Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Bosansko-hercegovacki Dwight Howard

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
howard nezna slobodna bacatilikma23 je napisao/la:Bosansko-hercegovacki Dwight Howard![]()
I sto je najvažnije niti jedan promašaj
- raul-zakon
- Kontakt:
Dževad Havardić.likma23 je napisao/la:Bosansko-hercegovacki Dwight Howard![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
jao centra majko mila. za dva 5/5, slobodna 7/7
ajd dobro sto visinom i masom dominira ispod kosa, ali 7/7 slobodna, to je inpresivno!
Nurkic je upgrade Howardadino-92 je napisao/la:howard nezna slobodna bacatilikma23 je napisao/la:Bosansko-hercegovacki Dwight Howard![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- raul-zakon
- Kontakt:
Eh, Jusuf izašao, sad će ovi izjednačiti. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
raul-zakon je napisao/la:Dževad Havardić.likma23 je napisao/la:Bosansko-hercegovacki Dwight Howard![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja se bojim da će on imati puno povreda, imati tolike silne mišiće i tako biti visok. A tek 18 godina, nije to dobro za zglobove!
Eto,sad se neke stvari čine jasnije.
Belgijanci su jedna od boljih ekipa na turniru,i mi smo ih dobili solidnom razlikom a pojedinci su imali kritikovati sve i svašta,evo danas momci razvaljuju Portugalce koji su jučer pobijedili Holanđane,a danas su ti Holanđani nabili Gruzijce preko 40 razlike.
Ide ovo odlično.
Belgijanci su jedna od boljih ekipa na turniru,i mi smo ih dobili solidnom razlikom a pojedinci su imali kritikovati sve i svašta,evo danas momci razvaljuju Portugalce koji su jučer pobijedili Holanđane,a danas su ti Holanđani nabili Gruzijce preko 40 razlike.
Ide ovo odlično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kako si doso do tog zakljucka?LBJ MVP je napisao/la:Belgijanci su jedna od boljih ekipa na turniru
Ahmedic oba slobodna promasio 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ahmedić slobodna bacanja 0/6!
Inače čim Nurkić izađe, nas protivnici sustižu!
Inače čim Nurkić izađe, nas protivnici sustižu!
poluvrijeme 22-37
Ahmedic 7 slobodnih bacanja promasio
JUKA 17+8 ZA 13 MINUTA

JUKA 17+8 ZA 13 MINUTA
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
drzi postotak, sveukpuno ima 0/8 slobodnalikma23 je napisao/la:Ahmedic oba slobodna promasio
Mislimda je Jusuf pokazao i sinoć, a posebno večeras da je centrlna figura u našem timu. Svi oni koji to na bilo koji način žele osporiti neka pogledaju snimak sinošnje utakmice da su u više navrata njegovi saigrači imali mogućnost da ga uposle ali nisu. Prilikom svakog izlaska Nurkića iz igre momci nisu uspijevali da organiziraju iole ozbiljan napad i tri puta se prednost topila dok on nije na parketu. Najkritični trenutak je kod rezultata 61:60. Pogledajte da je bilo 8 ili 9 razlike za nas a onda minus. Budimo iskreni, na umanjujući vrijednost i momaka koji su već pominjani da bismo bez Nurkića bila jedna prosječna reprezentacija u B diviziji. Pogledajte da je imao loptu u reketu a ipak je asistirao Ahmediću što govori u prilog tome da je momak nesebičan što kod tri igračasinoć nisam primijetio. Jednostavno njegovim ulaskom na parket osječala se i sigurnost u igri ostalih.
Kotiraju dobro na kladionicama,oficijalna stranica Fibe posebno njih naglašava u uvodnom tekstu o ovom prvenstvu,gledao sam ih protiv nas i igrali su dobro,Portugalci puno lošije stoje protiv nas a već sam napisao da su Portugalci jučer dobili Holandiju koja je danas Gruziju pobijedila 42 koša razlike,ali ignoriši sve to,ima jedan argument protiv kojeg se ne može,forumaš neno je rekao da su jakiLivnjak je napisao/la:kako si doso do tog zakljucka?LBJ MVP je napisao/la:Belgijanci su jedna od boljih ekipa na turniru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Opet double-double !
Howard who?
Howard who?
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- elninho_resTO
- Kontakt:
kakvi god da su nemaju sanse dok sutamo preko 55% cjelo vrijeme , jednostavno strasan procenat za seniorsku kosarku dok u juniorima nebi trebalo biti konkurencije kad sut ovako ide ...LBJ MVP je napisao/la:Kotiraju dobro na kladionicama,oficijalna stranica Fibe posebno njih naglašava u uvodnom tekstu o ovom prvenstvu,gledao sam ih protiv nas i igrali su dobro,Portugalci puno lošije stoje protiv nas a već sam napisao da su Portugalci jučer dobili Holandiju koja je danas Gruziju pobijedila 42 koša razlike,ali ignoriši sve to,ima jedan argument protiv kojeg se ne može,forumaš neno je rekao da su jakiLivnjak je napisao/la:kako si doso do tog zakljucka?LBJ MVP je napisao/la:Belgijanci su jedna od boljih ekipa na turniru
Nurkic maestralan
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.