Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Opet ovi **** spanci,iovako sam sam nadrkan pa sad moram ovdje citati poredjenja ta 2 kluba.**** vas oni da vas ****.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Ovo je tema "Arsenal" i molio bih Moderatore i Administratore da nas spase diskusije "ko je bolji, Real ili Barcelona."
HVALA!
HVALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Naravno dođe don vito i ubjeđuje 10 osoba u stvar koja nije istinita. Kralju, sizifov posao, nemaš nas šta ubjeđivati. Svi znamo da je Real najbolji klub na planeti lol
Da se ne lažemo, Real i Barca su 2 najveća/najjača kluba trenutno u svijetu.
Kako je lijepo pročitati da se stranica i po' ispisala o Barci na temi Arsenala
-
hackerinho
- Kontakt:
roki lagati cemo se...jer chelsea ima 'certifikat' da su najjaci u europi:) odmah otpadose oba ova kluba
-
BigBigBang
- Kontakt:
A jos ljepse kad vidimo da su to ispisali smradalonci.mandraX je napisao/la:Da se ne lažemo, Real i Barca su 2 najveća/najjača kluba trenutno u svijetu.![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Najveci klub svih vremena je Real Madrid.
Najbolji klub svih vremena po igri je Barca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Najveci klub svih vremena je Real Madrid.
Vođa zna.
I sta je pjesnik htio reci sa tim ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Marsal
- Kontakt:
Htio je reći da o raspravljanju ko je bolji klub Barcelona ili Real M nastavite na temi Primere jer gle, oba tima su iz Primere. Ako imate šta pisati o Arsenalu vrlo rado ćemo diskutovat s vama, ali ovdje ne želimo da čitamo ko je bolji Real ili Barca baš kao što i vi na Barceloninoj temi ne želite da čitate je li bolji Arsenal ili Chelsea.M4kaveli je napisao/la:I sta je pjesnik htio reci sa tim ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Upravu si, al morao sam se nadovezati na raspravu sa prethodne 2 stranice
Imam samo reci da bi volio da Arsenal osvoji EPL u narednoj sezoni, ali ne vjerujem da hoce.
Mozda bi mogli biti drugi, iznad Uniteda .. ali dosta toga ovisi i od ostanka RvP-a.
I kakvo je to pitanje ko je bolji od Arsenala i Chelsea ?
Pa naravno da je Arsenal, i veci i bolji, bolja igra, taktika, filozofija kluba i sve ostalo.
Imam samo reci da bi volio da Arsenal osvoji EPL u narednoj sezoni, ali ne vjerujem da hoce.
Mozda bi mogli biti drugi, iznad Uniteda .. ali dosta toga ovisi i od ostanka RvP-a.
I kakvo je to pitanje ko je bolji od Arsenala i Chelsea ?
Pa naravno da je Arsenal, i veci i bolji, bolja igra, taktika, filozofija kluba i sve ostalo.
- Marsal
- Kontakt:
Et' vidiš da se možemo fino slagat, iako su vam onaj Don Vito, Romariooo i Mandrak prave ikone.M4kaveli je napisao/la:Upravu si, al morao sam se nadovezati na raspravu sa prethodne 2 stranice![]()
Nego meni je najvažnije da Arsenal bude među prve 4 ekipe i da igra LP barem do osmine ili četvrtfinala idućih 5 godina. Kada bi iducih 5 godina to uspjeli bili bi to onda super jer kada se otplate dugovi za 4 godine, imamo vremena jednu sezonu da provedemo u praznom hodu i onda napad na trofeje.
Dotad ćemo morat trpit provociranja i zayebancije na naš račun.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne misle oni to ozbiljno, barem ne sviMarsal je napisao/la:Et' vidiš da se možemo fino slagat, iako su vam onaj Don Vito, Romariooo i Mandrak prave ikone.M4kaveli je napisao/la:Upravu si, al morao sam se nadovezati na raspravu sa prethodne 2 stranice![]()
Mozda bi mogli biti drugi, iznad Uniteda .. ali dosta toga ovisi i od ostanka RvP-a.![]()
Nego meni je najvažnije da Arsenal bude među prve 4 ekipe i da igra LP barem do osmine ili četvrtfinala idućih 5 godina. Kada bi iducih 5 godina to uspjeli bili bi to onda super jer kada se otplate dugovi za 4 godine, imamo vremena jednu sezonu da provedemo u praznom hodu i onda napad na trofeje.![]()
Dotad ćemo morat trpit provociranja i zayebancije na naš račun.
A problem na forumu je taj sto neko ko navija za Barcu ne smije pisati nista realno za npr. Liverpool i obrnuto. Tada dolazi do trollanja.
Spomenuo sam Liverpool jer protiv Arsenalove igre, filozofije i svega ostalog nemam nista protiv.
Vec sam rekao da su mi jedan od najdrazih klubova. A sve to zbog vlastite skole, odlicnih talenata koji kasnije postaju igracine. Jednostavno ne volim '' push-up'' klubove
dosta ba, svakom je njegov klub najdraži i et.
benfika najbolja i kraj.
a evo park zabijaaa
[youtube][/youtube]
edit
http://player.arsenal.com/player/2344-a ... n-training" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam znao da RvP zna ovako baratat sa loptom
benfika najbolja i kraj.
a evo park zabijaaa
[youtube][/youtube]
edit
http://player.arsenal.com/player/2344-a ... n-training" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam znao da RvP zna ovako baratat sa loptom
Vođa zna.
jesam dosadan al moram 
ja konto Wilshere se neće 100% vratit do oktobra a ono to izvučeno iz ovog konteksta
Jack Wilshere (Ankle)
Last Updated: 21 July
Speaking on July 21, Arsene Wenger said: “It is impossible to set a concrete deadline at the moment. But it is all OK. He is as quick as we expected him to be. His ankle is good and his knee is good. There is no set-back. It difficult to say ‘it will be this week in September or October’ when he is back in training. He has been out for a year and I don’t want to put any pressure on him.”
što niko nije spomeno
ja konto Wilshere se neće 100% vratit do oktobra a ono to izvučeno iz ovog konteksta
Jack Wilshere (Ankle)
Last Updated: 21 July
Speaking on July 21, Arsene Wenger said: “It is impossible to set a concrete deadline at the moment. But it is all OK. He is as quick as we expected him to be. His ankle is good and his knee is good. There is no set-back. It difficult to say ‘it will be this week in September or October’ when he is back in training. He has been out for a year and I don’t want to put any pressure on him.”
što niko nije spomeno
Vođa zna.

not bad
Trebao bi Arsenal naci zamjenu za ovog Gibsa.
I zar Cazorla moze igrati desno ?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Santi može igrati na svim pozicijama u veznom reduM4kaveli je napisao/la:Trebao bi Arsenal naci zamjenu za ovog Gibsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.