Znači Norveška-Crna Gora.Nisu ni one Norvežanke nešto posebno,mogu Crnogorke do zlata.
Sutra navijam za Francusku i Mađarsku.
Tako bi to i moglo biti da im se Francuzi osvete za onaj poraz u Srbiji.
Ako Fazekaš i Nagy budu imali svoj dan,Šveđani odmah mogu potpisati poraz.
Ali ako oni ne budu na nivou,uz sjajnog Ekberga,mogu Šveđani proći.
Mislim da će Mađari slaviti sa 2-3 razlike.
Također očekujem da će Francuzi dobiti Hrvate sa 1-2 razlike,a ne isključujem ni produžetke.
VolimLiverpool je napisao/la:
Sutra očekujem dobar otpor Mađara Islanđanima,ali mislim da će Island na kraju pobijediti sa 3-4 razlike uz odličnog Gustavsson.Mislim da se tako zove golman.
Hrvati će možda sa Tunisom igrati gol za gol u prvih 10-15 minuta,ali će onda biti sve bolji i bolji tako da očekujem 6-7 razlike za ,zasada,najdominantniju ekipu na OI.
Zanimljivu utakmicu odigrat će Danska i Švedska.Predviđam da će Danci sutra izgubiti i tako ostati bez medalje.Po onom što sam vidio,nema tu neke posebne ideje u napadu,sve je dobro pokazala ona utakmica protiv Hrvatske.Fali im srednjak,prošlo veliko takmičenje Vilbek je u 2.krugu imao Spieleberga i on ga je spasio,ali ovaj put je i on nedovoljan.Odbrane protiv Danske igraju 5-1 sa tim jednim igračem na Hansenu koji će sutra dati 4-5 golova,ali nedovoljno.Ekberg će dati 6+ ,a očekujem dobru partiju i Kim Anderssona.
Bit će odlična utakmica između Francuske i Španije.Po mom nekom sudu,Francuska više nije Francuska kao što je bila do prošlog velikog takmičenja u Srbiji.Tu se desio krah,a i ovaj put mislim da neće vidjeti zlato.Sutra će biti zanimljivo,ali očekujem da će Francuzi na krilima Karabatića i možda Fernandeza (ako se raspuca,a trebao bi jer je protiv Švedske imao 2/10) ipak slaviti sa 3-4 razlike.
You'll never walk alone.