Evo dat ću ti primjer koji mi daje za pravo da ovako govorim, jer vidim da si potvrdio moju tezu, jer sad se ne može lagati, imaju slike, klipovi i sl. Čini mi se prije dvije sezone željo igra sa širokim POLUFINALE kupa , ponavljam POLUFINALE u širokom i znaš koliko ode manijaka 20 slovom i brojem, i neko mi dođe pričati o lojalnosti i odanosti klubu. Ovdje završavam diskusijubagrcavi je napisao/la:Postoji par razloga zašto je dosta ljudi otišlo sa naše tribine i zašto uopšte ljudi neće da dođu na utakmicu, a poznati su većini.A ti zaboravljaš da ste i vi imali sličnu situaciju, možda ne ovako tešku, ali sličnu.Tema nisu navijači, ali ako te nešto interesuje ima pp.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Javit cu se ja tebi poslije tekme , da odemo na pice da proslavimo pobjedu SAdjoleprijedor je napisao/la:Neka,neka..i treba da dođete,da vidite uživo još jedan porazColorado je napisao/la:suvisno pitanje.djoleprijedor je napisao/la:Nego, dolazite li u PD u nedjelju?

Hadžić: Mi smo krivi zbog neuspjeha
Ma nee nee, sta ti je ba prince?!
Ma nee nee, sta ti je ba prince?!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dalje rasprave o broju navijača na gostovanjima, pogotovo navijača želje rezultiraće banovima za autore.
ovo je tema o FK Sarajevo.
ovo je tema o FK Sarajevo.
@ socrates
OK sad smo se koliko toliko nasli na sredini
OK je to sto ti kazes u stvari nije OK nego je SUPER, samo da se jos nasi igraci mogu dici nakon primljenog gola, i to je nasa boljka i kluba i reprezentacije.Mi ako prvi ne zabijemo gol poslije ne mozemo da se nosimo sa protivnikom veoma rijetko mi preokrenemo rezultat u nekoj vaznoj utakmici !
Ali sve u svemu nadam se dobroj predstojecoj sezoni !
OK sad smo se koliko toliko nasli na sredini

OK je to sto ti kazes u stvari nije OK nego je SUPER, samo da se jos nasi igraci mogu dici nakon primljenog gola, i to je nasa boljka i kluba i reprezentacije.Mi ako prvi ne zabijemo gol poslije ne mozemo da se nosimo sa protivnikom veoma rijetko mi preokrenemo rezultat u nekoj vaznoj utakmici !

Ali sve u svemu nadam se dobroj predstojecoj sezoni !
E'o jedna moja lična ocjena o svakom igraču koji je sinoć nastupio protiv Zete.
Bandović - u ovom dvomeču ne snosi neku krivicu, ruku na srce onaj slobodnjak se nije mogao braniti.
Torlak - ima tih uspona i padova, sinoć se manje-više uklopio u sivilo ekipe ali za 3 meča, levski dva put i zeta kući pokazao se ipak kao stub odbrane kako god mi pričali. O njegovim izletima puno polemike, ali u onoj bezglavoj i bezidejnoj igri jedini je imao muda da povuče loptu kako Bog zapovijeda i čak se stvarao dobar prostor za odigrati nešto konkretno, mada bi ruku na srce on to kasnije obično usrao dugim loptama golmanu u ruke. Nije on kriv što mi na terenu nemamo ni glave ni repa.
Dupovac - momak je od one generacije možda i najviše obećavao, al' nekad od onog autogola protiv veleža momak nije sav svoj. Levski je odigrao kako je odigrao, možda dobio i par pluseva za ta dva meča ali ruku na srce preko leđa u globalu odlično odigrane odbrane cijelog tima, on se samo nekako uklopio u to, ništa više. Ne može igrati prvu postavu.
Tatomirović - momak nije bek, dalje se nema šta pričati.
Belošević i Zlatković - obojica lijevi bekovi od kojih nažalost samo jedan može počinjati utakmicu, i to isključivo na poziciji beka, pa nek se bore. Fakat ne znam kako se stvorila ta priča o centaršutevima Beloševića, ali po meni momak ima daleko najopasniji centaršut, igre su mu u najmanju ruku zadovoljavajuće. Zlatković ima to nešto, onako pofin centaršut iz trka, možda previše idu golmanu u ruke, ali ima tu masla i gore onih što čekaju centaršuteve na 15 metara od gola.
