve je drugo za mene poraz![]()
da nece niang zabiti dva iz slobodnjaka? XD
e moja budalo :SCRNI_SA je napisao/la:kako nema marseille sansepa nije to xerez ,real se mucio ozbiljnim ekipama kao sa deportivo i villareal znamo ko ih je pogurao jos ,ako pametno budu igrali u odbrani mogu izvuci bar X
ma jaa....joj sto nemogu ove sto se fale kofa ja navijam za marsej nenavijam za velik klub i on mangup...pa ko ti je kriv sto nenavijas za velk klub?marseille_unique je napisao/la:koja je tebe poplava izbacila, jadnik, idi malo pogledaj tranparente navijaca marsillea pa ces znati koji mi, ne treba tebi zmajerit jer ne znas sta pricas
ja te ne mrzimmarseille_unique je napisao/la:meni se moj cilj ostvario, SVI ME MRZITE, to volim, jer to je ono sto volim u fudbalu , volim napetost, kad se zakuha, volim sto sam protiv svih, dok vi takozvani navijavi poceli ste navijati za svoje najvece rivale protiv marseillea, super to je jedan veliki plus za mene,
volim sto smo sami protiv svih, nasa parola kaze seuls contre teus- SAMI PROTVI SVIH
hehhe joj jeste popizdili, neka ste to je fubal to je navijacka strast, ja uzivam u tome volim kad nas niko ne voli, to je neka vrsta dorge za mene, marseille est unique
JEDAN ZIVOT JEDAN KLUB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.