Sesar - momak nije slučajno dobio poziv u reprezentaciju, nisam siguran dal' tu ima mjesta, ali sigurno najozbiljniji fudbaler u našem sastavu. Ima grešaka, bez daljnjeg, ali odgovorno tvrdim najozbiljniji fudbaler ekipe.
Šunjevarić - Poslije Jovića, najveći krivac za go.Sinoć ispod nivoa, ali mislim da momak zna igrati.
Suljić - svaka čast, boriš se, agilan si, nešto bi ko pokušao, ali ja pola godine tvrdim da momak ne može igrati prvu postavu kluba koji pretenduje na šampionsku titulu (mada je i ovo upitno, Bog sami zna na šta mi pretendujemo). Svaka čast na svoj statistici, ali neškolovan igrač, petljaroš, zaleti se sad po gradu naći ćeš po igralištima 10 ovakvih mahalaca.Tužna istina je da nemamo ama baš nikakve širine u kadru, pa se čak osjeti neigranje jednog ovakvog igrača (čelik).
Husejinović - frajer mora igrati krilo, to više i budala vidi samo ne i onaj koji to treba vidjeti. Istina je da se mora uozbiljiti, očigledno da to još nije uradio, šteta za njega, ja tvrdim da s ovakvim fudbalskim znanjem može postati vođa reprezentacije. Prošlog četvrtka markiran, u nedjelju markiran, sinoć markiran, biće markiran i u svakoj narednoj utakmici, šteta što jović svojim neznanjem to ne zna i neće iskoristiti. Možda je bolje da ide, možda nije, ne znam, nisam pametan.
Hadžić - u ovakvoj postavci, i bez 4 4 2 u tandemu sa gol-igračem, nećeš se ti emire ove sezone nadavati.
Karamatić - ima nešto
Čomor - Nećeš nikad, nigdje, ni u jednoj utakmici, ni u jednoj minuti, ni u jednoj situaciji donijeti prevagu na terenu i kao takav ne možeš biti član FK Sarajeva. Drag si mi nešto, ne znam što, ali ne možeš, i nisi jedini takav, takva je manje-više cijela naša klupa

Bandović - u ovom dvomeču ne snosi neku krivicu, ruku na srce onaj slobodnjak se nije mogao braniti.
Torlak - ima tih uspona i padova, sinoć se manje-više uklopio u sivilo ekipe ali za 3 meča, levski dva put i zeta kući pokazao se ipak kao stub odbrane kako god mi pričali. O njegovim izletima puno polemike, ali u onoj bezglavoj i bezidejnoj igri jedini je imao muda da povuče loptu kako Bog zapovijeda i čak se stvarao dobar prostor za odigrati nešto konkretno, mada bi ruku na srce on to kasnije obično usrao dugim loptama golmanu u ruke. Nije on kriv što mi na terenu nemamo ni glave ni repa.
Dupovac - momak je od one generacije možda i najviše obećavao, al' nekad od onog autogola protiv veleža momak nije sav svoj. Levski je odigrao kako je odigrao, možda dobio i par pluseva za ta dva meča ali ruku na srce preko leđa u globalu odlično odigrane odbrane cijelog tima, on se samo nekako uklopio u to, ništa više. Ne može igrati prvu postavu.
Tatomirović - momak nije bek, dalje se nema šta pričati.
Belošević i Zlatković - obojica lijevi bekovi od kojih nažalost samo jedan može počinjati utakmicu, i to isključivo na poziciji beka, pa nek se bore. Fakat ne znam kako se stvorila ta priča o centaršutevima Beloševića, ali po meni momak ima daleko najopasniji centaršut, igre su mu u najmanju ruku zadovoljavajuće. Zlatković ima to nešto, onako pofin centaršut iz trka, možda previše idu golmanu u ruke, ali ima tu masla i gore onih što čekaju centaršuteve na 15 metara od gola.
Sesar - momak nije slučajno dobio poziv u reprezentaciju, nisam siguran dal' tu ima mjesta, ali sigurno najozbiljniji fudbaler u našem sastavu. Ima grešaka, bez daljnjeg, ali odgovorno tvrdim najozbiljniji fudbaler ekipe.
Šunjevarić - Poslije Jovića, najveći krivac za go.Sinoć ispod nivoa, ali mislim da momak zna igrati.
Suljić - svaka čast, boriš se, agilan si, nešto bi ko pokušao, ali ja pola godine tvrdim da momak ne može igrati prvu postavu kluba koji pretenduje na šampionsku titulu (mada je i ovo upitno, Bog sami zna na šta mi pretendujemo). Svaka čast na svoj statistici, ali neškolovan igrač, petljaroš, zaleti se sad po gradu naći ćeš po igralištima 10 ovakvih mahalaca.Tužna istina je da nemamo ama baš nikakve širine u kadru, pa se čak osjeti neigranje jednog ovakvog igrača (čelik).
Husejinović - frajer mora igrati krilo, to više i budala vidi samo ne i onaj koji to treba vidjeti. Istina je da se mora uozbiljiti, očigledno da to još nije uradio, šteta za njega, ja tvrdim da s ovakvim fudbalskim znanjem može postati vođa reprezentacije. Prošlog četvrtka markiran, u nedjelju markiran, sinoć markiran, biće markiran i u svakoj narednoj utakmici, šteta što jović svojim neznanjem to ne zna i neće iskoristiti. Možda je bolje da ide, možda nije, ne znam, nisam pametan.
Hadžić - u ovakvoj postavci, i bez 4 4 2 u tandemu sa gol-igračem, nećeš se ti emire ove sezone nadavati.
Karamatić - ima nešto
Čomor - Nećeš nikad, nigdje, ni u jednoj utakmici, ni u jednoj minuti, ni u jednoj situaciji donijeti prevagu na terenu i kao takav ne možeš biti član FK Sarajeva. Drag si mi nešto, ne znam što, ali ne možeš, i nisi jedini takav, takva je manje-više cijela naša klupa
ESTRANEI ALLA MASSA
- molotovljev
Steta je fakat sto smo ispali,imali smo priliku za taj iskorak,ali Boze moj idemo dalje..fudbal je takav.
Ma ne bih sad trazio ko je kriv,podbacili smo kolektivno i to je to.
Sada se koncentrisati na domace prvenstvo iako mislim da ce nam nedostajati motiva u narednih nekoliko
utakmica,ali moramo doci sebi sto prije,jer svaki bod je vazan.
Ovom prilikom bih pohvalio navijace Sarajeva i organizatore putovanja koji su se potrudili da to bude na nivou.
Nema sta momci,ono je bilo odlicno,od mene desetka!
Takodjer,treba istaci da je crnogorska policija odradila profesionalno zadatak koji su imali pred sobom.
Inace na crnogorce stvarno nemam primjedbe,ljudi su prijatni i ljubazni bili prema nama.
A na ove provokacije ne obracam paznju,to nema veze sa crnogorcima.
Ma ne bih sad trazio ko je kriv,podbacili smo kolektivno i to je to.
Sada se koncentrisati na domace prvenstvo iako mislim da ce nam nedostajati motiva u narednih nekoliko
utakmica,ali moramo doci sebi sto prije,jer svaki bod je vazan.
Ovom prilikom bih pohvalio navijace Sarajeva i organizatore putovanja koji su se potrudili da to bude na nivou.
Nema sta momci,ono je bilo odlicno,od mene desetka!
Takodjer,treba istaci da je crnogorska policija odradila profesionalno zadatak koji su imali pred sobom.
Inace na crnogorce stvarno nemam primjedbe,ljudi su prijatni i ljubazni bili prema nama.
A na ove provokacije ne obracam paznju,to nema veze sa crnogorcima.
F.K.SARAJEVO
Trebate biti sretni sto ste sada ispali, eno Zeta izvukla PSV. Uvaluce im 10 komada a i vama bi. PSV je ove godine najveci favorit za osvajanje lige. Ajax su prosli vikend pobijedili 4:2 (holandski super kup).
Jeste veca bruka ispasti od Zete nego od PSVa ali..... rezultat bi mogao biti rukometni.
Golubovici su kao kod nas Trnovo, mozda malo manji. Te ljude tamo i ne boli poraz, njima je uspjeh sto uopste igraju fudbal. Zato je mozda ovo najbolji scenario i za vas i za njih.
Ipak je steta sto ste propustili priliku da igrate protiv jednog tako velikog kluba kao sto je Philips.
Jeste veca bruka ispasti od Zete nego od PSVa ali..... rezultat bi mogao biti rukometni.

Golubovici su kao kod nas Trnovo, mozda malo manji. Te ljude tamo i ne boli poraz, njima je uspjeh sto uopste igraju fudbal. Zato je mozda ovo najbolji scenario i za vas i za njih.
Ipak je steta sto ste propustili priliku da igrate protiv jednog tako velikog kluba kao sto je Philips.
Ma nebitno je to sto bi ih PSV razbio, barem bi dobili neke pare i povecali koeficijent drzave a i svoj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo sad sam se probudio šta reči, sve što pođem zastane mi u grlu neka knedla ,oči pune suza, ne znam kako odakle da krenem ..........Ispali ma nije ni to tragedija ni prvi ni zadnji put ispadali smo mi i od nekog Kusisija ali da je moglo bolje jeste i moralo je.Znam reči čete mnogi da serem ali sinoć je prošao ne bolji, nego sretniji tim za razliku između nas i Levskog gdje fakat prošao tim koji je bolje igrao.Ne umanjujem ovaj uspjeh Zete ali nam ljudi nisu napravili možda jednu šansu i dvije kontre u obadvije utakmice. Naravno ne može se reči da nije to zasluženo igrali su pošteno (možda malo više se valjali i ubacivali lopte po 4-5 u teren kod prekida ali opet) i zasluženo idu dalje jer fortuna je bila saveznik Zete. Sad o nama ne mogu reči da se igrači Sarajeva nisu borili ali malo je to jer ne opaliti po golu u prvih 45 minuta je jadno i žalosno a ganjaš rezultat jer već si gubio 1-0. Po meni svi su podbacili neki prozivaju Suljića ili Sesara koji su bili najagilniji normala je da če se driblati kad ti ostali suigrači stoje i ne otkrivaju se, pa neče loptu dati protivniku.Mi smo na stadionu mogli vidjeti kako se Zeta brani svi su iza lopte svih 11 igrača i onda kontra tako smo i gool primili,onda pogrešni centaršutevi visoki pa nema ko da skače sa crnogorskim banderama svaku su visoku loptu ljudi uzeli (pogrešna igra) spustimo loptu to je petljanje do bola i nigdje šuta a znamo da im je golman najslabija karika u ekipi. Joviću ako nije do tebe a mislim da nije ko je Said Huseinović da ne može van pa čovjek nije bio u utakmici sekunde bolje i za njeg i za ekipu da je izašao(realno) nemaš napadača ok pa nije ti možda ni trebao na početku zašto mi nismo igrali kao Zeta izbij pa šta kontra uradi hvala Bogu.Možda čete misliti da sam lud ali više je sinoć Čomor uradio za ono vremena što je igrao nego Said ili Šunjevarić koji je totalno bio izgubljen (možda bi i on bio bolji da je imao još više pomoći na sredini).Zašto spominjem Čomora evo razlog momak je uvijek dežurni krivac za sve i kad ne ide ovog ili onog svi na Čomora a kako bi volio da je zabio gol sinoć ne samo zbog rezultata nego zna se....Navijači e to je posebna priča, to nema nigdje stvarno sam ponosan na sve i drago mi je da sam bio dio tima koji je bio dole. Izlaze sudije svi im aplaudiramo sudili su bez greške, izlaze igrači zete plješče im se jer protivnik te pošteno prošao a onda se pojavi onaj konj četnik onaj predsjednik i počne srati on i bek onaj sa brojem 2 u Zeti i dižu 3 prsta i hvataju se za K.r.c i onda ružne scene gađanje i to ničim navijači Sarajeva nisu to zaslužili.Čak je i Beloševića ja mislim pokušao da udari taj idiot od predjednika i taj bek i redari su reagovali sve je to pratio i četvrti sudija koji je razdvajao te majmune kako bi ih čovjek nazvao.Kasnije je onaj iz Uefe to sve slikao dok cijeli stadion skandira ratko mladić i nož žica ........ to je malo ružna slika svega ovog ali opet velike HZ aplauz na otvorenoj sceni i poklopiše se ti kvazi nacionalisti učutaše se. Izašao sam sa stadiona samo što ne plačem bili smo bolji vidi se, ali malo sreča više neznanje i tu si gdje si kraj koji nije trebao biti takav. Kornjača (policajac )mi prilazi pomislio sam udarit će me on me zagrli i kaže šteta bit če bolje drugi put skidam dres i brišem znoj i pokoju suzu sakrivenu on me moli da mu dam dres i ja mu dajem on ga stavlja ispod pancira i govori hvala brate. Ne znam i ponosan sam i tužan ne znam nakav čudan osječaj .Ne mogu van da izađem zezat če me Željovci ova moja raja pa ispali smo od nake Zete a da mi je samo da istjeram ovo iz grudi što pritišče a to če razumjeti svaki iskreni navijač a ja gledam slike autobusa i kolone od juče i sve mi se više počinje vračati ponos i osmjeh i lagano počinjem zaboravljati utakmicu koja je trebala biti istorijska a ispala je noćna mora za navijače Sarajeva.Izvinite na malo dužem postu morao sam negdje nadam se da vas nisam ugnjavio POZZZZ!
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Svima nam je zao zbog ovog sto se desilo sinoc... Mozemo mi jos 100 godina pisati... Ne boli poraz, nego PORAZ OD ZETE!!! Mislim da to nema nikakve veze odakle je taj anonimni klub i koliko je selo odakle dolaze. Taj klub vjerovatno raspolaze sa velikim parama (za one koji nisu upuceni, vlasnik ovog seljackog kluba je takodje seljacina koja se u ratu napljackala para, surovala sa Arkanom itd.) i klub je u stanju da plati i samim tim motivira igrace uz velike premije. Nazalost, sportski rezultati se postizu parama, a ne utopijom koju propagiraju unistivaci BH sporta. Oni vjerovatno misle da ce ljudi ginuti i puniti njihove, vec napunjene dzepove!!!
Naravno da nas je mentalitet odigrao ulogu sinoc, ali i to se organizaciono suzbija, a dokaz za to su i nasi igraci koji igraju vani i poslusni su kao pudlice kad ih treneri pogledaju, a ne moze me niko ubijediti da medju njima nema onih koji bi bili arogantniji od ovih sitnih fudbalercica koji zabiju 1 gol i misle da su zavrsili posao...
Dakle, ipak je do staba, trenera, PARA itd.
Bice bolje
Naravno da nas je mentalitet odigrao ulogu sinoc, ali i to se organizaciono suzbija, a dokaz za to su i nasi igraci koji igraju vani i poslusni su kao pudlice kad ih treneri pogledaju, a ne moze me niko ubijediti da medju njima nema onih koji bi bili arogantniji od ovih sitnih fudbalercica koji zabiju 1 gol i misle da su zavrsili posao...
Dakle, ipak je do staba, trenera, PARA itd.
Bice bolje

- Evolution87
- Kontakt:
Stvarno steta sto smo ispali, a bili smo bolja ekipa od Zete u ovom dvomecu. Jedno mi nije jasno. Zasto smo odmah poceli srljati i traziti na silu pogodak a imali smo prednost iz prvog meca!? Najvise mi je zao tog novca kojeg bi zaradili od prolaska u play off i naseg i drzavnog koeficijenta za narednu sezonu. Ali sta je tu je. Nije ovo ni prvi ni zadnji put da nasi klubovi ispadaju od slabijih zbog podcjenjivanja ekipe. Jedino nam ostaje nada da ce sljedece godine biti bolje 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sad čovjek može napisati mnogo toga, nakon prespavane ''noći'' mnoge stvari su bliže i nešto smo ''hladnije glave''. Koja tuga, čovječe. Koliko smo se svi nadali, koliko smo svi očekivali od ovog Sarajeva u EL ove sezone, koliko smo svi bili sigurni da ćemo proći ove i biti u četvrtom pretkolu. Gdje smo sad? Svima ovo liči na rasulo, ali to nije tako, niti smije biti! Što se našeg gostovanja tiče, meni je ovo jedno od dražih putovanja sa našim navijačima. Odlična brojka, odlična atmosfera i pjesma od jutarnjih sati pa sve do kraja utakmice, odnosno 10-tak minuta poslije iste. Žao mi je momaka koji su postili a otišli su s nama, ako ništa oni su zaslužili prolaz. Koja samo peglanj u putu do tamo, koja gužva, kolona, koje temperature, maltretiranja po granici, zastoji i sve gluposti koje idu s tim. Igrači su imali podršku koju bi svako poželio, imali su budale koje ih podržavaju i koji su tu zbog njih, prevalili toliki put i onda otišli sa porazom. Svima nam je teško, ali ovaj poraz se mora naučiti, ovdje moramo biti jači. A one idiote u Podgorici koji su dizali tri prsta na istočnoj tribini i skandiranje: ''Nož, žica Srebrenica'' .... Isto je i za Ratka Mladića bilo. Sramota za Podgoricu, sramota za Crnu Goru. Najviše me poraz boli jer smo ispali od takvih osoba, jer te duša zaboli kad vidiš bolesne ljude koji ovo uzvikuju a ti si nemoćan, jer ne možeš ništa uraditi. Ali onda... Okreneš se i oko sebe vidiš braću koja su s tobom na tribini, gdje ima ima raje druge vjere, ali smo kao jedno, i tako će uvijek biti. Jedino me to ohrabri kad budem u ovoj situaciji iz prethodne rečenice. Nije prošlo Sarajevo dalje, prošle su Horde Zla i Ivan Sesar, Dejo Bandović i još par igrača! Što se tiče njihovih ''navijača'' i ostalih što su bili tu, mogli su svršavati kad su nas gledali, sve vrijeme buljili u nama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
provincijalac nijedne !!! ššššššdjoleprijedor je napisao/la:Neka,neka..i treba da dođete,da vidite uživo još jedan porazColorado je napisao/la:suvisno pitanje.djoleprijedor je napisao/la:Nego, dolazite li u PD u nedjelju?
Jos ne mogu sebi da dodjem.
Kako vrijeme prolazi samo se gore osjecam.Tuga i zalost.
Plak'o bi od muke.
E cuj Zeta **** ti nepravdu.

Kako vrijeme prolazi samo se gore osjecam.Tuga i zalost.
Plak'o bi od muke.
E cuj Zeta **** ti nepravdu.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pričaćemo poslije tekme,kad dobijete dozu u "provinciji"..Mnogo ste se digli,a niste ništa posebno,što ćemo vam dokazati u nedjelju...Hz-Sa je napisao/la: provincijalac nijedne !!! šššššš
Mens sana in corpore sano.
ne kontam zasto je Sarajevo jurišalo sinoc na pogodak od pre minute utakmice i najednom kontra i gotovo..Zar nije bilo lakse dodavat se na svojoj polovini i nabijat lopte 

Najteži poraz Sarajeva i najveće razočarenje od kako aktivno i intenzivno pratim tim sa Koševa, a to je nekih 16 sezona.
Razočaranje je blaga riječ, svi smo i previše razočarani, jer smo očekivali mnogo. Džaba sve, tako je to, mora se dalje.
SIgurno su i igrači, kao i mi, emotivno i fizički porošeni. Valja dići ekipu i nastaviti. Pobjeda u Prijedoru bi značila dosta, ali mnogo smo razočarani nakon svega, biće teško...
Razočaranje je blaga riječ, svi smo i previše razočarani, jer smo očekivali mnogo. Džaba sve, tako je to, mora se dalje.
SIgurno su i igrači, kao i mi, emotivno i fizički porošeni. Valja dići ekipu i nastaviti. Pobjeda u Prijedoru bi značila dosta, ali mnogo smo razočarani nakon svega, biće teško...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ja ne znam kako mozes taj mali smrdljivi klub porediti sa velicinom zvana FK SARAJEVO zato balavac nijedne rekao sam ti...struhni glodarudjoleprijedor je napisao/la:Pričaćemo poslije tekme,kad dobijete dozu u "provinciji"..Mnogo ste se digli,a niste ništa posebno,što ćemo vam dokazati u nedjelju...Hz-Sa je napisao/la: provincijalac nijedne !!! šššššš
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Fouzi1, HordasDolacMalta, JavierBosnia, juka55, jurisicduska, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Varijantas8 i 91 gost.